کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-09-23 ساعت 01:47)aghaghia نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 20:14)basi2014 نوشته:  سلام اساتید گرامی
یه سوال دیگه راجب این فرم من که اسم دانشگام عوض شده قرار شد طبق فرمایش اساتید مهاجرسرا روز مصاحبه فرم آپدیت شده را با خودم ببرم . فقط یه سوال داشتم : من تو تاپیک ها خوندم که اونجا قبل مصاحبه یه خانمی میپرسه که فرمات نیاز به اصلاح داره یا نه. من اونجا بگم که بله یا اینکه نه بزارم برم مصاحبه جلو افسر قبل قسم خوردن بگم من این فرمها رو قبول دارم؟ کدومش؟
ممنون از راهنماییتون

اگر فقط یک اشتباه هست که توی همون فرم ها براتو غلط گیر میزنن و اصلاح میکنید، اگر بیشتر از یک تغییر هست، فرم های آپدیت شده رو به همون کسی که ازتون مدارک رو میگیره باید بدین....

(2013-09-22 ساعت 20:50)Sam2014 نوشته:  دوستان و اساتید محترم با سلام
اگر کسی تاریخ تولدش تغییر کرده باشه (مثلاً سنش را کوچک تر کرده باشه ) و به استناد رای دادگاه این موضوع در صفحه توضیحات شناسنامه درج شده باشه مشابه توضیحات بالا بایستی در روز مصاحبه فرم ها را آپدیت کنه؟یا اینکه قبل از مصاحبه به kcc اطلاع داده بشه؟
با تشکر
شما یعنی الان تاریخ تولدتون با اونچه که در فرم ها نوشتین تفاوت داره؟ تازه از دادگاه رای رو گرفتین؟ اگر اینطوره فرم هاتون رو آپدیت کنید و شناسنامه و توضیحاتش رو هم ترجمه کنید و روز مصاحبه ارائه بدید مشکلی پیش نمیاد....
عرض می کنم خدمتتون . توضیحات اینگونه است:
سند طبق مفاد دادنامه ......... شعبه .... دادگاه شهرستان(جمله ادامه نداره) و در سطر دوم :
صاحب سند قبلاً از شناسنامه شماره 134x/xxxx صادره از بخش 2 تهران استفاده مینموده است.
البته پس از این اصلاح که در سن 15 سالگی صورت گرفته (قبل از عکس دار شدن شناسنامه) ، کلیه مدارک شناسایی از قبیل پاسپورت کارت ملی شناسنامه کارت معافیت ، دیپلم و لیسانس ، سند ازدواج و غیره با تاریخ تولد و شماره شناسنامه اصلاح شده صادر و هیچ گونه مغایرتی با فرم های 230 و 122 و حتی مشخصات ثبت نام لاتاری نداره.
فقط در ترجمه شناسنامه این موضوع اشاره خواهد شد.البته در توضیحات شناسنامه به تاریخ تولد قبلی هیچ اشاره ای نشده است.
با سپاس و تشکر از دوستان گرامی که حوصله فرمودند و بنده را راهنمایی می فرمایند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت
دوست عزیز Sam2014 ، همونطور که گفتم همون توضیحات شناسنامه ای تون کافیه و مشکلی بوجود نمیاد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: علی1369 ، Sam2014 ، afshinghwink ، noobnoobi
من سال تولد همسرم رو به جای 1981 زدم 1982 تو ثبت نام اولیه..فرم ها رو درست پر کردیم و ارسال کردیم..به نظر شما لازم هست که به Kcc ایمیل بزنیم و اطلاع بدیم..چون دوستان باتجربه همه جا میگن بیشتر رو اطلاعات نفر برنده اصلیه که من هستم حساس هستند..
آیا روز مصاحبه قبل از سوگند اطلاع بدیم کافیه؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 20:50)Sam2014 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 20:44)Sam2014 نوشته:  دوستان و اساتید محترم با سلام
اگر کسی تاریخ تولدش تغییر کرده باشه (مثلاً سنش را کوچک تر کرده باشه ) و به استناد رای دادگاه این موضوع در صفحه توضیحات شناسنامه درج شده باشه مشابه توضیحات بالا بایستی در روز مصاحبه فرم ها را آپدیت کنه؟یا اینکه قبل از مصاحبه به kcc اطلاع داده بشه؟
با تشکر
با سلام
یه بزرگواری یک جواب یک خطی به سوال مانمیده؟
سلام
مهمترین مدرکی که سفارت بهش استناد میکنه پاسپورت هستش دوست من شما در خصوص این مطلب پیش از ادای سوگند به آفیسر توضیح بدید و مدارک آپدیتتونم قبلش به باجه ارائه بدید .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sam2014 ، nedaba ، noobnoobi
(2013-09-24 ساعت 00:22)masuodrh نوشته:  من سال تولد همسرم رو به جای 1981 زدم 1982 تو ثبت نام اولیه..فرم ها رو درست پر کردیم و ارسال کردیم..به نظر شما لازم هست که به Kcc ایمیل بزنیم و اطلاع بدیم..چون دوستان باتجربه همه جا میگن بیشتر رو اطلاعات نفر برنده اصلیه که من هستم حساس هستند..
سلام شما ایمیلت رو مبنی بر اصلاح این اشتباه به kccبزن و اونها فقط در پرونده ت قرارش میدن تا روز مصاحبه و اونجا هم پیش از ادای سوگند برای آفیسر توضیح خواهی داد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: masuodrh ، زری وحدتی ، آلیس-1980
(2013-09-24 ساعت 00:28)محبت نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 00:22)masuodrh نوشته:  من سال تولد همسرم رو به جای 1981 زدم 1982 تو ثبت نام اولیه..فرم ها رو درست پر کردیم و ارسال کردیم..به نظر شما لازم هست که به Kcc ایمیل بزنیم و اطلاع بدیم..چون دوستان باتجربه همه جا میگن بیشتر رو اطلاعات نفر برنده اصلیه که من هستم حساس هستند..
سلام شما ایمیلت رو مبنی بر اصلاح این اشتباه به kccبزن و اونها فقط در پرونده ت قرارش میدن تا روز مصاحبه و اونجا هم پیش از ادای سوگند برای آفیسر توضیح خواهی داد.

یعنی تو ایمیل فقط اطلاع بدم که اصلاح کردم؟ و از اونها دیگه چیزی نخوام؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام دوستان
همسر من برنده شده مدركش هم تو فرم ها ليسانس زدم الان هم مدرك موقتش به دستمون رسيده اما قابليت ترجمه نداره و مدرك اصلي هم احتمال زياد بعد از موعد مصاحبه به دستمون مي رسه. مدرك قبليش هم پيش دانشگاهيه.
به نظرتون ايميل بزنم براي تصحيح مدرك يا موقع مصاحبه نسخه ترجمه نشده ليسانس و نسخه ترجمه شده پيش دانشگاهي راببرم؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-24 ساعت 17:27)masoud92 نوشته:  سلام دوستان
همسر من برنده شده مدركش هم تو فرم ها ليسانس زدم الان هم مدرك موقتش به دستمون رسيده اما قابليت ترجمه نداره و مدرك اصلي هم احتمال زياد بعد از موعد مصاحبه به دستمون مي رسه. مدرك قبليش هم پيش دانشگاهيه.
به نظرتون ايميل بزنم براي تصحيح مدرك يا موقع مصاحبه نسخه ترجمه نشده ليسانس و نسخه ترجمه شده پيش دانشگاهي راببرم؟
مدرک همسرتون برای دانشگاه آزاد هست؟
ببینید بعضی از دالترجمه ها گواهی موقت رو هم ترجمه میکنند..ولی احتمال هست که تو مصاحبه به شما گیر بدن
تشکر کنندگان:
(2013-09-24 ساعت 17:27)masoud92 نوشته:  ...همسر من برنده شده مدركش هم تو فرم ها ليسانس زدم الان هم مدرك موقتش به دستمون رسيده اما قابليت ترجمه نداره و مدرك اصلي هم احتمال زياد بعد از موعد مصاحبه به دستمون مي رسه. مدرك قبليش هم پيش دانشگاهيه.
(2013-09-24 ساعت 18:36)masuodrh نوشته:  ...ببینید بعضی از دالترجمه ها گواهی موقت رو هم ترجمه میکنند..ولی احتمال هست که تو مصاحبه به شما گیر بدن
همون مدرک موقت رو ترجمه غیر رسمی (بدون مهر دادگستری و امور خارجه) کنید و با خودتون ببرین. پیش دانشگاهی و ترجمه اش هم برای احتیاط همراهتون باشه.تا امسال که به خاطر موقت بودن مدرک به کسی گیر نمی دادند.
تشکر کنندگان: aghaghia ، studpk ، storagemeter ، afshinghwink ، nedaba ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-09-21 ساعت 19:17)ha78sa نوشته:  دوستان سلام
من تو فرمهای ارسالی به KCC دانشجو بودن در مقطع بالاتر را ننوشتم. با توجه به اینکه من هفته اول نوامبر ترکیه مصاحبه دارم، بنظرتون تو مداراک ارسالی واسه سفارت فرم اصلاح شده رو بذارم یا روز مصاحبه اصلاحش کنم؟ اگه اصلا اعلام نکنم مشکلی پیش میاد؟
ممنون میشم راهنمایم کنید

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-24 ساعت 23:30)ha78sa نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 19:17)ha78sa نوشته:  دوستان سلام
من تو فرمهای ارسالی به KCC دانشجو بودن در مقطع بالاتر را ننوشتم. با توجه به اینکه من هفته اول نوامبر ترکیه مصاحبه دارم، بنظرتون تو مداراک ارسالی واسه سفارت فرم اصلاح شده رو بذارم یا روز مصاحبه اصلاحش کنم؟ اگه اصلا اعلام نکنم مشکلی پیش میاد؟
ممنون میشم راهنمایم کنید

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
ما هم تو مدارک ارسالی همسرم اشاره نکردیم به دانشجو بودنش..مدرک مقاطع قبلیش رو میبریم
تشکر کنندگان: ha78sa ، 3rip
دوستان من تا حالا به اين تاپيك سر نزده بودم سرخوش كه همه اطلاعاتمو درست وارد كردم
حالا كه نزديك مصاحبه است با يه چك ديدم سال شروع به كارم و سال تغيير سمتم رو اشتباه زدم البته تمام متن ها رو خوندم ميبينم زياد مهم نيست ولي براي اطمينان نظر شما هم ميخوام لطفااااااااااااااااااااا
يه پرينت از همون صفحه گرفتم و بزارم قبل قسم خوردن به افيسر بگم !!!!!
يا ايميل بزنم الان كه فايلم ابوظبيه ديگه ايميل به kcc معني نداره !!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، noobnoobi
(2013-09-25 ساعت 14:03)EKAM نوشته:  دوستان من تا حالا به اين تاپيك سر نزده بودم سرخوش كه همه اطلاعاتمو درست وارد كردم
حالا كه نزديك مصاحبه است با يه چك ديدم سال شروع به كارم و سال تغيير سمتم رو اشتباه زدم البته تمام متن ها رو خوندم ميبينم زياد مهم نيست ولي براي اطمينان نظر شما هم ميخوام لطفااااااااااااااااااااا
يه پرينت از همون صفحه گرفتم و بزارم قبل قسم خوردن به افيسر بگم !!!!!
يا ايميل بزنم الان كه فايلم ابوظبيه ديگه ايميل به kcc معني نداره !!!!

دوست محترم ,ما هم بعد از ترجمه مدارک متوجه اشکالات جزئی در تاریخها شدیم گویا خیلی مهم نیست میشه روز مصاحبه یه فرم جدید که از قبل پر شده واصلاحات لازم انجام شده پرینت بگیرید وهمراهتون ببرید و به آفیسر بدید ,البته مواردی در سال 2013 هم بودند که در سفر نامه هاشون نوشته بودند موارد جزیی رو خیلی راحت آفیسر رو همون فرمهای قبلی خط کشید و اصلاح کرد.بهر حال شما که دیگه آماده مصاحبه هستید,با آرزوی گرفتن ویزای یکضرب براتون...Rolleyes
تشکر کنندگان: EKAM ، ojee ، محبت ، noobnoobi
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا. من از برندگان 2014 هستم و در ماه جدید کارنت شدم. هرروز برای دیدن نامه دوم به سایت مربوطه مراجعه می‌کنم ولی فقط نامه اول را مشاهده می‌کنم. تازه امروز متوجه متنی شدم که از ما خواسته در فرم DS-230 بارکد خود را کپی کنیم
In order to facilitate the processing of your case, please include one printed copy of this barcode sheet when you return the DSP-122 and DS-230 (Parts I & II) forms to the Kentucky Consular Center (KCC).

من این کار را نکردم ولی ایمل زیر را از KCC گرفتم.

Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.

آیا من باید این مشکل را پیگیری و گزارش کنم؟
آیا به همین دلیل نیست که بعداز گذشت تقریبا 11 روز از کارنت شدن در بولتن ویزا نامه دومم را دریافت نکرده‌ام؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 20:43)arashS نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا. من از برندگان 2014 هستم و در ماه جدید کارنت شدم. هرروز برای دیدن نامه دوم به سایت مربوطه مراجعه می‌کنم ولی فقط نامه اول را مشاهده می‌کنم. تازه امروز متوجه متنی شدم که از ما خواسته در فرم DS-230 بارکد خود را کپی کنیم
In order to facilitate the processing of your case, please include one printed copy of this barcode sheet when you return the DSP-122 and DS-230 (Parts I & II) forms to the Kentucky Consular Center (KCC).

من این کار را نکردم ولی ایمل زیر را از KCC گرفتم.

Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.

آیا من باید این مشکل را پیگیری و گزارش کنم؟
آیا به همین دلیل نیست که بعداز گذشت تقریبا 11 روز از کارنت شدن در بولتن ویزا نامه دومم را دریافت نکرده‌ام؟
دوست عزیز با سلام
فرم بارکد را می بایستی همراه فرم ها و عکس ها می فرستاتید.بهتره بعنوان تکمیل مدارک به kcc ارسال بشه چون این نقص به شما اعلام شده.
شما با توجه به کیس نامبرتون که الان کارنت شده (زیر 2500 ) احتمالاً دیر فرم هاتون را ارسال کردید بنابر این تا پروسه بررسی kcc طی نشه نامه دوم جایگزین نمی شه .
در ضمن در تاپیک " نمونه مکاتبه با kcc " و " نحوه پرکردن و ارسال فرم های 230 و ..." اطلاعات بسیار مفید و ارزشمندی از طرف اساتید و پیشکسوتان ارجمند گردآوری شده و بنده به شما توصیه می کنم این تاپیک ها را مطالعه بفرمایید و بقیه کارهاتون رو با دقت و آرامش وبا زمانبندی مناسب انجام دهید تا به امید خدا آمادگی مصاحبه رو داشته باشید.
موفق باشید.Wink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، EKAM ، nedaba ، noobnoobi ، arashS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان