موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-14 ساعت 14:36)basi2014 نوشته: (2013-09-10 ساعت 15:42)آلیس-1980 نوشته: (2013-09-10 ساعت 14:17)basi2014 نوشته: با سلام خدمت اساتید گرامی
من چند سوالی داشتم راجب مدارک: اول اینکه من در حال حاضر دانشجوی ارشد هستم و دی ماه دفاعمه. فکر میکنم من کلیرنس بخورم و مجبور بشم بعد از اتمام درسم دوباره برای مصاحبه برم. آیا درست فکر میکنم؟با توجه به اینکه تو ماه اکتبر مصاحبه دارم
سوال دوم و مهمترم اینه که من زمانی که در سال 83 که رفتم دانشگاه اسم دانشگاه یه چیز بود سال 87 فارغ التحصیل شدم اسم دانشگاهم یه چیز دیگه بود و من هم این اسم را تو فرم نوشتم ولی چند روز پیش که رفتم دانشنامه ام را بگیرم دیدم اسم دانشگاه عوض شده. با توجه به اینکه هنگام ترجمه دانش نامه اسم جدید رو می زنن و این اسم با اسمی که من تو فرم نوشتم تطبیق نداره آیا این مسئله مشکلی ایجاد می کنه؟ من باید چی کار کنم؟ (آخه من نمیدونم کجای دنیا اسم دانشگاه تو 10 سال اخیر سه بار عوض میشه؟؟؟!!!!!!!!!!!)
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز
شما می تونید دوباره فرمها رو با اطلاعات صحیح پر کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید و قبل از قسم خوردن بگید که این فرمهای اصلاح شده رو قبول دارید. و در صورت پرسش توضیح بدید که اسم دانشگاهتون عوض شده.
دوست عزیز سلام
من مصاحبم تو آنکاراست و همونطور که میدونید باید 15 روز قبل مدارکو بفرستم. میخاستم بدونم فرمهارو که قراره اسم دانشگاهو توش تصحیح کنم براشون با مدارک بفرستم؟ چون میترسم به ترجمه دانشنامم نگاه کنن و ببینن که اسم دانشگاه با اون چیزی که تو فرم واسشون قبلا فرستادم تطبیق نداره .
چی کار کنم این کارو کنم یا همون روز مصاحبه فرم اصلاح شده رو ببرم؟
ممنون از یاری سبزتان
سلام
شما مدارکت رو ترجمه کن و بفرست و فرمهاتو آپدیت کن و روز مصاحبه همراه خودت ببر و با توضیح مختصر پیش از قسم خوردن به اطلاع آفیسر برسون و به مورد تغییر کرده در فرمها و دلایلش اشاره کن هیچ مشکلی از این بابت متوجه شما نخواهد شد و اصلا جای نگرانی نداره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقتی بچه بودم فامیلی من عوض شده و در صفحه آخر شناسنامه ام فقط گفته شده به نام فامیلی پدر تغییر کرده است. در فرمهایم نیز به این مساله اشاره نکردم. آیا فکر می کنید مشکلی برام پیش میاد؟ یا دوباره فرمهامو تصحیح کنم بفرستم. ممنون میشم کمک کنید.
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 10:21)sabor نوشته: (2013-09-19 ساعت 09:06)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-19 ساعت 00:10)sabor نوشته: دوستان وقتی بچه بودم فامیلی من عوض شده و در صفحه آخر شناسنامه ام فقط گفته شده به نام فامیلی پدر تغییر کرده است. در فرمهایم نیز به این مساله اشاره نکردم. آیا فکر می کنید مشکلی برام پیش میاد؟ یا دوباره فرمهامو تصحیح کنم بفرستم. ممنون میشم کمک کنید.
در فرم 230 سوال 2 بایستی نام فامیلی قبلی رو قید می کردید.. میتونید زمان مصاحبه این مسئله رو قبل از قسم خوردن با افیسر در میان بگذارید و فرمهای اپدیت شده رو ارائه دهید ...
ببینید در توضیح صفحه شناسنامه من فقط گفته شده نام خانوادگی به نام فامیل جدیدم اصلاح گردید. از نام فامیل قبلیم اسمی نبرده.
سلام
فرقی نمیکنه که فامیل قدیمتون رو قید نکرده باشه مهم اینه که شما باید در فرمهاتون این مطلب رو قید کنید حتی اگر اسم مستعار هم دارید اون رو هم باید قید میکردید این که دیگه اسنادش هم موجوده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من تو فرمهای ارسالی به KCC دانشجو بودن در مقطع بالاتر را ننوشتم. با توجه به اینکه من هفته اول نوامبر ترکیه مصاحبه دارم، بنظرتون تو مداراک ارسالی واسه سفارت فرم اصلاح شده رو بذارم یا روز مصاحبه اصلاحش کنم؟ اگه اصلا اعلام نکنم مشکلی پیش میاد؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-21 ساعت 20:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-21 ساعت 20:47 توسط Sam2014.)
دوستان و اساتید محترم با سلام
اگر کسی تاریخ تولدش تغییر کرده باشه (مثلاً سنش را کوچک تر کرده باشه ) و به استناد رای دادگاه این موضوع در صفحه توضیحات شناسنامه درج شده باشه مشابه توضیحات بالا بایستی در روز مصاحبه فرم ها را آپدیت کنه؟یا اینکه قبل از مصاحبه به kcc اطلاع داده بشه؟
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنده یک مشکلی دارم. خواهش می کنم از دوستان راهنمایی کنند.
بنده در زمان ثبت نام مجرد بودم و ثبت نام را هم دوستم که الان با هم ازدواج کردیم انجام داد. زمان ثبت نام برای اینکه پدر و مادرم به رابطه دوستی ما پی نبرند شوهرم با توجه به اینکه من در شهر دیگری هستم آدرس منزل خودشان را در تهران وارد کرد. من ساکن اصفهان هستم و شوهرم ساکن تهران. با توجه به اینکه برنده من هستم و آدرس زمان ثبت نام آدرس تهران بوده به نظر شما زمان مصاحبه مشکلی پیش می یاد؟ اگر به آفیسر توضیح بدهم قانع می شود؟ با تشکر
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
سلام اساتید گرامی
یه سوال دیگه راجب این فرم من که اسم دانشگام عوض شده قرار شد طبق فرمایش اساتید مهاجرسرا روز مصاحبه فرم آپدیت شده را با خودم ببرم . فقط یه سوال داشتم : من تو تاپیک ها خوندم که اونجا قبل مصاحبه یه خانمی میپرسه که فرمات نیاز به اصلاح داره یا نه. من اونجا بگم که بله یا اینکه نه بزارم برم مصاحبه جلو افسر قبل قسم خوردن بگم من این فرمها رو قبول دارم؟ کدومش؟
ممنون از راهنماییتون
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 20:44)Sam2014 نوشته: دوستان و اساتید محترم با سلام
اگر کسی تاریخ تولدش تغییر کرده باشه (مثلاً سنش را کوچک تر کرده باشه ) و به استناد رای دادگاه این موضوع در صفحه توضیحات شناسنامه درج شده باشه مشابه توضیحات بالا بایستی در روز مصاحبه فرم ها را آپدیت کنه؟یا اینکه قبل از مصاحبه به kcc اطلاع داده بشه؟
با تشکر
با سلام
یه بزرگواری یک جواب یک خطی به سوال مانمیده؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
من یه جا تو فرما که درباره مدرک تحصیلی پرسیده بود زده بودم advance degree با توجه به اینکه دانشجوی ارشدم. فکر نمیکردم انقدر زود نوبت مصاحبم بشه واسه این زدم که گفتم تا نوبت من بشه من دفاع کردم و مدرکم میشه advance degree. حالا باید چی کار کنم؟ تو فرم بزنم university degree و با اصلاح اسم دانشگاهم بهشون فرم های آپدیت شده را تحویل بدم یا بزارم همون بمونه و فقط اسم دانشگاهم که عوض شده رو تغییر بدم که در این صورت فقط یک تغییر میشه..
ممنون