موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
توی تکمیل فرمهای ثبت نام در لاتاری تاریخ تولد همسرم رو (روز و ماه) به عنوان همراه اشتباه وارد کردم. حالا که دارم فرمها رو میفرستم این ایراد رو در فرمهای 230 اصلاح کردم. یه متنی هم به شرح ذیل به ایمیلم اضافه کردم. آیا با این متن مشکل حل میشه؟ آیا متنی که نوشتم درسته؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:
Dear Sir / Madam
I regret to inform you that in preparing my application for the DV lottery, I made a mistake in converting my spouse’s date of birth from the Iranian calender to the Christian calender.
Thus her correct DOB is xx/xx/19xx instead of xx/xx/19xx.
I was not trying to get KCC to make any changes or corrections to the original data; The minor correction to my DOB has already been made in DS-230 form which has already been submitted. I was only attempting to inform you of this fact.
I attached my forms (DSP-122 and DS-230), photograph and barcode sheet to this email.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-24 ساعت 20:12)KIMIA2005 نوشته: (2013-05-24 ساعت 19:37)mohammad19911991 نوشته: من توی فرم 230 توی یکی از degreeها نوشتم N/A
اما توی 123 توی قسمت مشابه-ش نوشتم General
به نظرتون فرقی هم میکنه ؟ لازمه ایمیل بدم درست کنن ؟؟؟
در کدوم مقطع تحصیلیتون general نوشتید ؟
توی قسمت degree که به معنی مدرک تحصیلی هستش برا ابتدایی elementaryیا primaryو برای راهنمایی secondaryیا Junior High Degreeو برای دبیرستان بایستی diploma رو بزنید نه general دوست عزیز
واسه course هم که به معنی رشته تحصیلی هستش برا ابتدایی و راهنمایی n/a باید بزنید و برای دبیرستان رشته تحصیلیتون رو ..
ای داد بی داد.
منم دقیقا هم برای خودم هم همسرم همین کارو کردم !!!! لازمه ایمیل بزنم ؟و فرم های تصحیح شده رو بفرستم ؟ اخه فکر نکنم این موارد خیلی مهم باشن ! قاعدتا فرقی برای اونا نداره من تو راهنمایی مدرک general گرفتم یا Junior High Degree
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-12 ساعت 09:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-12 ساعت 09:53 توسط nimaaa.)
(2013-06-11 ساعت 23:58)aghaghia نوشته: (2013-06-11 ساعت 23:45)nimaaa نوشته: توی تکمیل فرمهای ثبت نام در لاتاری تاریخ تولد همسرم رو (روز و ماه) به عنوان همراه اشتباه وارد کردم. حالا که دارم فرمها رو میفرستم این ایراد رو در فرمهای 230 اصلاح کردم. یه متنی هم به شرح ذیل به ایمیلم اضافه کردم. آیا با این متن مشکل حل میشه؟ آیا متنی که نوشتم درسته؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:
Dear Sir / Madam
I regret to inform you that in preparing my application for the DV lottery, I made a mistake in converting my spouse’s date of birth from the Iranian calender to the Christian calender.
Thus her correct DOB is xx/xx/19xx instead of xx/xx/19xx.
I was not trying to get KCC to make any changes or corrections to the original data; The minor correction to my DOB has already been made in DS-230 form which has already been submitted. I was only attempting to inform you of this fact.
I attached my forms (DSP-122 and DS-230), photograph and barcode sheet to this email.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.
قسمت قرمز رنگ رو بهتره حذف کنید چون به هر حال اونا در مشخصات اولیه دست نمیبرن. شما فقط بگین که اشتباه کردین و الان در فرم درستش رو نوشتین، همین.
بهتر نیست اشتباهم رو در قسمت دوم ایمیلم بنویسم؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX