کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
سلام دوستان. من فرم ها 122 و 230 رو 29 می ارسال کردم. امروز یهو دیدم تو فرم 230 همسرم تاریخ ازدواجو جای ماه و روزو جابه جا زدم ولی تو فرم خودم که برنده اصلی ام درسته.حالا چیکار باید کرد؟ دوباره فرم ها رو بفرستم؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-29 ساعت 17:30)omid05 نوشته:  سلام دوستان. من فرم ها 122 و 230 رو 29 می ارسال کردم. امروز یهو دیدم تو فرم 230 همسرم تاریخ ازدواجو جای ماه و روزو جابه جا زدم ولی تو فرم خودم که برنده اصلی ام درسته.حالا چیکار باید کرد؟ دوباره فرم ها رو بفرستم؟

روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اطلاع بدين.. حتي ميتونيد فرم هاي صحيحتون رو همون روز تحويل بدين...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، azadeh2014 ، omid05 ، nedaba
دوستان من یه سوال داشتم فرم اولیه ثبت نام رو خواهرم واسه من پر کرده بود و من الان اطلاعات دقیقشو ندارم و شک دارم که تاریخ هارو درست زده باشه. الان داشتم سفر نامه هارو می خواندم که یکی نوشته بود سال تولدش تو فرمای اولیه با فرمای بعدی یکی نبوده و بعد از قسم خوردن موقع مصاحبه بهش گفتن دروغ گفتی و ردش کردن!!! الان چی کار کنم من؟؟!! یکی راهنمایی کنه منو لطفا
تشکر کنندگان: nedaba
(2013-09-09 ساعت 14:55)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم فرم اولیه ثبت نام رو خواهرم واسه من پر کرده بود و من الان اطلاعات دقیقشو ندارم و شک دارم که تاریخ هارو درست زده باشه. الان داشتم سفر نامه هارو می خواندم که یکی نوشته بود سال تولدش تو فرمای اولیه با فرمای بعدی یکی نبوده و بعد از قسم خوردن موقع مصاحبه بهش گفتن دروغ گفتی و ردش کردن!!! الان چی کار کنم من؟؟!! یکی راهنمایی کنه منو لطفا

داشتن اشتباهات فاحش باعث ریجکت شدن پروندتون می‌شه. شاید اون شخص سنش رو ۳ ۴ سال این‌ور اون‌ور نوشته بود. نگران نباشین. اونجا موقع مصاحبه قبل قسم خوردن به آفیسر بگین که میخواین تاریکه تولّدتون رو اصلاح کنید اگه درست باشه که فا بها اگر اشتباه هم بود قبل قسم خوردن شما اصلاحش کردین. نگران نباشین
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، nedaba
(2013-09-09 ساعت 15:00)5ina نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 14:55)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم فرم اولیه ثبت نام رو خواهرم واسه من پر کرده بود و من الان اطلاعات دقیقشو ندارم و شک دارم که تاریخ هارو درست زده باشه. الان داشتم سفر نامه هارو می خواندم که یکی نوشته بود سال تولدش تو فرمای اولیه با فرمای بعدی یکی نبوده و بعد از قسم خوردن موقع مصاحبه بهش گفتن دروغ گفتی و ردش کردن!!! الان چی کار کنم من؟؟!! یکی راهنمایی کنه منو لطفا

داشتن اشتباهات فاحش باعث ریجکت شدن پروندتون می‌شه. شاید اون شخص سنش رو ۳ ۴ سال این‌ور اون‌ور نوشته بود. نگران نباشین. اونجا موقع مصاحبه قبل قسم خوردن به آفیسر بگین که میخواین تاریکه تولّدتون رو اصلاح کنید اگه درست باشه که فا بها اگر اشتباه هم بود قبل قسم خوردن شما اصلاحش کردین. نگران نباشین

ممنون دوست عزیز , من الان از سایت خود لاتاری با روش forget my comfirmation number فهمیدم که تاریخ تولدم درسته ولی بازم درباره اطلاعات دیگه شک دارم. Sad
امکانش هست روز مصاحبه بگم که فرمو خودم پر نکردم و ممکنه اشتباهی توش باشه؟؟!! اگه اشتباه نداشته باشه نگن مارو مسخره کردی!!! اگه بپرسن کدوم قسمت اشتباهه چی؟؟!! الان خودمم قاطی کردم کمکککک!!
تشکر کنندگان: 5ina
(2013-09-09 ساعت 15:08)siminzakavand نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 15:00)5ina نوشته:  

ممنون دوست عزیز , من الان از سایت خود لاتاری با روش forget my comfirmation number فهمیدم که تاریخ تولدم درسته ولی بازم درباره اطلاعات دیگه شک دارم. Sad
امکانش هست روز مصاحبه بگم که فرمو خودم پر نکردم و ممکنه اشتباهی توش باشه؟؟!! اگه اشتباه نداشته باشه نگن مارو مسخره کردی!!! اگه بپرسن کدوم قسمت اشتباهه چی؟؟!! الان خودمم قاطی کردم کمکککک!!

به نظر من لزومی نداره اینکارو بکنین. چون خواهرتون فرم رو پر کردن واستون و با زندگی‌ شما و مدارج تحصیلیتون آشنائی دارن دیگه. داشتن یه حمصهین اشتباهاتی مثل استفاده کردن از سهمیه بقیه کشور ها، وارد نکردنه اسم فرزندان (در ثبت نامه اولیه) و همسر باعث ریجکت شدن می‌شه. نگران نباشین. سهمیه رو هم میتونید در بارکد شیت ببینین که کجارو براتون انتخاب کردن.
Region Chargability : IRAN
Case number : 2014AS (سهمیه آسیا)
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-09-09 ساعت 17:31)Afshim553 نوشته:  سلام.
ي ايميل از kcc به من رسيده که مضمونش اينه
اطلاعات شما با ثبت نام مغايرت دارد.
فک کنم کيس من بپره......

حتما اطلاعاتی که در میل دادید با اطلاعات ثبت نام اولیه فرق داره، شما باید اطلاعات زمان ثبت نام رو در میلتون وارد کنید واگر اشتباهی در اطلعات اولیه داشتید فقط در فرم ها اصلاحش کنید ولی برای تماس با کی سی سی از همون اطلاعات زمان ثبت نام حتی اگر اشتباه باشند باید استفاده کنید. صفحات قبلی رو اگر مطالعه کنید متوجه میشید که معمولا چه اشتباهاتی انجام میشه..
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: storagemeter ، Tabassomshojaat ، Soap McTavish ، sce ، H Pier ، آلیس-1980 ، noobnoobi
سلام دوستای عزیزم
اولین ایمیل من به kcc برای رسید مدارکم جوابش does not match بود . اگه ارسالهام رو چک کنید از روندش با خبر می شید. نهایتا بعد از 3 ماه بدون کوچکترین تغییری در ایمیلی که فرستاده بودم . یعنی همون ایمیل اولی رو دوباره فرستادم و جوابی که گرفتم این بود که فرمهاتون رسیده و بررسی خواهد شد.اون همه استرسهام بی خود بود . همیشه مشکل از ما نیست ولی اگه همچین جوابی گرفتین نترسین و فقط پی گیر باشین تا جواب بگیرین .خیلی ها توی تاریخ تولد مشکل داشتن ولی من هزار بار فرمها رو چک کردم و هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم . آخرشم گفتم هر چی خدا می خواد من سهم خودم رو انجام می دم .خودم خیلی توی مهاجرسرا گشتم تا ببینم آیا بوده کسی که بدون اینکه واقعا تو فرماش مشکلی داشته باشه،Does not match گرفته باشه و عاقبتش چی شده ولی هیچی پیدا نکردم ، امیدوارم این کمک کنه.Smile
تشکر کنندگان: amin arefi ، noobnoobi ، m.sabet
با سلام خدمت اساتید گرامی
من چند سوالی داشتم راجب مدارک: اول اینکه من در حال حاضر دانشجوی ارشد هستم و دی ماه دفاعمه. فکر میکنم من کلیرنس بخورم و مجبور بشم بعد از اتمام درسم دوباره برای مصاحبه برم. آیا درست فکر میکنم؟با توجه به اینکه تو ماه اکتبر مصاحبه دارم
سوال دوم و مهمترم اینه که من زمانی که در سال 83 که رفتم دانشگاه اسم دانشگاه یه چیز بود سال 87 فارغ التحصیل شدم اسم دانشگاهم یه چیز دیگه بود و من هم این اسم را تو فرم نوشتم ولی چند روز پیش که رفتم دانشنامه ام را بگیرم دیدم اسم دانشگاه عوض شده. با توجه به اینکه هنگام ترجمه دانش نامه اسم جدید رو می زنن و این اسم با اسمی که من تو فرم نوشتم تطبیق نداره آیا این مسئله مشکلی ایجاد می کنه؟ من باید چی کار کنم؟ (آخه من نمیدونم کجای دنیا اسم دانشگاه تو 10 سال اخیر سه بار عوض میشه؟؟؟!!!!!!!!!!!)
خیلی ممنون
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: آلیس-1980
سلام دوستان
من در زمان ارسال فرم 230 و 122 اسمم رو فقط حرف اولش رو بزرگ نوشتم و بقیش رو کوچیک نوشتم هم نام و همک نام فامیل .... حالا شما فکر می کنید باید فرمام رو دوباره بفرستم یا همونطوری قبوله؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2013-09-10 ساعت 14:17)basi2014 نوشته:  با سلام خدمت اساتید گرامی
من چند سوالی داشتم راجب مدارک: اول اینکه من در حال حاضر دانشجوی ارشد هستم و دی ماه دفاعمه. فکر میکنم من کلیرنس بخورم و مجبور بشم بعد از اتمام درسم دوباره برای مصاحبه برم. آیا درست فکر میکنم؟با توجه به اینکه تو ماه اکتبر مصاحبه دارم
سوال دوم و مهمترم اینه که من زمانی که در سال 83 که رفتم دانشگاه اسم دانشگاه یه چیز بود سال 87 فارغ التحصیل شدم اسم دانشگاهم یه چیز دیگه بود و من هم این اسم را تو فرم نوشتم ولی چند روز پیش که رفتم دانشنامه ام را بگیرم دیدم اسم دانشگاه عوض شده. با توجه به اینکه هنگام ترجمه دانش نامه اسم جدید رو می زنن و این اسم با اسمی که من تو فرم نوشتم تطبیق نداره آیا این مسئله مشکلی ایجاد می کنه؟ من باید چی کار کنم؟ (آخه من نمیدونم کجای دنیا اسم دانشگاه تو 10 سال اخیر سه بار عوض میشه؟؟؟!!!!!!!!!!!)
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز
شما می تونید دوباره فرمها رو با اطلاعات صحیح پر کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید و قبل از قسم خوردن بگید که این فرمهای اصلاح شده رو قبول دارید. و در صورت پرسش توضیح بدید که اسم دانشگاهتون عوض شده.
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-10 ساعت 15:25)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان
من در زمان ارسال فرم 230 و 122 اسمم رو فقط حرف اولش رو بزرگ نوشتم و بقیش رو کوچیک نوشتم هم نام و همک نام فامیل .... حالا شما فکر می کنید باید فرمام رو دوباره بفرستم یا همونطوری قبوله؟؟؟؟؟
بزرگ یا کوچک نوشتن اسم در روند ویزای شما تاثیر ندارد. این جوابی هست که kcc بهم داد. همون فرمها درسته نگران نباشید. اگه اسپل اسمتون درسته نیازی به ویرایش نیست.
تشکر کنندگان: Sam2014 ، محبت ، storagemeter ، noobnoobi
(2013-09-10 ساعت 11:52)آلیس-1980 نوشته:  سلام دوستای عزیزم
من چند ماهی هست که عضو مهاجرسرا شدم . در این چند وقت خیلی از این سایت کمک گرفتم . بسیار بسیار خوب و مهربونه ،هر وقت استرس داشتم رفتم توی انجمن 2013 و وقتی مشارکت یا صحبتهای همراهان خودم که همگی به قولی مسئله ای یا هدفی مشترک داریم رو خوندم خیلی آرومم کرده. حدود ا ماه پیش پستی رو در تاپیک مکاتبه با kcc گذاشتم که عدم تایید گرفت و برش داشته بودن راستش اون شبی که اون متن رو نوشتم فقط با این نیت بود که به افرادی که با مسئله ی مشابه من مواجه می شن کمکی کرده باشم و از استرسشون کم بشه،اصلا نمی دونم که متنم چه ایرادی داشت،شاید اونجا نباید می نوشتمش. اولین ایمیل من به kcc برای رسید مدارکم جوابش does not match بود . اگه ارسالهام رو چک کنید از روندش با خبر می شید. نهایتا بعد از 3 ماه بدون کوچکترین تغییری در ایمیلی که فرستاده بودم . یعنی هموی ایمیل اولی رو دوباره فرستادم و جوابی که گرفتم این بود که فرمهاتون رسیده و بررسی خواهد شد.اون همه استرسهام بی خود بود . همیشه مشکل از ما نیست ولی اگه همچین جوابی گرفتین نترسین و فقط پی گیر باشین تا جواب بگیرین .خیلی ها توی تاریخ تولد مشکل داشتن ولی من هزار بار فرمها رو چک کردم و هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم . آخرشم گفتم هر چی خدا می خواد من سهم خودم رو انجام می دم . امیدوارم این پست عدم تایید نشه ، چون خودم خیلی توی مهاجرسرا گشتم تا ببینم آیا بوده کسی که بدون اینکه واقعا تو فرماش مشکلی داشته باشه،Does not match گرفته باشه و عاقبتش چی شده ولی هیچی پیدا نکردم ، امیدوارم این کمک کنه.
(پست موقت)
دوست عزیز، شما این پستی رو که میگین در این تاپیک ننوشته بودین و در تاپیک غیر مرتبط نوشته بودین برای همین عدم تایید شد. مدیران که دلبخواه و از روی دشمنی با کسی پست ها رو پاک نمی کنند، ما هیچ کدام از شما رو به شخصه نمیشناسیم، شما هم همینطور، مطمئن باشید اگر پستی عدم تایید میشه دلیلی داره... موفق باشید.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ffrfar ، KIMIA2005 ، Saeedv13 ، محبت ، afshinghwink ، nedaba
(2013-09-10 ساعت 15:42)آلیس-1980 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 14:17)basi2014 نوشته:  با سلام خدمت اساتید گرامی
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز
شما می تونید دوباره فرمها رو با اطلاعات صحیح پر کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید و قبل از قسم خوردن بگید که این فرمهای اصلاح شده رو قبول دارید. و در صورت پرسش توضیح بدید که اسم دانشگاهتون عوض شده.

دوست عزیز سلام
من مصاحبم تو آنکاراست و همونطور که میدونید باید 15 روز قبل مدارکو بفرستم. میخاستم بدونم فرمهارو که قراره اسم دانشگاهو توش تصحیح کنم براشون با مدارک بفرستم؟ چون میترسم به ترجمه دانشنامم نگاه کنن و ببینن که اسم دانشگاه با اون چیزی که تو فرم واسشون قبلا فرستادم تطبیق نداره .
چی کار کنم این کارو کنم یا همون روز مصاحبه فرم اصلاح شده رو ببرم؟
ممنون از یاری سبزتان
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان:
پست موقت

دوستانی که تمایل به شرکت در گردهمایی برندگان 2014 دارند به لینک زیر مراجعه کنند :

http://mohajersara.com/thread-6819-post-...#pid415251
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان