2013-06-13 ساعت 14:54
(2013-06-13 ساعت 12:31)KIMIA2005 نوشته:(2013-06-13 ساعت 12:24)sharareh amini نوشته: [quote='KIMIA2005' pid='357425' dateline='1371109347']
مرسی که جوا دادین حدود 2000 هست
بعد من می خوام مدارک را براشئن پست کنم نه با ایمیل
با ایمبل جدا مکاتبه کنم بگم middle name ندارم؟؟؟
یادش نمیاد مدرک چی زده حالا ما فرض می کنیم زده لیسانس من الان گزینه no degree رو انتخاب کردم. رد میشم؟؟؟ البته تا موقع مصاحبه مدرک لیسانسمو گرفتم. ولی نگرانیم در مورد تاریخشه. یهو بگن اون زمانی که شما زدین لیسانس در ثبت نام اولیه که لیسانس نداشتین..... پس چرا زدین لیسانس
یه چیز دیگه برادرم اومده ؟آدرس بده کوچه رو نوشته allay به جای اینکه بنویسه alley......!!!! این مهمه؟؟؟
چرا پست عزیز؟ایمیل کنی که راحتتر و بهتره که
ببین دوست عزیز اگه no degree رو بزنی بدتر میشه اونوقت میگن موقع ثبت نام دروغ گفتی زمان مصاحبه شما حدودای مهر و ابان هستش اگه تا اون موقع مدرکتو میتونی بگیری بنظر من بزن لیسانس اونوقت افیسرو هم متقاعدمیکنی که چون در حال گرفتن لیسانس بودم فکر کردم این میشه واین گزینه رو زدم دیگه چون شما مدرک لیسانس رو بهش ارائه میدی قبول میکنه و فکر نمیکنم مشکلی باشه به هرحال نظر دیگر دوستان رو
هم جویا بشید.
اون کوچه هم که اشتباه نوشتی مهم نیست
دوست عزیز جای شکرش باقی هستش که شما تا زمان مصاحبه میتونید مدرک لیسانس رو ارائه بدید وگرنه اونوقت خیلی ناجور میشد ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند