کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
توی تکمیل فرمهای ثبت نام در لاتاری تاریخ تولد همسرم رو (روز و ماه) به عنوان همراه اشتباه وارد کردم. حالا که دارم فرمها رو میفرستم این ایراد رو در فرمهای 230 اصلاح کردم. یه متنی هم به شرح ذیل به ایمیلم اضافه کردم. آیا با این متن مشکل حل میشه؟ آیا متنی که نوشتم درسته؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:
Dear Sir / Madam

I regret to inform you that in preparing my application for the DV lottery, I made a mistake in converting my spouse’s date of birth from the Iranian calender to the Christian calender.
Thus her correct DOB is xx/xx/19xx instead of xx/xx/19xx.

I was not trying to get KCC to make any changes or corrections to the original data; The minor correction to my DOB has already been made in DS-230 form which has already been submitted. I was only attempting to inform you of this fact.

I attached my forms (DSP-122 and DS-230), photograph and barcode sheet to this email.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
(2013-06-11 ساعت 23:45)nimaaa نوشته:  توی تکمیل فرمهای ثبت نام در لاتاری تاریخ تولد همسرم رو (روز و ماه) به عنوان همراه اشتباه وارد کردم. حالا که دارم فرمها رو میفرستم این ایراد رو در فرمهای 230 اصلاح کردم. یه متنی هم به شرح ذیل به ایمیلم اضافه کردم. آیا با این متن مشکل حل میشه؟ آیا متنی که نوشتم درسته؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:
Dear Sir / Madam

I regret to inform you that in preparing my application for the DV lottery, I made a mistake in converting my spouse’s date of birth from the Iranian calender to the Christian calender.

I was not trying to get KCC to make any changes or corrections to the original data; The minor correction to my DOB has already been made in DS-230 form which has already been submitted. I was only attempting to inform you of this fact.

I attached my forms (DSP-122 and DS-230), photograph and barcode sheet to this email.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.

قسمت قرمز رنگ رو بهتره حذف کنید چون به هر حال اونا در مشخصات اولیه دست نمیبرن. شما فقط بگین که اشتباه کردین و الان در فرم درستش رو نوشتین، همین.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، nimaaa ، آلیس-1980
(2013-05-24 ساعت 20:12)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 19:37)mohammad19911991 نوشته:  من توی فرم 230 توی یکی از degreeها نوشتم N/A
اما توی 123 توی قسمت مشابه-ش نوشتم General
به نظرتون فرقی هم میکنه ؟ لازمه ایمیل بدم درست کنن ؟؟؟
در کدوم مقطع تحصیلیتون general نوشتید ؟
توی قسمت degree که به معنی مدرک تحصیلی هستش برا ابتدایی elementaryیا primaryو برای راهنمایی secondaryیا Junior High Degreeو برای دبیرستان بایستی diploma رو بزنید نه general دوست عزیز
واسه course هم که به معنی رشته تحصیلی هستش برا ابتدایی و راهنمایی n/a باید بزنید و برای دبیرستان رشته تحصیلیتون رو ..

ای داد بی داد.
منم دقیقا هم برای خودم هم همسرم همین کارو کردم !!!! لازمه ایمیل بزنم ؟و فرم های تصحیح شده رو بفرستم ؟ اخه فکر نکنم این موارد خیلی مهم باشن ! قاعدتا فرقی برای اونا نداره من تو راهنمایی مدرک general گرفتم یا Junior High Degree
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
(2013-06-12 ساعت 00:18)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 20:12)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 19:37)mohammad19911991 نوشته:  من توی فرم 230 توی یکی از degreeها نوشتم N/A
اما توی 123 توی قسمت مشابه-ش نوشتم General
به نظرتون فرقی هم میکنه ؟ لازمه ایمیل بدم درست کنن ؟؟؟
در کدوم مقطع تحصیلیتون general نوشتید ؟
توی قسمت degree که به معنی مدرک تحصیلی هستش برا ابتدایی elementaryیا primaryو برای راهنمایی secondaryیا Junior High Degreeو برای دبیرستان بایستی diploma رو بزنید نه general دوست عزیز
واسه course هم که به معنی رشته تحصیلی هستش برا ابتدایی و راهنمایی n/a باید بزنید و برای دبیرستان رشته تحصیلیتون رو ..

ای داد بی داد.
منم دقیقا هم برای خودم هم همسرم همین کارو کردم !!!! لازمه ایمیل بزنم ؟و فرم های تصحیح شده رو بفرستم ؟ اخه فکر نکنم این موارد خیلی مهم باشن ! قاعدتا فرقی برای اونا نداره من تو راهنمایی مدرک general گرفتم یا Junior High Degree

دوست عزیزمشکلی نیست افیسر بااین گونه اشتباهات از طرف ما اشنایی دارند نهایتا روز مصاحبه براش توضیح میدی و قانعش میکنی ... نگران نباش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-05-05 ساعت 23:55)pooya.n نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 17:40)HESSIMO نوشته:  سلام من برنده لاتارى ٢٠١٤ شدم، توى فرم ثبت نام براى
مشخصات همسرم ليسانس وارد كرديم اما موفق به گرفتن مدركش نشد،
ميخواستم بدونم با توجه به اينكه اسم من تو لاتارى در اومده و مداركم هم كامل
هست ، احتياجى به مدرك تحصيلى شوهرم هم هست يا خير؟ يا ميشه اين اشتباه رو توى
فرم تصحيح كرد يا خير؟ در ضمن ما براى تحصيل نميخوايم بريم.
ممنون ميشم جوابى بديد كه بتونه كمكم كنه
سپاسگذارم.

مشکلی وجود نداره
تو فرمهای بعدی میتونید اصلاح کنید
تا جایی که من میدونم توی فرم ثبت نام توی مشخصات همسر میزان تحصیلات نیست درسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-12 ساعت 01:46)آلیس-1980 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:55)pooya.n نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 17:40)HESSIMO نوشته:  سلام من برنده لاتارى ٢٠١٤ شدم، توى فرم ثبت نام براى
مشخصات همسرم ليسانس وارد كرديم اما موفق به گرفتن مدركش نشد،
ميخواستم بدونم با توجه به اينكه اسم من تو لاتارى در اومده و مداركم هم كامل
هست ، احتياجى به مدرك تحصيلى شوهرم هم هست يا خير؟ يا ميشه اين اشتباه رو توى
فرم تصحيح كرد يا خير؟ در ضمن ما براى تحصيل نميخوايم بريم.
ممنون ميشم جوابى بديد كه بتونه كمكم كنه
سپاسگذارم.

مشکلی وجود نداره
تو فرمهای بعدی میتونید اصلاح کنید
تا جایی که من میدونم توی فرم ثبت نام توی مشخصات همسر میزان تحصیلات نیست درسته؟

اگه فراموش نکرده باشم همینطوره دوست عزیز
در ضمن نیازی به مدرک تحصیلی همسر نیست مهم مدرک تحصیلی فرد برنده هستش
تشکر کنندگان:
(2013-06-11 ساعت 23:58)aghaghia نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 23:45)nimaaa نوشته:  توی تکمیل فرمهای ثبت نام در لاتاری تاریخ تولد همسرم رو (روز و ماه) به عنوان همراه اشتباه وارد کردم. حالا که دارم فرمها رو میفرستم این ایراد رو در فرمهای 230 اصلاح کردم. یه متنی هم به شرح ذیل به ایمیلم اضافه کردم. آیا با این متن مشکل حل میشه؟ آیا متنی که نوشتم درسته؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:
Dear Sir / Madam

قسمت قرمز رنگ رو بهتره حذف کنید چون به هر حال اونا در مشخصات اولیه دست نمیبرن. شما فقط بگین که اشتباه کردین و الان در فرم درستش رو نوشتین، همین.

بهتر نیست اشتباهم رو در قسمت دوم ایمیلم بنویسم؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: spv
(2013-06-12 ساعت 09:51)nimaaa نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 23:58)aghaghia نوشته:  
Dear Sir / Madam

بهتر نیست اشتباهم رو در قسمت دوم ایمیلم بنویسم؟

فرقی نمی کنه میل تون درسته، من فقط گفتم اون قسمت رو حذف کنید چون اصلا همچین کاری رو نمی کنن که شما بخواین یا نخواین. همین خوبه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، nimaaa
سلام
من برادرم برای من ثبت نام اولیه را انجام داده و در قسمت middle name نباید چیزی می نوشته ولی اشتباهی اسم و فامیل من رو دوباره تو اون قسمت نوشته و الان که من برنده شدم اینطوری برای من پیام اومده
Dear SHARAREH SHARAREH AMINI AMINI ..............!!!!!!!!!

حالا من تو دو فرم 230 و 122 نوشتم که middle name ندارم. حالا چی میشه؟؟ رد میشم؟؟؟Sad
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان: love_everlife
سلام
گفتم برادرم برای من ثبت نام اولیه را انجام داده ولی الان اصلا یادش نمیاد که چه اطلاعاتی ازش پرسیده شده و ایشون چه جوابهایی داده. وااااای من دارم میمیرم حالا نکنه من تو این دو فرم 230 و 122 چیزی مغایر با اطلاعات ثبت نام اولیه بنویسم و رد بشم. مثلا ممکنه برادرم نوشته من لیسانس دارم یادش نمیاد که در حالی که من این ترم تازه تموم کردم و هنوز مدرک ندارم و گزینه no degree را در فرم 122 انتخاب کردم. بعد بگن تو موقع ثبت نام زدی لیسانس داری حالا میگی no degree؟؟؟؟ چه خبره؟؟ منظور داشتی؟؟؟ میخواستی سر مارو شیره بمالی؟؟؟Sad حالتو میگیریم. رد میشی.Sad
تشکر کنندگان: sepideh_
(2013-06-13 ساعت 11:29)sharareh amini نوشته:  سلام
من برادرم برای من ثبت نام اولیه را انجام داده و در قسمت middle name نباید چیزی می نوشته ولی اشتباهی اسم و فامیل من رو دوباره تو اون قسمت نوشته و الان که من برنده شدم اینطوری برای من پیام اومده
Dear SHARAREH ..............!!!!!!!!!

حالا من تو دو فرم 230 و 122 نوشتم که middle name ندارم. حالا چی میشه؟؟ رد میشم؟؟؟Sad

اصلا جای نگرانی نداره .. Smile لبخند بزنید لطفا
مثل پاسپورتتون توی فرم مشخصاتت رو وارد کن و روز مصاحبه توضیح میدی بهشون Smile
در ضمن تبریک برای برنده شدنتون و پیوستن به ما Smile
در ضمن از اشاره به کیس نامبر و اسم حقیقی خودتون در این انجمن ها جددا خودداری کنید دوست عزیز
تشکر کنندگان: sharareh amini ، sepideh_

نگران نباش شما به همراه ایمیل ارسال فرمها این مورد رو توضیح بدید ولی در فرمها نام صحیح رو وارد کنید یادتون باشه برا مکاتبه با kcc دقیقا همون مشخصات نام رو که توی فرم قبولیتون هست بنویسید

(2013-06-13 ساعت 12:03)sharareh amini نوشته:  سلام
گفتم برادرم برای من ثبت نام اولیه را انجام داده ولی الان اصلا یادش نمیاد که چه اطلاعاتی ازش پرسیده شده و ایشون چه جوابهایی داده. وااااای من دارم میمیرم حالا نکنه من تو این دو فرم 230 و 122 چیزی مغایر با اطلاعات ثبت نام اولیه بنویسم و رد بشم. مثلا ممکنه برادرم نوشته من لیسانس دارم یادش نمیاد که در حالی که من این ترم تازه تموم کردم و هنوز مدرک ندارم و گزینه no degree را در فرم 122 انتخاب کردم. بعد بگن تو موقع ثبت نام زدی لیسانس داری حالا میگی no degree؟؟؟؟ چه خبره؟؟ منظور داشتی؟؟؟ میخواستی سر مارو شیره بمالی؟؟؟Sad حالتو میگیریم. رد میشی.Sad

کیس نامبرتون حدودا چقدر هستش ؟
بایستی بدونند برا مدرک چی براتون رد کردند؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 12:12)KIMIA2005 نوشته:  

نگران نباش شما به همراه ایمیل ارسال فرمها این مورد رو توضیح بدید ولی در فرمها نام صحیح رو وارد کنید یادتون باشه برا مکاتبه با kcc دقیقا همون مشخصات نام رو که توی فرم قبولیتون هست بنویسید

(2013-06-13 ساعت 12:03)sharareh amini نوشته:  سلام

کیس نامبرتون حدودا چقدر هستش ؟
بایستی بدونند برا مدرک چی براتون رد کردند؟

مرسی که جوا دادین حدود 2000 هست
بعد من می خوام مدارک را براشئن پست کنم نه با ایمیل
با ایمبل جدا مکاتبه کنم بگم middle name ندارم؟؟؟
یادش نمیاد مدرک چی زده حالا ما فرض می کنیم زده لیسانس من الان گزینه no degree رو انتخاب کردم. رد میشم؟؟؟ البته تا موقع مصاحبه مدرک لیسانسمو گرفتم. ولی نگرانیم در مورد تاریخشه. یهو بگن اون زمانی که شما زدین لیسانس در ثبت نام اولیه که لیسانس نداشتین..... پس چرا زدین لیسانس
یه چیز دیگه برادرم اومده ؟آدرس بده کوچه رو نوشته allay به جای اینکه بنویسه alley......!!!! این مهمه؟؟؟
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-06-13 ساعت 12:24)sharareh amini نوشته:  [quote='KIMIA2005' pid='357425' dateline='1371109347']
یادش نمیاد مدرک چی زده حالا ما فرض می کنیم زده لیسانس من الان گزینه no degree رو انتخاب کردم. رد میشم؟؟؟ البته تا موقع مصاحبه مدرک لیسانسمو گرفتم. ولی نگرانیم در مورد تاریخشه. یهو بگن اون زمانی که شما زدین لیسانس در ثبت نام اولیه که لیسانس نداشتین..... پس چرا زدین لیسانس
یه چیز دیگه برادرم اومده ؟آدرس بده کوچه رو نوشته allay به جای اینکه بنویسه alley......!!!! این مهمه؟؟؟

چرا پست عزیز؟ایمیل کنی که راحتتر و بهتره که
ببین دوست عزیز اگه no degree رو بزنی بدتر میشه اونوقت میگن موقع ثبت نام دروغ گفتی زمان مصاحبه شما حدودای مهر و ابان هستش اگه تا اون موقع مدرکتو میتونی بگیری بنظر من بزن لیسانس اونوقت افیسرو هم متقاعدمیکنی که چون در حال گرفتن لیسانس بودم فکر کردم این میشه واین گزینه رو زدم دیگه چون شما مدرک لیسانس رو بهش ارائه میدی قبول میکنه و فکر نمیکنم مشکلی باشه به هرحال نظر دیگر دوستان رو
هم جویا بشید.
اون کوچه هم که اشتباه نوشتی مهم نیست
تشکر کنندگان: love_everlife ، sharareh amini
(2013-06-13 ساعت 12:31)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 12:24)sharareh amini نوشته:  [quote='KIMIA2005' pid='357425' dateline='1371109347']

چرا پست عزیز؟ایمیل کنی که راحتتر و بهتره که
ببین دوست عزیز اگه no degree رو بزنی بدتر میشه اونوقت میگن موقع ثبت نام دروغ گفتی زمان مصاحبه شما حدودای مهر و ابان هستش اگه تا اون موقع مدرکتو میتونی بگیری بنظر من بزن لیسانس اونوقت افیسرو هم متقاعدمیکنی که چون در حال گرفتن لیسانس بودم فکر کردم این میشه واین گزینه رو زدم دیگه چون شما مدرک لیسانس رو بهش ارائه میدی قبول میکنه و فکر نمیکنم مشکلی باشه به هرحال نظر دیگر دوستان رو
هم جویا بشید.
اون کوچه هم که اشتباه نوشتی مهم نیست
به نظر من no degree رو بزن. بعد که مدرکت رو گرقتی رفتی برای مصاحبه اصلاح میکنی و میگی که تازه تموم شده درست. اگه بحث دروغ گفتن و ... باشه و از این فرضیه میترسید این بهترین راهه . هم مدرک تاریخ داره هم تاریخ ارسال مدارک مشخصه پس هر چی که الان هستید رو بنویسید. اگه تو جوابها توی فرم گذینه no degree نبود، بله، لیسانس میزدید مشکلی نبود. Wink
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، sharareh amini

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان