سلام منم ديروز اين سه واكسن رو زدم فقط واكسن كزازش كمي أذيتم كرد ولي كلا خيلي خوب بود
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
|
2013-08-12 ساعت 20:58
با سلام
من رفتم حلال احمر شهرمون اصلا سرشون نمیشد چه باید بکنن گفتن که توی کارت زرد فقط واکسن مننژیت رو وارد میکنن اونم با مهر فارسی بقیه واکسنها رو همون دکتر یا درمانگاهی که میزنی باید وارد کارت کنه حالا میخام بدونم دکتر سفارت مهر درمانگاه یا بهداشت یا دکتر رو قبول میکنه یا نه واسه td هم میگن فقط یه بار تو 10 سال بیشتر لازم نیست حالا ما باید چه کنیم
2013-08-12 ساعت 21:17
سلام دوستان من ۱ِ فروردین مدیکال انجام دادم قبل اون هم که تو ایران واکسن زدیم
الان اگه کلییر شیم و بریم آنکارا واکسن خاصی نیازه که تمدید بشه؟
2013-08-12 ساعت 23:14
(2013-08-12 ساعت 20:58)رضا صالحی نوشته: با سلام دوست عزیز هر جی رو دارن توشهرتون بزن همه رو آخرش بامدرک ببر انستیتو پاستور تهران برات وارد کارت زرد بکنن
**CN:2014AS000027
2013-08-12 ساعت 23:49
یه سوال تکراری داشتم و اون اینکه توی کارت بین المللی که انستیتو پاستور صادر میکنه تاریخها رو دستی مینویسه یا بصورت مهر وارد میکنه? مرسی
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
2013-08-12 ساعت 23:55
من کارت زرد رو از هلال احمر اصفهان گرفته ام ولی گفته که خودم دستی تاریخها رو تبدیل و وارد کنم به نظر شما اینکارو انجام بدم یا ببرم تهران انستیتو پاستور بهتره?
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
(2013-08-12 ساعت 21:17)daad نوشته: سلام دوستان من ۱ِ فروردین مدیکال انجام دادم قبل اون هم که تو ایران واکسن زدیمسلام فقط آنفولانزا چون اکسپایرش 6 ماهه بقیه پایینترینش 2ساله - موفق باشی (2013-08-12 ساعت 23:55)philadelphia نوشته: من کارت زرد رو از هلال احمر اصفهان گرفته ام ولی گفته که خودم دستی تاریخها رو تبدیل و وارد کنم به نظر شما اینکارو انجام بدم یا ببرم تهران انستیتو پاستور بهتره?سلام بله اینکارو خودتون انجام بدید و دستی وارد کنین اما آخر هر تاریختون بده مهر خارجکیشونو بزنن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: philadelphia ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
2013-08-13 ساعت 07:22
دوستان واکسن کزاز و دیفتری (td) سه مرحله شده ؟ بعد طبق این فایل پ د اف نوشته سابقه واکسیناسیون از کشور ایران قابل قبول نیست کسی میدنه منظورش چیه
VACCINATION REQUIREMENTS United States Immigration Law requires immigrant visa applicants to obtain certain vaccinations (listed below) prior to the issuance of an immigrant visa. Instructions and procedural guides direct panel physicians who conduct immigrant visa medical examinations to verify that applicants have met the vaccination requirement, or that it is medically inappropriate for the visa applicant to receive one or more of the listed vaccinations: Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal]. In order to assist the panel physician, and to avoid delays in the processing of your visa, all immigrant visa applicants should have their vaccination records available for the panel physician’s review at the time of the medical examination. Visa applicants should consult with their regular health care provider to obtain a copy of their immunization record, if available. If you do not have a vaccination record, the panel physician will work with you to determine which vaccinations you may need to meet the requirement. Certain waivers of the vaccination requirement are available upon the recommendation of the panel physician. Only a physician can determine which of the listed vaccinations are medically appropriate for you, given your age, medical history and current medical condition. [Please note that immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted].
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
2013-08-13 ساعت 07:28
(2013-08-12 ساعت 20:58)رضا صالحی نوشته: با سلام دوست عزیز شما همه واکسن ها رو بزنین مهم نیست کجا میزنین توی همین کارت های معمولی واکسن بدین واستون بنویسن بعد یه جا ببرین انستیتو پاستور واستون کارت بین المللی رو بزنن. کارت زرد رو میشه از مرکز بهداشت شهرستان گرفت ولی من که اینکارو کردم دکتر انستیتو قبولش نکرد و دوباره صادر کردن ! شایدم خواستن پول بیشتر بگیرن.
2013-08-13 ساعت 07:39
(2013-08-13 ساعت 07:22)amaka747 نوشته: دوستان واکسن کزاز و دیفتری (td) سه مرحله شده ؟ بعد طبق این فایل پ د اف نوشته سابقه واکسیناسیون از کشور ایران قابل قبول نیست کسی میدنه منظورش چیهمنظورش تست آنتی بادی ایران قبول نیست
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
2013-08-13 ساعت 07:53
(2013-08-13 ساعت 07:39)sauv نوشته:تست آنتی بادی یعنی این واکسن هایی که زدیم دیگه .خب پس باس چه کار کنیم ؟ من واکسنهایی که زدم مثل هپاتیت کزاز و غیره بالای جدول واکسنام توی کارت زردم نوشه immunization records(2013-08-13 ساعت 07:22)amaka747 نوشته: دوستان واکسن کزاز و دیفتری (td) سه مرحله شده ؟ بعد طبق این فایل پ د اف نوشته سابقه واکسیناسیون از کشور ایران قابل قبول نیست کسی میدنه منظورش چیهمنظورش تست آنتی بادی ایران قبول نیست بعدشم مهر تاریخ میلادی خورده پس منظور مدیکال آنکارا چی هست کهimmunization recordsایران رو قبول ندارن ؟؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
(2013-08-13 ساعت 07:53)amaka747 نوشته:دوست عزیز از اونجایی که واکسن آبله مرغان توی ایران موجود نیست کسانیکه قبلا این بیماری رو گرفتند با دادن تست آنتی بادی این موضوع روشن میشه و می تونند این آزمایش آنتی بادی را ارائه کنند و ثابت بکنند که در مقابل این بیماری مصون هستند ولی آنکارا این تست آنتی بادی را قبول نداره و در هنگام مدیکال از شما سوال میشه که آیا آبله مرغان گرفتید یانه؟ اگه بله باید علائمی را که این بیماری روی بدن شما بجا گذاشته را به دکتر نشون بدید و همونجا خود دکتر از شما تست آنتی بادی می گیره که اگه مثبت بود به شما واکسن آبله مرغان تزریق نمی کنه و فقط هزینه تست آنتی بادی را که کمتر از هزینه واکسن آبله مرغان هست را پرداخت می کنید و اگه منفی باشه هم هزینه تست و هم هزینه واکسن را باید پرداخت کنید. هزینه واکسن آبله مرغان حدودا 250 هزار تومان است.تقریبا حساسیت روی واکسن آبله مرغان هست چون همه واکسن های دیگه توی ایران موجود هست.(2013-08-13 ساعت 07:39)sauv نوشته:تست آنتی بادی یعنی این واکسن هایی که زدیم دیگه .خب پس باس چه کار کنیم ؟ من واکسنهایی که زدم مثل هپاتیت کزاز و غیره بالای جدول واکسنام توی کارت زردم نوشه immunization records(2013-08-13 ساعت 07:22)amaka747 نوشته: دوستان واکسن کزاز و دیفتری (td) سه مرحله شده ؟ بعد طبق این فایل پ د اف نوشته سابقه واکسیناسیون از کشور ایران قابل قبول نیست کسی میدنه منظورش چیهمنظورش تست آنتی بادی ایران قبول نیست
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
(2013-08-12 ساعت 01:38)KIMIA2005 نوشته:دوستان ممنون از اطلاعاتی که بابت واکسناسیون دادین من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش که واکسنامو بزنم بهم گفتن برای کجا می خوای گفتم آمریکا گفت لاتاری ؟گفتم آره گفت واکسن زدن برای لاتاری فرق داره تا برای دانشجویی گفت دانشجو ها واکسناشون بیشتره. آیا این موضوع صحت داره؟(2013-08-12 ساعت 01:26)shazad نوشته: من چطوری واکسن زدمدر تکمیل صحبتهای دوستمون باید بگم که گویا td سه مرحله ای شده و واکسن مننژیت هم برا عزیزانی که قصد سفر به ایالت تگزاس رو دارند بایستی تزریق شه در هرسنی .. واکسن ابله مرغان هم که بعید میدونم توی ایران گیر بیاد از دوستان اگر کسی اینجا واکسن ابله مرغان رو زده اعلام کنه ..
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
2013-08-13 ساعت 11:12
سلام خدمت دوستان مهاجر سرایی کیس نمبر من 17XXهست و حدود یک ماه پیش واکسیناسیونم رو شروع کردم وتا الان دو مرحله هپاتیت و یک بار هم دی تی رو زدم. آبله مرغان و اوریون هم تو بچگی گرفتم الان برای واکسیناسیون چه کار دیگه ای باید انجام بدم.
2014AS000017XX, Abudhabi , [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
2013-08-13 ساعت 11:47
سلام دوستان
من امروز به مرکز بهداشت ( پل حر) شیراز برا گرفتن کارت زرد زنگ زدم. بهم گفتن هر وقت که دعوت به مصاحبه شدی با پرینت دعوت نامه و پاسپورت بیا. من از جنوب اومدم و الان نمیدونم چیکار کنم.؟ اگر برم یه بار دیگه قبل از مصاحبه مجبورم بیام و از اینم میترسم که اگر اون موقع بیام برا واکسن چند مرحله ای دیر بشه؟ خواهش میکنم زوتر راهنمایی کنید من تا فردا بیشتر شیراز نیستم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن. |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان