کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان
من از امروز میخوام برم دنبال کارای واکسیناسیون.
میشه بگید از کجا شروع کنم و به کجاها باید مراجعه کنم(تهران یا کرج)؟
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 21:35)andishe نوشته:  سلام دوستان ....
ظاهرا واکسن هپاتیت گیر نمیاد؟؟؟کجا میشه این واکسنو تهیه کرد؟؟؟ترجیحا تو اصفهان....
من سال پيش از كلينيك دي از شهركرد خريدم چون اصفهان نداشت.البته الان اطلاعي ندارم كه تو شهركرد گير مياد يا نه
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005
با درود فراوان خدمت تمامی دوستان
ما 9 صبح به انیستیتو پاستور تجریش رفتیم
جا پارک به سختی گیر میاد
خلوت بود خانم دکتر مهربان و با حوصله به تمامی سوالات جواب میدند
واکسن هپاتیت رو من و همسرم زدیم و بچه ها چیزی نزدند نوبت بعدی 1 ماه بعد و بعدی 6 ماه بعدBig GrinWink
در ضمن تست ابله مرغان هم تو خود انیستیو گرفتندWink
وفقط گفتند که سه ماه مونده به مصاحبه بیام برای باقی واکسنهاShy
دختر کوچیکم که 3 سالشه هم تو انکارا چند تا واکسن باید بخوره چون تو ایران نمی زنند اما دختر بزرگم که 7 سالشه واکسنی تو انکارا ندارهSad
هزینه برای 2 تا واکسن هپاتیت و دو تا تست ابله مرغان و صدور 4 تا کارت زرد شد 90000 هزار تومانSmile
تشکر کنندگان: maryam_fo ، KIMIA2005 ، aghaghia ، زری وحدتی ، amohammadiazar ، hossien_501
(2013-06-21 ساعت 20:53)reza_top60 نوشته:  
(2013-06-19 ساعت 22:59)k.abbasi نوشته:  دوستان عزیز من قبلا"درجاهای مختلف این سوال راکردم واکثرا"گفتن باخانم دکترطاهرنژادمشورت کنم ولی چون درشهرستان سرکارهستم برایم مقدورنیست وهرچه تلفن به انسیستو میزنم کسی جوابم رانمیدهدحال اگرکسی اطلاعات داردومیتواندراهنمائی کندممنون میشوم مشکل من این است که HBS+(هپاتیتB) دارم ومدت سه سال است دارواستفاده میکنم وکنترل شده است ودرآخرین آزمایشات نیزنتیجه خوب بوده ویکی ازدوقرصی راکه استفاده میکردم الان دکترقطع کرده تادوماه دیگرآزمایش بدهم حال میخواهم بدانم این موردمیتواندکیسم رامنفی کندیانه که اگرجواب مثبت است من ازادامه کارصرف نظرکنم(فرمهاراارسال کرده ام) وباتوجه به اینکه اسم همسرم درآمده است آیابرای همسرو2فرزندم امتیاز منفی میباشدحال اگرازدوستان کسی هم رفت طرف انسیستوپاستورزحمت بکشه کیس ماروهم بپرسه ممنون دارش میشم انشاا... درآم ری ک ا تلافی کنم به امیددیدارمنتظرجواب

دوست عزیز برای تماس با دکتر طاهرنژاد با شماره 021٢٢٧٣٠٠١۴ تماس بگیرید
دوست عزیز آیا با خود خانم دکتر طاهرنژاد میشه صحبت کرد؟ چون من یکبار زنگ زدم ولی موفق نشدم با ایشون صحبت کنم.
ممنون
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، amohammadiazar
(2013-06-21 ساعت 23:36)peymanpak نوشته:  سلام دوستان
من از امروز میخوام برم دنبال کارای واکسیناسیون.
میشه بگید از کجا شروع کنم و به کجاها باید مراجعه کنم(تهران یا کرج)؟

انستیتو پاستور تجریش، برین پیش خانم دکتر طاهر نژاد، خودشون به همه مسائل واقف هستن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amohammadiazar
سلام دوستان
من امروز صبح به انستيتو پاستور رفتم چون شماره كيسم پايين بود هل شدم كه دير كردم براي واكسيناسيون ولي خيلي دير هم نشده بود.Cool
به توصيه خانم دكتر يك آزمايش خون دادم براي تشخيص ايمني (هپاتيت و آبله مرغان) و واكسنارو از اول مرداد شروع ميكنم.Smile
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی ، amohammadiazar
(2013-06-21 ساعت 23:44)nina22 نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 21:35)andishe نوشته:  سلام دوستان ....
ظاهرا واکسن هپاتیت گیر نمیاد؟؟؟کجا میشه این واکسنو تهیه کرد؟؟؟ترجیحا تو اصفهان....
من سال پيش از كلينيك دي از شهركرد خريدم چون اصفهان نداشت.البته الان اطلاعي ندارم كه تو شهركرد گير مياد يا نه

به مراکز بهداشت مراجعه کنید البته با تماس قبلی
یکیشون میددون شهدا ابتدای خ ابن سینا هست
و همچنین
مراکز بهداشت بیمارستان ها.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، amohammadiazar
من دیروز واکسن MMR و T.D را زدم این دو تا همین یه نوبت کافیه یا باید یک نوبت دیگه بزنم؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: amohammadiazar
(2013-06-23 ساعت 08:31)ali3875 نوشته:  من دیروز واکسن MMR و T.D را زدم این دو تا همین یه نوبت کافیه یا باید یک نوبت دیگه بزنم؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید

1- واکسن های لازم:

3 مرحله هپاتیت
2 مرحله MMR به فاصله یک ماه از هم
2 مرحله TD یا همون دیفتری کزاز یا دوگانه
1 مرحله آنفولانزا
1 مرحله منننژیت
1 مرحله ا آبله مرغون یا تیتر انتی بادی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: maryam_fo ، maziar irani ، sejz ، exxedus ، behfaza ، hossien_501
به نظرم یه جایی خوندم نوشته بود واکسن مننژیت فقط برای بچه هاست و واکسن MMR هم برای افرادی که سال تولدشون قبل از ۱۹۵۷، لازم نیست، درسته؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
بچه ها چه مدارکی لازمه وقتی میرم انیستیتوی تجریش؟‌

تشکر کنندگان:
(2013-06-24 ساعت 17:12)rainyboy نوشته:  بچه ها چه مدارکی لازمه وقتی میرم انیستیتوی تجریش؟‌

پاسپورت و کارت واکسن قبلی رو اگه دارید ببرید. .
تشکر کنندگان: rainyboy ، hossien_501
(2013-06-24 ساعت 17:15)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:12)rainyboy نوشته:  بچه ها چه مدارکی لازمه وقتی میرم انیستیتوی تجریش؟‌

من کارت زرد رو گرفتم از شهرستان فقط میخوام هپاتیت رو بزنن واسم ایراد نمیگیرن ؟؟

تشکر کنندگان:
(2013-06-24 ساعت 17:49)rainyboy نوشته:  

خیر میتونید واکسن هپاتیت رو پاستور تزریق کنید اون روتوی کارت زرد وارد میکنند
تشکر کنندگان: rainyboy ، maziar irani ، philter ، pooyan1920 ، milad_aae
(2013-06-24 ساعت 17:51)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:49)rainyboy نوشته:  

خیر میتونید واکسن هپاتیت رو پاستور تزریق کنید اون روتوی کارت زرد وارد میکنند

من هرچی تو گوگل گشتم نتونستم پیداش کنم . اگر با مترو برم تجریش چطور میتونم برم اونجا؟ مرسی

تشکر کنندگان: maziar irani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان