کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-13 ساعت 16:02)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 14:45)EKAM نوشته:  دوستان من امروز واکسن MMR رو بهراد زدم و میگفتن واکسن آبله مرغان را دکتر نیلفروشان داره حالا من عصر باهاش تماس میگیرم خبر میدم تا اونایی که مثل من نگرفتن واکسنشو اینجا بزنند. بعد رفتم پاستور و Td رو زدم سوراخ سوراخ شدم.... TD رو برام 2 مرحله مهر کرده یکیشو سال 86 یکیشم امروز ...دو مرحله تمام....

منم امروز صبح رفتم واسه تزریق TD ولی گفتن کلاً 10 سال یکبار بیشتر نمیزنیم. گفتم که سال 84 دانشگاه زدیم گفت خوب اگه اینطور باشه دیگه الان واست نمیزنیم...منم اینطوری شدم :-|

تو كارت براتون دو تا تاريخ زدن؟!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ojee ، زری وحدتی
آقا یه سوال
کسی می دونه پاستور ( تجریش ) پنجشنبه ها هم هستن یا نه؟!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 22:13)ghafari88 نوشته:  آقا یه سوال

امروز اونجا ميگفتن تا ظهر هستن...
UAE→USA
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ojee ، nasim ، Soap McTavish ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 12:48)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 12:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 12:38)nedafarsi نوشته:  امروز من رفتم انیتستو پاستور 6500 واسه تست آبله مرغان دادم و کزاز دیفتری (TD) رایگان. اما من از هرکی اونجا سوال کردم گفتن TD هر 10 سال یه باره و الان بزنی تا 10 سال دیگه نمیزنیم واست!!!!
آقا داستان این 3 مرحله چیه پس؟؟ من هرچی گفتم اینها حرف خودشونو زدن!!!

هزینه صدور کارت زرد پاستور چند هستش؟

10 تومن کارت 4400 ویزیت دکتر

دوستان اگه آبله مرغان نگرفته باشی و بخوای واکسنشو بزنی ، اصلا واکسنش گیر نمیاد کسی هست تازگی زده باشه >؟
2) تستشو بزنی ونگرفته باشی رو صورتت نشون میده یا تاثیری رو بدن نداره ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ojee ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 19:32)EKAM نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 14:45)EKAM نوشته:  دوستان من امروز واکسن MMR رو بهراد زدم و میگفتن واکسن آبله مرغان را دکتر نیلفروشان داره حالا من عصر باهاش تماس میگیرم خبر میدم تا اونایی که مثل من نگرفتن واکسنشو اینجا بزنند. بعد رفتم پاستور و Td رو زدم سوراخ سوراخ شدم.... TD رو برام 2 مرحله مهر کرده یکیشو سال 86 یکیشم امروز ...دو مرحله تمام....

منم امروز صبح رفتم واسه تزریق TD ولی گفتن کلاً 10 سال یکبار بیشتر نمیزنیم. گفتم که سال 84 دانشگاه زدیم گفت خوب اگه اینطور باشه دیگه الان واست نمیزنیم...منم اینطوری شدم :-|

راستش من ندادم چیزی برام وارد کارت کنن، چون خود خانم دکتر طاهر نژاد نبود و اون آقایی که بجاشون اومدن کلاً در باغ تشریف نداشتن (میگفت اصلاً احتیاج نیست این واکسن رو بزنم) من ترجیح دادم 1-2 هفته دیگه که برای گرفتن جواب تست آنتی بادی آبله مرغان میرم و احتمالاً خانم دکتر برگشتن بیام هم باهاشون یه مشاوره بکنم و بعد یه باره همه رو توی کارت وارد کنن برام
البته از خود پرسنل هم پرسیدم گفتن اصلاً میتونی بعد از تموم شدن تمام واکسن ها بیام و همه رو برام یه باره وارد کارت کنن
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: ojee ، EKAM ، behfaza ، محبت ، .YAS ، pari pariaaa ، gema ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 23:12)EKAM نوشته:  

من زنگ زده بودم گفتن برای تزریق واکسن شنبه تا چهارشنبه هستن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، .YAS ، gema

عمو احسان یه سوال برای امضاتون داشتم :
ایم کتاب گرامر رو چطور های لایت و لینکش کردید ؟ من چند تا فایل دارم که مفیده و میخوام تو امضام بذارم بچه ها استفاده کنن و لی هر طوری میذارم خود آدرس لینکو میذاره و به اسم مثه چیزی که شما گذاشتید میاره ؟!!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، .YAS ، pari pariaaa ، زری وحدتی
(2013-08-14 ساعت 07:56)nasim نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:12)EKAM نوشته:  

من زنگ زده بودم گفتن برای تزریق واکسن شنبه تا چهارشنبه هستن
با درود
من سری اولی که واکسن زدم روز پنجشنبه بود، تجریش باز بود
تا 12 هستند
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، محبت ، .YAS ، gema ، زری وحدتی
(2013-08-14 ساعت 01:06)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 19:32)EKAM نوشته:  

راستش من ندادم چیزی برام وارد کارت کنن، چون خود خانم دکتر طاهر نژاد نبود و اون آقایی که بجاشون اومدن کلاً در باغ تشریف نداشتن (میگفت اصلاً احتیاج نیست این واکسن رو بزنم) من ترجیح دادم 1-2 هفته دیگه که برای گرفتن جواب تست آنتی بادی آبله مرغان میرم و احتمالاً خانم دکتر برگشتن بیام هم باهاشون یه مشاوره بکنم و بعد یه باره همه رو توی کارت وارد کنن برام
البته از خود پرسنل هم پرسیدم گفتن اصلاً میتونی بعد از تموم شدن تمام واکسن ها بیام و همه رو برام یه باره وارد کارت کنن

سري اول منو خانم دكتر تاريخشو وارد كرد ديروز هم خانمي كه واكسنو زد وارد كارتم كرد به نظرات آقاي دكتر كاري نداشتمRolleyes به دفعاتش شك كردم چون بعضيا حرف از 5 نوبت ميزنن !!!!!
UAE→USA
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، behfaza ، .YAS ، pari pariaaa ، زری وحدتی
من امروز رفتم کلینیک 16آذر اولین سری mmr رو بزنم
خیلی جالب بود...رفتم پیش خانم دکتر رحمتی مسئول واکسیناسیون گفتم میخوام mmr بزنم، گفت متولدین 63 (فکر کنم همین حدودا) به قبل یک بار توی دوران تحصیل این واکسن رو زدن و کافیه فقط یه بار بزنین و من توی کارتت تاریخ اولین تزریق رو سال 85 و بعدیش رو 92 میزنم. من گفتم آخه دکتر سفارت خیلی گیره میگه حتماً باید توی کارت زرد دو نوبت با فواصل یک ماهه ثبت بشه. خانم دکتر اظهار تاسف کردن و گفتن توی کارتم تاریخ تزریق اول رو به جای سال 85 ماه گذشته می نویسن. کلی مشعوف شدم الان تو کارتم تاریخ تزریق ها رو زده جولای و آگوست
فکر کنم پرونده mmr بسته شد دیگه Big Grin
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: EKAM ، ojee ، behfaza ، سی سی ، nasim ، محبت ، .YAS ، pari pariaaa ، زری وحدتی
(2013-08-14 ساعت 10:03)nedafarsi نوشته:  من امروز رفتم کلینیک 16آذر اولین سری mmr رو بزنم
خیلی جالب بود...رفتم پیش خانم دکتر رحمتی مسئول واکسیناسیون گفتم میخوام mmr بزنم، گفت متولدین 63 (فکر کنم همین حدودا) به قبل یک بار توی دوران تحصیل این واکسن رو زدن و کافیه فقط یه بار بزنین و من توی کارتت تاریخ اولین تزریق رو سال 85 و بعدیش رو 92 میزنم. من گفتم آخه دکتر سفارت خیلی گیره میگه حتماً باید توی کارت زرد دو نوبت با فواصل یک ماهه ثبت بشه. خانم دکتر اظهار تاسف کردن و گفتن توی کارتم تاریخ تزریق اول رو به جای سال 85 ماه گذشته می نویسن. کلی مشعوف شدم الان تو کارتم تاریخ تزریق ها رو زده جولای و آگوست
فکر کنم پرونده mmr بسته شد دیگه Big Grin

چه خوب راحت شدين پس هر كدوم سليقه اي عمل ميكنن من دفعه اول به خانم دكتر طاهر نژاد هم گفتم Sad فكر كنم بايد يه دكتر خوب پيدا كنيم تمام تاريخ واكسنارو چك كنه آنكارا گير ندن Sad
UAE→USA
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ojee ، behfaza ، محبت ، .YAS ، زری وحدتی
(2013-08-13 ساعت 15:34)سی سی نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 14:38)arman_vafaa نوشته:  سلام به همه ی دوستان مهاجرسرایی
من چند روز پیش رفتم انیستیتو پاستور تجریس برای انجام کارای واکسیناسیون(که متاسفانه خانم دکتر طاهر نژاد نبودن)در عوض یه اقایی (با برخورد نه چندان جالب) جای ایشون بودن
وقتی که مدارک واکسیناسیونم رو که از تولد تا الان رو نشون دادم گفتن که نیاز به زدن هیچ واکسنی نداری و فقط تست ابله مرغان ازم گرفتن...ولی من واکسن MMRو هپاتیت رو ابتدای تولدم(که دوستان نوشتن بعد 10سال باید دوباره زد ولی اونجا گفتن که یه بارش تا اخر عمر کافیه) و مننژيت رو 3سال پیش و کزاز دیفتری رو 5 سال پیش زدم....در هر صورت با این اوضاع موقع مصاحبه برام مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ایا میشه با اختیار خودم واکسن ها رو تزریق کنم؟؟؟(کبس نامبرمم حدود 3500هستش)
ممنون میشم راهنماییم کنید Wink
دوست خوبم. اگه در بدو تولد دیفتری-کزاز-سیاه سرفه رو 5 نوبت زده باشید این 5 نوبت جلوی ردیف اول کارت زرد (ِdt-dtp) وارد میشه و شما دیگه هر ده سال باید واکسن td رو بزنید. شما 5 سال پیش زدید آخرین بار پس 5 سال دیگه دوباره باید بزنید. البته به شرطی که در کودکی 5 نوبت زده باشید. اگر کودکی 5 نوبت رو نزدید من دقیقا نمیدونم الان چند مرحله باید بزنید. دوستان راهنمایی کنند.

mmr دو نوبت در طول عمر مصونیت دائم میده. هر چند گاهی مصونیت کامل فقط با یک نوبت هم حاصل میشه اما برای اطمینان دو نوبت تزریق میکنن. و برای مصاحبه هم دو نوبت احتیاج دارید. اینطور که شما میگید یک بار در بدو تولد این واکسن رو زدید. اگر خانم هستید یکبار هم سال در دبیرستان یا دانشگاه احتمالا تزریق کردید که کافیه. اگر نه باید یک نوبت دوم هم بزنید.

اما در مورد راهنمایی دکتر طاهر نژاد به من راجع به MMR: من مثل شما قبلا تزریق کرده بودم. این واکسن شامل سرخک و سرخجه و اوریون هست. من سه بار mmr زدم (15 ماهگی - 10 سالگی -21 سالگی) و دو بار هم سرخک به تنهایی. اما خانم دکتر فقط دو نو بت سرخک و یک نوبت mmr آخری رو وارد کردند چون من از قبلیها کارتشو نداشتم و فرمودند ابوظبی واکسنهای بچگی رو قبول نمیکنه و این نوبت آخر mmr رو هم چون تو ایران بوده ممکنه قبول نکنه! پس دو هفته قبل از مصاحبه یک mmr بزنم تا اونجا دیگه با توجه به فاصله کم نتونن یه نوبت دیگه تزریق کنن بهم.

حالا شما حساب کنید من بدبخت چند بار باید mmr بزنم آخه... بار آخری هم که تو دبیرستان زدم بدنم بد واکنش داد...

پی نوشت: من مصاحبه ام ابوظبی هست.
دوست عزیز چون گفتین مصاحبه اتون ابوظبی حتما و حتما با فاصله 1 ماه 2 نوبت TDرو قبل از مدیکال بزنید
NMC دبی خیلی رو این واکسن حساسیت داره
البته 3 نوبت باید بزنید ولی نوبت 3 رو اگر نوبت 2 نزدیک مدیکال باشه نمیزنه و تاریخ میزنه که بعدا خودتون بزنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: behfaza ، سی سی ، محبت ، .YAS ، زری وحدتی ، آلیس-1980
دوستای شیرازی که می خوان مننژیت بزن:
ما امروز رفتیم و این واکسن و هلال احمر (دروازه کازرون)زدیم. پرسیدم چه جوری می تونم به دوستام اطلاع بدم که برای زدن این واکسن وقت بگیرن، گفتن با توجه به اینکه الان برای حاجی ها این واکسن و می زنن هر روز ساعت 8 می تونن بیان و واکسن بزنن. فقط توجه داشته باشید که این واکسن رو وقتی می زنن که تعداد افراد متقاضی به 11 نفر برسن
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، KIMIA2005 ، محبت ، .YAS ، EKAM ، زری وحدتی
(2013-08-14 ساعت 13:06)سی سی نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 10:31)usa lover نوشته:  دوست عزیز چون گفتین مصاحبه اتون ابوظبی حتما و حتما با فاصله 1 ماه 2 نوبت TDرو قبل از مدیکال بزنید
NMC دبی خیلی رو این واکسن حساسیت داره
البته 3 نوبت باید بزنید ولی نوبت 3 رو اگر نوبت 2 نزدیک مدیکال باشه نمیزنه و تاریخ میزنه که بعدا خودتون بزنید

ممنون دوست خوبم. بله میدونم که حساسن. برای همین خانم دکتر گفتن که دو هفته قبل از مصاحبه بزن که فقط یک نوبت بگیری و اونجا دیگه نزنن. چون از لحاظ پزشکی ابدا احتیاجی نیست. منم راستش فکر نمیکنم دکتر شوکلا هم اینو ندونه که کسی که 5 نوبت با فواصل کوتاه این واکسن رو در کودکی زده در بزرگسالی فقط و فقط هر 10 سال یکبار احتیاج به یک نوبت یادآور داره.
واکسن MMR رو هم که ایران رو در موردش قبول ندارن به این عله که بعد از طرح سراسری تزریق واکسن در سال 82 یا 83 همچنان موارد ابتلا به بیماری دیده شد. رو این حساب دنیا به این نتیجه رسید که واکسنهایی که تو اون سالها در ایران تزریق شده بود بی اثر بوده احتمالا...
به هر حال ممنون از راهنماییتون و از همه بچه ها که اطلاعاتشون رو اینجا با هم تقسیم میکنن. امیدوارم کار همه بیدردسر درست بشه Smile
منم وقتی برم برای مدیکال میام و کامل اینجا راجع بهش مینویسم... ببینیم چی میشه دیگه...

این موردی که شما به صورت بولد نوشتین رو دکتر منم امروز گفت و این که برای ما همگی در دوره کودکی 5 نوبت زده شده ولی خوب فعلاً که روزی ما افتاده دست قوزی.... Big Grin
تشکر کنندگان: سی سی ، EKAM ، ojee ، محبت ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 09:29)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
من هپاتیت رو 9 سال پیش تزریق کردم الان هم باید بزنم?
mmrچند مرحله باید زد?
شبکه بهداشت مهر خاصی نداره واسه مدیکال قبول می کنند?
پایین کارت زرد که باید مهر بشه رو حلال احمر تایید نمی کنه فقط جلو خود واکسن مننژیت رو یه مهز می زنه ،اگر کارت رو پیش خانوم دکتر طاهر نژاد ببریم واسمون تایید می کنه یا یه مهر دیگه می زنه??

اساتید میشه لطف کنید راهنمایی کنید ?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان