کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-10-12 ساعت 11:10)makan ansari نوشته:  درود بر همگی دوستان من یک سوال داشتم اگر کسی پسوند یا پیشوند اسمش را وارد نکرده باشه مشکلی برایش رخ میده؟ مثلا این اسم فرضی را در نظر بگیریم اسد الله که به اشتباه وارد شود اسد این مشکل قابل حل هست؟ با سپاس

بله به کی سی سی ایمیل بزنید و اعلام کنید که اسمتون رو در ثبت نام اولیه اشتباه وارد کردید ولی در فرم ها صحیح بنویسید و براشون ارسال کنید....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba
با سلام
قبول شده همسرم است و من بعد از ارسال فرمها شناسنامه ام رو عوض کردم.
در شناسنامه جدید محل تولد پدر و مادرم به دلیل تقسیمات جغرافیایی عوض شده
الان سوال من اینه که باید در این مورد میل بزنم یا روز مصاحبه فرم جدید بدم.
ممنون از راهنماییتون
لطفا یک نفر به من جواب بده
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میخاستم بپرسم که من مادرم قبول شده مدرک تحصیلی و سابقه کار نداره
بعدش موقع ثبت نام high school no digre رو زدیم بعد یکی از بچه ها گفت اگه سابقه کار یا مدرک تحصیلی نداشته باشه
هیچ شانسی نداره یکی هست میتونه دیلم درست کنه براش (سوری ) بعدا مشکلی پیش نمیاد بخایم تصحیح کنیمش
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودمCool jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز یه کمک فکری و فنی لطفا"
من توی فرم های اولیه که فرستادم یه جا اشتباها" به جای آدرس خونه آدرس ایمیل دادم و یه جا هم یکی از حروف ایمیلم جا افتاده
1- به نظر شما بمونه تا روز مصاحبه اون روز درست کنم یا الان بفرستم ؟
2- اگه بمونه تا روز مصاحبه من باید موقع رفتن فرم ها رو دوباره پر کنم و بهشون بدم یا همون جا با خودکاری چیزی باید درستش کرد ؟
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 23:09)zakieg نوشته:  سلام دوستان
بعدش موقع ثبت نام high school no digre رو زدیم بعد یکی از بچه ها گفت اگه سابقه کار یا مدرک تحصیلی نداشته باشه
هیچ شانسی نداره یکی هست میتونه دیلم درست کنه براش (سوری ) بعدا مشکلی پیش نمیاد بخایم تصحیح کنیمش

دوست عزیز شما متاسفانه هنوز جواب سوالتون رو نگرفتید با اینکه فکر کنم توی خیلی از صفحات اینو مطرح کردید اما جواب دوستان هنوز شمارو قانع نکرده که با توجه به تعدد و تنوع نظرات کاملا" طبیعی هست
من به شما پیشنهاد میکنم شروع کنید تایپیک پارسال رو بخونید اگه درست خاطرم مونده باشه بودند کسانی با مشکل شما اینهارو پیدا کنید و باهاشون مستقیم مشاوره کنید قطعا" کسانی که این راه رو رفتن فقط میتونن یه کمک مفید به شما بکنند
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: zakieg ، nedaba
(2013-10-04 ساعت 01:31)setareh kh نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 19:40)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 16:13)setareh kh نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 13:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 01:04)setareh kh نوشته:  دوستانی که اشتباه فرم اولیه رو پر کردین خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان نگران نباشید ! ما اسم یکی از فرزندان ( ناتنی ) رو وارد نکرده بودیم و موقع پر کردن فرم ها توضیخ دادیم و به همراه با فرم ها فرستادیم و زمان مصاحبه هم کوچکتریم مشکلی پیش نیومد و فقط مدرک ازدواج رو نبرده بودیم و کسی که مصاخبه می کرد گفت بیارید تا ویزاهاتونو پرینت کنم و چون آخرین فرصت لاتاری 2013 بود تا از ایران برامون فرستادن ظرفیت ایرانی ها پر شده بود دیگه این قضیه مال 1 هفته پیش !
یک موضوعی که هیچ کس نمیدونه !!! می تونید کارای مدیکال خودتون رو بعد از مصاحبه انجام بدین ما هم همین کارو کردیم و مشکلی نداره چون اگه FBI چک بخورین ممکته مجبور شین از اول کلی واکسن بزنید یا اگه خدایی نکرده رد شدین مخصوصا اکه بچه دارین اینجوری بهتره
چون نمی تونم درست فارسی تایپ کنم به همین قدر مختصر توضیح میدم

دوست عزیز شما نام فرزند را در فرمهای اولیه وارد نکرده بودید یا زمان ثبت نام ؟

فرم ثبت نام ، همون که آخرش confirmation number میده

مطمئن هستید دوست عزیز چون عدم ثبت نام فرزند چه تنی و چه ناتنی در زمان ثبت نام لاتاری باعث ریجکت شدن کیس میشه ..!!!
اگر اینطور که گفتید بوده این از خوش شانسی شما بوده از یکطرف و بد شانسی شما از طرف دیگر بخاطر پرشدن ظرفیت ویزا و نگرفتن ویزا..
موضوع مهم اینه که چرا اسم بچه رو ننوشتین؟! ما دلیل موجهی داشتیم و آفیسر هم با لبخند گفت بله متوجه اشتباه شدم و هیچ اشکالی نداره ! دلیل داریم تا دلیل ! ما تمی دو نستیم بچه های همسر هم باید می توشتیم فکر می کردیم فقط biological child هستند و فقط صهل انگاری خودمون بود که قبول نشدیم 1 سال وقت داشتیم و ماه آخر فرم هارو فرستادیم ! تو پرواز برگشتمون به هیچ کس دیگه ویزا نداده بودن به خاطر ظرفیت ها

خاطرم هست تو ی صفحه کلیرنس پارسال یکی از بنده خدایی های که همین اشتباه رو کرده بود و فرزند همسرش که به دلیل مشکل جسمیش پیش همسر سابق ایشون زندگی میکرد رو ننوشته بود ، ایشون نوشته بود که با تمام اصراری که به آفیسر کردیم آفیسر فقط میگفت که متاسفم و من نمیتونم کاری بکنم چون شما رو KCCرد کرده
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 23:43)mehdir نوشته:  دوستان عزیز یه کمک فکری و فنی لطفا"
من توی فرم های اولیه که فرستادم یه جا اشتباها" به جای آدرس خونه آدرس ایمیل دادم و یه جا هم یکی از حروف ایمیلم جا افتاده
1- به نظر شما بمونه تا روز مصاحبه اون روز درست کنم یا الان بفرستم ؟
2- اگه بمونه تا روز مصاحبه من باید موقع رفتن فرم ها رو دوباره پر کنم و بهشون بدم یا همون جا با خودکاری چیزی باید درستش کرد ؟

روز مصاحبه هم میتونید درستش کنید چون قرار نیست چیزی براتون بفرستن و در مورد دوم هر 2 کار رو میتونید انجام بدید، بعضی از دوستان فرم جدید و اپدیت شده بردن، شما میتونید فرم جدید رو تهیه کنید اونجا از شخصی که ازتون مدارک رو میگیره سوال کنید که آیا میشه در همون فرم درستش کرد یا حتما باید فرم جدید رو تحویل بدین...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: EKAM ، mehdir ، reasonable
(2013-10-14 ساعت 23:50)mehdir نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:09)zakieg نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز شما متاسفانه هنوز جواب سوالتون رو نگرفتید با اینکه فکر کنم توی خیلی از صفحات اینو مطرح کردید اما جواب دوستان هنوز شمارو قانع نکرده که با توجه به تعدد و تنوع نظرات کاملا" طبیعی هست
من به شما پیشنهاد میکنم شروع کنید تایپیک پارسال رو بخونید اگه درست خاطرم مونده باشه بودند کسانی با مشکل شما اینهارو پیدا کنید و باهاشون مستقیم مشاوره کنید قطعا" کسانی که این راه رو رفتن فقط میتونن یه کمک مفید به شما بکنند
فکر می کنم کاربری با نام negarita بود.می تونین از ایشون اطلاعات خوبی بگیرین.
البته تنها مساله ایشون در طول این مدت حضور در مهاجرسرا همین بود.Big Grin
در غیر این صورت به ندرت این طرفا پیداش میشه.
با این حال من کمی به شما توضیح می دم.دوست عزیز اگه مادر شما دیپلم قدیم هم داشته باشه می تونین با مراجعه با بایگانی راکد آموزش و پرورش ریز نمرات ایشون رو در بیارین.اگر هم که نه و اگر ایشون سابقه کاری هم ندارن،ایشون اصلا مجاز به ثبت نام نبودن و برنده شدن ایشون و نگرفتن ویزا به منزله از بین رفتن یک شانس برای دوستانی که می خوان بیان حساب میشه.فکر مدرک جعلی هم از اون کاراست که حداقل من یکی به هیچ وجه توصیه نمی کنم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi
(2013-10-14 ساعت 22:59)masoudyara نوشته:  با سلام
قبول شده همسرم است و من بعد از ارسال فرمها شناسنامه ام رو عوض کردم.
در شناسنامه جدید محل تولد پدر و مادرم به دلیل تقسیمات جغرافیایی عوض شده
الان سوال من اینه که باید در این مورد میل بزنم یا روز مصاحبه فرم جدید بدم.
ممنون از راهنماییتون

من هم محل تولد مادرم رو بر اساس شناسنامه ای که ایشون جدیدا گرفته بودن زدم.غافل از اینکه تو شناسنامه من جای دیگه ای نوشته شده.بماند اینکه هدف ایشون از این تغییر شناسنامه تغییر اسم بوده که اون هم در شناسنامه من تغییر نکرده بود.من به خاطر اشتباهات زیادی که در فرم های سری اول داشتم،این اشتباه رو هم اصلاح و فرم های جدید رو فرستادم.اما اگه شما فقط همین مشکل رو دارین به نظر من مشکلی پیش نخواهد اومد.فقط به خاطر محکم کاری اصل و ترجمه شناسنامه مادرتون همراهتون باشه.کاره که من هم کردم و بی فایده بود.اگر هم فکر می کنین اشتباهات دیگه ای هم دارین ارسال دوباره فرمها توصیه می شه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: EKAM ، masoudyara
(2013-10-12 ساعت 11:10)makan ansari نوشته:  درود بر همگی دوستان من یک سوال داشتم اگر کسی پسوند یا پیشوند اسمش را وارد نکرده باشه مشکلی برایش رخ میده؟ مثلا این اسم فرضی را در نظر بگیریم اسد الله که به اشتباه وارد شود اسد این مشکل قابل حل هست؟ با سپاس

کجا ننوشته ؟تو ثبت نام اولیه یا توی فرم های سری اول ؟
اسامی باید منطبق با پاسپورت و شناسنامه باشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: EKAM
سلام دوستان
من بعد از کلی زمان که از ارسال فرمهم گذشته تازه متوجه شدم که چندتا اشکال توشون وجود داره:
1-سوابق تحصیلی دیپلمم رو که 11 ساله بوده رو 10 سال وارد کردم (با توجه به سالهای آغاز و پایان) البته آخرین مدرکم لیسانس هستش.
2- اسپل شهر محل تولدم با پاسم همخوانی نداره
چه میشه کرد با اینا؟ آیا باید با ای میل توضیح بدم ، و این کافیه ؟ یا اینکه باید فرم هارو دوباره بفرستم ؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: sepideh_
(2013-10-15 ساعت 16:13)milad.m1986 نوشته:  سلام دوستان
من بعد از کلی زمان که از ارسال فرمهم گذشته تازه متوجه شدم که چندتا اشکال توشون وجود داره:
1-سوابق تحصیلی دیپلمم رو که 11 ساله بوده رو 10 سال وارد کردم (با توجه به سالهای آغاز و پایان) البته آخرین مدرکم لیسانس هستش.
چه میشه کرد با اینا؟ آیا باید با ای میل توضیح بدم ، و این کافیه ؟ یا اینکه باید فرم هارو دوباره بفرستم ؟
سلام دوست عزیز، فعلا ایمیل بزنید و فرم های آپدیت شده رو روز مصاحبه تحویل بدید...
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sepideh_ ، nedaba
(2013-10-15 ساعت 17:43)aghaghia نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 16:13)milad.m1986 نوشته:  سلام دوستان
سلام دوست عزیز، فعلا ایمیل بزنید و فرم های آپدیت شده رو روز مصاحبه تحویل بدید...
دوست عزیز
در صورت ایمیل زدن از ایمیلی که می فرستید و جوابش هم پرینت داشته باشید+ فرمهای آپدیت شده که روز مصاحبه با خودتون می برید.
تشکر کنندگان: nedaba
سلام دوستان همسرم تاريخ فارغ التحصيليشو دوماه زودتر زده چون فكر ميكرد كه پايان خرداد را بأيد بزنه ولي الان كه رفته مدركشو گرفته (البته بعد از ١٤ سال رفته دنبال مداركش)تاريخ فارغ التصيلي خورده توي مرداد ماه الان بأيد إيميل بزنيم يا روز مصاحبه بهشون بگيم البته برنده اصلي خودم هستم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان:
(2013-10-16 ساعت 18:36)reza16 نوشته:  سلام دوستان همسرم تاريخ فارغ التحصيليشو دوماه زودتر زده چون فكر ميكرد كه پايان خرداد را بأيد بزنه ولي الان كه رفته مدركشو گرفته (البته بعد از ١٤ سال رفته دنبال مداركش)تاريخ فارغ التصيلي خورده توي مرداد ماه الان بأيد إيميل بزنيم يا روز مصاحبه بهشون بگيم البته برنده اصلي خودم هستم

نگران نباشین.مدرک فرد بنده مورد نیازه و اصلا و ابدا با مدرک همسرتون کاری ندارن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sepideh_ ، nedaba ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان