کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-12 ساعت 14:00)rainyboy نوشته:  من یکی از واکسنای MMR‌ و آنتی بادی های هپاتیت و آبله مرغان رو هنوز وارد کارتم نکردم. حالا سوالم اینه که این موارد رو حتما باید ببرم انستیتو یا میتونم بهداشت شهرستان هم ببرم ؟
سلام
کجا قراره کارت زرد رو بگیری، ببر همونجا
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: rainyboy ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 12:56)رضا صالحی نوشته:  با سلام
بچه 3 ساله و 10 ساله هم باید واکسن مننژیت بزنن
سلام نه نیازی نیست.
اینم یه سری مطالب واسه سن برخی واکسنها مربوط به سایت لاتاری

• Human papillomavirus vaccine does not need to be given to females 11 through 26 years of age.
• Zoster vaccine does not need to be given to persons 60 years of age or older.
• Meningococcal conjugate vaccine, specifically tetravalent meningococcal conjugate vaccine (MCV4), should be given to persons 11 through 18 years of age. Meningococcal polysaccharide vaccine (MPSV) or other forms of meningococcal conjugate vaccine (e.g., monovalent MCV) is not an acceptable alternative for this age group.
• Influenza vaccine is required for applicants 6 months through 18 years of age during the influenza (flu) season in the country of examination for immigration. Influenza vaccine continues to be required for adults 50 years of age or older.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Soap McTavish ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 14:12)محبت نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:00)rainyboy نوشته:  من یکی از واکسنای MMR‌ و آنتی بادی های هپاتیت و آبله مرغان رو هنوز وارد کارتم نکردم. حالا سوالم اینه که این موارد رو حتما باید ببرم انستیتو یا میتونم بهداشت شهرستان هم ببرم ؟
سلام

امین جون این بنده خدا کارت زرد رو داره ظاهرا و می خواد اون بقیه رو وارد کنه. Tongue
فکر می کنم بهتر باشه ببرید همون جایی که براتون کارت رو صادر کردند و اصلا فکر نمی کنم جای دیگه این کار رو انجام بدن ( یعنی چون یکی دیگه کارت رو صادر کرده اون یکی دست به کارته نمی زنه )
باز دوستانی که تجربه ای در این زمینه داشتند نظر بدن
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، rainyboy ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 14:17)ghafari88 نوشته:  
سلام

امین جون این بنده خدا کارت زرد رو داره ظاهرا و می خواد اون بقیه رو وارد کنه. Tongue
فکر می کنم بهتر باشه ببرید همون جایی که براتون کارت رو صادر کردند و اصلا فکر نمی کنم جای دیگه این کار رو انجام بدن ( یعنی چون یکی دیگه کارت رو صادر کرده اون یکی دست به کارته نمی زنه )

در شهرستانها مراکز بهداشت و هلال احمر کارت زرد رو صادر میکنند و خودشون هم بایستی واکسنهای تزریق شده رو وارد کارت میکنند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، rainyboy ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 14:16)محبت نوشته:  
سلام نه نیازی نیست.

• Human papillomavirus vaccine does not need to be given to females 11 through 26 years of age.
Meningococcal conjugate vaccine, specifically tetravalent meningococcal conjugate vaccine (MCV4), should be given to persons 11 through 18 years of age. Meningococcal polysaccharide vaccine (MPSV) or other forms of meningococcal conjugate vaccine (e.g., monovalent MCV) is not an acceptable alternative for this age group.
• Influenza vaccine is required for applicants 6 months through 18 years of age during the influenza (flu) season in the country of examination for immigration. Influenza vaccine continues to be required for adults 50 years of age or older.

امین جان واکسن مننژیتی که مد نطر دکتر سفارت هستش کدومه ؟؟ چون دو نوع واکسن مننژیت رو نوشته ؟ mcv4 یا mpsv??
mcv4 رو باید 11 تا 18 سال بزنند ولی اون یکی رو نه ؟؟
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 14:17)ghafari88 نوشته:  
سلام

بله دقیقا همینجوریه و فقط ۲ ۳ مورد هنوز وارد نشده. مرسی از راهنماییتون. من چون شهرستان هستم واقعا سخته که واسه هر کار کوچیکی بیام تهران. البته تنبلیمم میشه Big Grin

تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 14:30)KIMIA2005 نوشته:  
سلام نه نیازی نیست.

Meningococcal conjugate vaccine, specifically tetravalent meningococcal conjugate vaccine (MCV4), should be given to persons 11 through 18 years of age. Meningococcal polysaccharide vaccine (MPSV) or other forms of meningococcal conjugate vaccine (e.g., monovalent MCV) is not an acceptable alternative for this age group.

امین جان واکسن مننژیتی که مد نطر دکتر سفارت هستش کدومه ؟؟ چون دو نوع واکسن مننژیت رو نوشته ؟ mcv4 یا mpsv??

البته از من نپرسیدین ولی گفتم بگم شاید بدرد کسی خورد Cool
واکسن مننژیت ۲ نمونس . اینجا بهش میگن گویا ۲ تایی و ۴ تایی . ۲ تایی اونیه که موقع سربازی میزنن بهتون و ۴ تایی مثلا واسه حج به حجاج میزنن . چیزی که مد نظر سفارت هست هم همین ۴ تاییه . البته واسه من دکتر انستیتو گفت نیاز نیست. ببخشید شاید اطلاعاتم کامل و صحیح نباشه. کاملا به دیده تردید بنگرید بهش Wink

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، محبت ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 14:41)rainyboy نوشته:  
سلام نه نیازی نیست.

واکسن مننژیت ۲ نمونس . اینجا بهش میگن گویا ۲ تایی و ۴ تایی . ۲ تایی اونیه که موقع سربازی میزنن بهتون و ۴ تایی مثلا واسه حج به حجاج میزنن . چیزی که مد نظر سفارت هست هم همین ۴ تاییه . البته واسه من دکتر انستیتو گفت نیاز نیست. ببخشید شاید اطلاعاتم کامل و صحیح نباشه. کاملا به دیده تردید بنگرید بهش Wink

ممنون دوست عزیز ولی حالا mcv4 و mpsv کدوم 4 تایی هستش و کدوم 2 تایی ؟؟
اگه mcv4 چهارتایی هستش و مد نطر سفارت که گفته بایستی 11 تا 18 سال تزریق کنند ...
(2013-08-12 ساعت 13:30)pari pariaaa نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 02:03)usa lover نوشته:  دوستانی که می خوان این چند روزه برن پاستور تجریش
پدر خانوم دکتر طاهر نژاد متاسفانه امروز فوت کردن
من امروز اونجا بودم بک آقای دکتری هستن که قبلا هم دیده بودمشون جای خانوم دکتر میان
اگر برای کارای روتین مثل تزریق هپاتیت میرین که تشریف ببرین
ولی اگر برای دیفتری کزاز نوبت دوم و ..... ایشون نظرشون اینه که 1 نوبت 10 سال یکبار کافیه
خواستم در جریان باشید
یک چند روزی صبر کنید بعد برید بهتره

منم ديروز پاستور تجريش بودم .واقعا خانم دكتر طاهرنژاد و شخصيتشون كجا و اين آقاي دكتر جايگزين كجا!!!!!!
من پرسيدم كي بر ميگرده دكتر و گفتن احتمالا هفته ديگه مياد .بچه ها صبر كنيد خود دكتر بياد بعد بريد .

ای بابا پس واسه همین بود امروز زنگیدم گفتن فقط یه نوبت تی دی میخواد....حسابی گیج شده بودم میخواستم بیام اینجا کلی ابراز سردرگمی بکنم که این پست رو خوندم Tongue
حالا یه سوال من میخواستم نوبت اول ام ام آر و تی دی رو بزنم، اگه این دو تا نزدیک هم بزنم تداخلی پیش نمیاد؟؟ آخه میخوام فردا برم انستیتو پاستور واسه تی دی، پس فردا برم دانشگاه تهران واسه ام ام آر
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
(2013-08-12 ساعت 14:50)KIMIA2005 نوشته:  
سلام نه نیازی نیست.

اگه mcv4 چهارتایی هستش و مد نطر سفارت که گفته بایستی 11 تا 18 سال تزریق کنند ...

نمیدونم اینو Smile . اینا رو یکی از کارکنای بهداشت گفت بهم . تو کارت واکسنتون یکیش AC هست یکی ACYW. اینکه کدومشه نمیدونم !! ببخشید

(2013-08-12 ساعت 16:14)rainyboy نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 14:16)محبت نوشته:  سلام نه نیازی نیست.

نمیدونم اینو Smile . اینا رو یکی از کارکنای بهداشت گفت بهم . تو کارت واکسنتون یکیش AC هست یکی ACYW. اینکه کدومشه نمیدونم !! ببخشید
سلام
علی جان، من از دکتر شرکت پرسیدم الان بهم گفت ظاهرا نمونه دیگه مال بزرگسالهاست که اونم باید بری هلال احمر تزریق کنی و نمونه بچه ها تو ایران موجود نیست فکر کنم واسه بچه ها هیچ تزریقی انجام ندیم بهتره.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
سلام

اینم لیست واکسنهای سایت مهاجرتی آمریکا که از قرار تعدادی که اینجا موجود نیست رو باید اونور زد.

• Diphtheria
• Tetanus
• Pertussis
• Polio
• Measles
• Mumps
• Rubella
• Rotavirus
• Haemophilus influenzae type b
• Hepatitis A
• Hepatitis B
• Meningococcal
• Varicella
• Pneumococcal
• Influenza

تشکر کنندگان: ojee ، Soap McTavish ، daad ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی ، آلیس-1980
سلام علی جان
اینم یه سری مطالب مربوط به واکسن مننژیت

ایمن سازی : برخی از اقسام مننژیت باکتریایی را می‌توان با واکسیناسیون پیشگیری کرد.

واکسن هموفیلوس آنفولانزای نوع b :این واکسن که در برخی کشورها در برنامه واکسیناسیون اجباری آنها قرار دارد، از ابتلا به برخی از گونه‌های مننژیت که این باکتری عامل آن است جلوگیری می‌کند.

واکسن کونژوکه پنوموکوکی (PCV 7) : این واکسن نیز در برخی از کشورها در برنامه ایمن سازی کودکان آنها قرار دارد و به کودکان زیر ۲ سال تزریق می‌شود. البته کودکان میان ۲ تا ۵ سال نیز که در خطر بالایی برای ابتلا به این باکتری باشند همانند مبتلایان به بیماریهایی قلبی مزمن، بیماریهای ریوی و یا برخی از گونه‌های سرطان‌ها نیز، کاندید دریافت این واکسن می‌باشند.

واکسن پلی ساکاریدی پنوموکوک (PPV) : این واکسن برخلاف واکسن پیشین که به کودکان تزریق می‌شد، به بزرگسالان تزریق می‌شود. این واکسن برای تمام کسان بالی ۶۵ سال و همچنین بزرگسالان جوانتر و کودکان دچار به نقص سیستم ایمنی و یا بیماریهای مزمن همانند دیابت، کم خونی داسی شکل و بیماریهای قلبی نیز رهنمود می‌شود.

واکسن کونژوگه مننوگوکوک: در خرداد ماه سال ۱۳۸۴ این واکسن پروانه بهره گیری برای گروه‌های زیر را دریافت کرد : کودکان ۱۲-۱۱ سال، در آغاز ورود به دبیرستان (نزدیک ۱۵ سالگی) و دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها در سال نخست ورود به دانشگاه.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88 ، ojee ، Soap McTavish ، daad ، behfaza ، pari pariaaa ، .YAS ، ffrfar ، آلیس-1980
سلام به همه
اینم واسه بچه های تهرون
اطلاعات واکسن‌های قابل تزریق در مراکز واکسیناسیون هلال احمر استان تهران:

مراکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر استان تهران از ساعت ۸ صبح الی ۱۴:۳۰ آماده ارائه خدمات به هموطنان گرامی است.
در حال حاضر در این مراکز ۳ نوع واکسن قابل تزریق است.
۱- واکسن مننژیت:
مبلغ فعلی: ۳۳۵۰۰۰ ریال
شماره حساب : ۸۴/ ۱۶۷۰۵۷۴۵ بانک ملت-شعبه هجرت
نشانی: خیابان ولیعصر- بالاتر از میرداماد- خیابان شهید رشید یاسمی – جنب بیمارستان خاتم الانبیاء-معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر
تلفن : ۵-۸۸۲۰۱۲۴۱ داخلی ۴۸۸
۲- واکسن آنفولانزا:
مبلغ فعلی: ۱۳,۵۰۰ تومان
۳- واکسن هپاتیت (۳ مرحله ای):
این واکسن در ۳ دوره تزریق خواهد شد. فاصله دوره اول تا دومین تزریق یکماه و فاصله بین دوره دوم تا سوم تزریق، ۵ ماه خواهد بود و مبلغ هر دوره تزریق ۲,۸۰۰ تومان است.
* نکات قابل توجه جهت مراجعین:
* لطفا بدون اطلاع از قیمت واکسن ها و شماره حساب های مربوط به هر مرکز در هر شهرستان، مبلغی را به حساب های غیر مرتبط واریز ننمائید.
* حساب‌های مراکز واکسیناسیون این جمعیت نزد بانک ملت بوده و با توجه به هماهنگی‌های بعمل آمده با این بانک، شعب سیار و یا دستگاه‌های کارت خوان در نزدیکی مراکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر استان تهران جهت تسهیل در واریز مبالغ شما، در این مراکز مستقر هستند.
مراکز واکسیناسیون
ردیف
مکان
تلفن
نشانی
۱
میدان انقلاب
۶۶۹۲۶۶۳۳ و ۶۶۹۲۳۰۴۰
خ کارگر جنوبی، کوچه شهید مهدی زاده، پلاک ۱۴
۲
میدان بهارستان
۷۷۵۳۶۴۶۳ و ۷۷۵۲۸۳۵۹
م بهارستان، روبروی تالار سیاره، کوچه دانشسرا
۳
میدان ونک
۴۵- ۸۸۲۰۱۲۴۱
خ ولیعصر بالاتر از میدان ونک خ یاسمی، جنب بیمارستان خاتم الانبیاء- معاونت بهداشت درمان و توانبخشی
۴
خیابان جشنواره
۹ – ۷۷۳۳۶۰۰۶ داخلی ۲۵۹
خ جشنواره، فلکه دوم تهرانپارس، بعد از چهار راه سید الشهدا،مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران
۵
شمیرانات
۲۲۸۰۳۵۳۵ و ۲۲۸۲۶۴۱۲
فرمانیه، خ دکتر لواسانی، خ آقایی روبروی فروشگاه شهروند
۶
شهر ری
۷۹-۵۵۹۰۹۰۷۷ داخلی ۴۵۱
میدان هادی ساعی، خ شهید فدایی، جنب جهاد کشاورزی، ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم
۷
ورامین
۳۶۳۴۵۰۶۰-۰۲۱
ورامین- مجتمع ادارات- خیابان دولت- جنب بانک ملی
۸
پیشوا
۳۶۷۲۴۵۰۰-۰۲۱
پیشوا – خیابان دکتر وحید دستجردی – روبروی آتش نشانی
۹
پاکدشت
۳۶۰۳۵۴۶۴-۰۲۱
پاکدشت- بلوار امام رضا- خیابان شهید جان محمدی- خیابان هلال احمر- روبروی آموزش و پرورش
۱۰
دماوند
۷۶۳۱۲۹۷۰-۰۲۱
دماوند- گیلاوند- بلوار شهید بهشتی- جنب شبکه بهداشت
۱۱
فیروزکوه
۷۶۴۴۲۱۱۵-۰۲۱
فیروزکوه- شهرک ولیعصر- خیابان دانشگاه
۱۲
شهریار
۶۵۲۲۵۴۹۹-۰۲۱
شهریار- خیابان شهید بهشتی- قبل از میدان معلم
۱۳
رباط کریم
۵۶۴۳۱۰۳۳-۰۲۱
رباط کریم- خیابان انتظام- پشت پارک معلم
۱۴
اسلامشهر
۵۶۳۵۳۷۰۰-۰۲۱
اسلامشهر- خیابان آیت ا… سعیدی- روبروی بازار میوه و تره بار- بن‌بست لاله
شماره حساب مراکز انقلاب، بهارستان،خ جشنواره
۳۲/۶۶۶۶۶۶۶ بانک ملت شعبه هجرت– به نام هلال احمر
شماره حساب میدان ونک
۱۶۷۰۵۷۴۵۱۸۴ حساب جام بانک ملت
در اغلب مراکز، داخل جمعیت شعبه بانک مستقر بوده که مراجعین می‌توانند نقداً در همان محل مراجعه پول را واریز نمایند.

تشکر کنندگان: khder ، KIMIA2005 ، ghafari88 ، ojee ، masoud z ، Soap McTavish ، daad ، HELIAA ، behfaza ، amin arefi ، pari pariaaa ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 01:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 01:26)shazad نوشته:  من چطوری واکسن زدم

۳۴ سال

کل واکسن هایی که باید من بزنم:
1. هپاتیت نوع B در ۳ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X نوبت سوم: ۶ ماه بعد از ماه X
** برای من مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.
** اگر زمان مصاحبه زودتر شد و من به همه این ۳ نوبت نرسیدم. مهم نیست. اگه دومی مونده باشه پزشک معتمد می زنه و سومی رو خودم بعدا که وقتش رسید می زنم. اگه فقط سومی مونده باشه، بستگی به وقتش داره. رسیده باشه پزشک معتمد می زنه، نرسیده باشه می مونه خودم سرموقع بزنم.

۲. MMR (سرخک، سرخچه و اوریون) در ۲ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X
** باز مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.

۳. کزاز و دیفتری (اصطلاح ایرانی: توام) در ۲ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X

۴. آبله مرغان
** باید تست آنتی بادی بدم. اگر گرفته باشم که تو تست مشخص می شه اگر نه واکسن رو می زنم.
** اگر گرفته باشم حتما باید بگم نتیجه تست رو وارد کارت بین المللی واکسیناسیون بکنن. چون دکتر معتمد باید بدونه چرا نزدم.

۵. آنفولانزا
** چون دوره مقاومت این واکسن ۶ ماه است و مدت زمان اعتبار ویزا هم معمولا ۶ ماه هست پس بهتره نزدیک مصاحبه زده بشه تا حداقل برای این ۶ ماه دووم بیاره و دیگه مجبور نکنن واکسن رو دوباره قبل از عزیمت به یو اس بزنم.

واکسن هایی که نباید بزنم
-- مننژیت (برا بچه های ۱۱ تا ۱۸ سال)
-- سیاه سرفه (به بزرگسالان نمی زنن)

نکات عمومی و مهم در واکسیناسیون
* همه واکسن ها رو باید قبل از ۱ ماه مانده به زمان پرواز به کشور محل مصاحبه بزنم. چون پزشک معتمد آزمایشهایی خواهد گرفت که واکسن ها می توانند تاثیر منفی رو جواب داشته باشند.
* کلیه نتایج واکسیناسیون باید در کارت بین المللی واکسیناسیون وارد شوند. مشخصات فرد دارنده کارت (شامل شماره پاس) وارد آن می شود و توسط صادرکننده به مهر لاتین ممهور می گردد. در زمان درخواست صدور این کارت، کپی پاس رو می خواهند.
* در شهرستانها اغلب مراکز بهداشتی و هلال احمر شهرستانها این کار رو انجام می دهند.
* در تهران علاوه بر این مراکز، معتبرترین و محبوب ترین واحد انجام این بخش از فرآیند انیستیتو پاستور تجریش هست.
* تا نپرسیدن برا چی می زنید نگید. اگه پرسیدن بگید برا سفارت می خوان. اگه پرسیدن قصد مسافرت چیه بگید برا تحصیل. اگه پرسیدن کدوم کشور بگید آمریکا. اگه پرسیدن.

امروز من چیکار کردم (تبریز):
۱. در مرکز بهداشت محله مون واکسن MMR (نوبت ۱) و واکسن دیفتری و کزاز (نوبت ۱) رو زدم. رایگان انجام شد. یک نامه گرفتم که این موارد تزریق شدند (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).
۲. به هلال احمر تبریز رفتم و واکسن هپاتیت نوع B (نوبت ۱) هم زدم. ۱۵۰۰۰ تومان هزینه شد. کارت مربوط به تزریق این واکسن رو هم گرفتم (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).

****** دوستای خوبم انقدر خودتون رو درگیر اینکه کی واکسن بزنید نکنید. از همین فردا شروع کنید Smile

ضمنا فکر می کردم که خدا بدادم برسه نکنه با این ۳ واکسن تو یک روز مشکلی برام یش بیاد. نیومد و گفتن نمی یاد. اصلا نفهمیدم چطوری واکسن زدن. دست همشون درد نکنه.
در تکمیل صحبتهای دوستمون باید بگم که گویا td سه مرحله ای شده و واکسن مننژیت هم برا عزیزانی که قصد سفر به ایالت تگزاس رو دارند بایستی تزریق شه در هرسنی .. واکسن ابله مرغان هم که بعید میدونم توی ایران گیر بیاد از دوستان اگر کسی اینجا واکسن ابله مرغان رو زده اعلام کنه ..

انیستو پاستور گفت که کزاز دیفتری هر 10 سال یکبار بزنی کافیه وبرام نزدند چون 2010 زده بودم ! یهنی باید دو نوبته بزنم دوباره ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: Sarkras ، daad ، behfaza ، محبت ، pari pariaaa ، .YAS ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان