موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-10 ساعت 10:57)kiana11 نوشته: با سلام
بچه ها سوالی داشتم
۱- ایا نامه دوم همان نامه مصاحبه است؟
۲- در نامه دوم ویا مصاحبه نام نفرات برنده وافراد منظور در کیس اورده میشود که در انجا متوجه شوم که ایا اسامی همسرم وبچه ها را در زمان ثبت نام نوشته ام یا خیر؟ چون در تاپیک مشابه ۲۰۱۳ دیدم کاربر می گفت وقتی نامه دوم امد دیدم اسم فرزندم نیست . واگر اینچنین است پس چرا عده ای با مشخص شدن این موضوع به سفارت مراجعه می نمایند ؟ ودر سفرنامه مینویسند رفتیم به سفارت انجا گفتند که چرا فرزند را ثبت نام نکردید پس گیس شما رد می شود . پس شاید می دانند ومی روند شاید دری به تخته بخورد وقبول شوند .لطفا دوستان راهنمایی فرمایند (البته دوستان باتجربه که به مصاحبه رفته اند .انشالله که جسارت نشده باشد)
چون می خواهم اگر اشتباه کرده باشم دیگر به مصاحبه نروم
ممنونم
سلام دوست عزیز شما حتما به کی سی سی زنگ بزن بپرس چون تو نامه دوم اگر فرم 230 رو پر کنی واسشون هرچند تو لاتاری ننوشته باشی وقت مصاحبه می دهند و اونجا شوکت می کنند که تو فرم اولیه نبوده من تماس گرفتم چون شک کرده بودن چک کرد و گفت هست
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-15 ساعت 21:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-15 ساعت 21:20 توسط bigharar.)
دوست گرامی من اونقدر مقید هستم که بی خودی حرفی نزنم شما اگر پای تلفن روز و ماه و سال تولد برنده را بگی با کیس نامبر و اسم مشخصات را باهاتون چک می کنه یعنی شما می گی اون می گه آره یا نه و در مورد نامه دوم من خودم با خانم هستی که ریجکت شدند به علت عدم ثبت نام فرزند با ایمیل مکاتبه کردم لینک ایشون هست شما هم می تونید ایمیل بزنید گفت بعد اطلاع به کی سی سی اسم فرزندم رو تو نامه مصاحبه آوردن ولی متاسفانه چون تو فرم اولیه نبود ریجکت شد
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-15 ساعت 21:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-15 ساعت 22:00 توسط bigharar.)
(2013-07-15 ساعت 21:46)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-15 ساعت 21:17)bigharar نوشته: دوست گرامی من اونقدر مقید هستم که بی خودی حرفی نزنم شما اگر پای تلفن روز و ماه و سال تولد برنده را بگی با کیس نامبر و اسم مشخصات را باهاتون چک می کنه یعنی شما می گی اون می گه آره یا نه و در مورد نامه دوم من خودم با خانم هستی که ریجکت شدند به علت عدم ثبت نام فرزند با ایمیل مکاتبه کردم لینک ایشون هست شما هم می تونید ایمیل بزنید گفت بعد اطلاع به کی سی سی اسم فرزندم رو تو نامه مصاحبه آوردن ولی متاسفانه چون تو فرم اولیه نبود ریجکت شد
عزیز بنده نگفتم شما بی خودی حرف زدید یا نزدید خودم هم همین مشکل را دارم و میخوام مطمئن بشم که توی ثبت نام اولیه اسم فرزندم را نوشتم بنابراین اینطوری که شما گفتید اگه به kccتماس بگیرم اطلاعات همراهان رو که زمان ثبت نام قید کردم به من گفته میشه و چک میکنند درسته ؟؟
من زنگ زدم گفتم می خوام تاریخ تولد همراهانم رو تو اینتری فرم لاتاری چک کنم من می گفتم اون فقط آره ونه می گفت عین بازی بیست سوالی ته اش واسه پسرم هی می گفت نه با سعی و خطا فهمیدم یک روز تاریخ تولدش رو اشتباه نوشتم آخرش خندید گفت آره ولی چون پرونده شما رفته سفارت باید به اونها اطلاع بدید که من گذاشتم واسه روز مصاحبه قبل قسم خوردن بگم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-16 ساعت 03:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-16 ساعت 03:26 توسط Danial_4139.)
(2013-07-15 ساعت 23:16)siavash877 نوشته: با سلام من برنده لاتاری 2014 هستم در ثبت نام اولیه تاریخ تولدم را به جای اکتبر اشتباها دسامبر خورده است و به kcc یک email زدم واطلاع دادم و آنها این جواب را به من دادند (البته معمولا این جواب نامه بیشتر برای تایید رسید مدارک است، البته در جواب تایید رسید مدارکم هم همین جواب را دادند) سوال من این است همین جواب را پرینت بگیرم و با خودم به مصاحبه ببرم کافی است یا کار دیگری کنم. در ذیل متن email را می آورم. با تشکر
Dear Sir
I regretfully inform you that there has been a misprint in my elementary lottery application form reading that my birth date is -/-/197 - which must read -/-/197-. Fortunately this has been corrected in my selectee form.
Sincerely,
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از اساتید و دوستان با تجربه تقاضای کمک و راهنمایی دارم:
یکی از دوستان من،موقع ثبت نام با توجه به این که کس دیگری براش ثبت نام کرده،اشتباها اسم مستعار رو به جای اسم شناسنامه ای وارد کرده و حالا هم برنده شده،حالا به نظر شما چه اتفاقی خواهد افتاد؟آیا این کیس رد خواهد شد؟یا می توان به kcc ایمیل زد . همه چیز رو توضیح داد؟ممنون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز siavash877 می بخشید ولی ایمیلی که به کی سی سی زدی خیلی اشتباه داره و نامفهومه فکر کنم تغییرش بدی زودتر جواب بگیری