کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-09-29 ساعت 21:26)kamranh نوشته:  سلام.
ي ايميل از kcc به من رسيده که مضمونش اينه
اطلاعات شما با ثبت نام مغايرت دارد.
فک کنم کيس من بپره......
حتما اطلاعاتی که در میل دادید با اطلاعات ثبت نام اولیه فرق داره، شما باید اطلاعات زمان ثبت نام رو در میلتون وارد کنید واگر اشتباهی در اطلعات اولیه داشتید فقط در فرم ها اصلاحش کنید ولی برای تماس با کی سی سی از همون اطلاعات زمان ثبت نام حتی اگر اشتباه باشند باید استفاده کنید. صفحات قبلی رو اگر مطالعه کنید متوجه میشید که معمولا چه اشتباهاتی انجام میشه..
[/quote]
سلام
خوب چرا من که عکس ثبت نام اولیم با اونی که براشون با فرم ها ارسال کردم متفاوت بود چیزی نگفتن ؟؟
[/quote]
منظور اسم و فامیل و تاریخ تولد هست نه عکس!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-29 ساعت 22:28)honey rahmati نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 14:03)EKAM نوشته:  دوستان من تا حالا به اين تاپيك سر نزده بودم سرخوش كه همه اطلاعاتمو درست وارد كردم
حالا كه نزديك مصاحبه است با يه چك ديدم سال شروع به كارم و سال تغيير سمتم رو اشتباه زدم البته تمام متن ها رو خوندم ميبينم زياد مهم نيست ولي براي اطمينان نظر شما هم ميخوام لطفااااااااااااااااااااا
يه پرينت از همون صفحه گرفتم و بزارم قبل قسم خوردن به افيسر بگم !!!!!
يا ايميل بزنم الان كه فايلم ابوظبيه ديگه ايميل به kcc معني نداره !!!!

من یک هفته قبل مصاحبه در ابوظبی متوجه اشتباه در تاریخ کاری شوهرم و مدرک فارغ تحصیلی خودم شدم تازه زده بودم شوهرم سربازی نرفته تمام فرم ها رو آپدیت کردم و روز مصاحبه دادم کسی که مدارک رو تحویل میگیره و فرم های قبلی رو انداخت توی سطل آشغال

اگر یک اشکالی بود باید همه فرمها را دوباره داد یا فقط همان صفحه ای که اشکال داشته آپدیت کرد و داد؟
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 23:16)sabor نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 22:28)honey rahmati نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 14:03)EKAM نوشته:  دوستان من تا حالا به اين تاپيك سر نزده بودم سرخوش كه همه اطلاعاتمو درست وارد كردم
حالا كه نزديك مصاحبه است با يه چك ديدم سال شروع به كارم و سال تغيير سمتم رو اشتباه زدم البته تمام متن ها رو خوندم ميبينم زياد مهم نيست ولي براي اطمينان نظر شما هم ميخوام لطفااااااااااااااااااااا
يه پرينت از همون صفحه گرفتم و بزارم قبل قسم خوردن به افيسر بگم !!!!!
يا ايميل بزنم الان كه فايلم ابوظبيه ديگه ايميل به kcc معني نداره !!!!

من یک هفته قبل مصاحبه در ابوظبی متوجه اشتباه در تاریخ کاری شوهرم و مدرک فارغ تحصیلی خودم شدم تازه زده بودم شوهرم سربازی نرفته تمام فرم ها رو آپدیت کردم و روز مصاحبه دادم کسی که مدارک رو تحویل میگیره و فرم های قبلی رو انداخت توی سطل آشغال

اگر یک اشکالی بود باید همه فرمها را دوباره داد یا فقط همان صفحه ای که اشکال داشته آپدیت کرد و داد؟

فقط همون صفحه هاي آپديت شده رو ببرين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ojee ، masuodrh ، Sam2014 ، USA2014 ، noobnoobi ، reasonable
(2013-10-01 ساعت 23:20)k98k نوشته:  درود. یک سوال /من توی فورمهای سری اول که فرستادم آدرس زمان ثبت نامم رو که یک آدرس کلی بود نوشتم ولی آدرسی که تو پاکت انداختم آدرس دقیق بود.مشکلی پیش نمیاره انشا الله/؟

نه مشكلي پيش نمياد من كلا آدرسم عوض شد و تو نامه دوم آدرس جديدم رو نوشتن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان:
دوستانی که اشتباه فرم اولیه رو پر کردین خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان نگران نباشید ! ما اسم یکی از فرزندان ( ناتنی ) رو وارد نکرده بودیم و موقع پر کردن فرم ها توضیخ دادیم و به همراه با فرم ها فرستادیم و زمان مصاحبه هم کوچکتریم مشکلی پیش نیومد و فقط مدرک ازدواج رو نبرده بودیم و کسی که مصاخبه می کرد گفت بیارید تا ویزاهاتونو پرینت کنم و چون آخرین فرصت لاتاری 2013 بود تا از ایران برامون فرستادن ظرفیت ایرانی ها پر شده بود دیگه این قضیه مال 1 هفته پیش !
یک موضوعی که هیچ کس نمیدونه !!! می تونید کارای مدیکال خودتون رو بعد از مصاحبه انجام بدین ما هم همین کارو کردیم و مشکلی نداره چون اگه FBI چک بخورین ممکته مجبور شین از اول کلی واکسن بزنید یا اگه خدایی نکرده رد شدین مخصوصا اکه بچه دارین اینجوری بهتره
چون نمی تونم درست فارسی تایپ کنم به همین قدر مختصر توضیح میدم
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، kiana11 ، EKAM ، noobnoobi
(2013-10-02 ساعت 01:04)setareh kh نوشته:  دوستانی که اشتباه فرم اولیه رو پر کردین خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان نگران نباشید ! ما اسم یکی از فرزندان ( ناتنی ) رو وارد نکرده بودیم و موقع پر کردن فرم ها توضیخ دادیم و به همراه با فرم ها فرستادیم و زمان مصاحبه هم کوچکتریم مشکلی پیش نیومد و فقط مدرک ازدواج رو نبرده بودیم و کسی که مصاخبه می کرد گفت بیارید تا ویزاهاتونو پرینت کنم و چون آخرین فرصت لاتاری 2013 بود تا از ایران برامون فرستادن ظرفیت ایرانی ها پر شده بود دیگه این قضیه مال 1 هفته پیش !
یک موضوعی که هیچ کس نمیدونه !!! می تونید کارای مدیکال خودتون رو بعد از مصاحبه انجام بدین ما هم همین کارو کردیم و مشکلی نداره چون اگه FBI چک بخورین ممکته مجبور شین از اول کلی واکسن بزنید یا اگه خدایی نکرده رد شدین مخصوصا اکه بچه دارین اینجوری بهتره

دوست عزیز شما نام فرزند را در فرمهای اولیه وارد نکرده بودید یا زمان ثبت نام ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، kiana11
(2013-10-02 ساعت 13:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 01:04)setareh kh نوشته:  دوستانی که اشتباه فرم اولیه رو پر کردین خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان نگران نباشید ! ما اسم یکی از فرزندان ( ناتنی ) رو وارد نکرده بودیم و موقع پر کردن فرم ها توضیخ دادیم و به همراه با فرم ها فرستادیم و زمان مصاحبه هم کوچکتریم مشکلی پیش نیومد و فقط مدرک ازدواج رو نبرده بودیم و کسی که مصاخبه می کرد گفت بیارید تا ویزاهاتونو پرینت کنم و چون آخرین فرصت لاتاری 2013 بود تا از ایران برامون فرستادن ظرفیت ایرانی ها پر شده بود دیگه این قضیه مال 1 هفته پیش !

فرم ثبت نام ، همون که آخرش confirmation number میده
تشکر کنندگان: azadeh2014
(2013-10-02 ساعت 16:13)setareh kh نوشته:  

به نظر من همچینن اشتباهاتی اصلا قابل اغماض نیست..چون تو سفرنامه دوستان خوندم که یک مورد به علت ننوشتن اسم بچه شون ریجکت شدن
پس لطفا موارد این چنینی رو جدی بگیرید
و به شانس و اقبال حواله نکنید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، studpk

مطمئن هستید دوست عزیز چون عدم ثبت نام فرزند چه تنی و چه ناتنی در زمان ثبت نام لاتاری باعث ریجکت شدن کیس میشه ..!!!
اگر اینطور که گفتید بوده این از خوش شانسی شما بوده از یکطرف و بد شانسی شما از طرف دیگر بخاطر پرشدن ظرفیت ویزا و نگرفتن ویزا..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: masuodrh ، studpk ، noobnoobi
(2013-10-03 ساعت 19:40)KIMIA2005 نوشته:  

مطمئن هستید دوست عزیز چون عدم ثبت نام فرزند چه تنی و چه ناتنی در زمان ثبت نام لاتاری باعث ریجکت شدن کیس میشه ..!!!
اگر اینطور که گفتید بوده این از خوش شانسی شما بوده از یکطرف و بد شانسی شما از طرف دیگر بخاطر پرشدن ظرفیت ویزا و نگرفتن ویزا..
موضوع مهم اینه که چرا اسم بچه رو ننوشتین؟! ما دلیل موجهی داشتیم و آفیسر هم با لبخند گفت بله متوجه اشتباه شدم و هیچ اشکالی نداره ! دلیل داریم تا دلیل ! ما تمی دو نستیم بچه های همسر هم باید می توشتیم فکر می کردیم فقط biological child هستند و فقط صهل انگاری خودمون بود که قبول نشدیم 1 سال وقت داشتیم و ماه آخر فرم هارو فرستادیم ! تو پرواز برگشتمون به هیچ کس دیگه ویزا نداده بودن به خاطر ظرفیت ها
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، EKAM ، آلیس-1980 ، USA2014 ، noobnoobi
با سلام
والا ما که مشکلاتمون با خوندن بعضی تاپیک های دوستان بیشتر معلوم میشه،راستش من شهر محل تولدم اهواز بوده که به این صورت نوشته میشه ahwvaz ولی حالا که میبینم داخل فرمها ی ارسالی حتی زمانی که ثبت نام کردم ahvaz نوشتم یعنی بجای w حرفv گذاشتم،از یه استاد زبان سوال کردم گفت در هر دو حالت درسته حالا نمی دونم فرم ها رو اپدیت کنم ببرم یا نه?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، jojo_hami
(2013-10-04 ساعت 02:01)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
والا ما که مشکلاتمون با خوندن بعضی تاپیک های دوستان بیشتر معلوم میشه،راستش من شهر محل تولدم اهواز بوده که به این صورت نوشته میشه ahwvaz ولی حالا که میبینم داخل فرمها ی ارسالی حتی زمانی که ثبت نام کردم ahvaz نوشتم یعنی بجای w حرفv گذاشتم،از یه استاد زبان سوال کردم گفت در هر دو حالت درسته حالا نمی دونم فرم ها رو اپدیت کنم ببرم یا نه?

دوست عزیز این اشتباهات خیلی مهم نیست، ذهنِ خودتون رو مشغول این موارد نکنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، آلیس-1980 ، noobnoobi
(2013-10-04 ساعت 03:06)aghaghia نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 02:01)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام

دوست عزیز این اشتباهات خیلی مهم نیست، ذهنِ خودتون رو مشغول این موارد نکنید...

ممنونم اقاقیا دوست عزیز ،والا هر چه بیشتر سرچ میکنیم که حرفه ای تر بشیم برعکس بیشتر وسواس می شیم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، USA2014 ، noobnoobi ، nedaba ، m_yek
دوستانی که اشتباه فرم اولیه رو پر کردین خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان نگران نباشید ! ما اسم یکی از فرزندان ( ناتنی ) رو وارد نکرده بودیم و موقع پر کردن فرم ها توضیخ دادیم و به همراه با فرم ها فرستادیم و زمان مصاحبه هم کوچکتریم مشکلی پیش نیومد و فقط مدرک ازدواج رو نبرده بودیم و کسی که مصاخبه می کرد گفت بیارید تا ویزاهاتونو پرینت کنم و چون آخرین فرصت لاتاری 2013 بود تا از ایران برامون فرستادن ظرفیت ایرانی ها پر شده بود دیگه این قضیه مال 1 هفته پیش !
[/quote]
[/quote]
چه جوری میشه کارای مدیکالو بعد از مصاحبه انجام بدیم اگه میشه یه توضیح بدبن چون این خیلی بهتره منم خیلی وقتا اینو پرسیده بودم که الکی هزینه اضافه ندیم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
درود بر همگی دوستان من یک سوال داشتم اگر کسی پسوند یا پیشوند اسمش را وارد نکرده باشه مشکلی برایش رخ میده؟ مثلا این اسم فرضی را در نظر بگیریم اسد الله که به اشتباه وارد شود اسد این مشکل قابل حل هست؟ با سپاس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان