کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
سلام من روز تولد مادرم رو اشتباه وارد کردم (ماه و سال درسته) از اونجایی که تاریخ تولد مادرم تو پاسپورتم نیست لازمه نامه اصلاحی در این مورد برای kcc بفرستم یا نیازی به نگرانی در این مورد نیست؟
تشکر کنندگان:
با سلام
ما چند سال پیش پسوند فامیل خانواده را برداشتیم و همسرم هم اسمش دو کلمه ای بود که قسمت اولش را همون موقع حذف کرد و پاسپورتهامون را هم بعدش گرفتیم . اما متاسفانه توی فرم هایی که باپست فرستادیم فراموش کردیم توی قسمت دوم فرم ۲۳۰ اسمهایی که قبلا استفاده کرده ایم را ذکر کنیم. به نظر شما مشکلی برای ما پیش میاد? و چه باید بکنیم?
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
تشکر کنندگان:
دوستان، ما اشکالاتی در تاریخ رزومه های شغلی خود داشتیم
اما اصلاح شده فرم های 230 و 122 رو روز مصاحبه بردیم
وقتی پرسیدن که آیا تغییرات داریم، ما اصلاح شده فرمها رو دادیم
در آخر هم فرمهای قبلی رو پس دادن
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba
(2013-11-06 ساعت 13:09)philadelphia نوشته:  با سلام
ما چند سال پیش پسوند فامیل خانواده را برداشتیم و همسرم هم اسمش دو کلمه ای بود که قسمت اولش را همون موقع حذف کرد و پاسپورتهامون را هم بعدش گرفتیم . اما متاسفانه توی فرم هایی که باپست فرستادیم فراموش کردیم توی قسمت دوم فرم ۲۳۰ اسمهایی که قبلا استفاده کرده ایم را ذکر کنیم. به نظر شما مشکلی برای ما پیش میاد? و چه باید بکنیم?

سلام دوست عزیز،
فرم ها رو آپدیت کنید و بفرستید و یا اگر استرس نمی گیرید تا روز مصاحبه، همون روز مصاحبه فرم های آپدیت شده رو ارائه بدین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philadelphia ، amin arefi ، kage.omid ، nedaba
سلام دوستان . من موقع پرکردن فرم ثبت نام اولیه ماه تولد خودم که برنده اصلی هستم و همسرم رو اشتباه وارد کردم چون ما هردومون متولد ابان هستیم ولی به خاطر مدرسه ماه تولد شناسنامه فرق می کنه و من موقع ثبت نام حواسم نبوده و همون ابان رو زدم.البته من این موضوع را با ایمیل با kccدرمیون گذاشتم.حالا مشکل اینه که شناسنامه من توضیحات داره که به این موضوع اشاره شده ولی شناسنامه همسرم توضیحات نداره و من نمی دونم موقع مصاحبه قبل از قسم خوردن این مشکل رو چه جوری توضیح بدم؟ می خواستم از مدیران محترم و دوستانی که تجربه دارن خواهش کنم من رو راهنمایی کنند چون به هر حال توضیحات شناسنامه من رو می بینند.این رو هم بگم که در ثبت نام اولیه ماه هر دومون رو 11زدم که می شه ماه ابان ممنون از همگی
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 00:29)shlahni نوشته:  سلام دوستان . من موقع پرکردن فرم ثبت نام اولیه ماه تولد خودم که برنده اصلی هستم و همسرم رو اشتباه وارد کردم چون ما هردومون متولد ابان هستیم ولی به خاطر مدرسه ماه تولد شناسنامه فرق می کنه و من موقع ثبت نام حواسم نبوده و همون ابان رو زدم.البته من این موضوع را با ایمیل با kccدرمیون گذاشتم.حالا مشکل اینه که شناسنامه من توضیحات داره که به این موضوع اشاره شده ولی شناسنامه همسرم توضیحات نداره و من نمی دونم موقع مصاحبه قبل از قسم خوردن این مشکل رو چه جوری توضیح بدم؟ می خواستم از مدیران محترم و دوستانی که تجربه دارن خواهش کنم من رو راهنمایی کنند چون به هر حال توضیحات شناسنامه من رو می بینند.این رو هم بگم که در ثبت نام اولیه ماه هر دومون رو 11زدم که می شه ماه ابان ممنون از همگی

نیازی به صفخه توضیحات نیست، مشکلی پیش نمیاد، فقط فرم ها رو طبق شناسنامه و پاسپوزت پر کنید، پست اول تاپیک رو هم بخونید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: shlahni
(2013-11-08 ساعت 00:40)aghaghia نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 00:29)shlahni نوشته:  سلام دوستان . من موقع پرکردن فرم ثبت نام اولیه ماه تولد خودم که برنده اصلی هستم و همسرم رو اشتباه وارد کردم چون ما هردومون متولد ابان هستیم ولی به خاطر مدرسه ماه تولد شناسنامه فرق می کنه و من موقع ثبت نام حواسم نبوده و همون ابان رو زدم.البته من این موضوع را با ایمیل با kccدرمیون گذاشتم.حالا مشکل اینه که شناسنامه من توضیحات داره که به این موضوع اشاره شده ولی شناسنامه همسرم توضیحات نداره و من نمی دونم موقع مصاحبه قبل از قسم خوردن این مشکل رو چه جوری توضیح بدم؟ می خواستم از مدیران محترم و دوستانی که تجربه دارن خواهش کنم من رو راهنمایی کنند چون به هر حال توضیحات شناسنامه من رو می بینند.این رو هم بگم که در ثبت نام اولیه ماه هر دومون رو 11زدم که می شه ماه ابان ممنون از همگی

نیازی به صفخه توضیحات نیست، مشکلی پیش نمیاد، فقط فرم ها رو طبق شناسنامه و پاسپوزت پر کنید، پست اول تاپیک رو هم بخونید...
منظورتون نیاز به توضیح اضافه در زمان مصاحبه در مورد توضیحات نیست؟البته من فرم ها رو بر اساس شناسنامه وپاسپورت پرکردم ودر ایمیلم فقط اشاره کردم که اشتباه کردم. من بیشتر نگران زمان مصاحبه هستم ممنون از اینکه پاسخگو هستید
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 00:40)aghaghia نوشته:  

منظورتون نیازی به توضیح در مورد توضیحات شناسنامه موقع مصاحبه نیست.؟من فرم ها رو بر اساس شناسنامه و پاسپورت پر کردمو و توی ایمیل به kccفقط اشاره کردم که اشتباه کردم ممنون که پاسخگو هستید
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 01:02)shlahni نوشته:  منظورتون نیازی به توضیح در مورد توضیحات شناسنامه موقع مصاحبه نیست.؟من فرم ها رو بر اساس شناسنامه و پاسپورت پر کردمو و توی ایمیل به kccفقط اشاره کردم که اشتباه کردم ممنون که پاسخگو هستید

دوست عزیز شما توضیحات شناسنامه خودتون رو باید ترجمه کنید و ببرید ولی خیلی از دوستان هم بودن در تبدیل ماه های شمسی به میلادی اشتباه کردند ولی در فرم ها 122 و 230 تاریخ درست رو نوشتن و به کی سی سی هم اطلاع دادن، همین کافیه، یعنی کافیه که اطلاع بدین اشتباه کردین و درستش رو در فرم ها بنویسید..
تشکر کنندگان: shlahni
اول با تشکر از همگی

دوم من تو پر کردن فرم امسال یه اشتباهی مرتکب شدم. اونم اینکه تو قسمت فرزند کلمه optional منو به اشتباه انداخت و مشخصات بچمو وارد نکردم. آیا اگه اسمم دراومد این اشتباه رو میشه جبران کرد یا کلا ریجکت میشه پروندم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 13:53)r2m نوشته:  اول با تشکر از همگی

دوم من تو پر کردن فرم امسال یه اشتباهی مرتکب شدم. اونم اینکه تو قسمت فرزند کلمه optional منو به اشتباه انداخت و مشخصات بچمو وارد نکردم. آیا اگه اسمم دراومد این اشتباه رو میشه جبران کرد یا کلا ریجکت میشه پروندم ؟

دوست عزیز، متاسفانه سال گذشته 5-6 مورد مشابه شما داشتیم که فقط 1 کیس موفق به گرفتن ویزا شدند، که اون هم برای همه خیلی عجیب بود و متاسفانه بقیه موارد همه ریجکت شدند، شما بهتره همین الان به کی سی سی اطلاع بدین و قبل از رفتن به مصاحبه هم به سفارت محل مصاحبه، که خدای نکرده دچار هزینه های مالی و روحی نشین...
تشکر کنندگان: ffrfar ، nedaba ، r2m
(2013-11-08 ساعت 17:00)aghaghia نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 13:53)r2m نوشته:  اول با تشکر از همگی

دوست عزیز، متاسفانه سال گذشته 5-6 مورد مشابه شما داشتیم که فقط 1 کیس موفق به گرفتن ویزا شدند، که اون هم برای همه خیلی عجیب بود و متاسفانه بقیه موارد همه ریجکت شدند، شما بهتره همین الان به کی سی سی اطلاع بدین و قبل از رفتن به مصاحبه هم به سفارت محل مصاحبه، که خدای نکرده دچار هزینه های مالی و روحی نشین...

ممنون از پاسخ سریعتون.

به نظر شما الان اطلاع بدم بهتره یا صبر کنم جواب ها بیاد بعد(البته خودم فکر میکنم الان بهتره)؟
آدرس ایمیل کی سی سی و فرمت صحیح ارسال ایمیل براشون رو لطفا برام بفرستید.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 19:22)r2m نوشته:  ممنون از پاسخ سریعتون.

به نظر شما الان اطلاع بدم بهتره یا صبر کنم جواب ها بیاد بعد(البته خودم فکر میکنم الان بهتره)؟
آدرس ایمیل کی سی سی و فرمت صحیح ارسال ایمیل براشون رو لطفا برام بفرستید.
با تشکر

بله هر چه زودتر اطلاع بدین، در پست های اول و دوم تاپیک مکاتبه با کی سی سی اطلاعاتی رو که نیاز دارید پیدا خواهید کرد...
تشکر کنندگان: r2m
من توی فرم هایی که ارسال کردم، تو قسمت شغلی که الان بهش مشغول هستید( نه واسه سابقه کار) زده بودم intern architect ... بعد الان سمتم توی جایی که کار می کنم عوض شده و کارشناس معمار (expert( شدم! دو روز دیگه هم مصاحبه دارم! به نظرتون فرمها رو درست کنم ببرم با خودم؟؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 11:27)raihaneh.az90 نوشته:  من توی فرم هایی که ارسال کردم، تو قسمت شغلی که الان بهش مشغول هستید( نه واسه سابقه کار) زده بودم intern architect ... بعد الان سمتم توی جایی که کار می کنم عوض شده و کارشناس معمار (expert( شدم! دو روز دیگه هم مصاحبه دارم! به نظرتون فرمها رو درست کنم ببرم با خودم؟؟

اگر همین یک تغییر رو دارید، لازم نیست، همینطور شفاهی هم میتونید قبل از قسم خوردن بگید...
تشکر کنندگان: raihaneh.az90 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان