کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
سلام من در قسمت date of service مربوط به سربازى تارىخ صادر شدن کارت را نوشتم که مىشه date of issue اگه درست بگم. حالا مىخوام بدونم منظور از date of service چىه ؟ شروع خدمت ىا پاىان خدمت ىا....؟ و اىنکه من کارنت شدم و نامه دوم هم براىم امده مىتونم اىن خطام رو قبل قسم تصحىح کنم؟
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان:
(2013-09-27 ساعت 11:55)sargol2001@yahoo.com نوشته:  سلام من در قسمت date of service مربوط به سربازى تارىخ صادر شدن کارت را نوشتم که مىشه date of issue اگه درست بگم. حالا مىخوام بدونم منظور از date of service چىه ؟ شروع خدمت ىا پاىان خدمت ىا....؟ و اىنکه من کارنت شدم و نامه دوم هم براىم امده مىتونم اىن خطام رو قبل قسم تصحىح کنم؟

بله چرا که نه.Wink
تا اون جا که یادمه باید به این شکل نوشته میشد.
yyyy-dd-mm until yyyy-dd-mm
روز مصاحبه و قبل از مصاحبه تصحیح کنین.Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: sargol2001@yahoo.com ، EKAM ، محبت ، noobnoobi
ببخشيد دوستان در مورد عكس سوال داشتم خدمتتون من عكسي كه برا قرعه كشي استفاده كردم مال ٤ سال پيشه وهمونو فرستادم حالا متوجه شدم ميگن عكس نبايد از ٦ ماه گذشته باشه ازش اين مشكلي پيش نمياره؟ ميتونم عكس جديد روز مصاحبه ببرم؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2013-09-27 ساعت 15:45)kamix نوشته:  ببخشيد دوستان در مورد عكس سوال داشتم خدمتتون من عكسي كه برا قرعه كشي استفاده كردم مال ٤ سال پيشه وهمونو فرستادم حالا متوجه شدم ميگن عكس نبايد از ٦ ماه گذشته باشه ازش اين مشكلي پيش نمياره؟ ميتونم عكس جديد روز مصاحبه ببرم؟

حتما عكس جديد ببرين اونجا به افيسر بدين بهتره حرفي از ٤ سال نزنين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ojee ، storagemeter ، زری وحدتی ، H Pier ، محبت ، noobnoobi
سلام دوستان میخواستم بدونم اگر بخوام آدرس فرم 230-DS از بند 10و11 را تغییر بدم باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-27 ساعت 16:35)EKAM نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 15:45)kamix نوشته:  ببخشيد دوستان در مورد عكس سوال داشتم خدمتتون من عكسي كه برا قرعه كشي استفاده كردم مال ٤ سال پيشه وهمونو فرستادم حالا متوجه شدم ميگن عكس نبايد از ٦ ماه گذشته باشه ازش اين مشكلي پيش نمياره؟ ميتونم عكس جديد روز مصاحبه ببرم؟

عكسي كه ميگيريم نبايد روترش شه ؟ چه مشخصاتي بايد داشته باشه؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در

تشکر کنندگان:
(2013-09-28 ساعت 03:14)bahram2014 نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم اگر بخوام آدرس فرم 230-DS از بند 10و11 را تغییر بدم باید چیکار کنم؟
اگر قصد تغییر آدرس دارید.. به نظر من الآن کاری نکنید.... زمان مصاحبه فرم تصحیح شده خود را به آفیسر ارائه دهید..... تمام.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Sam2014 ، EKAM ، محبت ، noobnoobi
(2013-09-28 ساعت 03:42)kamix نوشته:  

عكسي كه ميگيريم نبايد روترش شه ؟ چه مشخصاتي بايد داشته باشه؟

خير نبايد روتوش داشته باشه. خيلي از عكاسيا بهشون بگين عكس براي آمريكا ميدونن چه مشخصاتي بايد داشته باشه. عكس 5*5 باشه.
در مورد روتوش در واقع هيچ كدوم از كشوراي خارجي اجازه روتوش نميدن. اما دست اين هنرمنداي داخلي درد نكنه كه با چنان مهارتي روتوش ميكنن كه هيچكي شك نميكنه.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: EKAM ، H Pier ، محبت ، nedaba ، noobnoobi
(2013-09-28 ساعت 12:56)studpk نوشته:  

عكسي كه ميگيريم نبايد روترش شه ؟ چه مشخصاتي بايد داشته باشه؟ به نظر شما عکس بگیرم بفرستم یا وقت مصاحبه ببرم فکر کنم 6 ماه دیگه مصاحبم باشه

خير نبايد روتوش داشته باشه. خيلي از عكاسيا بهشون بگين عكس براي آمريكا ميدونن چه مشخصاتي بايد داشته باشه. عكس 5*5 باشه.
در مورد روتوش در واقع هيچ كدوم از كشوراي خارجي اجازه روتوش نميدن. اما دست اين هنرمنداي داخلي درد نكنه كه با چنان مهارتي روتوش ميكنن كه هيچكي شك نميكنه.
من عکسی که فرستادم روتوشم شده خیلی نگرانم کرده میترسم این همه وسواس به خرج دادم حالا سر عکس به مشکل بخورم ؟
"اگر صخره در

تشکر کنندگان: EKAM
(2013-09-28 ساعت 22:20)kamix نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 12:56)studpk نوشته:  

عكسي كه ميگيريم نبايد روترش شه ؟ چه مشخصاتي بايد داشته باشه؟ به نظر شما عکس بگیرم بفرستم یا وقت مصاحبه ببرم فکر کنم 6 ماه دیگه مصاحبم باشه

من عکسی که فرستادم روتوشم شده خیلی نگرانم کرده میترسم این همه وسواس به خرج دادم حالا سر عکس به مشکل بخورم ؟

دوست عزیز به خاطر عکس برای کسی مشکل ایجاد نمیشه..فوقش عکس جدید رو از شما میگیرن و جایگزین قدیمی میکنن..خدایی این هم مسأله است که واسه خودتون نگرانی و استرس درست میکنین؟؟حیف جوونیت نیست آخه Wink
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، studpk ، kamix ، EKAM ، محبت ، nedaba ، noobnoobi
سلام بر دوستان گرامی
من یک سوال از خدمت اساتید داشتم و آنهم پاس یک از اعضا خانواده من صادر شده و فامیلی من شامل دو بخش است که در پاسپورت بدون فاصله و چسبیده قید شده است که به پلیس 10+ مراجعه کردم و به جواب اینکه بخش نامه امده و باید کلیه فامیلی ها چسبیده باشد مواجه شدم می خواستم بدانم در سفارت آمریکا این موضوع را اشکال نگیرند .ممنون می شوم راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 12:03)mehran_ha نوشته:  سلام بر دوستان گرامی
من یک سوال از خدمت اساتید داشتم و آنهم پاس یک از اعضا خانواده من صادر شده و فامیلی من شامل دو بخش است که در پاسپورت بدون فاصله و چسبیده قید شده است که به پلیس 10+ مراجعه کردم و به جواب اینکه بخش نامه امده و باید کلیه فامیلی ها چسبیده باشد مواجه شدم می خواستم بدانم در سفارت آمریکا این موضوع را اشکال نگیرند .ممنون می شوم راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان
سلام
خیر دوست خوبم هیچ مشکلی متوجه شما نخواهد شد. البته از این بابتSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، ojee ، mehran_ha ، noobnoobi
(2013-09-29 ساعت 12:03)mehran_ha نوشته:  سلام بر دوستان گرامی
با تشکر فراوان
اصلا مشکلی نیست یکی از دوست های ما آخر فامیلی اش مقدم داشت کوی ترجمه هاش با پاسش 3 جور متفاوت بود یکی رو چسبانده بودند مثل شما . یکی رو با دو تا o نوشته بودن و..... اصلا ایرادی نگرفتن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: EKAM ، ojee ، mehran_ha ، noobnoobi
(2013-09-25 ساعت 14:03)EKAM نوشته:  دوستان من تا حالا به اين تاپيك سر نزده بودم سرخوش كه همه اطلاعاتمو درست وارد كردم
حالا كه نزديك مصاحبه است با يه چك ديدم سال شروع به كارم و سال تغيير سمتم رو اشتباه زدم البته تمام متن ها رو خوندم ميبينم زياد مهم نيست ولي براي اطمينان نظر شما هم ميخوام لطفااااااااااااااااااااا
يه پرينت از همون صفحه گرفتم و بزارم قبل قسم خوردن به افيسر بگم !!!!!
يا ايميل بزنم الان كه فايلم ابوظبيه ديگه ايميل به kcc معني نداره !!!!

من یک هفته قبل مصاحبه در ابوظبی متوجه اشتباه در تاریخ کاری شوهرم و مدرک فارغ تحصیلی خودم شدم تازه زده بودم شوهرم سربازی نرفته تمام فرم ها رو آپدیت کردم و روز مصاحبه دادم کسی که مدارک رو تحویل میگیره و فرم های قبلی رو انداخت توی سطل آشغال
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، behdist ، studpk ، amin arefi ، EKAM ، noobnoobi ، آلیس-1980 ، reasonable
بچه ها اگه اشتباهی توی تاریخ یا مسائل دیگه دارید هیچ توضیحی ندهید فقط فرم ها رو آپدیت کنید و ببرید چون اون ها میدونند که زبان شما ضعیف هست و در تبدیل تاریخ اشتباه پیش میاد سعی کنید فقط به پرسش های آفیسر جواب های کوتاه داده و از زیادی حرف زدن و توضیح دادن پرهیز کنید
تشکر کنندگان: EKAM ، ojee ، amin arefi ، azadeh2014 ، noobnoobi ، reasonable ، jojo_hami ، masoudyara

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان