موضوعها: 0
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
آقا یه سوال
کسی می دونه پاستور ( تجریش ) پنجشنبه ها هم هستن یا نه؟!
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-14 ساعت 10:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-14 ساعت 10:32 توسط usa lover.)
(2013-08-13 ساعت 15:34)سی سی نوشته: (2013-08-13 ساعت 14:38)arman_vafaa نوشته: سلام به همه ی دوستان مهاجرسرایی
من چند روز پیش رفتم انیستیتو پاستور تجریس برای انجام کارای واکسیناسیون(که متاسفانه خانم دکتر طاهر نژاد نبودن)در عوض یه اقایی (با برخورد نه چندان جالب) جای ایشون بودن
وقتی که مدارک واکسیناسیونم رو که از تولد تا الان رو نشون دادم گفتن که نیاز به زدن هیچ واکسنی نداری و فقط تست ابله مرغان ازم گرفتن...ولی من واکسن MMRو هپاتیت رو ابتدای تولدم(که دوستان نوشتن بعد 10سال باید دوباره زد ولی اونجا گفتن که یه بارش تا اخر عمر کافیه) و مننژيت رو 3سال پیش و کزاز دیفتری رو 5 سال پیش زدم....در هر صورت با این اوضاع موقع مصاحبه برام مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ایا میشه با اختیار خودم واکسن ها رو تزریق کنم؟؟؟(کبس نامبرمم حدود 3500هستش)
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست خوبم. اگه در بدو تولد دیفتری-کزاز-سیاه سرفه رو 5 نوبت زده باشید این 5 نوبت جلوی ردیف اول کارت زرد (ِdt-dtp) وارد میشه و شما دیگه هر ده سال باید واکسن td رو بزنید. شما 5 سال پیش زدید آخرین بار پس 5 سال دیگه دوباره باید بزنید. البته به شرطی که در کودکی 5 نوبت زده باشید. اگر کودکی 5 نوبت رو نزدید من دقیقا نمیدونم الان چند مرحله باید بزنید. دوستان راهنمایی کنند.
mmr دو نوبت در طول عمر مصونیت دائم میده. هر چند گاهی مصونیت کامل فقط با یک نوبت هم حاصل میشه اما برای اطمینان دو نوبت تزریق میکنن. و برای مصاحبه هم دو نوبت احتیاج دارید. اینطور که شما میگید یک بار در بدو تولد این واکسن رو زدید. اگر خانم هستید یکبار هم سال در دبیرستان یا دانشگاه احتمالا تزریق کردید که کافیه. اگر نه باید یک نوبت دوم هم بزنید.
اما در مورد راهنمایی دکتر طاهر نژاد به من راجع به MMR: من مثل شما قبلا تزریق کرده بودم. این واکسن شامل سرخک و سرخجه و اوریون هست. من سه بار mmr زدم (15 ماهگی - 10 سالگی -21 سالگی) و دو بار هم سرخک به تنهایی. اما خانم دکتر فقط دو نو بت سرخک و یک نوبت mmr آخری رو وارد کردند چون من از قبلیها کارتشو نداشتم و فرمودند ابوظبی واکسنهای بچگی رو قبول نمیکنه و این نوبت آخر mmr رو هم چون تو ایران بوده ممکنه قبول نکنه! پس دو هفته قبل از مصاحبه یک mmr بزنم تا اونجا دیگه با توجه به فاصله کم نتونن یه نوبت دیگه تزریق کنن بهم.
حالا شما حساب کنید من بدبخت چند بار باید mmr بزنم آخه... بار آخری هم که تو دبیرستان زدم بدنم بد واکنش داد...
پی نوشت: من مصاحبه ام ابوظبی هست.
دوست عزیز چون گفتین مصاحبه اتون ابوظبی حتما و حتما با فاصله 1 ماه 2 نوبت TDرو قبل از مدیکال بزنید
NMC دبی خیلی رو این واکسن حساسیت داره
البته 3 نوبت باید بزنید ولی نوبت 3 رو اگر نوبت 2 نزدیک مدیکال باشه نمیزنه و تاریخ میزنه که بعدا خودتون بزنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای شیرازی که می خوان مننژیت بزن:
ما امروز رفتیم و این واکسن و هلال احمر (دروازه کازرون)زدیم. پرسیدم چه جوری می تونم به دوستام اطلاع بدم که برای زدن این واکسن وقت بگیرن، گفتن با توجه به اینکه الان برای حاجی ها این واکسن و می زنن هر روز ساعت 8 می تونن بیان و واکسن بزنن. فقط توجه داشته باشید که این واکسن رو وقتی می زنن که تعداد افراد متقاضی به 11 نفر برسن
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 09:29)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام
من هپاتیت رو 9 سال پیش تزریق کردم الان هم باید بزنم?
mmrچند مرحله باید زد?
شبکه بهداشت مهر خاصی نداره واسه مدیکال قبول می کنند?
پایین کارت زرد که باید مهر بشه رو حلال احمر تایید نمی کنه فقط جلو خود واکسن مننژیت رو یه مهز می زنه ،اگر کارت رو پیش خانوم دکتر طاهر نژاد ببریم واسمون تایید می کنه یا یه مهر دیگه می زنه??
اساتید میشه لطف کنید راهنمایی کنید ?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون