موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان برنده 2014 من 2 سوال داشتم . خواهش راهنمایی کنیداول -من در فرم 230 روز و ماه تاریخ تولدم را اشتباه نوشتم یعنی جابجا نوشتم......البته برنده همسر من است .دوم -فامیل همسرم که برنده اصلی است در پاسپورت جدیدش یک حرف کم دارد .....ABASیک حرف Bکم دارد وما همان را در فرم 122و 230 نوشتیم درحالی که اسم او در ثبت اولیه وصفحه قبولی با نام....ABBAS نوشته شده.... با تشکر..
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من سوالی برام پیش اومده که نمی دونم مربوط هست به این بخش یا نه
امیدوارم ج بگیرم
وقتی تو کیس دو نفره یکی از افراد قبول میشه و تمام شرایط تحصیلی رو داره،ایا فرد همراه هم باید دیپلم 12 ساله داشته باشه یا اگر نداشته باشه مشکلی نداره?
ممنون میشم ج بدید
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز....باز هم سوال....من هنوز ایمیل تاییده ارسال مدارک را به kcc نفرستادم....با توجه به چند اشتباهی که موقع پر کردن مدارک داشتم ....ایا الان همه را(چه تاییده ای وچه اشتباه) همه را در یک ایمیل ارسال کنم یا جدا جدا ارسال کنم ....با تشکر....تاریخ ارسال 29 اکتبر ورسیدن مدارک بهkcc در 5نوامبر
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
عذر میخوام من این سلو ۱ بار دیگه هم پرسیده بودم کسی جواب نداد ممکن یه راهنمایی بکنید؟
من دارم امضائ بعضی از دوستان رو میخونم نوشتن تاریخ ارسال فرمهای سری اول تاریخ ارسال فرمهای سری دوم ! من نمیفهمم مگه چند تا فرم بوده!؟ چند بار باید میفرستادیم؟!
خوشحالم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-19 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-19 ساعت 15:24 توسط hamed.shirazi.)
سلام
من انگار تاريخ تولدمو تو فرم ثبت نام براي لاتاري به نظرم اشتباه وارد كردم
الان كانفرميشن نامبر و كيس نامبر هم دارم ولي چون اطلاعات اوليه موقع ثبت نام براي لاتاري رو ندارم نميتونم به kcc ميل بزنم. اگه بزنم ميگه چنين كيسي موجود نيست. با وجود اينكه هم Confirmation Number، هم Digital Signature و هم Case Number دارم.
چه كنم كه اطلاعات ثبت ناميم رو بازيابي كنم؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من سه هفته دیگه مصاحبه دارم و با مشکلی مواجه شدم که حسابی منو استرسی کرده.لطفا جواب بدید. شناسنامه من تقریبا دو سال پیش تغییر کرد و کلمه "سید" به اول اسمم اضافه شد. ولی چون پاسپورت و کارت ملی من قبل از تغییر شناسنامه بوده اسمم بدون سید در این دو هست. تمام مدارک تحصیلی هم همینطور است. فرم های اولیه رو هم که برای kcc فرستادم براساس پاسپورتم نوشتم. حالا موندم این داشتن کلمه سید توی شناسنامه و قباله ازدواج رو چکار کنم. آیا برام تناقض مدرک نمی خوره؟ آیا تو این فاصله باقی مونده پاسپورتمو عوض کنم؟