کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
با سلام به همه دوستان برنده 2014 من 2 سوال داشتم . خواهش راهنمایی کنیداول -من در فرم 230 روز و ماه تاریخ تولدم را اشتباه نوشتم یعنی جابجا نوشتم......البته برنده همسر من است .دوم -فامیل همسرم که برنده اصلی است در پاسپورت جدیدش یک حرف کم دارد .....ABASیک حرف Bکم دارد وما همان را در فرم 122و 230 نوشتیم درحالی که اسم او در ثبت اولیه وصفحه قبولی با نام....ABBAS نوشته شده.... با تشکر..
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
سلام
تو فرمی که باید درباره شغلمون می نوشتیم گفته بود اگر حداقل 2 سال سابقه کار دارید در باره شغل اطلاعات بدید از اونجایی که من در 5 سال گذشته حدوداً یک سال و نیم کار کردم چیزی در بخش مربوطه ننوشتم! به نظرتون باید نامه اصلاحی برای kcc بفرستم یا نیازی نیست؟
تشکر کنندگان:
سلام
من سوالی برام پیش اومده که نمی دونم مربوط هست به این بخش یا نه
امیدوارم ج بگیرم
وقتی تو کیس دو نفره یکی از افراد قبول میشه و تمام شرایط تحصیلی رو داره،ایا فرد همراه هم باید دیپلم 12 ساله داشته باشه یا اگر نداشته باشه مشکلی نداره?
ممنون میشم ج بدید
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 11:17)fazila نوشته:  سلام
من سوالی برام پیش اومده که نمی دونم مربوط هست به این بخش یا نه
امیدوارم ج بگیرم
وقتی تو کیس دو نفره یکی از افراد قبول میشه و تمام شرایط تحصیلی رو داره،ایا فرد همراه هم باید دیپلم 12 ساله داشته باشه یا اگر نداشته باشه مشکلی نداره?
ممنون میشم ج بدید

سلام دوست عزیز، خیر فقط برنده ملاک هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: fazila ، reasonable
(2013-11-10 ساعت 00:05)nazanin fatemi نوشته:  با سلام به همه دوستان برنده 2014 من 2 سوال داشتم . خواهش راهنمایی کنیداول -من در فرم 230 روز و ماه تاریخ تولدم را اشتباه نوشتم یعنی جابجا نوشتم......البته برنده همسر من است .دوم -فامیل همسرم که برنده اصلی است در پاسپورت جدیدش یک حرف کم دارد .....ABASیک حرف Bکم دارد وما همان را در فرم 122و 230 نوشتیم درحالی که اسم او در ثبت اولیه وصفحه قبولی با نام....ABBAS نوشته شده.... با تشکر..

سلام دوست عزیز، اگر وقت بذارید و جند صفحه از تاپیک رو مطالعه کنید، میبینید که مشابه مشکل شمل زیاد مطرح شده، شما به جایِ این که پاسپورت همسرتون رو عوض کنید، این کار رو انجام دادین، که خب اشکالی نداره وقتی فرم ها رو هم به همین شکل پر کردین، ولی بهتر بود پاسپورت رو عوض می کردید، الان اگر مدارک تون رو برای ترجمه میدین کپی پاسپورت رو هم ارائه بدین که به همون شکل براتون بنویسن! فرم های خودتون رو هم اپدین کنید و اشتباهاتی رو که انجام دادین (تاریخ تولد اشتباه و اسم اشتباه) رو در ایمیل همراه با فرم اپدیت شده خودتون ارائه بدین، نمونه ایمیل در تاپیک مکاتبه وجود داره، پست های اول تاپیک ها رو هم مطالعه کنید...

(2013-11-10 ساعت 08:51)manamilad نوشته:  
سلام
تو فرمی که باید درباره شغلمون می نوشتیم گفته بود اگر حداقل 2 سال سابقه کار دارید در باره شغل اطلاعات بدید از اونجایی که من در 5 سال گذشته حدوداً یک سال و نیم کار کردم چیزی در بخش مربوطه ننوشتم! به نظرتون باید نامه اصلاحی برای kcc بفرستم یا نیازی نیست؟

اگر منطورتون فرم 122 هست و تحصیلات دانشگاهی و یا دیپلم 12 ساله دارین نیازی به پر کردن اون قسمت نیست...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: manamilad
سلام دوستان عزیز....باز هم سوال....من هنوز ایمیل تاییده ارسال مدارک را به kcc نفرستادم....با توجه به چند اشتباهی که موقع پر کردن مدارک داشتم ....ایا الان همه را(چه تاییده ای وچه اشتباه) همه را در یک ایمیل ارسال کنم یا جدا جدا ارسال کنم ....با تشکر....تاریخ ارسال 29 اکتبر ورسیدن مدارک بهkcc در 5نوامبر
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 17:30)nazanin fatemi نوشته:  سلام دوستان عزیز....باز هم سوال....من هنوز ایمیل تاییده ارسال مدارک را به kcc نفرستادم....با توجه به چند اشتباهی که موقع پر کردن مدارک داشتم ....ایا الان همه را(چه تاییده ای وچه اشتباه) همه را در یک ایمیل ارسال کنم یا جدا جدا ارسال کنم ....با تشکر....تاریخ ارسال 29 اکتبر ورسیدن مدارک بهkcc در 5نوامبر

فرقی نمیکنه!
تشکر کنندگان: nazanin fatemi
عذر می‌خوام من این سلو ۱ بار دیگه هم پرسیده بودم کسی‌ جواب نداد ممکن یه راهنمایی بکنید؟

من دارم امضائ بعضی‌ از دوستان رو می‌خونم نوشتن تاریخ ارسال فرمهای سری اول تاریخ ارسال فرمهای سری دوم ! من نمی‌فهمم مگه چند تا فرم بوده!؟ چند بار باید می‌فرستادیم؟!
خوشحالم.
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 01:29)farshadm999 نوشته:  عذر می‌خوام من این سلو ۱ بار دیگه هم پرسیده بودم کسی‌ جواب نداد ممکن یه راهنمایی بکنید؟

من دارم امضائ بعضی‌ از دوستان رو می‌خونم نوشتن تاریخ ارسال فرمهای سری اول تاریخ ارسال فرمهای سری دوم ! من نمی‌فهمم مگه چند تا فرم بوده!؟ چند بار باید می‌فرستادیم؟!

دوست عزیز یه نمونه ذکر کنید! شاید منظورشون اپدیت فرم هاشون بوده ولی من با چنین موردی بر نخوردم شاید دقت نکردم!
تشکر کنندگان:
سلام
من انگار تاريخ تولدمو تو فرم ثبت نام براي لاتاري به نظرم اشتباه وارد كردم
الان كانفرميشن نامبر و كيس نامبر هم دارم ولي چون اطلاعات اوليه موقع ثبت نام براي لاتاري رو ندارم نميتونم به kcc ميل بزنم. اگه بزنم ميگه چنين كيسي موجود نيست. با وجود اينكه هم Confirmation Number، هم Digital Signature و هم Case Number دارم.
چه كنم كه اطلاعات ثبت ناميم رو بازيابي كنم؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 15:23)hamed.shirazi نوشته:  سلام
من انگار تاريخ تولدمو تو فرم ثبت نام براي لاتاري به نظرم اشتباه وارد كردم
الان كانفرميشن نامبر و كيس نامبر هم دارم ولي چون اطلاعات اوليه موقع ثبت نام براي لاتاري رو ندارم نميتونم به kcc ميل بزنم. اگه بزنم ميگه چنين كيسي موجود نيست. با وجود اينكه هم Confirmation Number، هم Digital Signature و هم Case Number دارم.
چه كنم كه اطلاعات ثبت ناميم رو بازيابي كنم؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
دوست گرامی متاسفانه اطلاعات ثبت نامی رو نمی شه بازیابی کرد ولی در مورد تاریخ تولد در صورت مراجعه به صفحه ی چک کردن قبولیتون Entrant status check و زدن forget confirmation number می تونید تاریخ هایی رو که بهشون شک دارید وارد کنید و هر کدوم که confirmation number که دارید رو بهتون داد یعنی تاریخ درسته.
تشکر کنندگان: storagemeter ، amin arefi ، maryamlavij
سلام دوستان من سه هفته دیگه مصاحبه دارم و با مشکلی مواجه شدم که حسابی منو استرسی کرده.لطفا جواب بدید. شناسنامه من تقریبا دو سال پیش تغییر کرد و کلمه "سید" به اول اسمم اضافه شد. ولی چون پاسپورت و کارت ملی من قبل از تغییر شناسنامه بوده اسمم بدون سید در این دو هست. تمام مدارک تحصیلی هم همینطور است. فرم های اولیه رو هم که برای kcc فرستادم براساس پاسپورتم نوشتم. حالا موندم این داشتن کلمه سید توی شناسنامه و قباله ازدواج رو چکار کنم. آیا برام تناقض مدرک نمی خوره؟ آیا تو این فاصله باقی مونده پاسپورتمو عوض کنم؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، nedaba
(2013-11-19 ساعت 21:26)smsk نوشته:  سلام دوستان من سه هفته دیگه مصاحبه دارم و با مشکلی مواجه شدم که حسابی منو استرسی کرده.لطفا جواب بدید. شناسنامه من تقریبا دو سال پیش تغییر کرد و کلمه "سید" به اول اسمم اضافه شد. ولی چون پاسپورت و کارت ملی من قبل از تغییر شناسنامه بوده اسمم بدون سید در این دو هست. تمام مدارک تحصیلی هم همینطور است. فرم های اولیه رو هم که برای kcc فرستادم براساس پاسپورتم نوشتم. حالا موندم این داشتن کلمه سید توی شناسنامه و قباله ازدواج رو چکار کنم. آیا برام تناقض مدرک نمی خوره؟ آیا تو این فاصله باقی مونده پاسپورتمو عوض کنم؟

سلام دوست عزیز، مگه شناسنامه تون توضیح نداره؟ اگر داره همونو ترجمه کنید...
تشکر کنندگان: nedaba ، lighter
(2013-11-19 ساعت 22:04)aghaghia نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 21:26)smsk نوشته:  سلام دوستان من سه هفته دیگه مصاحبه دارم و با مشکلی مواجه شدم که حسابی منو استرسی کرده.لطفا جواب بدید. شناسنامه من تقریبا دو سال پیش تغییر کرد و کلمه "سید" به اول اسمم اضافه شد. ولی چون پاسپورت و کارت ملی من قبل از تغییر شناسنامه بوده اسمم بدون سید در این دو هست. تمام مدارک تحصیلی هم همینطور است. فرم های اولیه رو هم که برای kcc فرستادم براساس پاسپورتم نوشتم. حالا موندم این داشتن کلمه سید توی شناسنامه و قباله ازدواج رو چکار کنم. آیا برام تناقض مدرک نمی خوره؟ آیا تو این فاصله باقی مونده پاسپورتمو عوض کنم؟

سلام دوست عزیز، مگه شناسنامه تون توضیح نداره؟ اگر داره همونو ترجمه کنید...
ممنونم که جواب دادید. شناسنامه توضیحات داره. به نظرتون اگه پاسپورت جدید بگیرم که تغییرات توش لحاظ شده باشه و فرم هارو طبق اون اصلاح کنم و موقع مصاحبه فرم های اصلاح شده رو ببرم سفارت اونجا فرمهای جدیدو قبول می کنند؟ لطف می کنید بگید کدوم کار منطقی تره؟
تشکر کنندگان: nedaba ، fazila
(2013-11-20 ساعت 00:31)smsk نوشته:  ممنونم که جواب دادید. شناسنامه توضیحات داره. به نظرتون اگه پاسپورت جدید بگیرم که تغییرات توش لحاظ شده باشه و فرم هارو طبق اون اصلاح کنم و موقع مصاحبه فرم های اصلاح شده رو ببرم سفارت اونجا فرمهای جدیدو قبول می کنند؟ لطف می کنید بگید کدوم کار منطقی تره؟

خب اگر پاسپورت جدید مطابق شناسنامه تون بگیرید که خیلی بهتره ولی بازم اون توضیحات رو برای مدارک تحصیلی تون احتیاج دارید چون اونا رو که دیگه عوض نمی کنند! بله فرم های جدید رو هم ازتون قبول می کنند...
تشکر کنندگان: nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان