موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .برادر من هفته پیش رفته انستیتو پاستور تجریش پیش خانم دکتر طاهری واسه نوبت دوم کزاز دیفتری که 1 ماه قبلش نوبت اول را زده ولی ایشون گفتند حالا زود هست واسه نوبت دوم اگه مصاحبتون سال دیگر هست 3 ماه قبل مصاحبه بیا نوبت دوم را بزن و با وجود اینکه برادرم گفته که فاصله این واکسن 1 ماه هست ولی ایشون گفتن اشکالی نداره ما الان کاملا گیج شدیم .....؟در ضمن واکسن (کزاز دیفتیری )که می گن 3 مرحله ای شده ترتیب زدنش مثل هپاتیت هست(0-1-6)؟؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 12:35)behdist نوشته: سلام .برادر من هفته پیش رفته انستیتو پاستور تجریش پیش خانم دکتر طاهری واسه نوبت دوم کزاز دیفتری که 1 ماه قبلش نوبت اول را زده ولی ایشون گفتند حالا زود هست واسه نوبت دوم اگه مصاحبتون سال دیگر هست 3 ماه قبل مصاحبه بیا نوبت دوم را بزن و با وجود اینکه برادرم گفته که فاصله این واکسن 1 ماه هست ولی ایشون گفتن اشکالی نداره ما الان کاملا گیج شدیم .....؟در ضمن واکسن (کزاز دیفتیری )که می گن 3 مرحله ای شده ترتیب زدنش مثل هپاتیت هست(0-1-6)؟؟
سلام
ترتیب زدن TD 0 - 1 -7
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر فاصله بین واکسنهای 2 مرحله ای بیشتر از 1 ماه بشه (مثلا 2 یا 3 ماه) اثر واکسن اول خنثی می شه؟واسه برادر من نوبت دوم TD تزریق نکردند گفتن الان زود هست.الان باید چه کار کنه ؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 11:57)KIMIA2005 نوشته: (2013-08-13 ساعت 11:47)mahan L نوشته: سلام دوستان
من امروز به مرکز بهداشت ( پل حر) شیراز برا گرفتن کارت زرد زنگ زدم. بهم گفتن هر وقت که دعوت به مصاحبه شدی با پرینت دعوت نامه و پاسپورت بیا. من از جنوب اومدم و الان نمیدونم چیکار کنم.؟ اگر برم یه بار دیگه قبل از مصاحبه مجبورم بیام و از اینم میترسم که اگر اون موقع بیام برا واکسن چند مرحله ای دیر بشه؟ خواهش میکنم زوتر راهنمایی کنید من تا فردا بیشتر شیراز نیستم.
دوست عزیز بچه ی کدوم شهری؟بهم پیام خصوصی بده در ضمن امضاتو کامل کن ...
مدارک لازم جهت زدن واکسن و گرفتن کارت زرد بین المللی درشیراز (پل حر درمانگاه ولفجر)
۱- کپی صفحه اول پاسپورت و اصل پاسپورت
۲- تاریخ مصاحبه یا ویزای معتبر ( حالا ویزای هر کشوری میخواد باشه )
۳- فقط روزهای دوشنبه ۸ صبح
۴-هزینه همه واکسیناسیونها مجانی هست
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز واکسن MMR رو بهراد زدم و میگفتن واکسن آبله مرغان را دکتر نیلفروشان داره حالا من عصر باهاش تماس میگیرم خبر میدم تا اونایی که مثل من نگرفتن واکسنشو اینجا بزنند. بعد رفتم پاستور و Td رو زدم سوراخ سوراخ شدم.... TD رو برام 2 مرحله مهر کرده یکیشو سال 86 یکیشم امروز ...دو مرحله تمام....
CN:2014AS11$$/Ankara>
Abu Dhabi /Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
من فردا میخوام برای واکسیناسیون برم . به نظر شما تجریش بهتره برم یا پاستور ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco