کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
سلام دوستان
شماره کیس نامبر 2014EU000406XX
اتفاقی که افتاده اینه که من به فرم DS-230 یه عکس چسبوندم مثل فرمت فرم های ایران و نمی دونم آیا این کار درست بوده یا نه
میشه بگید که آیا این کار درست بوده یا نه
در ضمن من مدارکم رو 17 ژون با DHL فرستادم و با چک کردن سایت دیدم که در تاریخ 22 مدارک رسیده بود و ایمیلی جهت تایید دریافت به KCC زدم که هنوز جوابی نداده
اگه ممکنه راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 17:38)Nahid ansari نوشته:  سلام دوستان
اتفاقی که افتاده اینه که من به فرم DS-230 یه عکس چسبوندم مثل فرمت فرم های ایران و نمی دونم آیا این کار درست بوده یا نه
در ضمن من مدارکم رو 17 ژون با DHL فرستادم و با چک کردن سایت دیدم که در تاریخ 22 مدارک رسیده بود و ایمیلی جهت تایید دریافت به KCC زدم که هنوز جوابی نداده
اگه ممکنه راهنماییم کنید

شما ساکن اروپا هستید؟ چون کیس نامبرتون متعلق به اروپاست!
اشکالی نداره اگر همون سایز 5*5 رو داشته باشه.
باید ایمیل بزنید و درخوایت تایید کنید تا جوابتون رو بدن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت
سلام دوستان، يه سوال من موقع ثبت نام اوليه لاتاري فاميليمو اخرشو واي گذاشتم اينطوري: taheryً در صورتي كه بايد اي ميزاشتم چون توي پاسم اخرين حرفش اي:taheri...اما فرمايي كه فرستادم درست و طبق پاسم نوشتم بعد يه ايميل واسه رسيدن مداركم فرستادم و بعد از ٩ روز ايميل زدن كه اطلاعاتي كه فرستادين با كيستون مچ نيست اطلاعات صحيحتونو بفرستين...فرداش دوباره يه ايميل آمد كه Thank you for your inquiry. 

Your forms have been received and are currently processing.  Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov  after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
به نظر شما كاري بايد كرد؟؟؟؟ لطفاً راهنماييم كنيد
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: زری وحدتی
منظور أونو نميفهمم ميشه واضحتر توضيح بدين لطفاً!!!؟؟؟

من فرمهارو با پست تي ان تي فرستادم و فاميلي درستو توي فرمام فرستادم يعني طبق پاسم با اي با وجود ايميل دوم به نظر لازمه كه براشون ايميل بزنمو توضيح بدم ايمييل دومي كه فرستادن يعني اينكه من اكسپت شدم!!!؟؟؟
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
من متاسفانه روز تولد برادرمو تو فرمهای 230 و122 یک روز عقبتر نوشتم و از انجایی که برادرم نمی تونه الان پاسپورت بگیره نمی دونم 8 اپریل درست هست یا 7اپریل الان بین علما اختلاف هست میگن روز مصاحبه قبل از قسم خوردن ایرادات رو اعلام کنید شما رو ریجکت نمیکنند .به نظر شما درست هست؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-01 ساعت 13:59)behdist نوشته:  من متاسفانه روز تولد برادرمو تو فرمهای 230 و122 یک روز عقبتر نوشتم و از انجایی که برادرم نمی تونه الان پاسپورت بگیره نمی دونم 8 اپریل درست هست یا 7اپریل الان بین علما اختلاف هست میگن روز مصاحبه قبل از قسم خوردن ایرادات رو اعلام کنید شما رو ریجکت نمیکنند .به نظر شما درست هست؟

دوست عزیز واسه یک روز عقب یا جلو که کسی رو ریجکت نمیکنندBig Grin توی time.ir تاریخ شمسی رو وارد کن میلادی تحویل بگیر به همین راحتی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behdist ، aghaghia ، ojee ، زری وحدتی ، محبت
ممنون از راهنماییتون من time .ir الان چک کردم .من متاسفانه اشتباه زدم .تاریخ درست 8 اپریل هست ولی من 7 زدم می فرمایید چه کار کنم ؟اگر روز مصاحبه اعلام کنه مشکلی نیست الان نباید اصلاحیه بفرسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-01 ساعت 14:56)behdist نوشته:  ممنون از راهنماییتون من time .ir الان چک کردم .من متاسفانه اشتباه زدم .تاریخ درست 8 اپریل هست ولی من 7 زدم می فرمایید چه کار کنم ؟اگر روز مصاحبه اعلام کنه مشکلی نیست الان نباید اصلاحیه بفرسته؟

عزیز روز مصاحبه اعلام کن مشکلی نیست نگران نباش
تشکر کنندگان: behdist ، aghaghia ، ojee ، hossien_501 ، محبت
(2013-07-01 ساعت 14:05)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 13:59)behdist نوشته:  من متاسفانه روز تولد برادرمو تو فرمهای 230 و122 یک روز عقبتر نوشتم و از انجایی که برادرم نمی تونه الان پاسپورت بگیره نمی دونم 8 اپریل درست هست یا 7اپریل الان بین علما اختلاف هست میگن روز مصاحبه قبل از قسم خوردن ایرادات رو اعلام کنید شما رو ریجکت نمیکنند .به نظر شما درست هست؟

دوست عزیز واسه یک روز عقب یا جلو که کسی رو ریجکت نمیکنندBig Grin توی time.ir تاریخ شمسی رو وارد کن میلادی تحویل بگیر به همین راحتی

تو فرم لاتاری 8 نوشتی یا 7 یک email بزن kcc جهت اطلاع روز مصاحبه فرم ها رو اصلاح کن وببر اصلا مورد مهمی نیست ولی اطلاع بده
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: aghaghia ، behdist
خدمت دوستان عزیز ۲۰۱۴ خواستم عرض کنم که اصلا به هیچ وجه نگران اشتبأ کوچیکی که همیشه امکان داره بیفته نباشین،این اشتباهت به راحتی‌ قبل از مصاحبه حل میشه،فقط تمرکزتون رو رو زبان و آماده سازی مدارک و واکسن هارو انجام بدین.
اگر اشتباهی که بشه تصحیح کرد تو فرم ثبت نام اولیه کرده باشید اصلا نگران نباشید و قبل از قسم خوردن به آفیسر میگید که تصحیح میکنه این اشتباه رو،اگرم با kcc مکاتبه کرده باشین امیل مکاتبه رو همراه داشته باشید و توجه هم داشته باشید که kcc اشتباه شما رو تصحیح نیمیکنه و همونطوری به سفارت ارسال می‌کند فرم ثبت نام اولیه رو.

ما در فرم ثبت نام اولیه یک اشتباهی رو مرتکب شده بودیم که مقداری بابت اون نگرانی داشتیم که بعد از مصاحبه فهمیدیم بیهوده نگران بودیم،داستان از این قرار بود که در فرم ثبت نام اولیه پسوند فامیلی همسرم رو جا افتاده بود و زمانی‌ فهمیدیم که نامهٔ دوم مصاحبه اومد که خیلی‌ نگران این موضوع بودیم چون یک کلمهٔ ۹ حرفی بود،قبل از قسم به افسر گفتم که جواب داد که نه و اشکال نداره و اصلا مهم نیست و ملاک ما تطبیق پاسپورت و فرم‌های هست که برای kcc ارسال کردیند،و اگر اشتباه از این قبیل انجام دادید قبل از قسم خوردن تصحیح میشود.ضمنا من پرینت ایمیل که به kcc ارسال کرده بودیم رو بهش خواستم بدم که اصلا توجّهی نکرد و نخوند
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
ممنون از دلگرمی شما.نگرانی که دارم این هست که تو فرمهای 230و122 که فرستادم روز تولد را اشتباه نوشتم نه فرمهای اولیه و در ضمن برادرم الان تا 2ماه قبل از مصاحبه نمی تونه پاسپورت بگیره واگر من اشتباه کرده باشم پاسپورت با فرمها مطابق نیست.اگر روز مصاحبه فرمهای اصلاح شده ببره مشکلی نیست؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 11:28)behdist نوشته:  ممنون از دلگرمی شما.نگرانی که دارم این هست که تو فرمهای 230و122 که فرستادم روز تولد را اشتباه نوشتم نه فرمهای اولیه و در ضمن برادرم الان تا 2ماه قبل از مصاحبه نمی تونه پاسپورت بگیره واگر من اشتباه کرده باشم پاسپورت با فرمها مطابق نیست.اگر روز مصاحبه فرمهای اصلاح شده ببره مشکلی نیست؟

دوست عزیز فرمهای اپدیت شده رو روز مصاحبه میبری و اونجا به افیسر مورد رو میگی نگران نباش اگه هم شک داری الان هم میتونی ایمیل بزنی و بهشون اعلام کنی البته kcc برا سفارت میفرسه مورد رو و از ایمیل پرینت بگیر داشته باش

(2013-07-02 ساعت 11:32)spv نوشته:  سلام دوستان عزیز من فرمهای جدید را از کدام قسمت تهیه کنم ؟ مرسی

دوست عزیز توی تاپیک بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرمهای 230 و 122 چندین بارقرار داده شده بخونی پیداش میکنی ..
تشکر کنندگان: nina22 ، spv ، behdist ، ojee ، hossien_501 ، محبت ، EKAM
سلام بر دوستان خوب مهاجر سرا
من در ثبت نام اولیه در اون قسمتی که آدرس ایمیل رو می خواستند آدرس ایمیل yahoo نوشتم ولی در هنگام پر کردن فرمها تمام آدرس ها رو Gmail نوشتم خواستم بدونم ممکن برام مشکلی پیش بیاد ممنون میشم کمکم کنید.
2014AS36xx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 14:13)reza 123 نوشته:  سلام بر دوستان خوب مهاجر سرا
من در ثبت نام اولیه در اون قسمتی که آدرس ایمیل رو می خواستند آدرس ایمیل yahoo نوشتم ولی در هنگام پر کردن فرمها تمام آدرس ها رو Gmail نوشتم خواستم بدونم ممکن برام مشکلی پیش بیاد ممنون میشم کمکم کنید.
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد. kcc با همون ایمیلی با شما مکاتبه میکنه که باهاش مکاتبه کنید در صورتی هم که بخوان نامه دوم که تاریخ مصاحبه توش هست رو بفرستند میزنن به اون ایمیلی که نوشتید شما هر دوتاشو چک کن !
ولی مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

(2013-06-30 ساعت 18:18)aghaghia نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 17:38)Nahid ansari نوشته:  سلام دوستان
اگه ممکنه راهنماییم کنید

شما ساکن اروپا هستید؟ چون کیس نامبرتون متعلق به اروپاست!
اشکالی نداره اگر همون سایز 5*5 رو داشته باشه.
باید ایمیل بزنید و درخوایت تایید کنید تا جوابتون رو بدن.

نگران نباشید الان سر kcc بخاطر بچه ای 2013 خیلی شلوغه اون ها فقط تا سپتامبر وقت دارن ویزا صادر کنن الان خیلی درگیرن اما بالاخره بعد 8 یا 9 روز جواب میدن.!!!! یه نکته شما چرا کیس نامبرتون مال اروپاست ؟ ایا از سهمیه کشور اروپایی استفاده کردید؟ساکن اروپا یا متولد اروپا هستید؟
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: reza 123 ، ojee ، hossien_501
(2013-07-02 ساعت 14:13)reza 123 نوشته:  سلام بر دوستان خوب مهاجر سرا

خیر دوست عزیزمشکلی نیست . بنده ایمیلی رو که زمان ثبت نام قید کرده بودم بی خیال شدم و ایمیل جدید واسه ارسال فرمها ساختم ..
تشکر کنندگان: reza 123 ، ojee ، hossien_501 ، محبت ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان