کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-06-19 ساعت 20:48)زهرا وحدتی پور نوشته:  دوستان من برای kcc یه ایمیل زدم گفتم تاریخ تولد رو اشتباه زدم و از این حرفا متنش هم برای سایر عزیزان گذاشتم تو تاپیک نمونه مکاتبات.
حالا بعد از روز جواب دادن که ما نمیتونیم اطلاعات غلط شما رو تصحیح کنیم.فقط همین.
در صورتی که من ته ایمیل بهشون گفته بودم که حالا باید چیکار کنم ؟اما هیچ پیشنهادی به من ندادن که اقا موقع مصاحبه تصحیحش کن و از این حرفا !!!!
ایا همین ایمیل برای اینکه به مصاحبه با خودم ببرم کافی است یا ایمیل دیگری بزنم بپرسم من چیکار کنم ؟
جالبه من چون تو میلم ذکر کرده بودم که فرم ها رو با تاریخ درست پر کردم و قبلا فرستادم.دیگه حتی اون پیشنهاد اینکه فرم ها رو درست پر کنید و بفرستید هم ندادن. یعنی ایمیل رو کامل خوندن !!!!
حالا من موندم یک پاسخ یک جمله ای ! چیکار کنم به نظر شما ؟

قرار نیست با ارسال ایمیل اتفاق خاصی بیفته ولی در واقع شما با ارسال این ایمیل به دو شکل به خودتون و دیگران کمک کردی ، اول اینکه KCC در جریان اشتباهات رایج قرار میگیره و حساسیتشون نسبت به این مورد کم میشه و دوم اینکه شما ثابت کردی دروغ نگفتی و به باور خیلی از دوستان چه درست چه غلط با این ایمیل KCC وقت داره برای اطمینان از تقلب نکردن شما یه سرچ تو دیتا بیس خودش انجام بده و ببینه با مشخصات شما چند ثبت نام انجام شده و اگر موردی نبود تو مصاحبه هم مشکلی پیش نمیاد .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، زری وحدتی ، آلیس-1980 ، Saeedv13
با سلام دوستان
خانم من عکسشو با گوشواره انداخته و مدارکو فرستادیم حالا یه جا خوندم نباید باشه .
خود kcc ایراد میگیره؟ یا زمان مصاحبه باید یه عکس دیگه ببریم؟
تشکر کنندگان:
من هم تاریخ تولدم رو در ثبت نام اشتباه کردم دقیقا یک ماه 8sep رو زدم 9oct و توی فرم ها تاریخ درست رو از روی پاسپورتم زدم به kcc ایمیل زدم و موضوع اطلاع دادم و گفتم که فرم ها رو با تاریخ درست فرستادم به صورت زیر

Dear Sir / Madam

I regret to inform you that in preparing my application for the DV lottery, I made a mistake in converting my date of birth from the Iranian calendar to the Christian calendar.
My correct date of birth is 9-8-1975 .

I was not trying to get KCC to make any changes or corrections to the original data; The minor correction to my date of birth has already been made in my DS-230 form which has already been submitted and I was only attempting to inform you of this matter.

I mailed the forms, photographs and barcode sheet.Would you please inform me if my documents have been received and they are acceptable for the continuity of my visa process ?

Yours Sincere

در مورد رسیدن مدارک به من هیچ نگفتن البته من مدارکم رو با پست آرامکس فرستادم و از طریق سایتش چک کردم مدارکم رسیده و شخصی به نام کمپبل دریافت کرده و فقط جواب دادن

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی
(2013-06-19 ساعت 23:02)KIMIA2005 نوشته:  عمو سعید بنابراین هر موردی رو که دوستان در فرمها اشتباه کرده باشند میتونند روز مصاحبه و در حضور افیسر قبل از قسم خوردن تصحیح کنند و احتیاجی به هیچ تماس یا ایمیلی نیست ؟
نه دیگه. شما وظیفه تون اینه که همیشه اطلاعات درست بدین. اگر به KCC ایمیل می زنین که قسمتی از اطلاعات رو تصییح کنه KCC ایمیل شما حاوی اطلاعات صحیح رو ضمیمه پرونده می کنه ولی ثبت نام اولیه رو تغییر نمیده و تصمیم گیری در این مورد رو میذاره به عهده آفیسر. مثلاً شما اگر اسم فرزندتون رو در ثبت نام اولیه ننوشته باشین 100 در 100 ریجکت میشین. KCC هم به خوبی این رو میدونه. با این وجود اگر ایمیل بزنین و جریان رو به KCC اطلاع بدین به شما نمیگن که ریجکت هستین. در عوض میگن موارد در کیس لحاظ شده اند. بعد تشریف می برین سفارت و قبل از این که یک کلمه حرف بزنین برگه قرمز رو تحویلتون میدن و به بیرون از سفارت راهنماییتون می کنندSad. پس هر مورد نادرستی در کیستون هست به KCC ایمیل بزنین. از جوابشون پرینت بگیرین و روز مصاحبه با خودتون ببرین. موفق باشید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Danial_4139 ، aghaghia ، behfaza ، زری وحدتی ، EKAM ، nimaaa
سلام دوستان ممنون از راهنمایی‌‌های خوبتون

۱ سوال دارم

من زمان وارد کردن تاریخ اتمام دانشگاه کم دقتی‌ کردم و تاریخ رو به جای شهریور ماه، خرداد ماه وارد کردم و دیگه به تاریخ روی مدرکم دقت نکردم ، مدارکم رو که ترجمه کردم متوجه این مسئله شدم و البته تاریخ شروع دورهٔ بعد رو در همهٔ موارد درست نوشتم و مهر ماه وارد کردم اما پایان دورهٔ مثلا دانشگاه رو به جای شهریور نوشتم خرداد ، در صورتی‌ که داخل مدارکم شهریور ماه هست ، چیکار باید بکنم ؟

این یک ایراد محسوب می‌شه درسته ؟

و مشکل ساز خواهد شد اگر ایمیل نزنم و اطلاع ندم درسته ؟

اگر این مورد مشکل ساز میشود آیا زمانی‌ که مشکل رو اعلام میکنم نیاز هست که مجددا فرم‌ها رو اصلاح کنم و به همراه توضیح اشتباهی‌ که کردم بفرستم به KCC ؟

--------
در ضمن برای High School داخل اصل مدرکم یک سال رو تاریخ زده و گفت مثلا از ۲۰۱۲-۲۰۱۳ اما من داخل فرمها که پر کردم این مسئله‌‌رو کل دوران دبیرستان نوشتم و ۳ سال در نظر گرفتم و تااریخ رو نوشتم مثلا ۲۰۱۰-۲۰۱۳ !! ولی‌ مدرکی‌ که الان ترجمه شده و البته روی اصل مدرک فراغت از تحصیلم یک سال رو در نظر گرفته !!!
این رو چیکار باید بکنم ؟ تاریخ رو به همون صورتی‌ که داخل ترجمه‌ها نوشته شده اصلاح کنم ؟
چیکار باید بکنم ؟

ممنون
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-20 ساعت 14:04)mohamad92 نوشته:  با سلام دوستان
خانم من عکسشو با گوشواره انداخته و مدارکو فرستادیم حالا یه جا خوندم نباید باشه .

دوست عزیزکجا خوندی گوشواره نباید باشه ؟توی عکس بایستی گوشها مشخص باشه ولی جایی گفته نشده گوشواره نباید باشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Danial_4139
(2013-06-20 ساعت 18:25)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان ممنون از راهنمایی‌‌های خوبتون

۱ سوال دارم

من زمان وارد کردن تاریخ اتمام دانشگاه کم دقتی‌ کردم و تاریخ رو به جای شهریور ماه، خرداد ماه وارد کردم و دیگه به تاریخ روی مدرکم دقت نکردم ، مدارکم رو که ترجمه کردم متوجه این مسئله شدم و البته تاریخ شروع دورهٔ بعد رو در همهٔ موارد درست نوشتم و مهر ماه وارد کردم اما پایان دورهٔ مثلا دانشگاه رو به جای شهریور نوشتم خرداد ، در صورتی‌ که داخل مدارکم شهریور ماه هست ، چیکار باید بکنم ؟

اگر این مورد مشکل ساز میشود آیا زمانی‌ که مشکل رو اعلام میکنم نیاز هست که مجددا فرم‌ها رو اصلاح کنم و به همراه توضیح اشتباهی‌ که کردم بفرستم به KCC ؟

--------
در ضمن برای High School داخل اصل مدرکم یک سال رو تاریخ زده و گفت مثلا از ۲۰۱۲-۲۰۱۳ اما من داخل فرمها که پر کردم این مسئله‌‌رو کل دوران دبیرستان نوشتم و ۳ سال در نظر گرفتم و تااریخ رو نوشتم مثلا ۲۰۱۰-۲۰۱۳ !! ولی‌ مدرکی‌ که الان ترجمه شده و البته روی اصل مدرک فراغت از تحصیلم یک سال رو در نظر گرفته !!!
این رو چیکار باید بکنم ؟ تاریخ رو به همون صورتی‌ که داخل ترجمه‌ها نوشته شده اصلاح کنم ؟
چیکار باید بکنم ؟

ممنون

ایمیل بزنید و مشکلتون رو مطرح کنید و بپرسید اگر لازمه دوباره فرم ها رو بفرستین که معمولا نمی گن این کارو بکنید ولی شما ایمیل رو نگه دارید و روز مصاحبه با خودتون ببرید که اگر پرسیدن مدرکی داشته باشید که صداقتتون رو نشون بده.
در اون مورد هم یکم عجیبه که همه 3 سال دبیرستان رو یک سال زده، دیگه اونها خودشون میدونن که دبیرستان 3 تا 4 سال طول میکشه و کسی که دبیرستانش 3 ساله هست یک سال هم پیشدانشگاهی خونده.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، زری وحدتی
(2013-06-20 ساعت 21:52)aghaghia نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 18:25)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان ممنون از راهنمایی‌‌های خوبتون

۱ سوال دارم

--------
چیکار باید بکنم ؟

ممنون

ایمیل بزنید و مشکلتون رو مطرح کنید و بپرسید اگر لازمه دوباره فرم ها رو بفرستین که معمولا نمی گن این کارو بکنید ولی شما ایمیل رو نگه دارید و روز مصاحبه با خودتون ببرید که اگر پرسیدن مدرکی داشته باشید که صداقتتون رو نشون بده.
در اون مورد هم یکم عجیبه که همه 3 سال دبیرستان رو یک سال زده، دیگه اونها خودشون میدونن که دبیرستان 3 تا 4 سال طول میکشه و کسی که دبیرستانش 3 ساله هست یک سال هم پیشدانشگاهی خونده.

مدرک پیش دانشگاهیم جداست
یعنی‌ ۳ ساله دبیرستان رو گفته مثلا در نیمسال دوم ۹۰-۹۱ خونده و مدرک پیش دانشگاهیمم میگه مثلا نیمسال اول ۹۱-۹۲ تموم کرده !!
ولی‌ من تاریخی‌ که توی لیست‌ها وارد کردم ۳ سالی‌ بود که واسهٔ متوسطه خوندم و ۱ سال پیشدانشگاهی
میل به kcc فرمت خاصی‌ باید داشته باشه از نظر نگارشی ؟
نمونه ایمیل در این زمینه کجا می‌تونم پیدا کنم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 22:11)OXyGeNziX نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 21:52)aghaghia نوشته:  

۱ سوال دارم

--------
چیکار باید بکنم ؟

ممنون

مدرک پیش دانشگاهیم جداست
یعنی‌ ۳ ساله دبیرستان رو گفته مثلا در نیمسال دوم ۹۰-۹۱ خونده و مدرک پیش دانشگاهیمم میگه مثلا نیمسال اول ۹۱-۹۲ تموم کرده !!
ولی‌ من تاریخی‌ که توی لیست‌ها وارد کردم ۳ سالی‌ بود که واسهٔ متوسطه خوندم و ۱ سال پیشدانشگاهی
میل به kcc فرمت خاصی‌ باید داشته باشه از نظر نگارشی ؟
نمونه ایمیل در این زمینه کجا می‌تونم پیدا کنم ؟

ببنید کلا در مدارک تحصیلی حرفی از تاریخ شروع زده نمیشه، فقط تاریخ فراغت از تحصیل رو میزن پس شما خودتون باید تاریخ شروع رو محاسبه کنید.
نمونه ایمیل رو در همین تاپیک و تاپیک مکاتبه با کی سی سی و سفارت میتونید پیدا کنید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، زری وحدتی
سلام دوستان عزيز
من و همسرم برنده شديم ٢٠١٤ و در كشور سوءد پناهنده هستيم و مداركي كه خواسته را كامل ًًاماده كرديم ولي اصل مدارك شناسايي مثل شناسنامه و سند ازدواجمون اصلش دست اداره مهاجرت سوءد هست ما فقط كپي برابر اصل مدارك را همراه با تمبر و مهر دادكستري ايران را داريم و مدارك تحصيلي و اسپانسر و بقيه مشكلي نداره ولي خيلي استرس داريم كه اين شانس را از دست نديم و مدارك براي kcc ايميل كردم جمعه ولي توي فرم ها هم جيزي نبود كه مشخص كنه كه پناهنده هستيم يا نه
خواهشن شما تا حالا با همچين موضوعي برخورد كرده بودين كه بتونيد كمكمون كنيدو ما از سهمیه او استفاده کردیم یعنی‌ کیسمون هست2014EU000036** تاحالا کسی‌ به این مشکل خورده یا کسی‌ شرایط مارو داشته که جایی پناهنده باشه و برنده لاتاری شده باشه؟
واقعا ممنون ميشم و لطف ميكنيد
(2013-06-20 ساعت 19:14)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیزکجا خوندی گوشواره نباید باشه ؟توی عکس بایستی گوشها مشخص باشه ولی جایی گفته نشده گوشواره نباید باشه ...

الان دقیق نمیدونم توی کدوم پست بود فکر کنم توی پست DS-230بود یکی از دوستان متنی از خود سایت گذاشته بودن که در مورد عکس نوشته بود not earring
(2013-06-21 ساعت 19:51)mohamad92 نوشته:  

الان دقیق نمیدونم توی کدوم پست بود فکر کنم توی پست DS-230بود یکی از دوستان متنی از خود سایت گذاشته بودن که در مورد عکس نوشته بود not earring

بنده که تا حالا با این مورد بر نخوردم و بعید میدونم مشکلی داشته باشه با گوشواره عکس گرفت در هر صورت نظر دیگر دوستان رو هم جویا بشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mohamad92
(2013-06-21 ساعت 19:51)mohamad92 نوشته:  

منم تا جایی که یادمه متذکر شده بودند نه گوش واره نه گردن بند.
حالا بازم نظر دوستان رو بپرسید.
فکر کنم بد نباشه نزدیک مصاحبه یه عکس جدید با تمام ویژگی های ذکر شده بگیرید و در مصاحبه اون رو تحویل بدید .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005
سلام ، ببخشید من جوبا سئوال شما را نمیدونم ولی دیدم شما نوشتید فرمها را فرستادید وتائیدیه دریافت کردید. میتونم بپرسم چطور تاییدیه گرفتید؟ من با دی اچ ال مدارک را فرستادم و رسید دی اچ ال 2 هفته قبل تایید میکنه که به دست kccرسیده ولی هیچ تاییدیه ای نگرفتم
ممنون میشم راهنمایی کنید
(2013-05-05 ساعت 04:14)Danial_4139 نوشته:  چند اشتباه هست که خیلی ها دارن ولی هیچ جواب یا متن نامه ای که بشه به عنوان نمونه ازش استفاده کرد تو اون تاپیک ها پیدا نکردم .

لطفا اگر امکانش هست یه توضیح کلی در مورد این موارد بدید و چند نمونه نامه هم بذارید که با تغییر مشخصات بشه ارسال کرد .
من همه اون تاپیک ها رو زیر و رو کردم آخرم به جوابم نرسیدم که آیا این اشتباهات مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟

___________________________________________________________________________________________________
1 - اینجور که دیدم عمده ترین مشکلی مربوط به افرادی میشه که تو ثبت اسم و فامیل اشتباه کردن به خصوص 90% افرادی که فامیل دو بخشی داشتن اون رو به صورت جدا از هم ثبت کردن که توی پاسپورت بدون فاصله ثبت شده .
___________________________________________________________________________________________________
2 - افرادی که تاریخ تولد رو اشتباه ثبت کردن .
3 - افرادی که جای اسم و فامیل رو جابجا نوشتن .
4 - افرادی که میزان تحصیلات رو کم یا زیاد اعلام کردن .
5 - افرادی که از سهمیه کشور های دیگه استفاده کردن .
6 - افرادی که اطلاعات همسر یا فرزندان رو یا جا انداختن یا نادرست وارد کردن .

اگر میشه برای هر یک از این موارد یه ایمیل نمونه قرار بدید که ما هم از سر در گمی دربیایم .

من تو اطلاعاتم فامیلم رو جدا وارد کردم ولی تو پاس سر هم هست و دوم تاریخ تولدی که ثبت کردم با تاریخ تولد پاس مغایرت داره .
( تو ترجمه مشخصات شناسنامه فامیل جدا از همه و مثل اون چیزیه که تو فرم اولیه ثبت کردم ولی تو پاسپورت سر هم نوشته شده )

لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی بکنید .
تشکر کنندگان:
(2013-06-24 ساعت 18:42)yasdoone نوشته:  سلام ، ببخشید من جوبا سئوال شما را نمیدونم ولی دیدم شما نوشتید فرمها را فرستادید وتائیدیه دریافت کردید. میتونم بپرسم چطور تاییدیه گرفتید؟ من با دی اچ ال مدارک را فرستادم و رسید دی اچ ال 2 هفته قبل تایید میکنه که به دست kccرسیده ولی هیچ تاییدیه ای نگرفتم
ممنون میشم راهنمایی کنید
(2013-05-05 ساعت 04:14)Danial_4139 نوشته:  چند اشتباه هست که خیلی ها دارن ولی هیچ جواب یا متن نامه ای که بشه به عنوان نمونه ازش استفاده کرد تو اون تاپیک ها پیدا نکردم .

لطفا اگر امکانش هست یه توضیح کلی در مورد این موارد بدید و چند نمونه نامه هم بذارید که با تغییر مشخصات بشه ارسال کرد .
من همه اون تاپیک ها رو زیر و رو کردم آخرم به جوابم نرسیدم که آیا این اشتباهات مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟

1 - اینجور که دیدم عمده ترین مشکلی مربوط به افرادی میشه که تو ثبت اسم و فامیل اشتباه کردن به خصوص 90% افرادی که فامیل دو بخشی داشتن اون رو به صورت جدا از هم ثبت کردن که توی پاسپورت بدون فاصله ثبت شده .
2 - افرادی که تاریخ تولد رو اشتباه ثبت کردن .
3 - افرادی که جای اسم و فامیل رو جابجا نوشتن .
4 - افرادی که میزان تحصیلات رو کم یا زیاد اعلام کردن .
5 - افرادی که از سهمیه کشور های دیگه استفاده کردن .
6 - افرادی که اطلاعات همسر یا فرزندان رو یا جا انداختن یا نادرست وارد کردن .

اگر میشه برای هر یک از این موارد یه ایمیل نمونه قرار بدید که ما هم از سر در گمی دربیایم .

من تو اطلاعاتم فامیلم رو جدا وارد کردم ولی تو پاس سر هم هست و دوم تاریخ تولدی که ثبت کردم با تاریخ تولد پاس مغایرت داره .
( تو ترجمه مشخصات شناسنامه فامیل جدا از همه و مثل اون چیزیه که تو فرم اولیه ثبت کردم ولی تو پاسپورت سر هم نوشته شده )

لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی بکنید .

شما باید ایمیل بزنید به کی سی سی و در ایمیل اشاره کنید که فرم هاتون رو با پست فرستادین و در فلان تاریخ نامه دلیور شده به کی سی سی. در ایمیل تون مشخصاتتون رو ذکر کنید اعم از کیس نامبر، فامیل-اسم، تاریخ تولد بصورت ماه/روز/سال، کشور. نمونه میل در تاپیک مکاتبه با کی سی سی موجوده.
متوجه نشدم چرا این نقل قول رو اینجا اوردین!
تشکر کنندگان: maziar irani ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان