کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-13 ساعت 11:12)samywait نوشته:  سلام خدمت دوستان مهاجر سرایی کیس نمبر من 17XXهست و حدود یک ماه پیش واکسیناسیونم رو شروع کردم وتا الان دو مرحله هپاتیت و یک بار هم دی تی رو زدم. آبله مرغان و اوریون هم تو بچگی گرفتم الان برای واکسیناسیون چه کار دیگه ای باید انجام بدم.

باید واکسن ام ام آر رو هم بزنید دوست عزیز، و یه تست آنتی بادی هم برای آبله مرغان بدین و نتیجه اس رو توی کارت زردتون ثبت کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 09:17)arash12 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 01:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 01:26)shazad نوشته:  من چطوری واکسن زدم

۳۴ سال

کل واکسن هایی که باید من بزنم:
1. هپاتیت نوع B در ۳ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X نوبت سوم: ۶ ماه بعد از ماه X
** برای من مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.
** اگر زمان مصاحبه زودتر شد و من به همه این ۳ نوبت نرسیدم. مهم نیست. اگه دومی مونده باشه پزشک معتمد می زنه و سومی رو خودم بعدا که وقتش رسید می زنم. اگه فقط سومی مونده باشه، بستگی به وقتش داره. رسیده باشه پزشک معتمد می زنه، نرسیده باشه می مونه خودم سرموقع بزنم.

۲. MMR (سرخک، سرخچه و اوریون) در ۲ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X
** باز مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.

۳. کزاز و دیفتری (اصطلاح ایرانی: توام) در ۲ نوبت

۴. آبله مرغان
** باید تست آنتی بادی بدم. اگر گرفته باشم که تو تست مشخص می شه اگر نه واکسن رو می زنم.
** اگر گرفته باشم حتما باید بگم نتیجه تست رو وارد کارت بین المللی واکسیناسیون بکنن. چون دکتر معتمد باید بدونه چرا نزدم.

۵. آنفولانزا
** چون دوره مقاومت این واکسن ۶ ماه است و مدت زمان اعتبار ویزا هم معمولا ۶ ماه هست پس بهتره نزدیک مصاحبه زده بشه تا حداقل برای این ۶ ماه دووم بیاره و دیگه مجبور نکنن واکسن رو دوباره قبل از عزیمت به یو اس بزنم.

واکسن هایی که نباید بزنم
-- مننژیت (برا بچه های ۱۱ تا ۱۸ سال)
-- سیاه سرفه (به بزرگسالان نمی زنن)

نکات عمومی و مهم در واکسیناسیون
* همه واکسن ها رو باید قبل از ۱ ماه مانده به زمان پرواز به کشور محل مصاحبه بزنم. چون پزشک معتمد آزمایشهایی خواهد گرفت که واکسن ها می توانند تاثیر منفی رو جواب داشته باشند.
* کلیه نتایج واکسیناسیون باید در کارت بین المللی واکسیناسیون وارد شوند. مشخصات فرد دارنده کارت (شامل شماره پاس) وارد آن می شود و توسط صادرکننده به مهر لاتین ممهور می گردد. در زمان درخواست صدور این کارت، کپی پاس رو می خواهند.
* در شهرستانها اغلب مراکز بهداشتی و هلال احمر شهرستانها این کار رو انجام می دهند.
* در تهران علاوه بر این مراکز، معتبرترین و محبوب ترین واحد انجام این بخش از فرآیند انیستیتو پاستور تجریش هست.
* تا نپرسیدن برا چی می زنید نگید. اگه پرسیدن بگید برا سفارت می خوان. اگه پرسیدن قصد مسافرت چیه بگید برا تحصیل. اگه پرسیدن کدوم کشور بگید آمریکا. اگه پرسیدن.

امروز من چیکار کردم (تبریز):
۱. در مرکز بهداشت محله مون واکسن MMR (نوبت ۱) و واکسن دیفتری و کزاز (نوبت ۱) رو زدم. رایگان انجام شد. یک نامه گرفتم که این موارد تزریق شدند (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).
۲. به هلال احمر تبریز رفتم و واکسن هپاتیت نوع B (نوبت ۱) هم زدم. ۱۵۰۰۰ تومان هزینه شد. کارت مربوط به تزریق این واکسن رو هم گرفتم (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).

****** دوستای خوبم انقدر خودتون رو درگیر اینکه کی واکسن بزنید نکنید. از همین فردا شروع کنید Smile

ضمنا فکر می کردم که خدا بدادم برسه نکنه با این ۳ واکسن تو یک روز مشکلی برام یش بیاد. نیومد و گفتن نمی یاد. اصلا نفهمیدم چطوری واکسن زدن. دست همشون درد نکنه.
در تکمیل صحبتهای دوستمون باید بگم که گویا td سه مرحله ای شده و واکسن مننژیت هم برا عزیزانی که قصد سفر به ایالت تگزاس رو دارند بایستی تزریق شه در هرسنی .. واکسن ابله مرغان هم که بعید میدونم توی ایران گیر بیاد از دوستان اگر کسی اینجا واکسن ابله مرغان رو زده اعلام کنه ..
دوستان ممنون از اطلاعاتی که بابت واکسناسیون دادین من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش که واکسنامو بزنم بهم گفتن برای کجا می خوای گفتم آمریکا گفت لاتاری ؟گفتم آره گفت واکسن زدن برای لاتاری فرق داره تا برای دانشجویی گفت دانشجو ها واکسناشون بیشتره. آیا این موضوع صحت داره؟

دوستای خوبم اینکه من جواب نمی دم یعنی در این ارتباط اطلاعی ندارم. ببخشید
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 11:47)mahan L نوشته:  سلام دوستان
من امروز به مرکز بهداشت ( پل حر) شیراز برا گرفتن کارت زرد زنگ زدم. بهم گفتن هر وقت که دعوت به مصاحبه شدی با پرینت دعوت نامه و پاسپورت بیا. من از جنوب اومدم و الان نمیدونم چیکار کنم.؟ اگر برم یه بار دیگه قبل از مصاحبه مجبورم بیام و از اینم میترسم که اگر اون موقع بیام برا واکسن چند مرحله ای دیر بشه؟ خواهش میکنم زوتر راهنمایی کنید من تا فردا بیشتر شیراز نیستم.

دوست عزیز بچه ی کدوم شهری؟بهم پیام خصوصی بده در ضمن امضاتو کامل کن ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
سلام .برادر من هفته پیش رفته انستیتو پاستور تجریش پیش خانم دکتر طاهری واسه نوبت دوم کزاز دیفتری که 1 ماه قبلش نوبت اول را زده ولی ایشون گفتند حالا زود هست واسه نوبت دوم اگه مصاحبتون سال دیگر هست 3 ماه قبل مصاحبه بیا نوبت دوم را بزن و با وجود اینکه برادرم گفته که فاصله این واکسن 1 ماه هست ولی ایشون گفتن اشکالی نداره ما الان کاملا گیج شدیم .....؟در ضمن واکسن (کزاز دیفتیری )که می گن 3 مرحله ای شده ترتیب زدنش مثل هپاتیت هست(0-1-6)؟؟
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، gema ، زری وحدتی
(2013-08-12 ساعت 18:54)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 01:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 01:26)shazad نوشته:  من چطوری واکسن زدم

۳۴ سال

کل واکسن هایی که باید من بزنم:
1. هپاتیت نوع B در ۳ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X نوبت سوم: ۶ ماه بعد از ماه X
** برای من مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.
** اگر زمان مصاحبه زودتر شد و من به همه این ۳ نوبت نرسیدم. مهم نیست. اگه دومی مونده باشه پزشک معتمد می زنه و سومی رو خودم بعدا که وقتش رسید می زنم. اگه فقط سومی مونده باشه، بستگی به وقتش داره. رسیده باشه پزشک معتمد می زنه، نرسیده باشه می مونه خودم سرموقع بزنم.

۲. MMR (سرخک، سرخچه و اوریون) در ۲ نوبت
** باز مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.

۳. کزاز و دیفتری (اصطلاح ایرانی: توام) در ۲ نوبت

۴. آبله مرغان
** باید تست آنتی بادی بدم. اگر گرفته باشم که تو تست مشخص می شه اگر نه واکسن رو می زنم.
** اگر گرفته باشم حتما باید بگم نتیجه تست رو وارد کارت بین المللی واکسیناسیون بکنن. چون دکتر معتمد باید بدونه چرا نزدم.

۵. آنفولانزا
** چون دوره مقاومت این واکسن ۶ ماه است و مدت زمان اعتبار ویزا هم معمولا ۶ ماه هست پس بهتره نزدیک مصاحبه زده بشه تا حداقل برای این ۶ ماه دووم بیاره و دیگه مجبور نکنن واکسن رو دوباره قبل از عزیمت به یو اس بزنم.

واکسن هایی که نباید بزنم
-- مننژیت (برا بچه های ۱۱ تا ۱۸ سال)
-- سیاه سرفه (به بزرگسالان نمی زنن)

نکات عمومی و مهم در واکسیناسیون
* همه واکسن ها رو باید قبل از ۱ ماه مانده به زمان پرواز به کشور محل مصاحبه بزنم. چون پزشک معتمد آزمایشهایی خواهد گرفت که واکسن ها می توانند تاثیر منفی رو جواب داشته باشند.
* کلیه نتایج واکسیناسیون باید در کارت بین المللی واکسیناسیون وارد شوند. مشخصات فرد دارنده کارت (شامل شماره پاس) وارد آن می شود و توسط صادرکننده به مهر لاتین ممهور می گردد. در زمان درخواست صدور این کارت، کپی پاس رو می خواهند.
* در شهرستانها اغلب مراکز بهداشتی و هلال احمر شهرستانها این کار رو انجام می دهند.
* در تهران علاوه بر این مراکز، معتبرترین و محبوب ترین واحد انجام این بخش از فرآیند انیستیتو پاستور تجریش هست.
* تا نپرسیدن برا چی می زنید نگید. اگه پرسیدن بگید برا سفارت می خوان. اگه پرسیدن قصد مسافرت چیه بگید برا تحصیل. اگه پرسیدن کدوم کشور بگید آمریکا. اگه پرسیدن.

امروز من چیکار کردم (تبریز):
۱. در مرکز بهداشت محله مون واکسن MMR (نوبت ۱) و واکسن دیفتری و کزاز (نوبت ۱) رو زدم. رایگان انجام شد. یک نامه گرفتم که این موارد تزریق شدند (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).
۲. به هلال احمر تبریز رفتم و واکسن هپاتیت نوع B (نوبت ۱) هم زدم. ۱۵۰۰۰ تومان هزینه شد. کارت مربوط به تزریق این واکسن رو هم گرفتم (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).

****** دوستای خوبم انقدر خودتون رو درگیر اینکه کی واکسن بزنید نکنید. از همین فردا شروع کنید Smile

ضمنا فکر می کردم که خدا بدادم برسه نکنه با این ۳ واکسن تو یک روز مشکلی برام یش بیاد. نیومد و گفتن نمی یاد. اصلا نفهمیدم چطوری واکسن زدن. دست همشون درد نکنه.
در تکمیل صحبتهای دوستمون باید بگم که گویا td سه مرحله ای شده و واکسن مننژیت هم برا عزیزانی که قصد سفر به ایالت تگزاس رو دارند بایستی تزریق شه در هرسنی .. واکسن ابله مرغان هم که بعید میدونم توی ایران گیر بیاد از دوستان اگر کسی اینجا واکسن ابله مرغان رو زده اعلام کنه ..

انیستو پاستور گفت که کزاز دیفتری هر 10 سال یکبار بزنی کافیه وبرام نزدند چون 2010 زده بودم ! یهنی باید دو نوبته بزنم دوباره ؟

امروز من رفتم انیتستو پاستور 6500 واسه تست آبله مرغان دادم و کزاز دیفتری (TD) رایگان. اما من از هرکی اونجا سوال کردم گفتن TD هر 10 سال یه باره و الان بزنی تا 10 سال دیگه نمیزنیم واست!!!!
آقا داستان این 3 مرحله چیه پس؟؟ من هرچی گفتم اینها حرف خودشونو زدن!!!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: behdist ، behfaza ، .YAS ، gema ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 12:35)behdist نوشته:  سلام .برادر من هفته پیش رفته انستیتو پاستور تجریش پیش خانم دکتر طاهری واسه نوبت دوم کزاز دیفتری که 1 ماه قبلش نوبت اول را زده ولی ایشون گفتند حالا زود هست واسه نوبت دوم اگه مصاحبتون سال دیگر هست 3 ماه قبل مصاحبه بیا نوبت دوم را بزن و با وجود اینکه برادرم گفته که فاصله این واکسن 1 ماه هست ولی ایشون گفتن اشکالی نداره ما الان کاملا گیج شدیم .....؟در ضمن واکسن (کزاز دیفتیری )که می گن 3 مرحله ای شده ترتیب زدنش مثل هپاتیت هست(0-1-6)؟؟
سلام
ترتیب زدن TD 0 - 1 -7
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behdist ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 12:38)nedafarsi نوشته:  امروز من رفتم انیتستو پاستور 6500 واسه تست آبله مرغان دادم و کزاز دیفتری (TD) رایگان. اما من از هرکی اونجا سوال کردم گفتن TD هر 10 سال یه باره و الان بزنی تا 10 سال دیگه نمیزنیم واست!!!!

هزینه صدور کارت زرد پاستور چند هستش؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS
(2013-08-13 ساعت 12:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 12:38)nedafarsi نوشته:  امروز من رفتم انیتستو پاستور 6500 واسه تست آبله مرغان دادم و کزاز دیفتری (TD) رایگان. اما من از هرکی اونجا سوال کردم گفتن TD هر 10 سال یه باره و الان بزنی تا 10 سال دیگه نمیزنیم واست!!!!

هزینه صدور کارت زرد پاستور چند هستش؟

10 تومن کارت 4400 ویزیت دکتر
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، gema ، زری وحدتی
دوستان اگر فاصله بین واکسنهای 2 مرحله ای بیشتر از 1 ماه بشه (مثلا 2 یا 3 ماه) اثر واکسن اول خنثی می شه؟واسه برادر من نوبت دوم TD تزریق نکردند گفتن الان زود هست.الان باید چه کار کنه ؟
(2013-08-13 ساعت 11:57)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 11:47)mahan L نوشته:  سلام دوستان
من امروز به مرکز بهداشت ( پل حر) شیراز برا گرفتن کارت زرد زنگ زدم. بهم گفتن هر وقت که دعوت به مصاحبه شدی با پرینت دعوت نامه و پاسپورت بیا. من از جنوب اومدم و الان نمیدونم چیکار کنم.؟ اگر برم یه بار دیگه قبل از مصاحبه مجبورم بیام و از اینم میترسم که اگر اون موقع بیام برا واکسن چند مرحله ای دیر بشه؟ خواهش میکنم زوتر راهنمایی کنید من تا فردا بیشتر شیراز نیستم.

دوست عزیز بچه ی کدوم شهری؟بهم پیام خصوصی بده در ضمن امضاتو کامل کن ...

مدارک لازم جهت زدن واکسن و گرفتن کارت زرد بین المللی درشیراز (پل حر درمانگاه ولفجر)
۱- کپی صفحه اول پاسپورت و اصل پاسپورت
۲- تاریخ مصاحبه یا ویزای معتبر ( حالا ویزای هر کشوری میخواد باشه )
۳- فقط روزهای دوشنبه ۸ صبح
۴-هزینه همه واکسیناسیونها مجانی هست
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، mahan L ، محبت ، .YAS ، زری وحدتی
سلام به همه ی دوستان مهاجرسرایی
من چند روز پیش رفتم انیستیتو پاستور تجریس برای انجام کارای واکسیناسیون(که متاسفانه خانم دکتر طاهر نژاد نبودن)در عوض یه اقایی (با برخورد نه چندان جالب) جای ایشون بودن
وقتی که مدارک واکسیناسیونم رو که از تولد تا الان رو نشون دادم گفتن که نیاز به زدن هیچ واکسنی نداری و فقط تست ابله مرغان ازم گرفتن...ولی من واکسن MMRو هپاتیت رو ابتدای تولدم(که دوستان نوشتن بعد 10سال باید دوباره زد ولی اونجا گفتن که یه بارش تا اخر عمر کافیه) و مننژيت رو 3سال پیش و کزاز دیفتری رو 5 سال پیش زدم....در هر صورت با این اوضاع موقع مصاحبه برام مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ایا میشه با اختیار خودم واکسن ها رو تزریق کنم؟؟؟(کبس نامبرمم حدود 3500هستش)
ممنون میشم راهنماییم کنید Wink
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان: behdist ، سی سی ، behfaza ، .YAS ، زری وحدتی
دوستان من امروز واکسن MMR رو بهراد زدم و میگفتن واکسن آبله مرغان را دکتر نیلفروشان داره حالا من عصر باهاش تماس میگیرم خبر میدم تا اونایی که مثل من نگرفتن واکسنشو اینجا بزنند. بعد رفتم پاستور و Td رو زدم سوراخ سوراخ شدم.... TD رو برام 2 مرحله مهر کرده یکیشو سال 86 یکیشم امروز ...دو مرحله تمام....
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-08-13 ساعت 14:45)EKAM نوشته:  دوستان من امروز واکسن MMR رو بهراد زدم و میگفتن واکسن آبله مرغان را دکتر نیلفروشان داره حالا من عصر باهاش تماس میگیرم خبر میدم تا اونایی که مثل من نگرفتن واکسنشو اینجا بزنند. بعد رفتم پاستور و Td رو زدم سوراخ سوراخ شدم.... TD رو برام 2 مرحله مهر کرده یکیشو سال 86 یکیشم امروز ...دو مرحله تمام....

منم امروز صبح رفتم واسه تزریق TD ولی گفتن کلاً 10 سال یکبار بیشتر نمیزنیم. گفتم که سال 84 دانشگاه زدیم گفت خوب اگه اینطور باشه دیگه الان واست نمیزنیم...منم اینطوری شدم :-|
تشکر کنندگان: philter ، behfaza ، EKAM ، محبت ، ojee ، زری وحدتی
من فردا میخوام برای واکسیناسیون برم . به نظر شما تجریش بهتره برم یا پاستور ؟Cool
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 17:15)ibehnam نوشته:  من فردا میخوام برای واکسیناسیون برم . به نظر شما تجریش بهتره برم یا پاستور ؟Cool
زنگ بزنید تجریش اگه خانم طاهر نژاد بودن برید اونجا(ظاهرا یکی از بستگانشون فوت شده چند روزیه نمیانSad)
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان: behfaza ، ibehnam ، محبت ، Soap McTavish ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان