کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام
من با کیس نامبر 6xxx فردا میخوام برم واکسن هام رو بجز آنفولانزا بزنم ! آیا مناسب هست از الان ؟!
و اینکه برم انستیتو پاستور میدان پاستور یا تجریش ؟! فرقی دارن باهم ؟!
باید برم بگم واصه گرین کارت میخوام و لاتاری ؟!

ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 20:14)kingrokh نوشته:  سلام
من با کیس نامبر 6xxx فردا میخوام برم واکسن هام رو بجز آنفولانزا بزنم ! آیا مناسب هست از علان ؟!

ممنون

میتونی اقدام کنید
تجریش پیش خانم طاهر نژاد
بگید برا مهاجرت
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kingrokh
(2013-06-16 ساعت 20:16)KIMIA2005 نوشته:  
من با کیس نامبر 6xxx فردا میخوام برم واکسن هام رو بجز آنفولانزا بزنم ! آیا مناسب هست از الان ؟!

ممنون

میتونی اقدام کنید
تجریش پیش خانم طاهر نژاد
بگید برا مهاجرت
۱. اگه الان شروع کنم زود نیست ؟! بعدا مدتش نگذره و اونجا بخوان دوباره بزنن !!!!؟
۲. واکسن هایی که باید زده بشه در آنکارا و ایروان متفاوت هستن ؟!
تشکر کنندگان:
من کیس نامبرم 49xx هستش از الان شروع به واکسن زدن کردم، زود نیست؟ mmr و مننزیت رو زدم.

تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 21:33)sonnnna نوشته:  من کیس نامبرم 49xx هستش از الان شروع به واکسن زدن کردم، زود نیست؟ mmr و مننزیت رو زدم.

اشکالی نداره. همه رو بزن، فقط آنفولانزا رو بزار یه ماه مونده به مصاحبه بزن.
؛)
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، ojee ، sonnnna ، زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 22:22)NarCssuS نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 21:33)sonnnna نوشته:  من کیس نامبرم 49xx هستش از الان شروع به واکسن زدن کردم، زود نیست؟ mmr و مننزیت رو زدم.

اشکالی نداره. همه رو بزن، فقط آنفولانزا رو بزار یه ماه مونده به مصاحبه بزن.
؛)

نه عزیز کاره خوبی میکنی Wink
تشکر کنندگان: sonnnna ، زری وحدتی
[quote='sonnnna' pid='359526' dateline='1371402213']
من کیس نامبرم 49xx هستش از الان شروع به واکسن زدن کردم، زود نیست؟ mmr و مننزیت رو زدم.
[/quote[

ممکنه بگید واکسن مننژیت رو کجا زدید؟ و دقیقا چه موقع؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 20:22)kingrokh نوشته:  

ممنون

میتونی اقدام کنید
تجریش پیش خانم طاهر نژاد
بگید برا مهاجرت
۱. اگه الان شروع کنم زود نیست ؟! بعدا مدتش نگذره و اونجا بخوان دوباره بزنن !!!!؟

فقط آنفولانزا رو باید بزاری یه ماه مونده به مصاحبه بزنی. بقیه تاریخ انقضا ندارن خوشبختانه.
مطمئن نیستم، ولی فکر نمی کنم فرق داشته باشن (بچه های باتجربه تر جواب بدن بهتره، فرقی داره بچه ها؟). واکسن ها اینا هستن:
1- مننژیت
2- هپاتیت
3- MMR
4- آنفلونزا
5- کزاز و دیفتری
6- آبله مرغان
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، kingrokh ، amohammadiazar ، زری وحدتی
من اگه برم پاستور مركزي تو ميدان پاستور فرقي داره با تجريش ؟!!؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 20:22)kingrokh نوشته:  

ممنون

میتونی اقدام کنید
تجریش پیش خانم طاهر نژاد
بگید برا مهاجرت

شما اگر با خانم طاهر نژاد صحبت کنید دقیقا راهنماییتون میکنند .

(2013-06-17 ساعت 00:28)kingrokh نوشته:  من اگه برم پاستور مركزي تو ميدان پاستور فرقي داره با تجريش ؟!!؟؟

هرکدوم نزدیکتر و راحتتر هستید برید
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: kingrokh ، amohammadiazar ، زری وحدتی
(2013-06-17 ساعت 00:28)kingrokh نوشته:  من اگه برم پاستور مركزي تو ميدان پاستور فرقي داره با تجريش ؟!!؟؟
برو تجریش که خیلی بهتره
پاستور مرکزی دو تا خانومند اصلا زورشون میاد حرف بزنند
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: mehdieb ، ariannbr ، KIMIA2005 ، kingrokh ، amohammadiazar
دوستان عزيز واكسن منن‍ژيت جز واكسنهاي اجباري نيست.لطفا در زدن واكسن اينقدر اصرار نورزيد!
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: inforfang ، KIMIA2005 ، زری وحدتی ، Saeedv13
واکسن مننژیت رو کجا میزنن؟ (هلال احمر تهرانپارس و ونک نمیزنن!!!)
میشه تو محل مصاحبمون (ارمنستان) بزنیم؟

(2013-06-17 ساعت 13:09)Szsanazsz نوشته:  دوستان عزيز واكسن منن‍ژيت جز واكسنهاي اجباري نيست.لطفا در زدن واكسن اينقدر اصرار نورزيد!

یعنی میتونیم در محل مصاحبمون (ارمنستان) بزنیم؟

تشکر کنندگان: زری وحدتی
من دیروز واکسن MMR و T.D را زدم این دو تا همین یه نوبت کافیه یا باید یک نوبت دیگه بزنم؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 19:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 19:00)امین 13 نوشته:  سلام دوستان من کیس نامبرم حدوداً 1400 هستش آیا برای واکسن اقدام کنم؟ و چه واکسنهایی را الان باید بزنم؟و بقیه را کی؟

شما با توجه به کیس نامبرتون حدودای مهر و ابان زمان مصاحبه دارید و از همین الان واسه واکسن اقدام کنید و انفولانزا رو یکماه قبل از مصاحبه بزنید...

ممنون -
من هپاتیت نوبت اول را چند روز پیش زدم و تی دی را هم امروز زدم . فقط خانمی که راهنماییم کرد گفت td تو ایران هر ده ساله و لی برا آمریکا فاصلش کمتره و باید سه نوبت باشه ولی ما برات سه نوبت را مهر میکنیم . این درسته ؟ فقط اصفهان مننژیت گیر نمیاد و راستی گفت mmr هم تو ایران نیست و چون اونا آزمایششون شامل این واکسن نمیشه ما مهرش را برات میزنیم . درسته ؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، estanfordbineh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان