کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-10-15 ساعت 16:13)milad.m1986 نوشته:  سلام دوستان
من بعد از کلی زمان که از ارسال فرمهم گذشته تازه متوجه شدم که چندتا اشکال توشون وجود داره:
1-سوابق تحصیلی دیپلمم رو که 11 ساله بوده رو 10 سال وارد کردم (با توجه به سالهای آغاز و پایان) البته آخرین مدرکم لیسانس هستش.
2- اسپل شهر محل تولدم با پاسم همخوانی نداره
چه میشه کرد با اینا؟ آیا باید با ای میل توضیح بدم ، و این کافیه ؟ یا اینکه باید فرم هارو دوباره بفرستم ؟
دوست عزیز منم مشکل مشابه شما داشتم فرمهارو آپدیت کردم و مجددا ایمیل کردم البته بار اولم ایمیل کرده بودم،کی سی سی هم خیلی سریع جواب دادکه فرم ها رسیده و به کیس اضافه شده اگه هنوز کارنت نشدین راه کارخوبیه و اگه کارنت شدین می تونید با خودتون زمان مصاحبه ببرینو قبل از قسم خوردن به افیسر ارائه بدین و در موردش توضیخ بدین.
درکل نگران نباشین
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: nedaba ، lilac ، reasonable ، jojo_hami
سلام دوستان.
نمی دونم چند تا از شما عزیزان به خاطر اشتباهاتی که توی فرم های ارسالی داشتین استرس دارین.اما قطع به یقین آدمی مسترس تر از من تو این ماجرا نبودین.سال گذشته بعد از ارسال فرمها متوجه شدم که قسمت مربوط به سربازی رو NO زدم.این در حالیه که من مارت پایان خدمت ارتش دارم.موضوع سربازی هم از اون داستاهایی هست که یه جورایی حس کردم این اشتباه می تونه واسم گرون تمام بشه.البته به جز این اشتباه لپی،یه چند تا اشتباه دیگه هم داشتم و نهایتا تصمیم رو بر این گذاشتیم که ضمن هماهنکی با کی سی سی فرم هارو دوباره ارسال کنیم.خوشبختانه روز مصاحبه فرم اصلاح شده من رو داشتم و اتفاقا صحبتی هم از بابت این مسائل به میون نیومد.این یعنی تمام استرس این مدت من بیهوده بوده و جز عذاب خودم فایده دیگه ای نداشته.
شما هم اگه ایراد خاصی که شائبه مخفی کاری رو به ذهن متبادر نکنه،نگران چیزی نباشین.اشتباهاتی مثل متاهل یا مجرد بودن رو خلاف واقع نوشتن و یا اسامی فرزندان رو به صورت کامل وارد نکردن در زمان ثبت نام بعضا می تونه منجر به رد شدن کیس هم بشه.البته باز هم میگم در همین موارد هم بعضا استثنااتی بوده.پس خودتون رو از بابت اشتباهات جزئی نگران نکنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: EKAM ، mehdir ، amin arefi ، nedaba ، masoud z ، ffrfar ، lilac ، m_yek ، آلیس-1980 ، reasonable
سلام دوستان
راستش چند تا موضوع هست که خیلی فکر من و درگیر کرده و آن این است که وقتی من فرم ها را ارسال کردم به چند تا نکته اشاره نکردم چون مورد اول را که اصلا یادم نبود مورد دوم را هم فکر می کردم مهم نیست:
1- تدریس همسر من در دانشگاه آزاد ورامین بمدت 3 ترم بوده است و چون قبلا ما برای کانادا هم اقدام کرده ایم در cv که به سفارت کانادا ارسال کردیم این قضیه را در آنجا مطرح کرده ایم ولیدر فرم ها اشاره ای به این قضیه نداشتم.
2- اینکه همسر من دو شرکت برای انجام کاری که اصلا انجام هم نشد ثبت کرد و تاسیس هم نشدند و ما از مدارک یکی از این شرکتها برای ویزای توریستی به اروپا استفاده کردیم و الان نیز این شرکت بسته شده است و من اشاره ای به این قضیه در فرمهای ارسالی نکردم چون فکر می کردم مهم نیست و کاری در این شرکتها انجام نشده و فقط در حد ثبت بوده اند .حالا نمی دونم چکار کنم دوباره فرم را پر کنم و اصلاحیه بفرستم و یا زمان مصاحبه بگم و اصلاح کنم و یا اصلا نیازی به مطرح کردن این دو مورد وجود ندارد؟؟؟
ممنون می شم اگر من را راهنمایی کنید.
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من همسرم برنده ی لاتاری هستند

موقع ثبت نام مدرک همسرم را لیسانس زدیم ولی به دلایلی موفق به گرفتن لیسانس نشد

ولی تو فرمهای 230و 122 واسش دیپلم رد کردم

به نظرتون مشکلی پیش میاد واسمون یا نه ؟
ممنون میشم اگه دوستان جواب بدند
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 16:03)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

من همسرم برنده ی لاتاری هستند

موقع ثبت نام مدرک همسرم را لیسانس زدیم ولی به دلایلی موفق به گرفتن لیسانس نشد

ولی تو فرمهای 230و 122 واسش دیپلم رد کردم

به نظرتون مشکلی پیش میاد واسمون یا نه ؟
ممنون میشم اگه دوستان جواب بدند
مشکلی نیست، فقط اگر مدارکی دال بر این که دانشجو بودن رو بتونید ببرید یا این که انصراف دادن و غیره رو حتما ترجمه کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pouria.narimisa
دوستان زمانی که من برای همسرم ثبت نام کردم همسرم پاسپورت نداشت و من هم از روی شناسنامه تاریخ تولد را تبدیل به میلادی کردم و ثبت نام کردم
در صورتی که به علت بد خط بودن تاریخ تولد در شناسنامه یه اختلاف یک روزه بر روی کارت ملی و شناسنامه وجود داره
یعنی اینکه شناسنامه هفتم خرداد ماه میباشد و بعضی ها اونو هشتم میخونن
به همین علت کارت ملی ایشون هشتم خرداد ماه صادر شده
حدودا 5 ماه پیش برای همسرم پاسپورت گرفتم و متوجه شدم که که تاریخ تولد پاسپورت از روی کارت ملی صادر شده یعنی هشتم خرداد
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید دوستان
الان وقتی موضوع را با همسرم در میان گذاشتم ایشون گفتن که تو موقع ثبت نام با تاریخ درست یعنی از روی کارت ملی هشتم خرداد را تبدیل کردی در صورتی که من اینطور فکر نمیکنم
الان دو تامو به شک افتادیم که با چه تاریخی ثبت نام کردیم
ولی موقع فرستادن فرم ها اون تاریخ و بر حسب پاسپورت نوشتم
الان خیلی نگرانم
نمیدونم چی میشه
دوستان کسی از شما میدونه که من باید چی کار کنم ؟
آیا مشکلی برای ما پیش خواهد آمد یا خیر؟

ممنون از شما
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 16:41)pouria.narimisa نوشته:  دوستان زمانی که من برای همسرم ثبت نام کردم همسرم پاسپورت نداشت و من هم از روی شناسنامه تاریخ تولد را تبدیل به میلادی کردم و ثبت نام کردم
در صورتی که به علت بد خط بودن تاریخ تولد در شناسنامه یه اختلاف یک روزه بر روی کارت ملی و شناسنامه وجود داره

از نظر این که در موقع ثبت نام 1روز اشتباه کرده باشید مشکلی پیش نمیاد ولی این اختلاف بین پاسپورت و شناسنامه ممکنه دردسر ساز بشه براتون چون ترجمه شناسنامه رو ازتون میخوان و کارت ملی معمولا خیلی مهم نیست و کم پیش میاد که کارت ملی رو بخوان، پس بهتره برای رفع این مشکل اگر وقت دارید برید و شناسنامه تون رو تعویض کنید و یا برید کارت ملی و پاسپورتتون رو تعویض کنید و یا حتی اگر ممکنه ثبت احوال یک توضیحاتی به مدارک شناسایی تون اضافه کنه که بتونید ترجمه ش کنید و به آفیسر نشون بدید که متوجه مشکل بشه...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، nedaba
(2013-10-20 ساعت 16:47)aghaghia نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 16:41)pouria.narimisa نوشته:  دوستان زمانی که من برای همسرم ثبت نام کردم همسرم پاسپورت نداشت و من هم از روی شناسنامه تاریخ تولد را تبدیل به میلادی کردم و ثبت نام کردم

از نظر این که در موقع ثبت نام 1روز اشتباه کرده باشید مشکلی پیش نمیاد ولی این اختلاف بین پاسپورت و شناسنامه ممکنه دردسر ساز بشه براتون چون ترجمه شناسنامه رو ازتون میخوان و کارت ملی معمولا خیلی مهم نیست و کم پیش میاد که کارت ملی رو بخوان، پس بهتره برای رفع این مشکل اگر وقت دارید برید و شناسنامه تون رو تعویض کنید و یا برید کارت ملی و پاسپورتتون رو تعویض کنید و یا حتی اگر ممکنه ثبت احوال یک توضیحاتی به مدارک شناسایی تون اضافه کنه که بتونید ترجمه ش کنید و به آفیسر نشون بدید که متوجه مشکل بشه...

ممنون بابت پاسختون
دوست عزیز مشکل ما اینه که نمیدونیم که کدوم تاریخ تولد را برای ثبت نام وارد کردیم
من موقع فرستادن فرمها ایملی به فرمت زیر فرستادم

Case Number: *********
Date of Birth : مطابق با پاسپورت
Name : ***

اگر موقع ثبت نام تاریخ تولد را مطابق با پاسپورت وارد نکرده باشیم احتمال این هست که فرم های ما را وارد کیسمون نکنند؟
یا اینکه کارنت نشیم ؟

احتمال این چیزا وجود داره ؟

ممنون از شما
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-10-20 ساعت 17:52)pouria.narimisa نوشته:  ممنون بابت پاسختون
دوست عزیز مشکل ما اینه که نمیدونیم که کدوم تاریخ تولد را برای ثبت نام وارد کردیم
من موقع فرستادن فرمها ایملی به فرمت زیر فرستادم

Case Number: *********
Date of Birth : مطابق با پاسپورت
Name : ***

اگر موقع ثبت نام تاریخ تولد را مطابق با پاسپورت وارد نکرده باشیم احتمال این هست که فرم های ما را وارد کیسمون نکنند؟
یا اینکه کارنت نشیم ؟

احتمال این چیزا وجود داره ؟

ممنون از شما
خواهش میکنم در صفحه سایت دی وی، جایی که چک می کنید که برنده شدید یا نه، گزینه فراموش کردن کانفرمیش نامبر هست که با دادن اطلاعات تون بهتون کانفرمیشن نامبر رو میده، اگر تاریخ تولدتون رو اشتباه بزنید این کانفرمیش نامبر رو بهتون نمیده، هر 2 تاریخ رو امتحان کنید ببینید با کدومشون ثبت نام کردید... این هم لینکش https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، nedaba ، 2014families lottery winners ، lilac
(2013-10-20 ساعت 10:04)taleghani نوشته:  سلام دوستان
راستش چند تا موضوع هست که خیلی فکر من و درگیر کرده و آن این است که وقتی من فرم ها را ارسال کردم به چند تا نکته اشاره نکردم چون مورد اول را که اصلا یادم نبود مورد دوم را هم فکر می کردم مهم نیست:
1- تدریس همسر من در دانشگاه آزاد ورامین بمدت 3 ترم بوده است و چون قبلا ما برای کانادا هم اقدام کرده ایم در cv که به سفارت کانادا ارسال کردیم این قضیه را در آنجا مطرح کرده ایم ولیدر فرم ها اشاره ای به این قضیه نداشتم.
2- اینکه همسر من دو شرکت برای انجام کاری که اصلا انجام هم نشد ثبت کرد و تاسیس هم نشدند و ما از مدارک یکی از این شرکتها برای ویزای توریستی به اروپا استفاده کردیم و الان نیز این شرکت بسته شده است و من اشاره ای به این قضیه در فرمهای ارسالی نکردم چون فکر می کردم مهم نیست و کاری در این شرکتها انجام نشده و فقط در حد ثبت بوده اند .حالا نمی دونم چکار کنم دوباره فرم را پر کنم و اصلاحیه بفرستم و یا زمان مصاحبه بگم و اصلاح کنم و یا اصلا نیازی به مطرح کردن این دو مورد وجود ندارد؟؟؟
دوست عزیز نام همسرتون را یک سرچ تو گوگل و یاهو بکنید ، ببینید چه چیزی بدست می اورید .معمولا اداره ثبت شرکتها ،نام شرکت واعضای هیت مدیره تمام شرکتها را در انجا گذاشته است ، اگر نام همسرتان بود شک نکنید وفرم ها را اصلاح کنید ، البته اگر جای شما بودم برای اینکه از استرسم تا زمان مصاحبه کم شود با کی سی سی مکاتبه وفرم ها را اصلاح می کردم چون فرمودید که شرکتها ثبت شده اند وحالا کار کردید یا خیر می توانید در فرم ها قید بکنید ،این که مهم نیستShy
تشکر کنندگان: taleghani
(2013-10-21 ساعت 16:04)kiana11 نوشته:  
دوست عزیز نام همسرتون را یک سرچ تو گوگل و یاهو بکنید ، ببینید چه چیزی بدست می اورید .معمولا اداره ثبت شرکتها ،نام شرکت واعضای هیت مدیره تمام شرکتها را در انجا گذاشته است ، اگر نام همسرتان بود شک نکنید وفرم ها را اصلاح کنید ، البته اگر جای شما بودم برای اینکه از استرسم تا زمان مصاحبه کم شود با کی سی سی مکاتبه وفرم ها را اصلاح می کردم چون فرمودید که شرکتها ثبت شده اند وحالا کار کردید یا خیر می توانید در فرم ها قید بکنید ،این که مهم نیستShy

نمیشه وقت مصاحبه اظهارنامه های مالیاتی رو که خالی هستند و نشون میدن که شرکت هیچ گونه فعالیتی نداشته ترجمه کرد و برد اگه روی این موضوع زوم کردند نشون داده بشه
سوال دوم اینه که توی فرم صراحتا" راجب شغل و تخصص پرسیده شده اینکه یک شخص به صورت فرمالیته ممکن هست توی یک شرکت هیئت مدیره باشه توی تمام دنیا مرسوم هست مخصوصا" هیئت مدیره شرکتی که فعالیت نداشته
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: taleghani
سلام دوستم به جای تاریخ تولد شناسنامش تاریخ تولد واقعیشو زده الان باید کاری که یا بذاره جوابا اومده اگه برنده شد؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 21:00)mahbube نوشته:  سلام دوستم به جای تاریخ تولد شناسنامش تاریخ تولد واقعیشو زده الان باید کاری که یا بذاره جوابا اومده اگه برنده شد؟

بذارید اگر قبول شدند بعد ایمیل میزنید به کی سی سی اعلام می کنید که اشتباه کردند، در حال حاضر کاری نمیشه انجام داد، در ضمن اینجا تاپیک های 2014 هست شما سوالاتتون رو در همون تاپیک های 2015 باید مطرح کنید...
تشکر کنندگان: mahbube
سلام دوستان عزیز
من تو فرمها قسمت شغل زدم N/A ولی من تو این چند سال اخیر کار میکردم به صورت آزاد ولی مدرکی ندارم که ارائه بدم بنظر شما افیسر گیر نمیده به من که چرا تو که 25 سالته بیکاری ؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: nedaba
(2013-10-21 ساعت 17:40)mehdir نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 16:04)kiana11 نوشته:  

نمیشه وقت مصاحبه اظهارنامه های مالیاتی رو که خالی هستند و نشون میدن که شرکت هیچ گونه فعالیتی نداشته ترجمه کرد و برد اگه روی این موضوع زوم کردند نشون داده بشه
سوال دوم اینه که توی فرم صراحتا" راجب شغل و تخصص پرسیده شده اینکه یک شخص به صورت فرمالیته ممکن هست توی یک شرکت هیئت مدیره باشه توی تمام دنیا مرسوم هست مخصوصا" هیئت مدیره شرکتی که فعالیت نداشته
خیلی ممنون از دوستان بابت پاسختان
ولی من هنوز هم توجیه نشدم که بالاخره تدریس همسرمو چکارکنم بخاطر رزومه کانادامون و سرچ هم در گوگل و یا هو کردم ولی چیزی نیومد و از طرف دیگه ما یکی از شرکتها را به سفارت آلمان برای ویزا ارائه داده بودیم .ممکن هست که :از آنجا استعلام کنند و اینکه وقتی باهاش کار نکرده من چطوری در فرم بنویسم؟؟Sad
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان