کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
من محل اقامتم رو تو فرم تگزاس زدم، گویا برای این ایالت واکسن مننژیت لازمه. هلال احمر، ونک، شمبرانات، پاستور تجریش این واکسن رو ندارن. لطفا راهنمایی بفرمایید کجا این واکسنو میزنن؟؟

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من سال 82 سه نوبت واکسن هپاتیت رو زدم و کارتشم موجوده!باید یه سری دیگه هم بزنم؟چون شنیدم اعتبارش 5 ساله!
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee
(2013-06-18 ساعت 10:32)aghaghia نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 10:17)htity نوشته:  ...
چطوري تخمين بزنيم مصاحبه ما كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميگن امسال اگوست كارنت شروع ميشه
يعني نسبت به سال قبل 1 ماه زودتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...

دوست عزیز پارسال هم از همین 15 اگوست شروع شده. ولی شما با توجه به کیس نامبرتون جزو اولین گروهی هستید که کارنت میشین، واکسن هایی که چند نوبت دارن رو از همین الان شروع کنید.

(2013-06-18 ساعت 11:23)kingrokh نوشته:  از ١٥ آگوست ( ٢ ماه ديگه ) كارنت كردن ها شروع ميشه. چون سري آخر كارنتي هاي ٢٠١٣ در جولاي اعلام ميشن و تمام ميشه. اگه مثل ٢٠١٣ باشه هر ماه ١٥٠٠ تا ٢٠٠٠ تا براي آسيا اعلام خواهد شد.

دوستان خوبم البته aghaghia عزیز درست می گوید کارنت شدن شماره ها نه تنها پارسال که هر سال از آگوست شروع می شود اما احتمالاً می دانید که ویزا بولتنی که آگوست منتشر می شود، بولتن سپتامبر است و وقت مصاحبه های اکتبر را اعلام می کند، یعنی شما جز اولین گروه مصاحبه شوندۀ 2014 هم که باشید در ماه اکتبر مصاحبه می شوید و حدود 100 روز تا مصاحبه تان زمان باقیست و بی شک فرصت کافی برای تهیه تدارکات و آماده شدن خواهید داشت، پس اگر احتمال می دهید که جز گروه اول باشید مبدا را 1 اکتبر در نظر بگیرید تا بتوانید زمان مصاحبه را کمی بهتر تخمین بزنید و مطمئن باشید که فرصت کافی دارید تا برای سفرتان به بهترین وجه برنامه ریزی و مراحل لازم را به موقع طی کنید. البته یک نکته را در نظر بگیرید اینکه تا اولین ویزا بولتن اعلام نشود نمی توان پیش بینی کرد که هر ماه تا چه شماره ای اعلام می شود، این بستگی تام به پراکندگی شماره کیس ها دارد. مثلاً سال 2012 گروه اول تا شمارۀ 8000 بود، 2013 بسیار پایین تر بود ( اگر اشتباه نکنم 1900) و این نوسان فقط ناشی از پراکندگی شماره کیس هاست ( و نه تعداد کیس هایی که در یک ماه مصاحبه می شوند). در مورد 2014 هم تا زمانی که اولین ویزا بولتن اعلام نشود واقعاً تخمین زدن کار مشکلی ست، به عنوان مثال ممکن است شمارۀ 4000 هم جز گروه اول باشد و در مقابل ممکن است که فقط تا 1500 برای اولین ماه به مصاحبه دعوت شوند. دوستانه پیشنهاد می کنم که فعلاً صبور و امیدوار باشید.
با آرزوی موفقیت برای همه Smile.

(2013-06-19 ساعت 00:00)Lemony نوشته:  سلام دوستان
من سال 82 سه نوبت واکسن هپاتیت رو زدم و کارتشم موجوده!باید یه سری دیگه هم بزنم؟چون شنیدم اعتبارش 5 ساله!

دوست عزیز من هم شرایط مشابه شما را داشتم و با مشورت دکتر طاهرنژاد ( پاستور تجریش) فقط یک نوبت واکسن هپاتیت به عنوان یادآوری حدود 40 روز قبل از مصاحبه تزریق کردم تا بهانه ای به دست دکتر اونگان نباشد. بعید می دانم برای شما هم تزریق یک سری کامل را توصیه کنند، احتمالاً یک نوبت یادآوری را فقط برای قانع کردن دکتر معتمد سفارت تزریق می کنند، هر چند که دکتر طاهرنژاد معتقد بودند که حتی آن یک نوبت هم لازم نیست اما ریسک نکردیم و یک نوبت را تزریق کردم. پیشنهاد می کنم از پاستور شعبه تجریش پرس و جو کنید.
پیروز باشید Smile.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، exxedus ، maziar irani ، kingrokh ، زری وحدتی ، Lemony ، maryam_a ، ghafari88 ، hossien_501
دوستان عزیز من قبلا"درجاهای مختلف این سوال راکردم واکثرا"گفتن باخانم دکترطاهرنژادمشورت کنم ولی چون درشهرستان سرکارهستم برایم مقدورنیست وهرچه تلفن به انسیستو میزنم کسی جوابم رانمیدهدحال اگرکسی اطلاعات داردومیتواندراهنمائی کندممنون میشوم مشکل من این است که HBS+(هپاتیتB) دارم ومدت سه سال است دارواستفاده میکنم وکنترل شده است ودرآخرین آزمایشات نیزنتیجه خوب بوده ویکی ازدوقرصی راکه استفاده میکردم الان دکترقطع کرده تادوماه دیگرآزمایش بدهم حال میخواهم بدانم این موردمیتواندکیسم رامنفی کندیانه که اگرجواب مثبت است من ازادامه کارصرف نظرکنم(فرمهاراارسال کرده ام) وباتوجه به اینکه اسم همسرم درآمده است آیابرای همسرو2فرزندم امتیاز منفی میباشدحال اگرازدوستان کسی هم رفت طرف انسیستوپاستورزحمت بکشه کیس ماروهم بپرسه ممنون دارش میشم انشاا... درآم ری ک ا تلافی کنم به امیددیدارمنتظرجواب
تشکر کنندگان: *NASIM*
(2013-06-18 ساعت 13:14)philter نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 12:14)rainyboy نوشته:  دوستان واکسن هپاتیت مثل کزاز درد داره ؟ من کزازو که زدم تا ۳ روز درد داشتم. و آیا روشی هست که من بتونم واکسن رو بخرم و برام بفرستن؟

سلام
اگه راستشو بخوای *** آره*** Big Grin
من تو هر سه مرحله تا دو سه روز پس از تزریق درد داشتم ولی زود دردش برطرف میشه.

مرد باش Wink تو میتونی

دوست عزیز واسه این پرسیدم که من امتحان دارم و دارم میام تهران گفتم اگه احتمال داره که حالم بد بشه نزنم که امتحانو خراب نکنم. درد نکشیده نیستم Big Grin

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، philter ، maryam_a ، hossien_501
(2013-06-19 ساعت 22:59)k.abbasi نوشته:  دوستان عزیز من قبلا"درجاهای مختلف این سوال راکردم واکثرا"گفتن باخانم دکترطاهرنژادمشورت کنم ولی چون درشهرستان سرکارهستم برایم مقدورنیست وهرچه تلفن به انسیستو میزنم کسی جوابم رانمیدهدحال اگرکسی اطلاعات داردومیتواندراهنمائی کندممنون میشوم مشکل من این است که HBS+(هپاتیتB) دارم ومدت سه سال است دارواستفاده میکنم وکنترل شده است ودرآخرین آزمایشات نیزنتیجه خوب بوده ویکی ازدوقرصی راکه استفاده میکردم الان دکترقطع کرده تادوماه دیگرآزمایش بدهم حال میخواهم بدانم این موردمیتواندکیسم رامنفی کندیانه که اگرجواب مثبت است من ازادامه کارصرف نظرکنم(فرمهاراارسال کرده ام) وباتوجه به اینکه اسم همسرم درآمده است آیابرای همسرو2فرزندم امتیاز منفی میباشدحال اگرازدوستان کسی هم رفت طرف انسیستوپاستورزحمت بکشه کیس ماروهم بپرسه ممنون دارش میشم انشاا... درآم ری ک ا تلافی کنم به امیددیدارمنتظرجواب
دوست جان در اینکه هپاتیت براشون خیلی مهم هست شکی نیست .
و اینشاالله که تا زمان مصاحبه بهبودی کامل حاصل میکنی. و جواب آزمایش ها کلا منفی باشه... در این صورت هیچ مشکلی برای کیس شما ایجاد نمیشه .
در صورت + بودن هم اون پزشک سفارته که تصمیم میگیره و نظر میده !!!
شما 3چهارم راه رو رفتی چیزی نمونده... فکر نمیکنم برای شما مشکلی باشه !!
لبخند فراموش نشه Smile
تشکر کنندگان: k.abbasi ، ojee ، محبت
(2013-06-20 ساعت 00:42)rainyboy نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 12:14)rainyboy نوشته:  دوستان واکسن هپاتیت مثل کزاز درد داره ؟ من کزازو که زدم تا ۳ روز درد داشتم. و آیا روشی هست که من بتونم واکسن رو بخرم و برام بفرستن؟

سلام

مرد باش Wink تو میتونی

دوست عزیز واسه این پرسیدم که من امتحان دارم و دارم میام تهران گفتم اگه احتمال داره که حالم بد بشه نزنم که امتحانو خراب نکنم. درد نکشیده نیستم Big Grin

RainyBoy عزیز
سلام
منظورم از درد فقط کوفتگی عضلانی در محل تزریق (بازو) هست.
البته اداره ما که خودش قرارداد بست و اومدن سه مرحله تزریق کردن، ولی یکی دو تا از همکارای خانوم گفتن که بعد تزریق یه تب مختصر داشتن.
باور کن من نمیخوام پیاز داغشو زیاد کنم، فقط چیزی که برای خودم اتفاق افتاد و چیزی رو که از بقیه افراد دیدم رو نوشتم.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 14:28)philter نوشته:  

سلام

مرد باش Wink تو میتونی

RainyBoy عزیز
سلام
البته اداره ما که خودش قرارداد بست و اومدن سه مرحله تزریق کردن، ولی یکی دو تا از همکارای خانوم گفتن که بعد تزریق یه تب مختصر داشتن.
باور کن من نمیخوام پیاز داغشو زیاد کنم، فقط چیزی که برای خودم اتفاق افتاد و چیزی رو که از بقیه افراد دیدم رو نوشتم.

نه عزیزم منم میخواستم همینو بدونم دیگه مرسی . اخه من بعدش باید یه سفر با اتوبوس برم ۲۰ ساعت تو راهم و بعدم ۳ تا امتحان سخت. واسه این پرسیدم

تشکر کنندگان: shiraz mamali ، aghaghia ، ffrfar ، زری وحدتی
(2013-06-20 ساعت 16:25)rainyboy نوشته:  نه عزیزم منم میخواستم همینو بدونم دیگه مرسی . اخه من بعدش باید یه سفر با اتوبوس برم ۲۰ ساعت تو راهم و بعدم ۳ تا امتحان سخت. واسه این پرسیدم

دوست عزیز با خیال راحت واکسنات رو تزریق کن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد نگران نباش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، زری وحدتی
سلام دوستان ....
ظاهرا واکسن هپاتیت گیر نمیاد؟؟؟کجا میشه این واکسنو تهیه کرد؟؟؟ترجیحا تو اصفهان....
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
Wink 
(2013-06-19 ساعت 22:59)k.abbasi نوشته:  دوستان عزیز من قبلا"درجاهای مختلف این سوال راکردم واکثرا"گفتن باخانم دکترطاهرنژادمشورت کنم ولی چون درشهرستان سرکارهستم برایم مقدورنیست وهرچه تلفن به انسیستو میزنم کسی جوابم رانمیدهدحال اگرکسی اطلاعات داردومیتواندراهنمائی کندممنون میشوم مشکل من این است که HBS+(هپاتیتB) دارم ومدت سه سال است دارواستفاده میکنم وکنترل شده است ودرآخرین آزمایشات نیزنتیجه خوب بوده ویکی ازدوقرصی راکه استفاده میکردم الان دکترقطع کرده تادوماه دیگرآزمایش بدهم حال میخواهم بدانم این موردمیتواندکیسم رامنفی کندیانه که اگرجواب مثبت است من ازادامه کارصرف نظرکنم(فرمهاراارسال کرده ام) وباتوجه به اینکه اسم همسرم درآمده است آیابرای همسرو2فرزندم امتیاز منفی میباشدحال اگرازدوستان کسی هم رفت طرف انسیستوپاستورزحمت بکشه کیس ماروهم بپرسه ممنون دارش میشم انشاا... درآم ری ک ا تلافی کنم به امیددیدارمنتظرجواب

درود به شما
اول اینکه خیلی سخت نگیرید . به هر صورت اگر مشکل عمده ای نداشته باشید ازلحاظ امنیتی و مالی احتمال زیاد همه چیز خوب پیش میرود . متاسفانه برخی دوستان اینجا خیلی شلوغش میکنند . اطلاعات و دقت کافی لازم است اما نگرانی و شلوغ کردن استرس همه را بالا میبره .
دوم اینکه من ب ایروان دکتر سفارت ایمیل نگاری داشتم و ایشون گفت داشتن هپاتیت مشکل نداره فقط پرونده و مراحل درمان و کنترل بیماری همراهتون باشه .
ممنونم
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، زری وحدتی ، philter
(2013-06-19 ساعت 00:00)Lemony نوشته:  سلام دوستان
من هم زده بودم کارتشو بردم تاریخشو وارد کردن ولی برای اطمینان ازم تست انتی بادی گرفت بعد معلوم میشه بدنتون ایمن هست یا نه.
من بدنم ایمن نبود یعنی بهم گفت اگه یه واکسن واست بزنم همه چی حله Smile و نیاز نیست 3 نوبت باز بزنی .
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: hushmandco ، aghaghia ، Lemony ، KIMIA2005 ، sonnnna
(2013-06-20 ساعت 16:25)rainyboy نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 14:28)philter نوشته:  

سلام

مرد باش Wink تو میتونی

RainyBoy عزیز
سلام

نه عزیزم منم میخواستم همینو بدونم دیگه مرسی . اخه من بعدش باید یه سفر با اتوبوس برم ۲۰ ساعت تو راهم و بعدم ۳ تا امتحان سخت. واسه این پرسیدم

حالا که امتحان داری یادت باشه به اون دستت بزن که باهاش نمی نویسی، هپاتیت تا دو سه روز درد عضلانی بازو دارهSad
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، زری وحدتی ، philter ، rainyboy

دوست عزیز برای تماس با دکتر طاهرنژاد با شماره 021٢٢٧٣٠٠١۴ تماس بگیرید
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 20:53)reza_top60 نوشته:  

دوست عزیز برای تماس با دکتر طاهرنژاد با شماره 021٢٢٧٣٠٠١۴ تماس بگیرید

به نظر من قبل از هر چیز یک آزمایش بگیرید..یا یک ماه دیگه بگیرید.که دوماه نظر دکتر رو هم رد نکرده باشید.در هرصورت اگر اینجا اطمینان پیدا نکنید که بهبود یافته اید ممکنه تو آزمایش خون زمان مدیکال مشخص شه...و به احتمال زیاد منفی هست و با دکتر مشورت کنید.

کیس نامبرتون بود بهتر میشد ..
تشکر کنندگان: زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان