کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-06-13 ساعت 12:31)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 12:24)sharareh amini نوشته:  [quote='KIMIA2005' pid='357425' dateline='1371109347']
مرسی که جوا دادین حدود 2000 هست
بعد من می خوام مدارک را براشئن پست کنم نه با ایمیل
با ایمبل جدا مکاتبه کنم بگم middle name ندارم؟؟؟
یادش نمیاد مدرک چی زده حالا ما فرض می کنیم زده لیسانس من الان گزینه no degree رو انتخاب کردم. رد میشم؟؟؟ البته تا موقع مصاحبه مدرک لیسانسمو گرفتم. ولی نگرانیم در مورد تاریخشه. یهو بگن اون زمانی که شما زدین لیسانس در ثبت نام اولیه که لیسانس نداشتین..... پس چرا زدین لیسانس
یه چیز دیگه برادرم اومده ؟آدرس بده کوچه رو نوشته allay به جای اینکه بنویسه alley......!!!! این مهمه؟؟؟

چرا پست عزیز؟ایمیل کنی که راحتتر و بهتره که
ببین دوست عزیز اگه no degree رو بزنی بدتر میشه اونوقت میگن موقع ثبت نام دروغ گفتی زمان مصاحبه شما حدودای مهر و ابان هستش اگه تا اون موقع مدرکتو میتونی بگیری بنظر من بزن لیسانس اونوقت افیسرو هم متقاعدمیکنی که چون در حال گرفتن لیسانس بودم فکر کردم این میشه واین گزینه رو زدم دیگه چون شما مدرک لیسانس رو بهش ارائه میدی قبول میکنه و فکر نمیکنم مشکلی باشه به هرحال نظر دیگر دوستان رو
هم جویا بشید.
اون کوچه هم که اشتباه نوشتی مهم نیست

دوست عزیز جای شکرش باقی هستش که شما تا زمان مصاحبه میتونید مدرک لیسانس رو ارائه بدید وگرنه اونوقت خیلی ناجور میشد ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: sharareh amini ، mehdieb
سلام دوستان. من چند تا اشتباه خیلی ضایع توی فرمهای ارسالی به KCC کردم که الان تازه متوجه شدم. زمان ثبت نام لاتاری تاریخ تولدم رو 10 اکتبر وارد کردم، بعد از انتخاب شدنم توی فرمهایی که پست کردم زمان ثبت نام رو 11 اکتبر زدم و الان که توی پاسپورتم نگاه میکنم میبینم که تاریخ تولدم میشه 10 سپتامبر Sad . از بس که با عجله فرم ها رو پر کردم. بعدشم توی فرم DSP-122 قسمت current mailing address به جای آدرس پستی ایمیل آدرسم رو گذاشتم. حالا به نظرتون تمام این موارد رو بعد از گرفتن تاییدیه دریافت مدارک از KCC توی یه ایمیل دیگه واسشون توضیح بدم، اصلا به نظرتون چه کار کنم؟ اگه لطف کنید و منو راهنماییم کنید ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 00:28)m.sabet نوشته:  سلام دوستان. من چند تا اشتباه خیلی ضایع توی فرمهای ارسالی به KCC کردم که الان تازه متوجه شدم. زمان ثبت نام لاتاری تاریخ تولدم رو 10 اکتبر وارد کردم، بعد از انتخاب شدنم توی فرمهایی که پست کردم زمان ثبت نام رو 11 اکتبر زدم و الان که توی پاسپورتم نگاه میکنم میبینم که تاریخ تولدم میشه 10 سپتامبر Sad . از بس که با عجله فرم ها رو پر کردم. بعدشم توی فرم DSP-122 قسمت current mailing address به جای آدرس پستی ایمیل آدرسم رو گذاشتم. حالا به نظرتون تمام این موارد رو بعد از گرفتن تاییدیه دریافت مدارک از KCC توی یه ایمیل دیگه واسشون توضیح بدم، اصلا به نظرتون چه کار کنم؟ اگه لطف کنید و منو راهنماییم کنید ممنون میشم.

بله باهاشون تماس بگیرین و توضیح بدین مشکلتون رو و کسب تکلیف کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: m.sabet
(2013-06-14 ساعت 00:28)m.sabet نوشته:  سلام دوستان. من چند تا اشتباه خیلی ضایع توی فرمهای ارسالی به KCC کردم که الان تازه متوجه شدم. زمان ثبت نام لاتاری تاریخ تولدم رو 10 اکتبر وارد کردم، بعد از انتخاب شدنم توی فرمهایی که پست کردم زمان ثبت نام رو 11 اکتبر زدم و الان که توی پاسپورتم نگاه میکنم میبینم که تاریخ تولدم میشه 10 سپتامبر Sad . از بس که با عجله فرم ها رو پر کردم. بعدشم توی فرم DSP-122 قسمت current mailing address به جای آدرس پستی ایمیل آدرسم رو گذاشتم. حالا به نظرتون تمام این موارد رو بعد از گرفتن تاییدیه دریافت مدارک از KCC توی یه ایمیل دیگه واسشون توضیح بدم، اصلا به نظرتون چه کار کنم؟ اگه لطف کنید و منو راهنماییم کنید ممنون میشم.

دوست عزیز شما دقت در پر کردن فرمها رو فدای سرعت در ارسال فرمها کردید و کارتون رو دوبرابر کردید فعلاصبر کند تاییدیه دریافت مدارک برات بیاد اونوقت از طریق ایمیل و یا تماس تلفنی موضوع رو اعلام کنید و اشتباهاتتون رو تصحیح کنید...
تشکر کنندگان: m.sabet
دوستان رفیق صمیمی من Chargebility اشتباه انتخاب کرد، اونم کشوری اوطرفه دنیا!! استرالیا، خودش هم تا حالا حتی واسه مسافرت از ایران خارج نشده بود، کیس نامبرش هم OC خورده بود، صفارت آنکارا رفت، الاآن هم آمریکاست!! همه چی به آفیسر بستگی داره. اگه تشخیص بده که واقعا اشتباه کردین فبول می کنه. مهم اینه صارق باشین و اون هم این صداقت رو احساس ، اونم یه انسانِ دیگه
نا امید نباشید
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، crysis.. ، tak77
سلام بر دوستان فداکار
من برنده اصلی هستم در زمان ثبت نام تاریخ تولد را یک روز اشتباه زدم بجای ۲۱زدم ۲۲ وقتی فرمها را ارسال کردم وبا ایمیل تاییده خواستم از کی سی سی به من جواب دادند اطلاعاتت مچ نیست بعدن متوجه شدم اشتباه کردم حالا باید چکارکنم ؟ در ضمن حالا متوجه شدم تاریخ تولد بچه ام را نیز یکماه اشتباه نوشتم ،ولی روزش درست است ؟
ممنونم از همکاریتون
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 14:46)kiana11 نوشته:  سلام بر دوستان فداکار
من برنده اصلی هستم در زمان ثبت نام تاریخ تولد را یک روز اشتباه زدم بجای ۲۱زدم ۲۲ وقتی فرمها را ارسال کردم وبا ایمیل تاییده خواستم از کی سی سی به من جواب دادند اطلاعاتت مچ نیست بعدن متوجه شدم اشتباه کردم حالا باید چکارکنم ؟ در ضمن حالا متوجه شدم تاریخ تولد بچه ام را نیز یکماه اشتباه نوشتم ،ولی روزش درست است ؟
ممنونم از همکاریتون

سلام دوست عزیز
اول این که شما هر وقت میخواین با کی سی سی تماس بگیرین و ایمیل بزنین باید همون اطلاعات زمان ثبت نام رو بدین هر چند اشتباه باشه. بعد این که ایمیل بزنید بهشون و بگین این اشتباهات رو داشتین ولی در فرم ها تاریخ های صحیح رو نوشتین، خودشون بهتون میگن چیکار کنین.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: reza 123
(2013-06-16 ساعت 14:58)aghaghia نوشته:  [quote='kiana11' pid='359328' dateline='1371377764']
سلام بر دوستان فداکار
ممنونم از همکاریتون

سلام دوست عزیز
اول این که شما هر وقت میخواین با کی سی سی تماس بگیرین و ایمیل بزنین باید همون اطلاعات زمان ثبت نام رو بدین هر چند اشتباه باشه. بعد این که ایمیل بزنید بهشون و بگین این اشتباهات رو داشتین ولی در فرم ها تاریخ های صحیح رو نوشتین، خودشون بهتون میگن چیکار کنین.
ممنونم ایا این موضوع باعث ردی که نمیشه؟

ممنونم ایا این موضوع باعث ردی که نمیشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 14:58)aghaghia نوشته:  
ممنونم از همکاریتون

سلام دوست عزیز

پیام مچ نبودن اطلاعات ربطی به تاریخ داخل فرم ها نداره ، این پیام به خاطر تفاوت تو مشخصات ثبت نامتون با مشخصاتی که بالای ایمیل مینویسید هست .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: reza 123 ، آلیس-1980
(2013-06-16 ساعت 15:08)Danial_4139 نوشته:  
ممنونم از همکاریتون

سلام دوست عزیز

پیام مچ نبودن اطلاعات ربطی به تاریخ داخل فرم ها نداره ، این پیام به خاطر تفاوت تو مشخصات ثبت نامتون با مشخصاتی که بالای ایمیل مینویسید هست .
با سلام دوست عزیز من هم گفتم چون اطلاعات تاریخ تولد با زمان ارسال ایمیل (بالای ایمیل) متفاوت است باعث مچ نبودن شده . که ایا موضوع مهمی است وباعث رد شدن میشود؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 15:13)kiana11 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 15:08)Danial_4139 نوشته:  
ممنونم از همکاریتون

سلام دوست عزیز

با سلام دوست عزیز من هم گفتم چون اطلاعات تاریخ تولد با زمان ارسال ایمیل (بالای ایمیل) متفاوت است باعث مچ نبودن شده . که ایا موضوع مهمی است وباعث رد شدن میشود؟

دوست گرامی گفتم که شما با همون اطلاعات غلطی که موقع ثبت نام بهشون دادین باهاشون مکاتبه کنید و مشکل رو بگید، ولی در فرم ها تاریخ های درست رو بنویسید و ارسال کنید. نه رد نمیشید ولی حتما اشتباهاتی رو که کردین براشون توضیح بدین که چی بوده.
تشکر کنندگان: sepideh_ ، reza 123
با سلام،ایا زمانی که فامیلی 2 بخشی باشه بعد روی هم و بدون فاصله بنویسیم واسه اونا مهمه ?
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 16:24)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام،ایا زمانی که فامیلی 2 بخشی باشه بعد روی هم و بدون فاصله بنویسیم واسه اونا مهمه ?
بايد فاصله بدي ، دنبال هم نوشتن كه كاملا اشتباهه ،‌ البته بستگي به فاميلتم داره بعضي از دو بخشي ها رو ميشه دنبال هم نوشت
شما توي پاسپورتت رو ببين هر شكلي اونجا نوشته همونطوري بنويس چه فارسي چه انگليسي
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 16:24)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام،ایا زمانی که فامیلی 2 بخشی باشه بعد روی هم و بدون فاصله بنویسیم واسه اونا مهمه ?

ملاک را پاسپورت قرار بدید و براساس اون فرم را پر کنید تا مغایرتی نباشد..
تشکر کنندگان: mehdieb ، Danial_4139 ، آلیس-1980
(2013-06-17 ساعت 01:54)behnoodafshari نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید
کیس نابر من 214AS000025xxمن می خواستم بدونم که از روزی که مدارکم رو ارسال میکنم چه زمانی تا مصاحبه زمان می برد و اینکه 1 مسئله دیگر اینکه اسم پدرم به اشتباه بین اسم و فامیلی من نوشتم به نظر شما مشکل بر میخورم

پیشاپیش از توضیح شما دوست عزیز متشکرم.

بابا یه نفر پیدا نشد جواب من رو بده

شما احتمالا جزو گروه دومی هستین که برای مصاحبه میرین یعتی آبان و آذر
شما باید فرم ها رو با اطلاعات صحیح پر کنید و ارسال کنید ولی در ایمیل تون اشتباه خودتون رو توضیح بدید. در ضمن شما همچنان باید با اطلاعاتِ اشتباهی که موقع ثبت نام وارد کردین باهاشون مکاتبه کنید چون اون ها شما رو با این اطلاعات میشناسن.
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، behnoodafshari ، mehdieb ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان