موضوعها: 0
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-07 ساعت 17:26)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-07 ساعت 17:08)love_everlife نوشته: عزیز جان امروز رفتم پاسم رو هم محل تولدش رو عوض کردم شد شیراز !! الان باز هم مشکل درست میشه یا نه ؟
زمان ثبت نام محل تولد رو تهران زدی دیگه /؟
دوست عزیز شما بزن شیراز.هیچی مثل صداقت نیست.مطمئن باش خدا و سوگند راستی که زمان مصاحبه میخوری کمکت مکنه.در ضمن شما میتونی به آفیسرتوضیح بدی.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-07 ساعت 17:08)love_everlife نوشته: (2013-07-06 ساعت 23:31)Danial_4139 نوشته: شما همون تهران رو بزن شناسنامه بین المللی شما پاس شماست اون شناسنامه ایران هم اعتبارش در حد کرایه فیلم از ویدئو کلوپه .
یه چیز هم بگم این موضوع انقدر ها هم بی اهمیت نیست و بهتره پیگرش باشی در حال حاضر تمام مدارک شما از اول زندگی با محل تهران ثبت شده از مدارک تحصیلی بگیر تا گواهی نامه و سند ها و کارت ملی و حساب های بانکی و .... و با تغییر این مورد الان شما هویت خودتون رو از دست دادید و فردا هر جا پا گذاشتین این مشکلات رو دارید .
اگر امکانش براتون وجود داره چون اشتباه از خود ثبت احوال بوده یه وکیل بگیرید و این مورد رو به همون تهران برگردونید اگر نه حداقل تو ایران تازه اول دردسرهاتون هست ( اینم بگم که تغییر اطلاعات شناسنامه امکان داره و غیر ممکن نیست )
عزیز جان امروز رفتم پاسم رو هم محل تولدش رو عوض کردم شد شیراز !! الان باز هم مشکل درست میشه یا نه ؟
الان دیگه مجبوری بزنی شیراز
به امید این که مشکل درست نشه ، البته اون توضیحات آخر شناسنامه فراموش نشه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من پسوند فامیلی داشتم اما چند سالی هست که بر داشتم ولی حالا توی مدرک تحصیلی خورده حالا باید چه کار کنم ؟ آیا راه حلی هست ؟ ممنون
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بچه ها سوالی داشتم
۱- ایا نامه دوم همان نامه مصاحبه است؟
۲- در نامه دوم ویا مصاحبه نام نفرات برنده وافراد منظور در کیس اورده میشود که در انجا متوجه شوم که ایا اسامی همسرم وبچه ها را در زمان ثبت نام نوشته ام یا خیر؟ چون در تاپیک مشابه ۲۰۱۳ دیدم کاربر می گفت وقتی نامه دوم امد دیدم اسم فرزندم نیست . واگر اینچنین است پس چرا عده ای با مشخص شدن این موضوع به سفارت مراجعه می نمایند ؟ ودر سفرنامه مینویسند رفتیم به سفارت انجا گفتند که چرا فرزند را ثبت نام نکردید پس گیس شما رد می شود . پس شاید می دانند ومی روند شاید دری به تخته بخورد وقبول شوند .لطفا دوستان راهنمایی فرمایند (البته دوستان باتجربه که به مصاحبه رفته اند .انشالله که جسارت نشده باشد)
چون می خواهم اگر اشتباه کرده باشم دیگر به مصاحبه نروم
ممنونم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب مهاجر سرا
ما هم در ثبت نام اولیه در تاریخ تولد یک روز اشتباه کردیم طبق توصیه دوستان فرم ها رو با تاریخ درست پر کردیم ایمیل زدیم و این موضوع رو به کی سی سی اعلام کردیم و در جواب هم این ایمیل رو نوشتن
For security purposes, KCC cannot disclose any of the information that was submitted on the original entry and/or case.
الان به نظرتون دیگه منتظر بشینم تا آگوست که تاریخ مصاحبه رو اعلام کنند؟ و اینکه ما هنوز پاسبورد نگرفتیم می تونیم تاریخ پاسپورتمون رو یک روز اشتباه بگیریم بعد دوباره فرمها رو پر کنیم؟ اینطوری برای محکم کاری بهتر نیست؟
2014AS36xx (٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ