کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-07-07 ساعت 17:08)love_everlife نوشته:  عزیز جان امروز رفتم پاسم رو هم محل تولدش رو عوض کردم شد شیراز !! الان باز هم مشکل درست میشه یا نه ؟

زمان ثبت نام محل تولد رو تهران زدی دیگه /؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-07-07 ساعت 17:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 17:08)love_everlife نوشته:  عزیز جان امروز رفتم پاسم رو هم محل تولدش رو عوض کردم شد شیراز !! الان باز هم مشکل درست میشه یا نه ؟

دوست عزیز شما بزن شیراز.هیچی مثل صداقت نیست.مطمئن باش خدا و سوگند راستی که زمان مصاحبه میخوری کمکت مکنه.Smileدر ضمن شما میتونی به آفیسرتوضیح بدی.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
تشکر کنندگان: love_everlife ، زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 17:08)love_everlife نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 23:31)Danial_4139 نوشته:  شما همون تهران رو بزن شناسنامه بین المللی شما پاس شماست اون شناسنامه ایران هم اعتبارش در حد کرایه فیلم از ویدئو کلوپه .

یه چیز هم بگم این موضوع انقدر ها هم بی اهمیت نیست و بهتره پیگرش باشی در حال حاضر تمام مدارک شما از اول زندگی با محل تهران ثبت شده از مدارک تحصیلی بگیر تا گواهی نامه و سند ها و کارت ملی و حساب های بانکی و .... و با تغییر این مورد الان شما هویت خودتون رو از دست دادید و فردا هر جا پا گذاشتین این مشکلات رو دارید .

اگر امکانش براتون وجود داره چون اشتباه از خود ثبت احوال بوده یه وکیل بگیرید و این مورد رو به همون تهران برگردونید اگر نه حداقل تو ایران تازه اول دردسرهاتون هست ( اینم بگم که تغییر اطلاعات شناسنامه امکان داره و غیر ممکن نیست )

عزیز جان امروز رفتم پاسم رو هم محل تولدش رو عوض کردم شد شیراز !! الان باز هم مشکل درست میشه یا نه ؟

الان دیگه مجبوری بزنی شیراز Big Grin
به امید این که مشکل درست نشه ، البته اون توضیحات آخر شناسنامه فراموش نشه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: love_everlife ، زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 17:26)KIMIA2005 نوشته:  

بله چون اون موقع تهران بود. الانم همه چی با تاریخ مشخصه کی کی تغییر به وجود اومده تو شناسنامه

اصلا هیچ وقت همچین فکری نمی کردم که یهو هم شهریت بشم. الان افتخار میکنم Smile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، m.sabet ، maryam_a ، زری وحدتی
سلام من فرمها رو 20 مي فرستادم بعدش متوجه شدم كه تاريخ تولد مامان اشتباه شده . مدرك ليسانسم زبان انگليسي و ارشد علوم اجتماعي دارم ولي شغل انتخابيم را حسابداري زدم . و چون از سال 85 تا كنون در اداره كار ميكنم . ابتدا بصورت شركتي بودم ولي الان قراردادي هستم . حال سال 86 2 ماه با اداره قرارداد بستيم بعد دوباره بحالت شركتي درآمديم . كه آبان 86 مجددا به قرارداد اداره درآمديم . حال در سوابق بيمه اي من اين موضوع كمي پيچيده شد و من به اونها اعلام كردم كه از سال 86 تا كنون در اداره بودم در صورتيكه ماههايي كه شركتي بودم شركت برايم بيمه رد كرده . كه تصميم گرفتم نامه اي از شركت مبني بر اينكه براي او كار ميكردم در اداره مربوطه و از اداره هم نامه بگيرم كه در اداره كار مي كردم زير نظر شركت . آيا مشكلي هست .؟

در ضمن ايميلي به كا سي سي زدم بهمراه اسكن اصلاحيه فرمها با اين مضمون كه تاريخ تولد مامان رو اعلام كردم و گفتم شغلم رو بر اساس سابقه كارم و كلاسهاي گذرانده شده انتخاب كردم و اينكه تاريخ كارم در اداره و زير نظر شركت بودن رو براشون توضيح دادم .
بعد از 10 روز اونا اين جوابو دادن

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.

من بايد چيكار كنم ؟ آيا فرمهاي اسكن شده را مورد بررسي قرار ميدن ؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من پسوند فامیلی داشتم اما چند سالی هست که بر داشتم ولی حالا توی مدرک تحصیلی خورده حالا باید چه کار کنم ؟ آیا راه حلی هست ؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-07-08 ساعت 13:10)firouz mah نوشته:  سلام من فرمها رو 20 مي فرستادم بعدش متوجه شدم كه تاريخ تولد مامان اشتباه شده . مدرك ليسانسم زبان انگليسي و ارشد علوم اجتماعي دارم ولي شغل انتخابيم را حسابداري زدم . و چون از سال ....

سلام. یک مطلبی رو بگم، البته هم در جواب شماست و هم جهت اطلاع تمام دوستان.
چرا بیخودی کیس خودتون رو پیچیده میکنید! اونا که از شما مدرک شغلی و تاییدیه بیمه و ... نخواستن! پس چرا خودتونو اذیت کنید! بنویسید از فلان تاریخ تا فلان تاریخ فلان جا کار کردم و خلاص. کاری که خودم در مورد محلهای زندگی و کار کردم. الان هم گرین کارت دارم Big Grin
قراردادی و شرکتی و رسمی رو کاری ندارند! اصولا سوابق شغلی واسه اونا ملاک نیست. فقط دیپلم داشته باشید واسه اونا کافیه.

(2013-07-08 ساعت 15:28)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
من پسوند فامیلی داشتم اما چند سالی هست که بر داشتم ولی حالا توی مدرک تحصیلی خورده حالا باید چه کار کنم ؟ آیا راه حلی هست ؟ ممنون

تغییر اسم و فامیل واسه اونا هم چیز عجیبی نیست که بخواد مشکلی پیش بیاد. مسلما خودشون این رو میدونن. شما فرمها رو بر اساس مشخصات سجلی حال حاضر باید پر میکردید، روز مصاحبه ازتون میپرسه که چرا مدرکت به اسم دیگست، شما هم بهش توضیح میدید و تمام.

دوستان عزیز، از مصاحبه و کل روند پیش رو واسه خودتون غول نسازید. به جرات میتونم بگم که من 90% از نوشته های بچه های 2012 و همدوره ایهای خودم رو خوندم. توی این مدت تنها در صورتی یک کیس رد شده که اسم همسر یا فرزند رو ننوشته بوده یا یکی دو نفر هم کلیر نشدن بخاطر شغل خفن.
شغل خفن هم که میگم نترسیدا! از بچه های 2013 کسی رو میشناسم که کارمند صدا و سیما بوده و برای پوششهای خبری به عراق و سوریه هم رفته بوده. الان تو آمریکاست.

آرزوی موفقیت دارم واسه همتون
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: kiana11 ، KIMIA2005 ، m.sabet ، aghaghia ، maryam_a ، زری وحدتی ، آلیس-1980
(2013-07-08 ساعت 15:28)امین 13 نوشته:  سلام دوستان

توی صفحه توضیحات شناسنامه که ترجمه میکنید این مسئله نوشته شده و مشکلی پیش نمیاد ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a ، محبت ، زری وحدتی
دوستانی که ارسال هاشون به عدد 10 رسیده لطف کنن امضاشون رو درست کنند تا بهتر بشه جواب سوالاشون رو داد و راهنمایی شون کرد. Smile
برای ساختن امضا برین به کنترل پنل اکانت تون و قسمت تغییر امضا رو انتخاب کنید و امضا تون رو درست کنید، خیلی ساده ست...
همینطور اگر مایلید اطلاعات کیس تون رو به سرکار خانم زری وحدتی بدین تا وارد لیست شون کنن و ما هم مثل برندگان سالهای پیش یه منبع جامع از اطلاعات دوستان برنده امسال داشته باشیم که برای اطلاع از زمان کارنت شدن و مصاحبه خیلی کاربرد خوبی خواهد داشت
ممنون از توجهتون... Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: afshinghwink ، maryam_a ، زری وحدتی
با سلام
بچه ها سوالی داشتم
۱- ایا نامه دوم همان نامه مصاحبه است؟
۲- در نامه دوم ویا مصاحبه نام نفرات برنده وافراد منظور در کیس اورده میشود که در انجا متوجه شوم که ایا اسامی همسرم وبچه ها را در زمان ثبت نام نوشته ام یا خیر؟ چون در تاپیک مشابه ۲۰۱۳ دیدم کاربر می گفت وقتی نامه دوم امد دیدم اسم فرزندم نیست . واگر اینچنین است پس چرا عده ای با مشخص شدن این موضوع به سفارت مراجعه می نمایند ؟ ودر سفرنامه مینویسند رفتیم به سفارت انجا گفتند که چرا فرزند را ثبت نام نکردید پس گیس شما رد می شود . پس شاید می دانند ومی روند شاید دری به تخته بخورد وقبول شوند .لطفا دوستان راهنمایی فرمایند (البته دوستان باتجربه که به مصاحبه رفته اند .انشالله که جسارت نشده باشد)
چون می خواهم اگر اشتباه کرده باشم دیگر به مصاحبه نروم
ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان خوب مهاجر سرا
ما هم در ثبت نام اولیه در تاریخ تولد یک روز اشتباه کردیم طبق توصیه دوستان فرم ها رو با تاریخ درست پر کردیم ایمیل زدیم و این موضوع رو به کی سی سی اعلام کردیم و در جواب هم این ایمیل رو نوشتن
For security purposes, KCC cannot disclose any of the information that was submitted on the original entry and/or case.
الان به نظرتون دیگه منتظر بشینم تا آگوست که تاریخ مصاحبه رو اعلام کنند؟ و اینکه ما هنوز پاسبورد نگرفتیم می تونیم تاریخ پاسپورتمون رو یک روز اشتباه بگیریم بعد دوباره فرمها رو پر کنیم؟ اینطوری برای محکم کاری بهتر نیست؟
2014AS36xx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-10 ساعت 10:57)kiana11 نوشته:  با سلام
بچه ها سوالی داشتم
۱- ایا نامه دوم همان نامه مصاحبه است؟
۲- در نامه دوم ویا مصاحبه نام نفرات برنده وافراد منظور در کیس اورده میشود که در انجا متوجه شوم که ایا اسامی همسرم وبچه ها را در زمان ثبت نام نوشته ام یا خیر؟ چون در تاپیک مشابه ۲۰۱۳ دیدم کاربر می گفت وقتی نامه دوم امد دیدم اسم فرزندم نیست . واگر اینچنین است پس چرا عده ای با مشخص شدن این موضوع به سفارت مراجعه می نمایند ؟ ودر سفرنامه مینویسند رفتیم به سفارت انجا گفتند که چرا فرزند را ثبت نام نکردید پس گیس شما رد می شود . پس شاید می دانند ومی روند شاید دری به تخته بخورد وقبول شوند .لطفا دوستان راهنمایی فرمایند (البته دوستان باتجربه که به مصاحبه رفته اند .انشالله که جسارت نشده باشد)
چون می خواهم اگر اشتباه کرده باشم دیگر به مصاحبه نروم
ممنونم
توی این تاپیک هنوز کسی به مصاحبه نرفته عضو محترم.
ولی بچه ها همشون خبره هستن.
باید عرض کنم خدمتتون که بله تو نامه دوم یا همون نامه مصاحبه نام تمام افراد زیر مجموعه شما قید میشه. اگه نیست یعنی اشتباه کردید و موقع ثبت نام وارد نکردید. و هر گونه اقدام مثل اون دوست 2013 بی فایده است.
شما میتونید با تماس تلفنی یا ایمیل این موضوع رو پیگیری کنی.
تشکر کنندگان: kiana11 ، sejz ، KIMIA2005 ، محبت ، زری وحدتی
(2013-07-10 ساعت 11:04)reza 123 نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجر سرا
ما هم در ثبت نام اولیه در تاریخ تولد یک روز اشتباه کردیم طبق توصیه دوستان فرم ها رو با تاریخ درست پر کردیم ایمیل زدیم و این موضوع رو به کی سی سی اعلام کردیم و در جواب هم این ایمیل رو نوشتن
For security purposes, KCC cannot disclose any of the information that was submitted on the original entry and/or case.
الان به نظرتون دیگه منتظر بشینم تا آگوست که تاریخ مصاحبه رو اعلام کنند؟ و اینکه ما هنوز پاسبورد نگرفتیم می تونیم تاریخ پاسپورتمون رو یک روز اشتباه بگیریم بعد دوباره فرمها رو پر کنیم؟ اینطوری برای محکم کاری بهتر نیست؟

همین که موضوع رو اعلام کردید به کی سی سی و اونا هم جواب دادن کافیه. روز مصاحبه یه پرینت از ایمیلتون داشته باشید. بعدشم اگه تاریخ پاسپورت رو اشتباه وارد کنید، شناسنامه و ترجمش که تاریخ درست توش قید شده چی؟ اصلا کل مدارکی که تاریخ درست تولد توش ذکر شده چی؟ اصلا درست نیست که این کار رو بکنید.
تشکر کنندگان: sejz ، reza 123 ، aghaghia ، KIMIA2005 ، زری وحدتی
سلام به همه دوستان
ی مشکل واسم پیش اومده!!!
زمان ثبت نام تاریخ تولدم رو اشتباه وارد کردم!
زمان ارسال فرم ها توضیح دادم که تاریخ رو اشتباهی نوشتم.
چيزي كه من فرستادم:
(تاريخ تولداشتباه)
Subject: DV-2014 Inquiry
Case Number: 2014AS000038$$
Name: ghasoo
Date of birth: 11/11/1989
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam
I had submitted my birth date at first submit of information for Participate in the lottery wrongly. my correct birth date (in my ID card and my Passport) is 09/09/1989. please correct.

I have posted the forms, photographs and barcode sheet.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing?
Sincerely,
اما الان kcc جواب داده:
"اطلاعات شما بازبینی میشه"
KCC DV

to me

The information you provided will be included in your case file for review.

درصورتی که تمامی دوستان داخل سایت گفتند که جواب kcc اینه:
"ما نمیتونیم در اطلاعات فرم های شما تغییری بدیم"!!

الان من باید چیکار کنم؟؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنی..
تشکر کنندگان:
(2013-07-15 ساعت 12:13)ghasoo نوشته:  سلام به همه دوستان
ی مشکل واسم پیش اومده!!!
زمان ثبت نام تاریخ تولدم رو اشتباه وارد کردم!
زمان ارسال فرم ها توضیح دادم که تاریخ رو اشتباهی نوشتم.
چيزي كه من فرستادم:
(تاريخ تولداشتباه)
Subject: DV-2014 Inquiry
Case Number: 2014AS000038$$
Name: ghasoo
Date of birth: 11/11/1989
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam
I had submitted my birth date at first submit of information for Participate in the lottery wrongly. my correct birth date (in my ID card and my Passport) is 09/09/1989. please correct.

I have posted the forms, photographs and barcode sheet.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing?
Sincerely,
اما الان kcc جواب داده:
"اطلاعات شما بازبینی میشه"
KCC DV

to me

The information you provided will be included in your case file for review.

درصورتی که تمامی دوستان داخل سایت گفتند که جواب kcc اینه:
"ما نمیتونیم در اطلاعات فرم های شما تغییری بدیم"!!

الان من باید چیکار کنم؟؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنی..
مشکلی نیست دوست عزیز، چون خودتون گفتین که در فرم ها درست نوشتین و هم این که برای مکاتبه از اطلاعات ثبت نام اولیه که با دیتا بیس شون میخونه استفاده کردید اونها هم اطلاعاتتون رو تایید کردن مسلما اونها در اطلاعات اولیه شون دست نمی برن... دوستانی هم که همچین پیامی گرفته بودن ایمیل جداگانه برای اطلاع دادن اشتباهاتشون فرستاده بودن نه با فرم ها، اینجور اشتباهات اونقدر هم مهم نیست و طبق سفرنامه های دوستان 2013 ی روز مصاحبه هم میشه بهشون اطلاع داد، پس لازم نیست خودتون رو اینقدر نگران کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghasoo ، زری وحدتی ، nimaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان