موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان من تو تاریخ تولد اشتباه کردم.به کی سی سی میل زدم میگه تاریخ های تولد با هم نمیخونه.حالا جیکار کنم؟ ککنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تو فرمها زدم کار میکردم و 2 سال کار کردم ولی الان برگه کاری نمیتونم بکیرم البته پیش دانشگاهی دارم میشه راهنمایی کنید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برای ۲۰۱۵ یک نفرو ثبتنام کردم اما نیک نیمشو جای اسم اصلی نوشتم. اگر اسمش در بیاد این مشکل میشه حل کرد یا کیسش رد میشه ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز و گرامي من زمانی که ثبتنام كردم مدرك تحصيليمو ليسانس زدم الان تاريخ اعزامم هم اومده پس بايد كم كم كچل كنم حالا سوالم اينه كه اگر اصل مدركو زمان مصاحبه نبري ايا كيستو رد ميكنن چون به ما كچلا اصل مدركو نميدن و ايا مدرك موقتو قبول ميكنن از ما؟ ٢-ابا كسي هم بوده كه چنين مشكليو داشته و تونسته ويزا بگيره؟. پيشاپيش از جواب دوستان گل خودم متشكرم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
بنده توی فرم اولیه اسم رشتم رو با گیجیه هر چه تمام به جای Chemical Industry زدم Chemical Engineering. دوستان، اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-28 ساعت 16:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-28 ساعت 16:44 توسط feel.)
سلام به همه دوستان من در ثبت نام اولیه خود اسم پدرم رو در (میدل نیئم ) نوشتم به اشتباه و اسم پدرم در بین اسم و فامیل من نشست در سری دوم فرمهام رو درست فرستادم بدون اسم پدرم و یک کپی از پاس پورتم به اضافه نامه ای که اسم صحیح من چی هست فرستادم با مدارک فرمهای دومم و حتی اعلام کردم که ازدواج هم کرده ام . در دعوت نامه یا همان نامه دوم که برای من اومده همچنان اسم پدر من هست اما اسم همسرم تو نامه دوم اضافه شده حالا باید برم مصاحبه نمیدونم چی کار کنم میشه دوستان و مدیران سایت به من کمک کنند و راهنمایی بفرمایید که من چی کار کنم؟؟؟
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی