کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
سلام خدمت همه
همه یادشون باشه سال گذشته سال کبیسه بوده و یک روز اختلاف برا بعضی سنین و کسایی که از نرم افزار آپدیت شده تبدیل تاریخ شمسی به میلادی استفاده کنن برای ثبت تاریخ تولد یک روز اختلاف بین تاریخ ثبت شده در سال91 و مجددا سال92 وجود داره
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-07-06 ساعت 02:53)محبت نوشته:  سلام خدمت همه
همه یادشون باشه سال گذشته سال کبیسه بوده و یک روز اختلاف برا بعضی سنین و کسایی که از نرم افزار آپدیت شده تبدیل تاریخ شمسی به میلادی استفاده کنن برای ثبت تاریخ تولد یک روز اختلاف بین تاریخ ثبت شده در سال91 و مجددا سال92 وجود داره

منظورت دقیقا چیه؟

چی چیزی تغییر میکنه؟

اگه میشه بیشتر توضیح بدین
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-06 ساعت 12:38)noobnoobi نوشته:  

منظورت دقیقا چیه؟

چی چیزی تغییر میکنه؟

دوستان خودتون رو درگیر این کبیسه و اینا نکنین از سایت time.ir اگر واسه تبدیل تاریخهاتون استفاده کنین خودش این شرط رو لحاظ میکنه ولی بعضی سایت های دیگه که کبیسه بودنه بعضی سال هارو درنظر نمیگیرن باعث میشه که یک روز تاریخ با تاریخ واقعیش عقب جلو بشه که حتی اگرم شد مشکل حاد و خطرناکی نیست و دوستان میتونن روز مصاحبه بگن تصحیحش کنن.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، m.sabet ، aghaghia ، محبت ، azar1348
کسی از دوستان هست که یه عکس از فرم زمان ثبت نام اولیه که پارسال انجام دادیم داشته باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-06 ساعت 13:53)sejz نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 12:38)noobnoobi نوشته:  

منظورت دقیقا چیه؟

چی چیزی تغییر میکنه؟

دوستان خودتون رو درگیر این کبیسه و اینا نکنین از سایت time.ir اگر واسه تبدیل تاریخهاتون استفاده کنین خودش این شرط رو لحاظ میکنه ولی بعضی سایت های دیگه که کبیسه بودنه بعضی سال هارو درنظر نمیگیرن باعث میشه که یک روز تاریخ با تاریخ واقعیش عقب جلو بشه که حتی اگرم شد مشکل حاد و خطرناکی نیست و دوستان میتونن روز مصاحبه بگن تصحیحش کنن.
دوست گلم توضیحشو داد نمیگم موضوع حادیه فقط بعضی دلیل اشتباهشونو نمیدونستن و چرا تاریخ امسال یک روز فرق داره یعنی در واقع اشتباهی نکردن فقط کافیه به آفیسر بگن به این دلیل تاریخ ثبت نامشون و فرمهای امسال یا حتی تو گذرنامه شون یک روز تفاوت داره و مطمئن باشید خودشون میدونن

تشکر کنندگان: sejz ، azar1348
من زمان ثبت نام محل تولد رو نوشتن تهران ، درست هم بود. اما بعد تعویض شناسنامه محل تولد شد شیراز ، که البته درست درستش همین شیرازه . من اونجا متولد شده بودم ولی اون مامور ثبتاحوال اونموقع میخواسته مثلا به ما حال بده نوشته تهران.
حالا تو فرم ثبت نام تهرانه ولی شناسنامه شده شیراز که با پیگیری که امروز کردم یه توضیحات برام نوشتن. الان برای من مشکل به وجود نمیاد.
دوستان پیشکسوت سال گذشته لطفا راهنمایی کنن. قواننین مهاجرسرا رو استثنا نادیده بگیرن ( طوری جواب ندید که باعث ناراحتی و دلسردی کاربر بشود ) چون مسئله مهمیه . مر30
تشکر کنندگان: sce ، azar1348
(2013-07-06 ساعت 15:16)love_everlife نوشته:  کسی از دوستان هست که یه عکس از فرم زمان ثبت نام اولیه که پارسال انجام دادیم داشته باشه؟

دوست عزیز فرم ثبت نام اولیه را از اینــــــــجا دانلود کن
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، ojee ، محبت ، azar1348
(2013-07-06 ساعت 15:57)love_everlife نوشته:  من زمان ثبت نام محل تولد رو نوشتن تهران ، درست هم بود. اما بعد تعویض شناسنامه محل تولد شد شیراز ، که البته درست درستش همین شیرازه . من اونجا متولد شده بودم ولی اون مامور ثبتاحوال اونموقع میخواسته مثلا به ما حال بده نوشته تهران.
حالا تو فرم ثبت نام تهرانه ولی شناسنامه شده شیراز که با پیگیری که امروز کردم یه توضیحات برام نوشتن. الان برای من مشکل به وجود نمیاد.
دوستان پیشکسوت سال گذشته لطفا راهنمایی کنن. قواننین مهاجرسرا رو استثنا نادیده بگیرن ( طوری جواب ندید که باعث ناراحتی و دلسردی کاربر بشود ) چون مسئله مهمیه . مر30

محل تولد از موادیه که توی ثبت نام اولیه بوده.پس موضوع بی اهمیتی نیست.تو پاسپورت چی نوشته ؟شما مراحل بعدی کارتون باید بر اساس ثبت نام اولیه و مشخصات پاسپورت شما باشه.به نظر من تغییری تو فرمات نده و صفحه توضیحات شناسنامه رو هم ترجمه کن.
نگران نباش.مشکل خاصی به امید خدا نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: love_everlife ، azar1348
(2013-07-06 ساعت 18:11)sce نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 15:57)love_everlife نوشته:  من زمان ثبت نام محل تولد رو نوشتن تهران ، درست هم بود. اما بعد تعویض شناسنامه محل تولد شد شیراز ، که البته درست درستش همین شیرازه . من اونجا متولد شده بودم ولی اون مامور ثبتاحوال اونموقع میخواسته مثلا به ما حال بده نوشته تهران.

محل تولد از موادیه که توی ثبت نام اولیه بوده.پس موضوع بی اهمیتی نیست.تو پاسپورت چی نوشته ؟شما مراحل بعدی کارتون باید بر اساس ثبت نام اولیه و مشخصات پاسپورت شما باشه.به نظر من تغییری تو فرمات نده و صفحه توضیحات شناسنامه رو هم ترجمه کن.
نگران نباش.مشکل خاصی به امید خدا نیست.
موفق باشین.

تو پاسپورت تهرانه!!! چون قبل این جریان پاس گرفته بودم. هنوز فرمها رو ارسال نکردم ... بزنم تهران یا شیراز ؟
تشکر کنندگان: azar1348
سلام، من سفارت انتخابیم رو آنکارا زدم، حالا می خوام تغییرش بدم به ایروان. چکار کنم؟
تغییر تو انتخاب سفارت که تاثیری تو ویزا دادن نداره که، درسته؟
باید بگم چرا می خوام سفارت رو تغییر بدم؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2013-07-06 ساعت 20:44)love_everlife نوشته:  تو پاسپورت تهرانه!!! چون قبل این جریان پاس گرفته بودم. هنوز فرمها رو ارسال نکردم ... بزنم تهران یا شیراز ؟

جدی بعضی از بچه ها مشکلاتی عجیب غریبی دارن که باید تو گینس ثبت بشه Big Grin

شما ملاک رو پاس قرار بده چون اطلاعات با پاس چک میشن .

تو قسمت توضیحات شناسنامه هم حتما حتما حتما باید دلیل اینکه چرا محل تولد عوض شده قید شده باشه و زمان ترجمه اون قسمت هم باید ترجمه بشه (دارالترجمه ها خودشون میدونن ولی بشون یاداوری کنید) تا اگر مشکلی پیش آمد مدرک داشته باشین .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-07-06 ساعت 22:53)Danial_4139 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 20:44)love_everlife نوشته:  تو پاسپورت تهرانه!!! چون قبل این جریان پاس گرفته بودم. هنوز فرمها رو ارسال نکردم ... بزنم تهران یا شیراز ؟

جدی بعضی از بچه ها مشکلاتی عجیب غریبی دارن که باید تو گینس ثبت بشه Big Grin

شما ملاک رو پاس قرار بده چون اطلاعات با پاس چک میشن .

تو قسمت توضیحات شناسنامه هم حتما حتما حتما باید دلیل اینکه چرا محل تولد عوض شده قید شده باشه و زمان ترجمه اون قسمت هم باید ترجمه بشه (دارالترجمه ها خودشون میدونن ولی بشون یاداوری کنید) تا اگر مشکلی پیش آمد مدرک داشته باشین .

والا به قرآن... آخه این بد شانسی نیست ؟؟
آخه چند وقط پیش یه KCC ایمیل زدم و گفتم ایمیلی که تو فرم ثبت نام اولیه وارد کردم الان دسترسی بهش ندارم. اونا هم تو جواب گفتن که ما هیچ تغییری توی اون فرم نمیتونیم بدیم شما این فرم 230 و 122 رو به روز با مشخصات حال حاضر برای ما پر کن و ارسال کن.
الان گیر کردم 1000 تا بزنم شیراز میگه اطلاعات شما درست نیس با فرم ثبت نام اولیه جور نیست. بزنم تهران برم اونجا میگه تاریخ تعویض محل تولد قبل از ارسال بوده چرا فرم ها رو به روز پر نکردی . Sad(((((((((
چه کنم !!!!!!!!!؟
تشکر کنندگان:
شما همون تهران رو بزن شناسنامه بین المللی شما پاس شماست اون شناسنامه ایران هم اعتبارش در حد کرایه فیلم از ویدئو کلوپه .

یه چیز هم بگم این موضوع انقدر ها هم بی اهمیت نیست و بهتره پیگرش باشی در حال حاضر تمام مدارک شما از اول زندگی با محل تهران ثبت شده از مدارک تحصیلی بگیر تا گواهی نامه و سند ها و کارت ملی و حساب های بانکی و .... و با تغییر این مورد الان شما هویت خودتون رو از دست دادید و فردا هر جا پا گذاشتین این مشکلات رو دارید .

اگر امکانش براتون وجود داره چون اشتباه از خود ثبت احوال بوده یه وکیل بگیرید و این مورد رو به همون تهران برگردونید اگر نه حداقل تو ایران تازه اول دردسرهاتون هست ( اینم بگم که تغییر اطلاعات شناسنامه امکان داره و غیر ممکن نیست )
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان:
(2013-07-06 ساعت 22:34)NarCssuS نوشته:  سلام، من سفارت انتخابیم رو آنکارا زدم، حالا می خوام تغییرش بدم به ایروان. چکار کنم؟
تغییر تو انتخاب سفارت که تاثیری تو ویزا دادن نداره که، درسته؟
باید بگم چرا می خوام سفارت رو تغییر بدم؟
سلام به تاپیک تغییر مکان و زمان مصاحبه برو متن لازمت اونجاست هیچ نیازی هم نیست علت رو قید کنی جدول مقایسه سفارتها رو نگاهی بنداز اما بعیده تغییر سفا رت تاثیری تو ویزا دادن داشته باشه

تشکر کنندگان: NarCssuS
(2013-07-06 ساعت 23:31)Danial_4139 نوشته:  شما همون تهران رو بزن شناسنامه بین المللی شما پاس شماست اون شناسنامه ایران هم اعتبارش در حد کرایه فیلم از ویدئو کلوپه .

یه چیز هم بگم این موضوع انقدر ها هم بی اهمیت نیست و بهتره پیگرش باشی در حال حاضر تمام مدارک شما از اول زندگی با محل تهران ثبت شده از مدارک تحصیلی بگیر تا گواهی نامه و سند ها و کارت ملی و حساب های بانکی و .... و با تغییر این مورد الان شما هویت خودتون رو از دست دادید و فردا هر جا پا گذاشتین این مشکلات رو دارید .

اگر امکانش براتون وجود داره چون اشتباه از خود ثبت احوال بوده یه وکیل بگیرید و این مورد رو به همون تهران برگردونید اگر نه حداقل تو ایران تازه اول دردسرهاتون هست ( اینم بگم که تغییر اطلاعات شناسنامه امکان داره و غیر ممکن نیست )

عزیز جان امروز رفتم پاسم رو هم محل تولدش رو عوض کردم شد شیراز !! الان باز هم مشکل درست میشه یا نه ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان