کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
عزیزان من قبلاً هم گفتم که تاریخ تولدم موقع ثبت نام به اشتباه 20 و موقع فرستادن مدارک صحیحش که 21 بود روفرستادم بعد موقع تایید رسیدن مدارک به من گفتن که مشخصات اشتباه هست اونجا بود که متوجه اشتباهم شدم .
بر اساس توصیه مهاجرسرا ایمیل به kcc زدم و گفتم موقع ثبت نام اولیه اشتباه کردم اما اونا در جواب من دیروز اتوماتیک جواب دادن که ما نمی تونییم تغییری توی فرما بدیم و شما فرم صحیح رو دوباره بفرستید تا بعد بررسی بشه.
اما مشکل من اینه که من فرم هایی که فرستادم بر اساس تاریخ درست توی پاسپرتم بوده که با تاریخ ثبت نام اولیه لاتاری یک روز فرق میکنه.اما اونا به من درست جواب ندادن.
به نظرتون باید دوباره فرم ها رو با تاریخ تولد موقع ثبت نام که اشتباه است رو بفرستم؟چون اصلا نمیدونم این طوری مدارک رسیدگی میشه واسه کارنت شدن یا نه؟؟؟
ببخشید سوالم طولانی شد .گفتم از نظرات با تجربه ها استفاده کنم .آخه تاپیک سالهای قبل رو که خوندم دیدم خیلی ها به خاطر مشکل تاریخ تولد ریجکت شدن.Smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 23:13)USA2014 نوشته:  عزیزان من قبلاً هم گفتم که تاریخ تولدم موقع ثبت نام به اشتباه 20 و موقع فرستادن مدارک صحیحش که 21 بود روفرستادم بعد موقع تایید رسیدن مدارک به من گفتن که مشخصات اشتباه هست اونجا بود که متوجه اشتباهم شدم .
بر اساس توصیه مهاجرسرا ایمیل به kcc زدم و گفتم موقع ثبت نام اولیه اشتباه کردم اما اونا در جواب من دیروز اتوماتیک جواب دادن که ما نمی تونییم تغییری توی فرما بدیم و شما فرم صحیح رو دوباره بفرستید تا بعد بررسی بشه.
اما مشکل من اینه که من فرم هایی که فرستادم بر اساس تاریخ درست توی پاسپرتم بوده که با تاریخ ثبت نام اولیه لاتاری یک روز فرق میکنه.اما اونا به من درست جواب ندادن.
به نظرتون باید دوباره فرم ها رو با تاریخ تولد موقع ثبت نام که اشتباه است رو بفرستم؟چون اصلا نمیدونم این طوری مدارک رسیدگی میشه واسه کارنت شدن یا نه؟؟؟
ببخشید سوالم طولانی شد .گفتم از نظرات با تجربه ها استفاده کنم .آخه تاپیک سالهای قبل رو که خوندم دیدم خیلی ها به خاطر مشکل تاریخ تولد ریجکت شدن.Smile
شما باید تاریخی رو که توی پاسپورتتون هست در فرم ها بنویسید ولی برای مکاتبه با کی سی سی باید همون تاریخ تولد اشتباه رو به کار ببرین چون در دیتا بیس اونها شما با اطلاعاتی که موقع ثبت نام دادین شناخته میشین و خب همونطور که گفتن اونا نمیتونن توی اطلاعات اولیه دست ببرن. نظیر اشتباه شما زیاد بوده پس نگران نباشید اگر در فرم ها تاریخ صحیح رو زدین دیگه لازم نیست فرم ها رو 2باره بفرستین. ولی از الان تا موقع مصاحبه هر وقت خواستین باهاشون مکاتبه کنید با همون اطلاعات ثبت نامی این کارو انجام بدین.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: USA2014 ، زری وحدتی ، آلیس-1980 ، nimaaa
راستی یادم رفت بگم که توی ثبت تاریخ اخذ مدرک هم روز دقیقش رو ننوشم یعنی فقط ماه و سال نوشتم.فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه ولی از شما پرسیدم که مطمین شم.مرسیییییییی.
درسته؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 23:13)USA2014 نوشته:  عزیزان من قبلاً هم گفتم که تاریخ تولدم موقع ثبت نام به اشتباه 20 و موقع فرستادن مدارک صحیحش که 21 بود روفرستادم بعد موقع تایید رسیدن مدارک به من گفتن که مشخصات اشتباه هست اونجا بود که متوجه اشتباهم شدم .
روند ریجکت شدن بخاطر اشتباه تاریخ تولد تا سال 2012 ادامه داشت ولی خوشبختانه هیچ کدوم از بچه های 2013 بخاطر این اشتباه ریجکت نشدن و مشکلی از این بابت براشون پیش نیومد. من خودم شخصا بخاطر مشکل مشابه یکی از دوستام که تاریخ تولدش رو موقع ثبت نام 3 سال اشتباه زده بود، تک تک موارد مشابه رو در مورد برنده های 2013 رصد کردم. ظاهرا این تغییر در برخوردشون با این مساله به این خاطره که در سالهای قبل احتمال می دادند کسی که با تاریخ تولد اشتباه برنده شده احتمالا با تاریخ تولد درست هم ثبت نام کرده بوده و به این صورت می تونسته با ثبت نام با تاریخ تولد های متفاوت چندین بار در قرعه کشی شرکت کنه. و از سال 2013 سیستمی هوشمندی رو به کار گرفتن که این ثبت نامهای تکراری رو تشخیص میده و به همین دلیل دیگه در این مورد سخت گیری نکردن.
در مورد کیس شما فرمهاتون رو که با تاریخ تولد درست فرستادید تغییری ندید ولی در مکاتباتتون با KCC از تاریخ تولد اشتباه موقع ثبت نام استفاده کنید.
من از همین روش برای مکاتبات و پی گیری کارهای دوستم استفاده کردم و خوشبختانه حدودا یک ماه پیش ویزای یضرب گرفتن.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: mani.iht ، USA2014 ، aghaghia ، Danial_4139 ، KIMIA2005 ، nedaba ، Saeedv13 ، محبت ، آلیس-1980
(2013-06-25 ساعت 23:42)USA2014 نوشته:  راستی یادم رفت بگم که توی ثبت تاریخ اخذ مدرک هم روز دقیقش رو ننوشم یعنی فقط ماه و سال نوشتم.فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه ولی از شما پرسیدم که مطمین شم.مرسیییییییی.
درسته؟؟؟

مشکلی نیست.

(2013-06-26 ساعت 00:16)USA2014 نوشته:  roeentan و aghaghia
واقعا ازتون ممنونم.خیلی خوبه که اینجا میشه از اطلاعات با تجربه ها استفاده کرد.آدم از سر در گمی بیرون میاد.میدونم شاید حرفه ای نباشه که اینجا به این صورت تشکر کردم.آخه من تازه واردمممممم دیگه.:ی

خواهش میکنم دوست عزیز ولی برای تشکر احتیاج به پست جداگانه نیست و دگمه تبریک و تشکر برای همین ایجاد شده. Smile
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: roeentan ، Saeedv13 ، زری وحدتی ، محبت ، nimaaa
(2013-05-06 ساعت 22:27)hedipes نوشته:  من واسه ثبت نام لاتاری فامیلیمو اخرشو Y گذاشتم در صورتی که توی پاسم اخر فامیلیم I داره...چیکار باید کرد؟؟؟؟؟چطوری میتونم با KCC مکاتبه کنم؟؟؟متنش باید چی باشه؟؟؟

حتماً مکاتبه کنید.ظاهراً مشکلی پیش نمیاد و در صورت مکاتبه در زمان مصاحبه با این مسئله خوب برخورد می کنند.
تشکر کنندگان:
Sadسلام من زمان ثبت نام اولیه تاریخ تولدمو اشتباها 1981 زدم در حالیکه تاریخ درست 1982 است. با kcc چند بار مکاتبه کردم و موضوع رو توضیح دادم. ولی هر دفعه جواب دادن که اطلاعاتم نادرسته و بخاطر مسائل امنیتی نمیتونن جوابمو بدن. می خواستم بدونم چطوری میتونم مطمئن بشم که فرمامو دریافت کردن. البته از طریق پست TNT پیگیری کردمو گفتن که فرما رسیده ولی هنوز از KCC نامه کانفرمیشن نگرفتم.راستش نگرانم که اصلا فرما به دستشون نرسیده باشه نمیدونم باید چی کار کنم.
تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 15:21)maryamlavij نوشته:  Sadسلام من زمان ثبت نام اولیه تاریخ تولدمو اشتباها 1981 زدم در حالیکه تاریخ درست 1982 است. با kcc چند بار مکاتبه کردم و موضوع رو توضیح دادم. ولی هر دفعه جواب دادن که اطلاعاتم نادرسته و بخاطر مسائل امنیتی نمیتونن جوابمو بدن. می خواستم بدونم چطوری میتونم مطمئن بشم که فرمامو دریافت کردن. البته از طریق پست TNT پیگیری کردمو گفتن که فرما رسیده ولی هنوز از KCC نامه کانفرمیشن نگرفتم.راستش نگرانم که اصلا فرما به دستشون نرسیده باشه نمیدونم باید چی کار کنم.

شما فرم ها رو باید به مشخصات صحیح پر کنید ولی همیشه در مکاتبه با کی سی سی از همون اطلاعات ثبت نامی هرچند که اشتباه بودن استفاده کنید، چون در دیتا بیس اونا شما با همون اطلاعات ثبت نامی شناخته میشید. در میل هم باید این اطلاعات رو بهشون بدین: کیس نامبر - فامیل، اسم با حروف بزرگ - تاریخ تولد با فرمت ماه/روز/سال - کشور - سفارت. تاکید میکنم همون اطلاعات ثبت نام رو بدین.
تشکر کنندگان: 5ina ، USA2014 ، KIMIA2005 ، ojee ، زری وحدتی ، محبت ، nimaaa
دوستان سلام
من به رسم قدیمی مهاجر سرا دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم. این جدول واقعا در اینده نزدیک ( بعد از اعلام اولین کارنتی ها ) بسیار به درد همه ما خواهد خورد.( مخصوصا امسال که مثل اینکه ما با بچه های 2013 فرق داریم از نظر توزیع کیس نامبر ها )
مشارکت بچه های 2014 واقعا کم است. از حدود 250 الی 270 نفری که خودشون رو برنده اعلام کردن فقط 48 نفر به من اطلاعات ارسال کردند. درسته که هیچ اجباری در ارسال اطلاعات نیست ولی جدول کامل تر یعنی امار دقیق تر از روند لاتاری امسال.یعنی حدس های دقیق تر درباره روند کارنتی ها و اطلاعات دقیق تر درباره روند مصاحبه ها و یک ضربی ها و حدود کلیرنس های احتمالی و یافتن همشهری ها و هم مقصدی ها در آمریکا و یافتن عزیزانی که شرایط و ویژگی های مشابه داریم.
من از همه عزیزان خواهش میکنم مشخصات خودشون رو بر اساس جدولی که در لینک امضای من قرار داره به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنند تا جدول پربار تری داشته باشیم.
اگر جدول 2013 ها رو نگاه کنید خیلی اطلاعات خوبی به دست میارید.
با ارزوی سلامتی و شادی برای همه شما.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، hossien_501 ، محبت ، EKAM ، nimaaa
(2013-05-05 ساعت 14:33)pooya.n نوشته:  در مورد این اشتباهات که خیلی هم اتفاق افتاده تا حالا تنها راه اینه که با kcc مکاتبه کنید. در جواب مکاتبه اونا به شما خواهند گفت که ما نمیتونیم تغییری در اطلاعات ثبت نامی شما ایجاد کنیم. بعد از اینکه به مصاحبه فرا خونده شدین جواب میل رو با خودتون پرینت بگیرین و ببرین. اونجا میتونین آفیسر رو برای اعمال تغییر در مشخصات فرم ثبت نامیتون قانع کنید. چون در حقیقت شما دروغ نگفتین، فقط اشتباه کردین.

با سلام
من این اشتباه رو داشتم اما هیچ مکاتبه ای نکردم فقط فرم ها رو درست پر کردم به نظرتون آیا باید به کی سی سی ایمیل بزنم یا اینکه منتظر مصاحبه باشم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-27 ساعت 12:06)saralanian نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 14:33)pooya.n نوشته:  در مورد این اشتباهات که خیلی هم اتفاق افتاده تا حالا تنها راه اینه که با kcc مکاتبه کنید. در جواب مکاتبه اونا به شما خواهند گفت که ما نمیتونیم تغییری در اطلاعات ثبت نامی شما ایجاد کنیم. بعد از اینکه به مصاحبه فرا خونده شدین جواب میل رو با خودتون پرینت بگیرین و ببرین. اونجا میتونین آفیسر رو برای اعمال تغییر در مشخصات فرم ثبت نامیتون قانع کنید. چون در حقیقت شما دروغ نگفتین، فقط اشتباه کردین.

با سلام
من این اشتباه رو داشتم اما هیچ مکاتبه ای نکردم فقط فرم ها رو درست پر کردم به نظرتون آیا باید به کی سی سی ایمیل بزنم یا اینکه منتظر مصاحبه باشم؟

کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه. به نظر من با ککک درین مورد مکاتبه کنید و ایمیلی که براتون فرستادن رو پرینت بگیرین و واسه مصاحبه ببرین.ما هم یه اشتباه موقع ثبت نام داشتیم، یک "ه" پرونده بودیم، با کی‌ سی‌ سی‌ مکاتبه کردیم گفتن که نمی‌تونن اصلاح کنن اشتباه مارو و اینکه ما فرمهارو درست پر کنیم بفرستیم.Cool
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، saralanian
(2013-06-27 ساعت 12:12)5ina نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 12:06)saralanian نوشته:  با سلام

کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه. به نظر من با ککک درین مورد مکاتبه کنید و ایمیلی که براتون فرستادن رو پرینت بگیرین و واسه مصاحبه ببرین.ما هم یه اشتباه موقع ثبت نام داشتیم، یک "ه" پرونده بودیم، با کی‌ سی‌ سی‌ مکاتبه کردیم گفتن که نمی‌تونن اصلاح کنن اشتباه مارو و اینکه ما فرمهارو درست پر کنیم بفرستیم.Cool

دوست عزیز بنده هم موقع ثبت نام اشتباهی داشتم که توی ایمیل ارسالی واسه فرمها این مورد رو متذکر شدم ولی جوابی به این مورد ندادند در هر صورت این مورد رو بهشون اطلاع دادم و پرینت ایمیل روموقع مصاحبه میبرم ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: hossien_501 ، ojee ، mani.iht ، زری وحدتی ، محبت ، saralanian
(2013-06-28 ساعت 00:48)علی1369 نوشته:  من مدارکم را با پست فرستادم و بعد از چند روز ایمیل زدم که آیا مدارکم را دریافت کردند و auto reply اومد که یک متن کلی نوشته بود که ربطی به ایمیل من نداشت و موضوعش هم زده بود do not reply و بعد یک ایمیل اومد که برای درخواستهاتون باید کیس نامبر و تاریخ تولد واسمتان را بدهید که من چون تاریخ تولدم را نزده بودم دوباره رو همون ایمیلی که بالای ایمیل خودم زده بود reply کردم. بعد درستش رو فرستادم. بعد دوباره سریع auto reply اومد. نمیدونم کسی مثل من براش این طوری ایمیل اومده ممنون میشم از جوابتون

این که براتون جواب خودکار اومده که مسئله مهمی نیست، شما آدرسی رو که براشون بار آخر میل فرستادین چک کنید اگر همون آدرس ایمیل کی سی سی هست نباید مشکلی باشه. حداقل یک هفته برای گرفتن تایید میلتون باید صبر کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، علی1369 ، زری وحدتی ، محبت
[font=Arial]یک نکته رو خدمت شما دوستان عزیز 2014عرض کنم
خیلی از مواردی رو که دوستان در رابطه با پر کردن فرمها در تاپیکها ی مختلف مطرح میکنند و به اونها حساس هستندبنظر بنده واقعا موارد حاد و مشکل سازی نیستند که واسه اونها بخواهید نگران باشید و استرس داشته باشید که ایا چی میشه نکنه کیسمون واسه این مسئله رد بشه و ... وبخواهید مجددا ایمیل بزنید و توضیح دهیدو نهایتاجوابی هم نگیرید . بالاخره افیسر هم بار اولش نیست که داره مصاحبه میکنه بالاخره با اینگونه اشتباهات در فرمها سر و کار داشته واشنایی کامل داره وروز مصاحبه براشون توضیح داده شود و تصحیح شده مطمئنا قبول میکنه و مشکلی پیش نمیاد . دوستان انشالله تمام این مراحل رو پشت سر میزارید و بعدا میبینید که این استرس ها و نگرانی ها واقعا بی مورد بوده
به امید گرفتن ویزای یکضرب واسه تمامی دوستان 2014 ..
موفق باشید
[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-06-28 ساعت 03:43)aghaghia نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 00:48)علی1369 نوشته:  من مدارکم را با پست فرستادم و بعد از چند روز ایمیل زدم که آیا مدارکم را دریافت کردند و auto reply اومد که یک متن کلی نوشته بود که ربطی به ایمیل من نداشت و موضوعش هم زده بود do not reply و بعد یک ایمیل اومد که برای درخواستهاتون باید کیس نامبر و تاریخ تولد واسمتان را بدهید که من چون تاریخ تولدم را نزده بودم دوباره رو همون ایمیلی که بالای ایمیل خودم زده بود reply کردم. بعد درستش رو فرستادم. بعد دوباره سریع auto reply اومد. نمیدونم کسی مثل من براش این طوری ایمیل اومده ممنون میشم از جوابتون

این که براتون جواب خودکار اومده که مسئله مهمی نیست، شما آدرسی رو که براشون بار آخر میل فرستادین چک کنید اگر همون آدرس ایمیل کی سی سی هست نباید مشکلی باشه. حداقل یک هفته برای گرفتن تایید میلتون باید صبر کنید.

درود بر علی جان
اگه منظورتون اینه که ایا واسه دیگران هم ایمیل زدن که برای درخواستهاتون باید کیس نامبر و تاریخ تولد واسمتان را بدهید باید عرض کنم که بله,تا دلتون بخواد,و این قضیه برای امنیت کیس خودتونه چون دیگه هر کسی نمیتونه از طرف شما ایمیل بزنه چون مشخصاتتون رو نداره.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان