کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-10-28 ساعت 16:43)feel نوشته:  سلام به همه دوستان من در ثبت نام اولیه خود اسم پدرم رو در (میدل نیئم ) نوشتم به اشتباه و اسم پدرم در بین اسم و فامیل من نشست در سری دوم فرمهام رو درست فرستادم بدون اسم پدرم و یک کپی از پاس پورتم به اضافه نامه ای که اسم صحیح من چی هست فرستادم با مدارک فرمهای دومم و حتی اعلام کردم که ازدواج هم کرده ام . در دعوت نامه یا همان نامه دوم که برای من اومده همچنان اسم پدر من هست اما اسم همسرم تو نامه دوم اضافه شده حالا باید برم مصاحبه نمیدونم چی کار کنم میشه دوستان و مدیران سایت به من کمک کنند و راهنمایی بفرمایید که من چی کار کنم؟؟؟

مشکلی پیش نمیاد، شما ایمیلی که به کی سی سی زدین و مشکلتون رو گفتین رو همراه با جواب میلتون یا همون تاییدیه ای که دریافت کردین رو پرینت بگیرین و همراه داشته باشین، اگر سوال کردن در این مورد بگین که قبلا این مورد رو اطلاع داده بودین، در ضمن فرم های شما روز مصاحبه دست آفیسر هست و خودش میبینه که این موارد رو تصحیح کردین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: feel ، EKAM ، nedaba
(2013-10-28 ساعت 20:34)aghaghia نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 16:43)feel نوشته:  سلام به همه دوستان من در ثبت نام اولیه خود اسم پدرم رو در (میدل نیئم ) نوشتم به اشتباه و اسم پدرم در بین اسم و فامیل من نشست در سری دوم فرمهام رو درست فرستادم بدون اسم پدرم و یک کپی از پاس پورتم به اضافه نامه ای که اسم صحیح من چی هست فرستادم با مدارک فرمهای دومم و حتی اعلام کردم که ازدواج هم کرده ام . در دعوت نامه یا همان نامه دوم که برای من اومده همچنان اسم پدر من هست اما اسم همسرم تو نامه دوم اضافه شده حالا باید برم مصاحبه نمیدونم چی کار کنم میشه دوستان و مدیران سایت به من کمک کنند و راهنمایی بفرمایید که من چی کار کنم؟؟؟

مشکلی پیش نمیاد، شما ایمیلی که به کی سی سی زدین و مشکلتون رو گفتین رو همراه با جواب میلتون یا همون تاییدیه ای که دریافت کردین رو پرینت بگیرین و همراه داشته باشین، اگر سوال کردن در این مورد بگین که قبلا این مورد رو اطلاع داده بودین، در ضمن فرم های شما روز مصاحبه دست آفیسر هست و خودش میبینه که این موارد رو تصحیح کردین...
من هیچ ایمیلی نزدم به kccبه نظرتون لازم بزنم واگه باید بزنم چی باید بنویسم من انگلیسی خوبی ندارم نمیدونم چی باید بنویسم میشه کمکم کنید .
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
دوستان وعزیزان 2014 من از برندگان 2013 هستم و ویزام هم گرفتم میخوام خیالتون رو از بابت اشتباهات در فرم ثبت نام آنلاین راحت کنم.این رو به همه اطمینان میدم که اشتباهاتی مانند تاریخ تولد آدرس و یا جابجا نشتن نام و نام فامیلی هیچ مشکلی پیش نمیاره من هم آدرسم رو اشتباه نوشته بودم هم تاریخ تولدم رو یک ماه اشتباه کرده بودم هم قسمت دوم فامیلیم رو تو میدل نیم نوشته بودم و به خاطر این موضوع چه استرسی تا روز مصاحبه گکشیدم که بعدا فهمیدم که بیخود بود.روز مصاحبه فرمهای 230و122 رو بر اساس اطلاعات دقیق پر کنید وقبل قسم خوردن به آفیسر بگین و اون هم فرمهای غلط رو با جدید جایگزین میکنه.....کلا نگران نباشین دیگه.....حرص نخورین
تشکر کنندگان: feel ، reasonable ، mehdir ، arpmn ، EKAM ، shlahni ، satin ، nedaba ، maryamlavij ، milad.m1986
(2013-10-29 ساعت 19:59)ایراندوخت نوشته:  دوستان وعزیزان 2014 من از برندگان 2013 هستم و ویزام هم گرفتم میخوام خیالتون رو از بابت اشتباهات در فرم ثبت نام آنلاین راحت کنم.این رو به همه اطمینان میدم که اشتباهاتی مانند تاریخ تولد آدرس و یا جابجا نشتن نام و نام فامیلی هیچ مشکلی پیش نمیاره من هم آدرسم رو اشتباه نوشته بودم هم تاریخ تولدم رو یک ماه اشتباه کرده بودم هم قسمت دوم فامیلیم رو تو میدل نیم نوشته بودم و به خاطر این موضوع چه استرسی تا روز مصاحبه گکشیدم که بعدا فهمیدم که بیخود بود.روز مصاحبه فرمهای 230و122 رو بر اساس اطلاعات دقیق پر کنید وقبل قسم خوردن به آفیسر بگین و اون هم فرمهای غلط رو با جدید جایگزین میکنه.....کلا نگران نباشین دیگه.....حرص نخورین

ممنون از توضیحات شما،
تنها سوالی که برای من باقیمانده اینه که شما چگونه تقاضای اصلاح فرمها را داشتید؟ آیا کار خاصی لازمه یا نه؟
متاسفانه تو فرمهای ارسالی تاریخ فارغ التحصیلی خانم من دو ماه اشتباه شده.
با تشکر
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: EKAM
دوست عزیز کاری که باید بکنین اینه که قبل از رفتن به سفارت فرمهای 230و122 رو بر اساس اطلاعات درستتون پر کنید وقبل مصاحبه و سوگند به آفیسر بدین تا جایگزین فرمهای قبلی کنه.من در این رابطه چند بار با کی سی سی تماس گرفته بودم و گفتن از ما کاری بر نمیاد وباید روز مصاحبه این مشکل رو حل کنین
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba
من کشور زندگیم تو فرم با کشوری که الان هستم فرق داره! و اون موقع اصلا نمیدونستم قراره جم عوض شه! الان باید چه کنم؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان:
من دارم امضائ بعضی‌ از دوستان رو می‌خونم نوشتن تاریخ ارسال فرمهای سری اول تاریخ ارسال فرمهای سری دوم ! من نمی‌فهمم مگه چند تا فرم بوده!؟ چند بار باید می‌فرستادیم؟!
خوشحالم.
تشکر کنندگان:
(2013-10-29 ساعت 23:49)rava نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 19:59)ایراندوخت نوشته:  دوستان وعزیزان 2014 من از برندگان 2013 هستم و ویزام هم گرفتم میخوام خیالتون رو از بابت اشتباهات در فرم ثبت نام آنلاین راحت کنم.این رو به همه اطمینان میدم که اشتباهاتی مانند تاریخ تولد آدرس و یا جابجا نشتن نام و نام فامیلی هیچ مشکلی پیش نمیاره من هم آدرسم رو اشتباه نوشته بودم هم تاریخ تولدم رو یک ماه اشتباه کرده بودم هم قسمت دوم فامیلیم رو تو میدل نیم نوشته بودم و به خاطر این موضوع چه استرسی تا روز مصاحبه گکشیدم که بعدا فهمیدم که بیخود بود.روز مصاحبه فرمهای 230و122 رو بر اساس اطلاعات دقیق پر کنید وقبل قسم خوردن به آفیسر بگین و اون هم فرمهای غلط رو با جدید جایگزین میکنه.....کلا نگران نباشین دیگه.....حرص نخورین

ممنون از توضیحات شما،
تنها سوالی که برای من باقیمانده اینه که شما چگونه تقاضای اصلاح فرمها را داشتید؟ آیا کار خاصی لازمه یا نه؟
متاسفانه تو فرمهای ارسالی تاریخ فارغ التحصیلی خانم من دو ماه اشتباه شده.
با تشکر

اين كه اصلا نگراني نداره منم اشتباه ماه در شروع دانشگاه داشتم و پرينت تصحيح شده هم بردم هي هوار زدم بدم بهشون ولي اصلا نگاه هم نكردن Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، Sam2014
دوستان سلام،
من در فرمهای ارسالی به غیر از 12 سال تحصیلی و دانشگاه، سوابق کاری رو هم نوشتم..به نظرتون دچار مشکل میشم؟؟ چون بعضی از دوستان میگن برای سوابق کاری خیلی گیر میدن و کلیر طولانی میخورین، بعضی ها هم میگن فقط ملاک رو میزارن همون مدارک تحصیلی..
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه..
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من چند سال پیش کلمه "سید" رو به ابتدای اسمم داخل شناسنامه وارد کردم ولی این تغییر رو در کارت ملی و پاسپورتم ندادم. مشخصات فردی رو زمان ثبت نام و همچنین ارسال فرمها به KCC مطابق با پاسپورتم وارد کردم. حالا نمی دونم تناقضی پیش میاد که شناسنامه و پاسپورت یکسان نیست.؟ به نظرتون این موضوع رو باید اطلاع بدم.؟ تاریخ مصاحبه من دسامبر هست و کلی استرس پیدا کردم. لطفا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 16:27)smsk نوشته:  سلام دوستان. من چند سال پیش کلمه "سید" رو به ابتدای اسمم داخل شناسنامه وارد کردم ولی این تغییر رو در کارت ملی و پاسپورتم ندادم. مشخصات فردی رو زمان ثبت نام و همچنین ارسال فرمها به KCC مطابق با پاسپورتم وارد کردم. حالا نمی دونم تناقضی پیش میاد که شناسنامه و پاسپورت یکسان نیست.؟ به نظرتون این موضوع رو باید اطلاع بدم.؟ تاریخ مصاحبه من دسامبر هست و کلی استرس پیدا کردم. لطفا راهنمایی کنید.

مبنا بر پاسپورت شماست ولی شناسنامه هم مهم است
اگر میتونید شناسنامه رو اصلاح کنید بهتر است اگر هم زمان ندارید حتما در زمان مصاحبه اطلاع دهید.
حتما بعدا مدارکتون رو یکسان سازی کنید.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 21:48)Amin-AK نوشته:  دوستان سلام،
من در فرمهای ارسالی به غیر از 12 سال تحصیلی و دانشگاه، سوابق کاری رو هم نوشتم..به نظرتون دچار مشکل میشم؟؟ چون بعضی از دوستان میگن برای سوابق کاری خیلی گیر میدن و کلیر طولانی میخورین، بعضی ها هم میگن فقط ملاک رو میزارن همون مدارک تحصیلی..

بستگی داره به نوع کار شما مثلا در ارگان های ا م ن ی تی باشید کیلر می خوریو و اگه مشکلی نباشه قبول می کنن ولی اگر کار عادی مثلا کارمند شرکت خصوصی مثل لبنیات باشید شاید کیلر هم نخورید.
اولویت مدارک هست و کار رو برای اطلاع از سابقه شما میخوان.
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 17:50)majid7 نوشته:  

بستگی داره به نوع کار شما مثلا در ارگان های ا م ن ی تی باشید کیلر می خوریو و اگه مشکلی نباشه قبول می کنن ولی اگر کار عادی مثلا کارمند شرکت خصوصی مثل لبنیات باشید شاید کیلر هم نخورید.

پس احتیاج به بردن سوابق کاری نیست..درسته؟
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 21:19)Amin-AK نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 17:50)majid7 نوشته:  

پس احتیاج به بردن سوابق کاری نیست..درسته؟

تا زمانی که شما بر اساس مدرک تحصیلی پیش میرید هیچ گونه مدرک کاری نمیخوان.
مگر اینکه مدرک تحصیلی نداشته باشید که مدرک کار باید ارایه بدید که اونم شرایط خودش و داره.
در هر حال نوشتن سوابق کاری. اگر از شما تو فرمی پرسیده شد کفایت میکنه.
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: Amin-AK ، EKAM

اتفاقا منم مثل شما نه تنها سابقه کاریو دادم قسمت تجربه کاری رو هم پر کردم. ولی از آنجا که در فرم ثبت نام اولیه مدرک تحصیلی رو علامت زدم و اونها هم همون فرم اولیه براشون ملاکه فکر میکنم همون مدرک تحصیلی براشون اصله.
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: Amin-AK

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان