کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-17 ساعت 16:55)امین 13 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 19:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 19:00)امین 13 نوشته:  سلام دوستان من کیس نامبرم حدوداً 1400 هستش آیا برای واکسن اقدام کنم؟ و چه واکسنهایی را الان باید بزنم؟و بقیه را کی؟

شما با توجه به کیس نامبرتون حدودای مهر و ابان زمان مصاحبه دارید و از همین الان واسه واکسن اقدام کنید و انفولانزا رو یکماه قبل از مصاحبه بزنید...

ممنون -
من هپاتیت نوبت اول را چند روز پیش زدم و تی دی را هم امروز زدم . فقط خانمی که راهنماییم کرد گفت td تو ایران هر ده ساله و لی برا آمریکا فاصلش کمتره و باید سه نوبت باشه ولی ما برات سه نوبت را مهر میکنیم . این درسته ؟ فقط اصفهان مننژیت گیر نمیاد و راستی گفت mmr هم تو ایران نیست و چون اونا آزمایششون شامل این واکسن نمیشه ما مهرش را برات میزنیم . درسته ؟
برادر توي اصفهان من گشتم نبود نگرد نيست.مگه اينكه آشنايي چيزي داشته باشي
مننژيت هم اگه سربازي نرفتي بزن اگه نه اونم احتياج نيست
mmr هست فقط برو تهران بزن كي گفته نيست خوبشم هست
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 14:36)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 10:53)ali alaleh نوشته:  ...من مشهد زندگی میکنم
من پیش دکتر نیری رفتم یه آزمایش ازم گرفت گفت شما هیچ واکسنی غیر از آبله مرغون نمیخواد بزنی
البته من سربازی رفتم شاید اونجا اینا رو زدم در ضمن 6 سال پیش هپاتیت هم زدم
تا حالا هیچ مریضی هم نگرفتم . حج هم نرفتم
حالا میترسم دکتر اشتباه کرده باشه
(2013-06-16 ساعت 11:20)hushmandco نوشته:  ...می مونه آبله و ام ام آر که باید دو نوبتش رو بزنی به همراه آنفلوانزا که دو ماه مونده به مصاحبه بزنی .
دکتر نیری در مورد کارت های واکسن ما نهایت دقت رو داشت. پیش بینی کرد که دختر کوچکم کدوم واکسن ها را خواهد خورد و تمام مواردی که گفته بود صحیح از آب در اومد. خوبیش اینه که کارت ها رو می بره خونه و سر فرصت روی تاریخ ها حساب کتاب می کنه. چون عجله ای برای تکمیل کارت ها نداره کارش دقیق هست. از طرفی به خوبی هم با روحیات اونگان آشناست. برای MMR و TD شما رو به مرکز بهداشت انتهای سناباد (جنب بانک خون) معرفی می کنه. شما با نامه معرفی دکتر که مراجعه می کنید واکسن ها رو مجانی می زنن براتون. نمی دونم به چه علت برای شما این کار رو انجام نداده؟ پیگیری کنین شاید اشتباه کرده باشه.

دیروز یکی از دوستان میگفت دکتر نیری ویزیتش 65000 تومنه !!! یعنی برای هر نفر 65 هزار تومن میگیره که فقط ویزیت کنه؟تازه اونم بدون واکسن ها !!
بعدش ایشون میگفت اصلا دکتر نیری باهاش حتی حرف هم نزده !!! منو خیلی شوکه کرد ! دارم به این فکر میکنم برم تهران واکسن ها مو بزنم حداقل شیر فهم بشم ببینم چی به چیه !!!!ایا درسته؟
بعدش اینکه یادمه توی یکی از تاپیک ها بچه ها درباره اینکه کدوم دکتر به چی حساسه و مثلا اونگان به فلان واکسن و تاریخش و دکتر ابوظبی به فلان واکسن
رو یه جایی خوندم ولی الان هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم ! کسی میدونه کدوم تاپیک بود؟

یه سوال دوستان.
دکتر نیری با روحیات دکتر ابوظبی اشنا هست ؟ اینکه اونجا رو چی حساسن و این حرفا ؟
اصلا کلا کسی میدونه تو ابوظبی به چه واکسنی حساسیت نشون میدن و تاریخش باید دقیقا یک ماه قبل از مصاحبه باشه ؟ به جز انفلانزا.
ممنون
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 13:10)sonnnna نوشته:  واکسن مننژیت رو کجا میزنن؟ (هلال احمر تهرانپارس و ونک نمیزنن!!!)
میشه تو محل مصاحبمون (ارمنستان) بزنیم؟

(2013-06-17 ساعت 13:09)Szsanazsz نوشته:  دوستان عزيز واكسن منن‍ژيت جز واكسنهاي اجباري نيست.لطفا در زدن واكسن اينقدر اصرار نورزيد!

یعنی میتونیم در محل مصاحبمون (ارمنستان) بزنیم؟
منظور دوستمون اینه که واکسن مننژیت برای همه ایالتها اجباری نیست مثلا برای تگزاس اجباری هست.این مطلب رو چندماه پیش یکی از دوستان بهم گفت الان نمیدونم به چه صورت هستش.سعی کنید واکسنهارو تو ایران بزنید چون هزینش اونجا زیاده.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: sonnnna
خودم پیداش کردم !

واکسن های لازم:
3 تا هپاتیت
2 تا MMR به فاصله یک ماه از هم
1 تا TD یا همون دیفتری کزاز یا دوگانه( برای ابوظبی 2تا )
1 تا آنفلانزا
1 تا منانژیت( اجباری نیست ولی خوب احتیاط مستحب هست که بزنید. )
1 تا آبله مرغون ( که واکسنش تو ایران گیر نمیاد و کسانی که گرفتن قبلا تست انتی بادیشو می دن و کسانی که بیماریش رو نگرفتن در مدیکال واکسنشو باید بزنند)

رفتار دکترهای معتمد سفارتهایی که ایرانیها رو مصاحبه می کنند در مورد سابقه آبله مرغان کیس های ایرانی اینجوریه:
1-دکتر اونگان در آنکارا که از همه بدتره و معمولا نه حرف خود آدمو که ادعا میکنه آبله مرغان گرفته قبول می کنه نه دیدن جاشو و حتی اگه تست آنتی بادی نشونش بدی عصبانی هم میشه. معمولا روال کارش اینه که یا واکسن رو بهتون میزنه یا اگه خیلی اصرار کنید که قبلا گرفتید همونجا ازتون تست آنتی بادی می گیرند. پس برای آنکارا تست آنتی بادی دادن یه کار بیهودس و دکتر در هر صورت بابت آبله مرغان باید یه پولی ازتون بگیره. موارد کمی هم بودن که شانس داشتن و دکتر حرفشون رو درباره سابقه گرفته آبله مرغان قبول کرده.
2-دکتر شوکلا در بیمارستان NMC دبی معمولا ادعای افراد رو مبنی بر اینکه آبله مرغان گرفتند قبول می کنه و بعضی وقتها میخواد که جای زخمهای ناشی از این بیماری رو اگه دارید نشون بدید. برای NMC دبی انجام یه تست آنتی بادی از قبل بد نیست و میشه با داشتنش تقریبا مطمئن بود که اونجا این واکس رو بهتون نمیزنن.
3- دوتا دکتری که توی ایروان کار معاینات پزشکی سفارت آمریکا رو انجام میدن در این مورد کاملا ادعای شخص رو مبنی بر سابقه گرفتن آبله مرغان قبول می کنن و تا حالا توی ایروان به کسی این واکسن رو نزدن. کلا نمیدونم اونجا اصلا این واکسن موجود هست یا نه و اگه کسی از قبل بیماری رو نگرفته باشه و بخواد برای ایمن سازی خودش این واکسن رو بزنه اونجا پیدا میشه یا نمیشه.
اینو باید از دوستانی که مدیکالشون ایروان بوده بپرسیم.
Approved = 8/4/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
سلام دوستان، برای انجام واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی تو اصفهان کجارو معرفی میکنید؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: estanfordbineh
(2013-06-17 ساعت 22:27)andishe نوشته:  سلام دوستان، برای انجام واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی تو اصفهان کجارو معرفی میکنید؟؟؟
اصفهان فقط مرکز واکسیناسیون خوانساری پشت مصلی هست که کارت بین المللی واکسیناسیون میده.البته اطلاع ندارم که در حال حاضر چه واکسنی رو داره و کدوم رو نداره.با خانم بیات صحبت کنید راهنماییتون میکنن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Lemony
دوستانی که میخوان واکسن بزنن بهترین مکان انستیتو پاستور تجریش هستش نزد خانم دکتر طاهر نژاد که خیلی وارد و آگاه به مسائل و شرایط و پزشکان هر سه محل مصاحبه هستن !
بسیار دقیق عمل میکنن و از هزینه اضافی برای شما جلوگیری میکنن !
شماره تماس درست مرکز شمیرانات‌ ( تجریش ) : ۲۲۷۳۰۰۱۴ میباشد و خود خانم دکتر هم تلفنی پاسخگوی سوالات هستن !
هر موقع تشریف ببرین واکسن هپاتیت ( در صورتی که نزده باشید ) براتون تزریق میکنن و ازتون کمی خون میگیرن تا برای مراجعه بعدی آماده باشه و بدون چه واکسن های دیگری را لازم دارید برای تزریق و همونجا کارت صادر میشه و مراحل بعدی رو براتون تاریخ میرنن و بهتون میگن که ۳ ماه مانده به مصاحبه برای تزریق مابقی واکسن ها تشریف ببرید همونجا پیششون.
وقت قبلی لازم نداره و شما میبایست ۴۵ دقیقه الی یکساعت را برای جلسه اول زمان صرف کنید ( در صورتی که شلوغ نباشد ).

امیدوارم این اطلاعات بدردتون بخوره.
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، aghaghia ، KIMIA2005 ، NarCssuS ، philter ، soheil_zk ، ffrfar ، maziar irani ، reasonable ، gema
سلام
دوستان خانم دكتر تو انسنينو پاستور ميگن 3 ماه مونده به مصاحبه بياييد براي ادامه كار واكسنها
چطوري تخمين بزنيم مصاحبه ما كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميگن امسال اگوست كارنت شروع ميشه
يعني نسبت به سال قبل 1 ماه زودتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني با كيس نامبر سال پيش خودمون مقايسه كنيم 1 ماه شيفت بديم جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمايي كنيد لطفا
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، philter
(2013-06-18 ساعت 10:17)htity نوشته:  سلام
دوستان خانم دكتر تو انسنينو پاستور ميگن 3 ماه مونده به مصاحبه بياييد براي ادامه كار واكسنها
چطوري تخمين بزنيم مصاحبه ما كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميگن امسال اگوست كارنت شروع ميشه
يعني نسبت به سال قبل 1 ماه زودتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني با كيس نامبر سال پيش خودمون مقايسه كنيم 1 ماه شيفت بديم جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمايي كنيد لطفا

دوست عزیز پارسال هم از همین 15 اگوست شروع شده. ولی شما با توجه به کیس نامبرتون جزو اولین گروهی هستید که کارنت میشین، واکسن هایی که چند نوبت دارن رو از همین الان شروع کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: kage.omid ، زری وحدتی ، philter ، htity ، *NASIM*
دوستان من نشستم بر اساس اطلاعات سال پیش حدس زدم حدودای 15 فروردین تا 15 اردیبهشت سال اینده مصاحبه داریم .حالا با حرفای بقیه دوستان برای فاصله دقیق بعضی از واکسن ها از مصاحبه ( در ابوظبی) حساب کردم دیدم ما از الان بریم واکسن بزنیم اون فاصله رعایت نمیشه . تصمیم داریم از اواسط شهریور شروع کنیم به زدن واکسن ها !
حالا همسرم مخالفه و میگه اگر زودتر بریم مصاحبه چی؟ اگر روند اعلام کارنتی ها مثل سال قبل نباشه چی ؟اگر امسال مثلا اسفند بیوفتیم ما چیکار کنیم؟
خوب حرف ایشون هم محترمه اما منو قانع نمیکنه! نمیدونم به نظر شما چیکار کنیم؟
اگر الان شروع کنیم بازم ممنکنه اون جا واکسن بهمون بزنن ! اگر دیر شروع کنیم ممکنه سری واکسن ها مون کامل نشه بازم اونجا بهمون بزنن ! خلاصه این واکسن ها درد سری شدن واسه ما.
Approved = 8/4/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: htity ، Lemony ، ffrfar ، reasonable
(2013-06-18 ساعت 11:01)زهرا وحدتی پور نوشته:  دوستان من نشستم بر اساس اطلاعات سال پیش حدس زدم حدودای 15 فروردین تا 15 اردیبهشت سال اینده مصاحبه داریم .حالا با حرفای بقیه دوستان برای فاصله دقیق بعضی از واکسن ها از مصاحبه ( در ابوظبی) حساب کردم دیدم ما از الان بریم واکسن بزنیم اون فاصله رعایت نمیشه . تصمیم داریم از اواسط شهریور شروع کنیم به زدن واکسن ها !
حالا همسرم مخالفه و میگه اگر زودتر بریم مصاحبه چی؟ اگر روند اعلام کارنتی ها مثل سال قبل نباشه چی ؟اگر امسال مثلا اسفند بیوفتیم ما چیکار کنیم؟
خوب حرف ایشون هم محترمه اما منو قانع نمیکنه! نمیدونم به نظر شما چیکار کنیم؟
اگر الان شروع کنیم بازم ممنکنه اون جا واکسن بهمون بزنن ! اگر دیر شروع کنیم ممکنه سری واکسن ها مون کامل نشه بازم اونجا بهمون بزنن ! خلاصه این واکسن ها درد سری شدن واسه ما.

قطعا خيلي زودتر خواهد بود به اين دليلي كه تو جواب ايميل من KCC جواب داده :
من از طريق ايميل در مورد رسيدن يا نرسيدن مداركم سوال كرده بودم كه اين جواب رو برام ارسال كردن:
Thank you for your inquiry. 

Your forms have been received and are currently processing.  Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov  after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

از ١٥ آگوست ( ٢ ماه ديگه ) كارنت كردن ها شروع ميشه. چون سري آخر كارنتي هاي ٢٠١٣ در جولاي اعلام ميشن و تمام ميشه. اگه مثل ٢٠١٣ باشه هر ماه ١٥٠٠ تا ٢٠٠٠ تا براي آسيا اعلام خواهد شد.
تشکر کنندگان: philter ، htity ، sonnnna ، exxedus ، زری وحدتی ، ffrfar
سلام به همگی
من یکشنبه رفتم پاستور شعبه میدان تجریش.
اصلا شلوغ نبود. ابتدا مراجعه میکنید به خانم دکتر طاهرنژاد که با صبر و حوصله زیاد به حرفاتون گوش میدن و راهنمائی لازم رو انجام میدن.
من دو تا کارت واکسیناسیون از زمان دبیرستان داشتم Big Grin که به همراه کارت تزریق سه نوبتی هپاتیت بردم که ایشون با خنده گفتن که همه چی رو زدین.Rolleyes
اگر کارتهای قدیمیتون رو پیدا کردین حتما ببرید. فعلا از من یه آزمایش خون برای تست آبله مرغان گرفتن.
بعدش کارت بین المللی صادر کردن که مهر هپاتیت و اون مواردی رو که قبلا تزریق کرده بودم رو داخلش زدن و گفتن سه ماه قبل از مصاحبه بیا برای تزریق موارد دیگه.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
دوستان واکسن هپاتیت مثل کزاز درد داره ؟ من کزازو که زدم تا ۳ روز درد داشتم. و آیا روشی هست که من بتونم واکسن رو بخرم و برام بفرستن؟

تشکر کنندگان: maziar irani ، philter ، exxedus ، زری وحدتی
(2013-06-18 ساعت 12:14)rainyboy نوشته:  دوستان واکسن هپاتیت مثل کزاز درد داره ؟ من کزازو که زدم تا ۳ روز درد داشتم. و آیا روشی هست که من بتونم واکسن رو بخرم و برام بفرستن؟

سلام
اگه راستشو بخوای *** آره*** Big Grin
من تو هر سه مرحله تا دو سه روز پس از تزریق درد داشتم ولی زود دردش برطرف میشه.

مرد باش Wink تو میتونی
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: maziar irani ، exxedus ، rainyboy ، زری وحدتی ، ghafari88
(2013-06-18 ساعت 12:14)rainyboy نوشته:  دوستان واکسن هپاتیت مثل کزاز درد داره ؟ من کزازو که زدم تا ۳ روز درد داشتم. و آیا روشی هست که من بتونم واکسن رو بخرم و برام بفرستن؟
به نظر من اصلا درد نداشت.البته همون کزاز هم دردی نداشت.شاید آب مقطر بم تزریق کردن.الله اعلمWink بعضی واکسنها باید تو شرایط خاص نگهداری بشه مثل هپاتیت که باید تو دمای مشخص پایین نگه داری بشه.البته من از شهرستان دیگه خریدم تو پلاستیک گذاشتم و تو ظرف پر از یخ گذاشتم که مشکلی نداشته باشه.باید قبلش بپرسید که شرایط نگهداری واکسنتون چی هست که خراب نشه.
تشکر کنندگان: aghaghia ، philter ، KIMIA2005 ، زری وحدتی ، hossien_501

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان