کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-10-22 ساعت 12:28)m_yek نوشته:  سلام دوستان عزیز
من تو فرمها قسمت شغل زدم N/A ولی من تو این چند سال اخیر کار میکردم به صورت آزاد ولی مدرکی ندارم که ارائه بدم بنظر شما افیسر گیر نمیده به من که چرا تو که 25 سالته بیکاری ؟

خيلي از دوستان كار آزاد دارن و يا به صورت خصوصي كار ميكنند، شما بايد حقيقت رو مي نوشتين، در ضمن اگر شما حداقل ديپلم 12 ساله يا پيش دانشگاهي داشته باشين ازتون سابقه كار نميخوان و فقط ميپرسن شغلتون چيه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: m_yek ، nedaba
(2013-10-22 ساعت 17:38)aghaghia نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 12:28)m_yek نوشته:  سلام دوستان عزیز
من تو فرمها قسمت شغل زدم N/A ولی من تو این چند سال اخیر کار میکردم به صورت آزاد ولی مدرکی ندارم که ارائه بدم بنظر شما افیسر گیر نمیده به من که چرا تو که 25 سالته بیکاری ؟

خيلي از دوستان كار آزاد دارن و يا به صورت خصوصي كار ميكنند، شما بايد حقيقت رو مي نوشتين، در ضمن اگر شما حداقل ديپلم 12 ساله يا پيش دانشگاهي داشته باشين ازتون سابقه كار نميخوان و فقط ميپرسن شغلتون چيه...

مرسی از پاسختون
من فوق دیپلم دارم روز مصاحبه میتونم بگم الان سر کار میرم و بیکار نیستم Sad ؟ یا حقیقت را بگم که ننوشتم در فرم؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 21:17)m_yek نوشته:  مرسی از پاسختون
من فوق دیپلم دارم روز مصاحبه میتونم بگم الان سر کار میرم و بیکار نیستم Sad ؟ یا حقیقت را بگم که ننوشتم در فرم؟

چی بگم دوست عزیز، بهتره لااقل بگین که الان مشغول به کار هستید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: m_yek ، nedaba
سلام.دوستان من تو تاریخ تولد اشتباه کردم.به کی سی سی میل زدم میگه تاریخ های تولد با هم نمیخونه.حالا جیکار کنم؟ ککنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من تو فرمها زدم کار میکردم و 2 سال کار کردم ولی الان برگه کاری نمیتونم بکیرم البته پیش دانشگاهی دارم میشه راهنمایی کنید؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 14:03)reza.sa نوشته:  سلام دوستان من تو فرمها زدم کار میکردم و 2 سال کار کردم ولی الان برگه کاری نمیتونم بگیرم البته پیش دانشگاهی دارم میشه راهنمایی کنید؟

اگر پیش دانشگاهی دارید نیازی به سابقه کار نیست...
تشکر کنندگان: reza.sa ، nedaba
(2013-10-24 ساعت 13:05)سا سا نوشته:  سلام.دوستان من تو تاریخ تولد اشتباه کردم.به کی سی سی میل زدم میگه تاریخ های تولد با هم نمیخونه.حالا جیکار کنم؟ ککنون میشم راهنمایی کنید

توضیحات اولین پست همین تاپیک و تاپیک مکاتبه با کی سی سی رو مطالعه کنید...
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من برای ۲۰۱۵ یک نفرو ثبت‌نام کردم اما نیک نیمشو جای اسم اصلی‌ نوشتم. اگر اسمش در بیاد این مشکل می‌شه حل کرد یا کیسش رد می‌شه ?
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، lighter
سلام دوستان عزيز و گرامي من زمانی که ثبتنام كردم مدرك تحصيليمو ليسانس زدم الان تاريخ اعزامم هم اومده پس بايد كم كم كچل كنم حالا سوالم اينه كه اگر اصل مدركو زمان مصاحبه نبري ايا كيستو رد ميكنن چون به ما كچلا اصل مدركو نميدن و ايا مدرك موقتو قبول ميكنن از ما؟ ٢-ابا كسي هم بوده كه چنين مشكليو داشته و تونسته ويزا بگيره؟. پيشاپيش از جواب دوستان گل خودم متشكرم
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba
(2013-10-28 ساعت 01:30)برسام٤ نوشته:  سلام،همسرم برنده ٢٠١٤هست،فرمها را تو اكوست با دي اج ال فرستاديم و درست هم هستند فقط فراموش كرديم كيس نامبر را بالاي صفحه بنويسيم ،به نظر شما الان بعد از ٣ماه اي ميل بزنم و بهشون اعلام كنم؟در ضمن من اي ميلي نزدم براي تاييد رسيدن فرمها،البته از طريق دي اج ال متوجه شدم كه رسيده ،خواهش ميكنم بهم كمك كنيد ،شماره كيس هم بالاي ٥٠٠٠ است ،فعلا نامه دوم به اين زوديا نمياد،وقت دارم اي ميل بزنم
سلام دوست گرامی،نوشتن کیس نامبر بالای فرمها به این منظور است که آن صفحات گم نشوند و واجب نیست ولی اگه نگرانید هیچ اشکالی ندارد جویای رسیدن فرمها شوید .پیشنهاد می کنم که سفرنامه های 2013 رو بخونید بسیار راهگشاست و در تصمیم گیری برای مراحل آتی در هر موردی بهتون کمک می کنه . موفق باشید.
تشکر کنندگان: برسام٤
(2013-10-25 ساعت 22:34)ahmad00 نوشته:  سلام دوستان عزيز و گرامي من زمانی که ثبتنام كردم مدرك تحصيليمو ليسانس زدم الان تاريخ اعزامم هم اومده پس بايد كم كم كچل كنم حالا سوالم اينه كه اگر اصل مدركو زمان مصاحبه نبري ايا كيستو رد ميكنن چون به ما كچلا اصل مدركو نميدن و ايا مدرك موقتو قبول ميكنن از ما؟ ٢-ابا كسي هم بوده كه چنين مشكليو داشته و تونسته ويزا بگيره؟. پيشاپيش از جواب دوستان گل خودم متشكرم
سلام دوست عزیز خیلی ها بودن که با داشتن مدرک موقت ویزا هم گرفتن و این موضوع هیچ اشکالی ایجاد نمی کنه ،مدرک موقت هم می شه ترجمه کرد شما مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی تون رو ترجمه کنید و ببرید.موفق باشید.
تشکر کنندگان: برسام٤
(2013-10-25 ساعت 01:20)gilaaa نوشته:  سلام دوستان من برای ۲۰۱۵ یک نفرو ثبت‌نام کردم اما نیک نیمشو جای اسم اصلی‌ نوشتم. اگر اسمش در بیاد این مشکل می‌شه حل کرد یا کیسش رد می‌شه ?
شما باید صبر کنید تا به امید خدا برنده بشید. بعدا با مکاتبه این موضوع رو حل کنید. من توی فروم خوندم که کسانی این مشکل رو داشتن و تونستن با مکاتبه با kcc و با توضیحات در زمان مصاحبه حل کنند.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
بنده توی فرم اولیه اسم رشتم رو با گیجیه هر چه تمام به جای Chemical Industry زدم Chemical Engineering. دوستان، اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2013-10-28 ساعت 09:15)Amin-AK نوشته:  سلام دوستان،
بنده توی فرم اولیه اسم رشتم رو با گیجیه هر چه تمام به جای Chemical Industry زدم Chemical Engineering. دوستان، اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه شما کارنت شدید بهتره یه ایمیل به kcc بفرستید و توضیح بدید که به علت ترجمه ناصحیح اسم رشتتون رو باید بنویسید chemical industry ،و بعد فرمهاتون رو آپدیت کنید و 20 روز مونده به مصاحبه فرمهای آپدیت شده رو با بقیه ترجمه ها ارسال کنید. و موقع مصاحبه هم یک سری با خودتون ببرید به همراه پاسخ kcc . قبل از قسم خوردن بگید که فرمهاتون این اشکال رو داشته و تصحیح کردید.Smile
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba
سلام به همه دوستان من در ثبت نام اولیه خود اسم پدرم رو در (میدل نیئم ) نوشتم به اشتباه و اسم پدرم در بین اسم و فامیل من نشست در سری دوم فرمهام رو درست فرستادم بدون اسم پدرم و یک کپی از پاس پورتم به اضافه نامه ای که اسم صحیح من چی هست فرستادم با مدارک فرمهای دومم و حتی اعلام کردم که ازدواج هم کرده ام . در دعوت نامه یا همان نامه دوم که برای من اومده همچنان اسم پدر من هست اما اسم همسرم تو نامه دوم اضافه شده حالا باید برم مصاحبه نمیدونم چی کار کنم میشه دوستان و مدیران سایت به من کمک کنند و راهنمایی بفرمایید که من چی کار کنم؟؟؟
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان