کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-14 ساعت 15:02)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 09:29)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
من هپاتیت رو 9 سال پیش تزریق کردم الان هم باید بزنم?
mmrچند مرحله باید زد?
شبکه بهداشت مهر خاصی نداره واسه مدیکال قبول می کنند?
پایین کارت زرد که باید مهر بشه رو حلال احمر تایید نمی کنه فقط جلو خود واکسن مننژیت رو یه مهز می زنه ،اگر کارت رو پیش خانوم دکتر طاهر نژاد ببریم واسمون تایید می کنه یا یه مهر دیگه می زنه??

اساتید میشه لطف کنید راهنمایی کنید ?

بله دوست عزیز شما میتونید واکسن هاتون رو تزریق کنید و بعد کارتشون رو ببرید پاستور براتون وارد کارت زرد کنند و مهرش کنند، هپاتیت هر 10 سال هست شما میتونید یه تست آنتی بادی بدید اگر ایمنی تون کم بود یه یادآوری براتون تزریق کنند... ام ام آر دو مرحله ای و به فاصله 1 ماه هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، ojee ، behfaza ، ffrfar ، EKAM ، محبت
(2013-08-14 ساعت 16:21)aghaghia نوشته:  
mmrچند مرحله باید زد?
پایین کارت زرد که باید مهر بشه رو حلال احمر تایید نمی کنه فقط جلو خود واکسن مننژیت رو یه مهز می زنه ،اگر کارت رو پیش خانوم دکتر طاهر نژاد ببریم واسمون تایید می کنه یا یه مهر دیگه می زنه??

بله دوست عزیز شما میتونید واکسن هاتون رو تزریق کنید و بعد کارتشون رو ببرید پاستور براتون وارد کارت زرد کنند و مهرش کنند، هپاتیت هر 10 سال هست شما میتونید یه تست آنتی بادی بدید اگر ایمنی تون کم بود یه یادآوری براتون تزریق کنند... ام ام آر دو مرحله ای و به فاصله 1 ماه هست...

اقاقیا جان ما باید mmr و Td بزنیم,حدودا" چند وقت قبل از مصاحبه اقدام کنیم خوبه؟ضمنا"mmr چند مرحله داره؟؟؟؟فکر میکنید بهتره زنگ بزنم انستیتو پاستور بپرسم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-14 ساعت 21:11)ffrfar نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 16:21)aghaghia نوشته:  
mmrچند مرحله باید زد?

اقاقیا جان ما باید mmr و Td بزنیم,حدودا" چند وقت قبل از مصاحبه اقدام کنیم خوبه؟ضمنا"mmr چند مرحله داره؟؟؟؟فکر میکنید بهتره زنگ بزنم انستیتو پاستور بپرسم؟؟؟؟

دوست عزیز از همین الان هم میتونید اقدام کنید، ام ام آر 2 مرحله ای و به فاصله 1 ماه باید باشه، تی دی هم ظاهرا باید 3 مرحله به فاصله 0-1-7 ماهه باید باشه که البته دوستان میگن هنوز این سیستم در ایران برای تی دی پیاده نمیشه، فعلا خانم دکتر طاهر نژاد بعلت متاسفانه فوت پدرشون نیستن بزارین یک هفته دیگه سر بزنید، البته تلفنی هم میتونید تماس بگیرید و اطلاعات کسب کنبد...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ffrfar ، ojee ، EKAM ، محبت ، behfaza ، amin arefi
دوستان من بچه 6 ساله دارم واسش واکسن آبله مرغان نزدن گفتن تو آنکارا باید بزنید تو تهران جایی هست که من ببرم بچه رو واکسنشو بزنم که هم قابل اعتماد باشه هم اونا قبولش داشته باشن؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
بچه ها با توجه به کیس نامبرم که 3xxx هست و در ماه Jan or Febکارنت میشم چه زمانی واکسن ام ام آر و آنفولانزا را بزنم ؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
[font=Courier]فایل اطلاعات مدیکال و واکسیناسیون برای ایروان[/font]

[عکس: do.php?img=4502]

[عکس: do.php?img=4503]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، محبت ، pari pariaaa ، behfaza ، naftoonbazoft1 ، saeedshafiee
دوستان اگه مرحله سوم واکسنهای سه مرحله ای تا قبل از مصاحبه زده نشه چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ Sad
در ضمن واکسن ها رو حتما باید پاستور زد یا جای دیگه توی تهران هم میشه؟
پیشاپیش بسیار ممنون از جوابتون Smile
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 23:53)negarin60 نوشته:  دوستان اگه مرحله سوم واکسنهای سه مرحله ای تا قبل از مصاحبه زده نشه چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ Sad
در ضمن واکسن ها رو حتما باید پاستور زد یا جای دیگه توی تهران هم میشه؟
پیشاپیش بسیار ممنون از جوابتون Smile

اگر زمان تزریقش با مدیکالتون یکی بشه در مدیکال براتون تزریق می کنند، اگر بعد از مدیکال باشه براتون در یه لیستی چک میزنن که بعدا حتما بزنید حالا در ایران یا اونور آب.
من تهران نیستم ولی دوستان لیست محل هایی رو که میشه واکسن ها رو در تهران تزریق کنند ود پست های قبلی گذاشتند...
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، negarin60 ، EKAM ، behfaza ، amin arefi
سلام به همه
انقدر این سوال تکرار شده که من فلان تاریخ مصاحبه دارم کی شروع به واکسن زدن کنم.
ببینید دوستان حداقل مدتی که واکسنهای اشاره شده ایمنی برای بدن میارن2ساله ست به غیر از آنفلوانزا که 6ماه تاریخ اکسپایر داره از همین الان شروع کنید مگر اینکه قرار باشه 2 سال بعد برا مدیکال برید که از محالاته توام بزرگسالان یا کزاز دیفتریTDماهه 0-1-7 ___MMRیا سرخک و سرخجه0-1 ماه ____هپاتیتB یاHBS ag با پروسه تزریق0-1-6ماهه که در مورد آبله مرغان و هپاتیتB تیتر آنتی بادی گرفته شود و در صورت نیاز تزریق کنید که البته در ایران واکسن آبله مرغان کمیاب و تقریبا نایابه و در صورت ورود نامطمئن و گرانقیمته
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، behfaza ، gema ، آلیس-1980
دوستان یه خواهشی داشتم
اگه کسی رفت انستیتو پاستور تجریش، لطفا بپرسه واکسن آنفولانزا تاریخ جدید کی میاره؟ به ما هم یه خبر بده.
نمیدونم این واکسن از اونایی که حتما باید تا یک ماه قبل مصاحبه زد (عامل زنده) یا نه؟ اینم بپرسه لطفا.
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
سلام
با توجه به اینکه کارنتیای مرحله اول اکتبر مصاحبه میشن پس واکسن آنفولانزا رو نباید زد دیگه؟؟؟
یا جزو اون واکسناست که زیر یه ماه قبل از مصاحبه هم بزنیم ایرادی نداره؟؟
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
(2013-08-15 ساعت 08:18)Aryan2014 نوشته:  دوستان یه خواهشی داشتم
اگه کسی رفت انستیتو پاستور تجریش، لطفا بپرسه واکسن آنفولانزا تاریخ جدید کی میاره؟ به ما هم یه خبر بده.
نمیدونم این واکسن از اونایی که حتما باید تا یک ماه قبل مصاحبه زد (عامل زنده) یا نه؟ اینم بپرسه لطفا.

(2013-08-15 ساعت 08:22)maziar irani نوشته:  سلام
با توجه به اینکه کارنتیای مرحله اول اکتبر مصاحبه میشن پس واکسن آنفولانزا رو نباید زد دیگه؟؟؟

گوش بزنگ باشید اخرای شهریور واکسن انفولانزاتاریخ جدید میاد
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، محبت ، behfaza ، ojee
(2013-08-15 ساعت 08:37)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 08:18)Aryan2014 نوشته:  دوستان یه خواهشی داشتم

(2013-08-15 ساعت 08:22)maziar irani نوشته:  سلام

دوستان منم از داروخانه ی کلینیک بهراد که پرسیدم گفتن شهریور می آد..

گوش بزنگ باشید اخرای شهریور واکسن انفولانزاتاریخ جدید میاد
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: behfaza ، maziar irani
کلینیک 16 آذر کجاست؟ همه واکسنا رو میشه اونجا زد؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
با سلام
td چند مرحله باید زد اخه من اداره بهداشت که امروز هم td,mmr
رو تزریق کردم گفت ما mmr رو 1 مرحله می زنیم و tdرو 2 مرحله،من هرچی گفتم mmrرو باید 2مرحله زد به فاصله 1 ماه قبول نکرد عجب جایی ما گیر کردیم هر کی یه قانون داره
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان