کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-06-16 ساعت 14:11)khashiz نوشته:  دوستان رفیق صمیمی من Chargebility اشتباه انتخاب کرد، اونم کشوری اوطرفه دنیا!! استرالیا، خودش هم تا حالا حتی واسه مسافرت از ایران خارج نشده بود، کیس نامبرش هم OC خورده بود، صفارت آنکارا رفت، الاآن هم آمریکاست!! همه چی به آفیسر بستگی داره. اگه تشخیص بده که واقعا اشتباه کردین فبول می کنه. مهم اینه صارق باشین و اون هم این صداقت رو احساس ، اونم یه انسانِ دیگه
نا امید نباشید

شما از این قضیه تا چه اندازه مطمعن هستید؟
درسته که همه چیز دست آفیسره ولی این همه چیز شامل مواردی میشه که در حیطه ی اختیارات اون آفیسر باشه.
استفاده از سهمیه ی قاره های دیگه بدون شک ریجکت میشه، این جزو مواردیه که دست آفیسر نیست. استفاده از سهمیه ی قاره ی دیگه معنیش اینه که دوست شما ملیت خودش رو استرالیایی عنوان کرده و کیس ایشون در KCC به عنوان یه شخص استرالیایی ایجاد شده، این چیزی نیست که آفیسر بتونه درستش کنه . شاید دوست شما بعد از ریجکت شدن از طریق دیگه ای اونجا اقدام کردن.
تشکر کنندگان: kage.omid ، Saeedv13
دوستان یکی از بستگان من قبول شده ولی آدرس رو ناقص نوشته، چطوری می شه این رو اطلاع داد؟
تا کی باید صبر کرد که بسته پستی برسه؟
به kcc هم ایمیل زده ولی پاسخی دریافت نکرده
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 11:56)fatimafam نوشته:  دوستان یکی از بستگان من قبول شده ولی آدرس رو ناقص نوشته، چطوری می شه این رو اطلاع داد؟

آدرسِ چی رو ناقص نوشتن؟ اونو باید از اون شرکت پستی که براشون فرستاده پرسید ولی معمولا بین 5-7 روزه میرسن بسته های پستی. با استفاده از کد رهگیریشون میتونن بفهمن کی میرسه و یا رسیده و حتی چه کسی تحویل گرفته.
کی سی سی هم جون سرشون شلوغه ممکنه یکم طول بکشه تا جواب بدن بین 1 تا 2 هفته، گاهی هم بیشتر.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-17 ساعت 06:23)3rip نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 14:11)khashiz نوشته:  دوستان رفیق صمیمی من Chargebility اشتباه انتخاب کرد، اونم کشوری اوطرفه دنیا!! استرالیا، خودش هم تا حالا حتی واسه مسافرت از ایران خارج نشده بود، کیس نامبرش هم OC خورده بود، صفارت آنکارا رفت، الاآن هم آمریکاست!! همه چی به آفیسر بستگی داره. اگه تشخیص بده که واقعا اشتباه کردین فبول می کنه. مهم اینه صارق باشین و اون هم این صداقت رو احساس ، اونم یه انسانِ دیگه
نا امید نباشید

شما از این قضیه تا چه اندازه مطمعن هستید؟
درسته که همه چیز دست آفیسره ولی این همه چیز شامل مواردی میشه که در حیطه ی اختیارات اون آفیسر باشه.
استفاده از سهمیه ی قاره های دیگه بدون شک ریجکت میشه، این جزو مواردیه که دست آفیسر نیست. استفاده از سهمیه ی قاره ی دیگه معنیش اینه که دوست شما ملیت خودش رو استرالیایی عنوان کرده و کیس ایشون در KCC به عنوان یه شخص استرالیایی ایجاد شده، این چیزی نیست که آفیسر بتونه درستش کنه . شاید دوست شما بعد از ریجکت شدن از طریق دیگه ای اونجا اقدام کردن.

کاملا مطمئنم عزیز، همین الآن برگه پرینت شدش اینجا جلو منه. یه سوال، شما میزان اختیارات آفیسر رو از کجا می دونی ؟

دوستان باور کنید جلسه مصاحبه برای کسانی که لاتاری می برن، یک جلسه کاملا فرمالیتست، چون کسی که لاتاری می بره خودش که نخواسته بره ویزا بگیره که سین جیمش کنن، دولت آمریکا بهش گفته بفرما !!!! یه سری مدارک تحصیلی و پزشکی رو ارائه می کنید. 99.99 آدما هم ویزا می گیرن مگر در مواقعی خاص
با سلام. من در زمان ارسال فرمها، یک شغل موقتی 4 ماهه خودم را که به 8 سال پیش مربوط می شد رو ننوشتم و بین دو شغلم 4 ماه خالیه. نمی تونم بگم درس می خوندم چون اون موقع فارغ التحصیل شده بودم. به نظر شما فرم ها رو اصلاح کنم؟ آیا ممکنه به خاطر این موضوع کار من طولانی بشه و مثلا از یک ضرب منصرف بشه؟ اگر چیزی رو اصلاح نکنم چی؟ نکته اینجاست که در اون 4 ماه برای من بیمه رد شده و در سایت بیمه قابل شناسایی هستش. لطفا راهنمایی بفرمایید. منظورم از اصلاح فرمها، زمان مصاحبه است چون دو هفته دیگه مصاحبه دارم.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان:
سلام.من دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشدم.قسمت مدارک تحصیلی و در فرم 230 و 122 چی بنویسم؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 19:30)hamid1357 نوشته:  با سلام. من در زمان ارسال فرمها، یک شغل موقتی 4 ماهه خودم را که به 8 سال پیش مربوط می شد رو ننوشتم و بین دو شغلم 4 ماه خالیه. نمی تونم بگم درس می خوندم چون اون موقع فارغ التحصیل شده بودم. به نظر شما فرم ها رو اصلاح کنم؟ آیا ممکنه به خاطر این موضوع کار من طولانی بشه و مثلا از یک ضرب منصرف بشه؟ اگر چیزی رو اصلاح نکنم چی؟ نکته اینجاست که در اون 4 ماه برای من بیمه رد شده و در سایت بیمه قابل شناسایی هستش. لطفا راهنمایی بفرمایید. منظورم از اصلاح فرمها، زمان مصاحبه است چون دو هفته دیگه مصاحبه دارم.

دوست عزیز کسی نمیتونه پیش بینی کنه جه اتفاقی میفته، شما اگر فکر می کنید میتونه براتون دردسرساز بشه فرم ها رو آپدیت کنید و با خودتون ببرید برای مصاحبه! در ضمن میتونید سفرنامه امیر مهاجر عزیز رو هم مطالعه کنید که موردی مشابه به شما داشتن!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: kage.omid
SadSadSadدوستان من روزی که ثبت نام لاتاری میکردم تاریخ ثبت نام رو بدون نگاه کردن به پاسپورت زدم 20 ام اما بعد از قبولی وقتی مدارکم رو فرستادم بر اساس تبدیل تاریخ گوگل زدم 21 ام.
وقتی برای تایید رسیدن مدارک بهشون ایمیل زدم گفتن همچین شخصی با این اطلاعات نداریم.به نظرتون الان باید با اون تاریخ 20 ام اولیه که با پاسپرتم هست مکاتبه کنم؟نگرانم ریجکت شم چون تاریخ ثبت نام اولیه ام با پاسپورتم 1 روز فرق داره؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 17:50)USA2014 نوشته:  SadSadSadدوستان من روزی که ثبت نام لاتاری میکردم تاریخ ثبت نام رو بدون نگاه کردن به پاسپورت زدم 20 ام اما بعد از قبولی وقتی مدارکم رو فرستادم بر اساس تبدیل تاریخ گوگل زدم 21 ام.
وقتی برای تایید رسیدن مدارک بهشون ایمیل زدم گفتن همچین شخصی با این اطلاعات نداریم.به نظرتون الان باید با اون تاریخ 20 ام اولیه که با پاسپرتم هست مکاتبه کنم؟نگرانم ریجکت شم چون تاریخ ثبت نام اولیه ام با پاسپورتم 1 روز فرق داره؟؟؟

البته این موضوع بارها در همین تاپیک مطرح شده و جواب هم داده شده!!!
شما باید با همون اطلاعاتی که ثبت نام کردین باهاشون مکاتبه کنید هرچند اشتباه باشه و اطلاعات صحیح رو باید در فرم ها وارد کنید. شما تا پایان راه هر گاه خواستین باهاشون مکاتبه کنید همون اطلاعاتی که موقع ثبت نام دادین ارائه بدین!
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005
(2013-06-11 ساعت 23:58)aghaghia نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 23:45)nimaaa نوشته:  توی تکمیل فرمهای ثبت نام در لاتاری تاریخ تولد همسرم رو (روز و ماه) به عنوان همراه اشتباه وارد کردم. حالا که دارم فرمها رو میفرستم این ایراد رو در فرمهای 230 اصلاح کردم. یه متنی هم به شرح ذیل به ایمیلم اضافه کردم. آیا با این متن مشکل حل میشه؟ آیا متنی که نوشتم درسته؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:
Dear Sir / Madam

I regret to inform you that in preparing my application for the DV lottery, I made a mistake in converting my spouse’s date of birth from the Iranian calender to the Christian calender.
Thus her correct DOB is xx/xx/19xx instead of xx/xx/19xx.

I was not trying to get KCC to make any changes or corrections to the original data; The minor correction to my DOB has already been made in DS-230 form which has already been submitted. I was only attempting to inform you of this fact.

I attached my forms (DSP-122 and DS-230), photograph and barcode sheet to this email.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.

قسمت قرمز رنگ رو بهتره حذف کنید چون به هر حال اونا در مشخصات اولیه دست نمیبرن. شما فقط بگین که اشتباه کردین و الان در فرم درستش رو نوشتین، همین.

اصلا مشکلی نیست،خیالتون راحته راحت،فقط فرم هاتونو به دقت و صحیح پور کنید.

(2013-06-17 ساعت 11:56)fatimafam نوشته:  دوستان یکی از بستگان من قبول شده ولی آدرس رو ناقص نوشته، چطوری می شه این رو اطلاع داد؟

جوابشونو حتما میدند مشکلی‌ پیش نمیاد

خواستم خیال دوستانی که اشتباهت غیر مهلک تو فرم ثبت نام دارند رو ۱۰۰ % راحت کنم که اصلا و به هیچ وجه نگران نباشند و در روز مصاحبه قبل از قسم خوردند به آفیسر بگند و حل.

ما دیروز مصاحبه داشتیم و یه جورایی نگران بودیم چون تو فرم ثبت نام اولیه پسوند فامیل همسرم جا افتاده بود و قبل از قسم خوردن به آفیسر گفتم که خانم سارا گفت اصلا مشکلی‌ نیست و ملاک ما تطبیق فرم‌های هست که شما به kcc فرستادین با پاسپورت هاتون،ما هم دیروز ویزا مونو یک ضرب گرفتیم،پس اصلا و به هیچ وجه مثل ما لحظه‌های پر استرسی برای خودتون نسازین.

اگر مشکل غیر قابل حلی‌ از قبیل اشتباه در تاهل و تجرد و یا درج فرزندان زیر ۲۱ سال و یا استفاده از سهمیه کشورای دیگه نداشته باشین مصاحبه مثل آب خوردن راحت و مصاحبه بدون استرسی خواهید داشت و اشتباهت جزئی به راحتی‌ قابل حل هستند.

موفق باشین
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Danial_4139 ، kage.omid ، aghaghia ، nedaba
(2013-06-18 ساعت 23:57)hosseintest1 نوشته:  نداشتن امضا در فرم های ds230 , ds122 به وسیله میل

سلام به همگی
من فرم هامو پرینت کردم امضا هم کردم و با پست تی ان تی ارسال کردم
و همزمال به وسیله ای میل هم فایل های پی دی اف رو اتچ کردم و فرستادم (درقالب فایل زیپ)
اما فایل های اتچ شده و ارسال شده توسط میل امضا دستی منو نداشت
ایا مشکلی پیش میاد؟ نیاز میبینین مجددا فایل های اسکن شده پست رو تبدیل به پی دی اف کنم و ارسال کنم تا امضا من هم اخر فرم ها باشه؟
چون الان فقط فرمهای فرستاده شده با پست امضا دارن و پی دی اف های میل شده بدون امضا هستن

دوست عزیز اصلا دلیلی نداشت که شما هم پست کنید و هم ایمیل که به این مشکل هم مواجه بشید پست کردی کافی بود دیگه . امان از دست شما دوستان وسواسی و حساس ...
در ضمن دوستان توجه داشته باشید که فایلها را بدون اینکه زیپ کنید اتچ نمایید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، آلیس-1980
(2013-06-18 ساعت 23:57)hosseintest1 نوشته:  نداشتن امضا در فرم های ds230 , ds122 به وسیله میل

و همزمال به وسیله ای میل هم فایل های پی دی اف رو اتچ کردم و فرستادم (درقالب فایل زیپ)

طبق روال فایل های زیپ شده رو باز نمیکنن و یه پیام براتون میفرستن که فایل اتچ شدتون استاندارد نیست یا مشکل داره ، ولی اگر فایل رو باز کردن و فرم ها به دو صورت به دستشون رسید فکر نکنم پیامد جالبی داشته باشه پس دیگه اینکارو نکنید .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، KIMIA2005
دوستان من برای kcc یه ایمیل زدم گفتم تاریخ تولد رو اشتباه زدم و از این حرفا متنش هم برای سایر عزیزان گذاشتم تو تاپیک نمونه مکاتبات.
حالا بعد از روز جواب دادن که ما نمیتونیم اطلاعات غلط شما رو تصحیح کنیم.فقط همین.
در صورتی که من ته ایمیل بهشون گفته بودم که حالا باید چیکار کنم ؟اما هیچ پیشنهادی به من ندادن که اقا موقع مصاحبه تصحیحش کن و از این حرفا !!!!
ایا همین ایمیل برای اینکه به مصاحبه با خودم ببرم کافی است یا ایمیل دیگری بزنم بپرسم من چیکار کنم ؟
جالبه من چون تو میلم ذکر کرده بودم که فرم ها رو با تاریخ درست پر کردم و قبلا فرستادم.دیگه حتی اون پیشنهاد اینکه فرم ها رو درست پر کنید و بفرستید هم ندادن. یعنی ایمیل رو کامل خوندن !!!!
حالا من موندم یک پاسخ یک جمله ای ! چیکار کنم به نظر شما ؟
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
(2013-06-19 ساعت 20:48)زهرا وحدتی پور نوشته:  دوستان من برای kcc یه ایمیل زدم گفتم تاریخ تولد رو اشتباه زدم و از این حرفا متنش هم برای سایر عزیزان گذاشتم تو تاپیک نمونه مکاتبات.
حالا بعد از روز جواب دادن که ما نمیتونیم اطلاعات غلط شما رو تصحیح کنیم.فقط همین.
در صورتی که من ته ایمیل بهشون گفته بودم که حالا باید چیکار کنم ؟اما هیچ پیشنهادی به من ندادن که اقا موقع مصاحبه تصحیحش کن و از این حرفا !!!!
ایا همین ایمیل برای اینکه به مصاحبه با خودم ببرم کافی است یا ایمیل دیگری بزنم بپرسم من چیکار کنم ؟
جالبه من چون تو میلم ذکر کرده بودم که فرم ها رو با تاریخ درست پر کردم و قبلا فرستادم.دیگه حتی اون پیشنهاد اینکه فرم ها رو درست پر کنید و بفرستید هم ندادن. یعنی ایمیل رو کامل خوندن !!!!
KCC هیچوقت اطلاعات ثبت نام اولیه رو تغییر نمیده. چه مرتکب اشتباهات بزرگ جبران ناپذیر شده باشین و چه اشتباهات ساده و کوچک. همه موارد رو در پرونده شما لحاظ می کنه و تصمیم نهایی رو میذاره به عهده سفارت و آفیسر. شما هم این موارد را پیش از قسم خوردن در روز مصاحبه تصییح می کنید و احتیاجی به تماش مجدد با KCC نیست.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، آلیس-1980
(2013-06-19 ساعت 22:50)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-19 ساعت 20:48)زهرا وحدتی پور نوشته:  دوستان من برای kcc یه ایمیل زدم گفتم تاریخ تولد رو اشتباه زدم و از این حرفا متنش هم برای سایر عزیزان گذاشتم تو تاپیک نمونه مکاتبات.
KCC هیچوقت اطلاعات ثبت نام اولیه رو تغییر نمیده. چه مرتکب اشتباهات بزرگ جبران ناپذیر شده باشین و چه اشتباهات ساده و کوچک. همه موارد رو در پرونده شما لحاظ می کنه و تصمیم نهایی رو میذاره به عهده سفارت و آفیسر. شما هم این موارد را پیش از قسم خوردن در روز مصاحبه تصییح می کنید و احتیاجی به تماش مجدد با KCC نیست.

عمو سعید بنابراین هر موردی رو که دوستان در فرمها اشتباه کرده باشند میتونند روز مصاحبه و در حضور افیسر قبل از قسم خوردن تصحیح کنند و احتیاجی به هیچ تماس یا ایمیلی نیست ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kage.omid ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان