موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-14 ساعت 22:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-15 ساعت 13:49 توسط masoudyara.)
با سلام
قبول شده همسرم است و من بعد از ارسال فرمها شناسنامه ام رو عوض کردم.
در شناسنامه جدید محل تولد پدر و مادرم به دلیل تقسیمات جغرافیایی عوض شده
الان سوال من اینه که باید در این مورد میل بزنم یا روز مصاحبه فرم جدید بدم.
ممنون از راهنماییتون
لطفا یک نفر به من جواب بده
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخاستم بپرسم که من مادرم قبول شده مدرک تحصیلی و سابقه کار نداره
بعدش موقع ثبت نام high school no digre رو زدیم بعد یکی از بچه ها گفت اگه سابقه کار یا مدرک تحصیلی نداشته باشه
هیچ شانسی نداره یکی هست میتونه دیلم درست کنه براش (سوری ) بعدا مشکلی پیش نمیاد بخایم تصحیح کنیمش
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودم jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه کمک فکری و فنی لطفا"
من توی فرم های اولیه که فرستادم یه جا اشتباها" به جای آدرس خونه آدرس ایمیل دادم و یه جا هم یکی از حروف ایمیلم جا افتاده
1- به نظر شما بمونه تا روز مصاحبه اون روز درست کنم یا الان بفرستم ؟
2- اگه بمونه تا روز مصاحبه من باید موقع رفتن فرم ها رو دوباره پر کنم و بهشون بدم یا همون جا با خودکاری چیزی باید درستش کرد ؟
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-14 ساعت 23:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-14 ساعت 23:52 توسط mehdir.)
(2013-10-14 ساعت 23:09)zakieg نوشته: سلام دوستان
میخاستم بپرسم که من مادرم قبول شده مدرک تحصیلی و سابقه کار نداره
بعدش موقع ثبت نام high school no digre رو زدیم بعد یکی از بچه ها گفت اگه سابقه کار یا مدرک تحصیلی نداشته باشه
هیچ شانسی نداره یکی هست میتونه دیلم درست کنه براش (سوری ) بعدا مشکلی پیش نمیاد بخایم تصحیح کنیمش
دوست عزیز شما متاسفانه هنوز جواب سوالتون رو نگرفتید با اینکه فکر کنم توی خیلی از صفحات اینو مطرح کردید اما جواب دوستان هنوز شمارو قانع نکرده که با توجه به تعدد و تنوع نظرات کاملا" طبیعی هست
من به شما پیشنهاد میکنم شروع کنید تایپیک پارسال رو بخونید اگه درست خاطرم مونده باشه بودند کسانی با مشکل شما اینهارو پیدا کنید و باهاشون مستقیم مشاوره کنید قطعا" کسانی که این راه رو رفتن فقط میتونن یه کمک مفید به شما بکنند
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-15 ساعت 00:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-15 ساعت 00:07 توسط mehdir.)
(2013-10-04 ساعت 01:31)setareh kh نوشته: (2013-10-03 ساعت 19:40)KIMIA2005 نوشته: (2013-10-02 ساعت 16:13)setareh kh نوشته: (2013-10-02 ساعت 13:19)KIMIA2005 نوشته: (2013-10-02 ساعت 01:04)setareh kh نوشته: دوستانی که اشتباه فرم اولیه رو پر کردین خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان نگران نباشید ! ما اسم یکی از فرزندان ( ناتنی ) رو وارد نکرده بودیم و موقع پر کردن فرم ها توضیخ دادیم و به همراه با فرم ها فرستادیم و زمان مصاحبه هم کوچکتریم مشکلی پیش نیومد و فقط مدرک ازدواج رو نبرده بودیم و کسی که مصاخبه می کرد گفت بیارید تا ویزاهاتونو پرینت کنم و چون آخرین فرصت لاتاری 2013 بود تا از ایران برامون فرستادن ظرفیت ایرانی ها پر شده بود دیگه این قضیه مال 1 هفته پیش !
یک موضوعی که هیچ کس نمیدونه !!! می تونید کارای مدیکال خودتون رو بعد از مصاحبه انجام بدین ما هم همین کارو کردیم و مشکلی نداره چون اگه FBI چک بخورین ممکته مجبور شین از اول کلی واکسن بزنید یا اگه خدایی نکرده رد شدین مخصوصا اکه بچه دارین اینجوری بهتره
چون نمی تونم درست فارسی تایپ کنم به همین قدر مختصر توضیح میدم
دوست عزیز شما نام فرزند را در فرمهای اولیه وارد نکرده بودید یا زمان ثبت نام ؟
فرم ثبت نام ، همون که آخرش confirmation number میده
مطمئن هستید دوست عزیز چون عدم ثبت نام فرزند چه تنی و چه ناتنی در زمان ثبت نام لاتاری باعث ریجکت شدن کیس میشه ..!!!
اگر اینطور که گفتید بوده این از خوش شانسی شما بوده از یکطرف و بد شانسی شما از طرف دیگر بخاطر پرشدن ظرفیت ویزا و نگرفتن ویزا..
موضوع مهم اینه که چرا اسم بچه رو ننوشتین؟! ما دلیل موجهی داشتیم و آفیسر هم با لبخند گفت بله متوجه اشتباه شدم و هیچ اشکالی نداره ! دلیل داریم تا دلیل ! ما تمی دو نستیم بچه های همسر هم باید می توشتیم فکر می کردیم فقط biological child هستند و فقط صهل انگاری خودمون بود که قبول نشدیم 1 سال وقت داشتیم و ماه آخر فرم هارو فرستادیم ! تو پرواز برگشتمون به هیچ کس دیگه ویزا نداده بودن به خاطر ظرفیت ها
خاطرم هست تو ی صفحه کلیرنس پارسال یکی از بنده خدایی های که همین اشتباه رو کرده بود و فرزند همسرش که به دلیل مشکل جسمیش پیش همسر سابق ایشون زندگی میکرد رو ننوشته بود ، ایشون نوشته بود که با تمام اصراری که به آفیسر کردیم آفیسر فقط میگفت که متاسفم و من نمیتونم کاری بکنم چون شما رو KCCرد کرده
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من بعد از کلی زمان که از ارسال فرمهم گذشته تازه متوجه شدم که چندتا اشکال توشون وجود داره:
1-سوابق تحصیلی دیپلمم رو که 11 ساله بوده رو 10 سال وارد کردم (با توجه به سالهای آغاز و پایان) البته آخرین مدرکم لیسانس هستش.
2- اسپل شهر محل تولدم با پاسم همخوانی نداره
چه میشه کرد با اینا؟ آیا باید با ای میل توضیح بدم ، و این کافیه ؟ یا اینکه باید فرم هارو دوباره بفرستم ؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان همسرم تاريخ فارغ التحصيليشو دوماه زودتر زده چون فكر ميكرد كه پايان خرداد را بأيد بزنه ولي الان كه رفته مدركشو گرفته (البته بعد از ١٤ سال رفته دنبال مداركش)تاريخ فارغ التصيلي خورده توي مرداد ماه الان بأيد إيميل بزنيم يا روز مصاحبه بهشون بگيم البته برنده اصلي خودم هستم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي