کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-07-03 ساعت 11:17)پسرک مهاجر نوشته:  من یه قضیه ای باید براتون توضیح بدم
سفر به عراق دو قطبی شده این یعنی چی یعنی اینکه شما هم می تونی سیاحتی بری عراق هم زیارتی حالا براتون توضیح بدم تا بهتر متوجه بشید
اول سیاحتی:
شما دانشجویید یا فارغ التحصیل هستید با نامه ای که از دانشگاه گرفتید یا برگه فارغ التحصیلیتون می رید نظام وظیفه می گید که می خواید برید کربلا بعد اونا می گن که 500 هزار تومان نقد + یک چک 15 میلیون تومانی بذارید بعدم باقی قضایا که معرفیتون می کنن اداره گذرنامه و بعد پلیس +10 و باقی ماجرا.
الان می گید بابا من می خوام برم زیارت چرا چک 5 میلیون تومانی شد 15 میلیون تومان!!!!
جوابش اینه که شما شخصا می خواید برید عراق و اگر با تور و کاروان و .... می خواستید برید می شد 500 هزار تومان نقد + یک چک 5 میلیون تومانی و اگر بدون کاروان و تور و... بخواید برید سیاحتی حساب می شه.

حالا زیارتی:
شما دانشجویید یا فارغ التحصیل هستید با نامه ای که از دانشگاه گرفتید یا برگه فارغ التحصیلیتون + برگه ثبت نامتون در تور یا کاروان که برای کربلا ثبت نام کرده بودید می رید نظام وظیفه می گید که می خواید برید کربلا بعد اونا می گن که 500 هزار تومان نقد + یک چک 5 میلیون تومانی بذارید بعدم باقی قضایا که معرفیتون می کنن اداره گذرنامه و بعد پلیس +10 و باقی ماجرا.

پس حواستون باشه مثل mohammad19911991 عزیز اگر بدون ثبت نام در کاروانی/توری و .... برید نظام وظیفه ، چکی که می ذارید مبلغش 15 میلیون هستش نه 5 میلیون.

پسرک مهاجر عزیز لطفا اگه تونستین در رابطه با تور هم یه پرس و جویی بکنین( هزینه ثبت نام- تاریخ هایی از سال که کاروان میفرستن یا نمیفرستن- اونجا پاس دست خودتون میدن یا نه؟ )
تشکر کنندگان:
(2013-07-03 ساعت 13:01)sejz نوشته:  پسرک مهاجر عزیز لطفا اگه تونستین در رابطه با تور هم یه پرس و جویی بکنین( هزینه ثبت نام- تاریخ هایی از سال که کاروان میفرستن یا نمیفرستن- اونجا پاس دست خودتون میدن یا نه؟ )
گفتم تا هستید زود جوابتونو بدم که تا نرفتید ببینید Smile
دوست من با آژانس های مسافرتی تماس بگیر راهنمایی ات می کنن.
ببین اشتباه متوجه شدی
من گفتم می رید یک توری کاروانی چیزی ثبت نام می کنید بعد نامشو با نامه فارغ التحصیلیتون یا نامه دانشگاهتون می برید نظام وظیفه تا براتون اجازه خروج صادر کنن اونم با وثیغه 500 تومان نقد و یک چک 5 میلیونی
بعد که اجازه حروجتون صادر شد نیازی نیست که حتما با کاروان برید خوب Smile
مهم این بود که شما بتونی با چک 5 میلیونی اجازه خروج بگیری
بعد که مجوزت صادر شد و پاستو گرفتی دیگه تمام Wink پاشو برو فرودگاه و بعدشم برو عراق هیچ کسیم جلوتو نمی گیری
هرکیم گرفت بگو پسرک مهاجر گفته شما چی کارداری Smile
نیازی نیست حتما با کاروانی که ثبت نام کردی بری.نگران نباش Wink
اینطوری پاسپورتتم هم موقع خروج هم اونجا دست خودت می مونه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، farzad021
(2013-07-03 ساعت 13:23)پسرک مهاجر نوشته:  [quote='sejz' pid='369356' dateline='1372840314']

پسرک مهاجر عزیز لطفا اگه تونستین در رابطه با تور هم یه پرس و جویی بکنین( هزینه ثبت نام- تاریخ هایی از سال که کاروان میفرستن یا نمیفرستن- اونجا پاس دست خودتون میدن یا نه؟ )
گفتم تا هستید زود جوابتونو بدم که تا نرفتید ببینید Smile
دوست من با آژانس های مسافرتی تماس بگیر راهنمایی ات می کنن.
ببین اشتباه متوجه شدی
من گفتم می رید یک توری کاروانی چیزی ثبت نام می کنید بعد نامشو با نامه فارغ التحصیلیتون یا نامه دانشگاهتون می برید نظام وظیفه تا براتون اجازه خروج صادر کنن اونم با وثیغه 500 تومان نقد و یک چک 5 میلیونی
بعد که اجازه حروجتون صادر شد نیازی نیست که حتما با کاروان برید خوب Smile
مهم این بود که شما بتونی با چک 5 میلیونی اجازه خروج بگیری
بعد که مجوزت صادر شد و پاستو گرفتی دیگه تمام Wink پاشو برو فرودگاه و بعدشم برو عراق هیچ کسیم جلوتو نمی گیری
هرکیم گرفت بگو پسرک مهاجر گفته شما چی کارداری Smile
نیازی نیست حتما با کاروانی که ثبت نام کردی بری.نگران نباش Wink
اینطوری پاسپورتتم هم موقع خروج هم اونجا دست خودت می مونه
[/quot

ویزای عراق رو فراموش کردین؟ Smile ویزای زیارتی به شخص نمیدن. توریستی شاید بدن البته اگه توی فرودگاه مشکل ساز نشه با توجه به مجوز خروج زیارتی...ایشالا بشه باز کاریش کرد.. شاید راه حلی باشه.
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 21:52)farzad021 نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 19:19)میما نوشته:  ممنون فرزاد عزیز از جواب شفاف شما، پس با این وصف با توجه به اینکه وجود اصل کارت در مصاحبه الزامی هست و من احتمال در مهرماه کارنت خواهم بود بهترر اینه که الان نسبت به تعویضش اقدام نکنم و بذارم بعد از مصاحبه

خواهش میکنم دوست گرامی،
بله،بالاخره عقلانی ترین راه در این شرایط کم خطر ترین راه هست
(البته میتونید تعویض کنید و موقع مصاحبه اصل و ترجمه و کپی کارت جدید رو ببرید،اما میتونید هم ریسک نکنید)

(2013-07-02 ساعت 20:31)sejz نوشته:  بله دوست عزیز خونده بودم پست شما رو و اینکه وقتی دانشجو هستین امکان رفتن نیمه علمی به بهانه ازمون زبان هست.. و وثیقش فکر کنم 8 میلیونه که با 1 تومنه ازمون زبان بازهم 6 تومن صرفه جویی خواهد شد.. ولی برای من و بعضی از دوستان که مثل من تازه فارغ التحصیل شدن این امکانم وجود نداره(فارغ التحصیل نمیتونه برای نیمه علمیم اقدام کنه طبق گفته کارشناس 09680 ) مگر اینکه در ارشد قبول شیم و ثبت نام کنیم و ..... که اینجوریم باز در صورت قبولی یه 1-2 میلیونی هزینه ثبت نام هست ولی بازهم 4 تومنی تهش میمونه! Smile
پس دوستانی که دانشجو هستند ازمون زبان بنویسند و 8 تومن بذارن بقیه هم دنبال قبولی ارشد باشن یا در غیر این صورت همون 15 تومن..

اِوا گرون شد که،5 تومن بود Smile
در زمینه فارغ التحصیلان شما وارد ترید به هر حال؛ اما 1 میلیون تومن کمتر هم 1 میلیون تومنه Smile

دوستان یه توضیحی هم بدم راجع به سفرهای علمی ، نیمه علمی
شما ابتدا باید توی سایت BPJ.ir ثبت نام کنید ،
تصویر کارنامه دو ترم تحصیلیتون رو با معدل بالای 16 یا مقاله چاپ شده در سطح بین اللملی، در سایت قرار بدین ...
اینا که تایید شد اونوقت مدیر آموزشی دانشگاه گواهی سفر علمی به شما میده
مثلا با یه دعوت نامه کنفراس توی هرجای دنیا میتونید علمی یا نیمه علمی برین ...
اینجوری نیس که یه ادمیشن برای امتحان زبان بگیرین و به این سادگیا برین (آیلتس و تافل که تو ایرانم برگزار میشه)
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: 5ina ، KIMIA2005 ، love_everlife ، farzad021
دوستان در عراق و خط بکشین.. شما که بخواین برین عراق ۵۰۰ تومن وثیقه نقد ازتون دریافت می‌کنن +۵/۱۵ میلیون چکه ضمانت کارمندی ! درضمن شما وقتی بخواین از طریق زیارتی اقدام به خروج بکنید با یه کاروان باید برین عراق که تا وارد خاک عراق شدین مدیر کاروان یا حالا هر کی‌ که مسئول هست پاستون رو ازتون میگیره ! این چیزی بود که از تو پست‌های بچه ها برداشت کردم. حالا بازم دوستان باید تحقیق کنیم ببینیم که اوضاع از چه قراره Big Grin
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: storagemeter
(2013-07-03 ساعت 14:59)sejz نوشته:  ویزای عراق رو فراموش کردین؟ Smile ویزای زیارتی به شخص نمیدن. توریستی شاید بدن البته اگه توی فرودگاه مشکل ساز نشه با توجه به مجوز خروج زیارتی...ایشالا بشه باز کاریش کرد.. شاید راه حلی باشه.
اگر می خواهید با این روش فعلا پاسپورت بگیرید که گرفتن ویزا معنایی نداره
می تونید هم با ثبت نام در کاروانها و هم بدون ثبت نام در کاروانها برید و مجوز خروج بگیرید و پاسپورت بگیرید.
کی گفته برید سفارت عراق بهتون ویزا نمی دن؟؟؟؟
این حرفارو کی می زنه آخه!!!!!
برای خروج هم اگر خیلی نگرانید برید سلیمانیه حله Wink
نشد یه سری به اربیل بزنید.
اما سلیمانیه باید جواب بده ویزا هم براتون به احتمال زیاد لب مرز می زنن.
تشکر کنندگان:
(2013-07-03 ساعت 20:39)پسرک مهاجر نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 14:59)sejz نوشته:  ویزای عراق رو فراموش کردین؟ Smile ویزای زیارتی به شخص نمیدن. توریستی شاید بدن البته اگه توی فرودگاه مشکل ساز نشه با توجه به مجوز خروج زیارتی...ایشالا بشه باز کاریش کرد.. شاید راه حلی باشه.
اگر می خواهید با این روش فعلا پاسپورت بگیرید که گرفتن ویزا معنایی نداره
می تونید هم با ثبت نام در کاروانها و هم بدون ثبت نام در کاروانها برید و مجوز خروج بگیرید و پاسپورت بگیرید.
کی گفته برید سفارت عراق بهتون ویزا نمی دن؟؟؟؟
این حرفارو کی می زنه آخه!!!!!
برای خروج هم اگر خیلی نگرانید برید سلیمانیه حله Wink
نشد یه سری به اربیل بزنید.
اما سلیمانیه باید جواب بده ویزا هم براتون به احتمال زیاد لب مرز می زنن.

ایشالا شما بعنوان اولین نفر ازین روش اقدام میکنین و راه رو برای بعدی ها باز میکنین و شرایطشو کامل در میارین.. و میاین همینجا برای همه میگین.. موفق باشین
تشکر کنندگان:
سلام
من کل تاپیکهارو خوندم ولی هیچکدوم در مورد دریافت پاسپورت یا رفع مشکل سربازی وقتی غیبت داری ننوشته.
لطفا اگه کسی میدونه، کمکم کنه من امسال برنده شدم اما این بزرگترین مشکلمه. Sad
تشکر کنندگان:
بدترین کار که هرکس میتونه بکنه اینه که وارد غیبت شه. اونوقت اجازه خروج که هیچ اجازه درس خوندن تو ایران رو هم از دست میده. شاید غیبت های کوتاه مدت رو کوتاه بیان. بورو نظام وظیفه ببین میذارن دانشجو بشی که از اون طریق بری؟

(2013-07-04 ساعت 00:25)kamiarir نوشته:  سلام
من کل تاپیکهارو خوندم ولی هیچکدوم در مورد دریافت پاسپورت یا رفع مشکل سربازی وقتی غیبت داری ننوشته.
لطفا اگه کسی میدونه، کمکم کنه من امسال برنده شدم اما این بزرگترین مشکلمه. Sad
تشکر کنندگان: farzad021
با وثیقه 15 میلیونی واسه سفر تفریحی الان اجازه خروج میدن؟من این یکی دو روزه شایعاتی در مورد بالا رفتن مبلغ وثیقه شنیدم که امیدوارم راست نباشه.
با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه 1تا 2 ماه قبلش اعلام میشه به نظر شما 1 ماه قبل مصاحبه واسه گرفتن پاسپورت دیر نمیشه ؟من شنیدم اگر مشمولان پاسپورت بگیرند بعد از مدت زمان تعیین شده (تاریخ ورود وخروج ) چه سفر بروند یا نروند پاسپورتشون پانچ می خوره و دفعه بعد باید مجددا تمام مراحل گرفتن پاسپورت را انجام داد بنابرین نمی شه گفت در زمان صرفه جویی خواهد شد.از انجایی که یکی از دوستان دانشجو پاسپورت گرفته و رفته سفر حج موقع برگشت تو فرودگاه ایران پاسش پانچ خورده .به نظر من باید از نظام وظیفه پرسید شاید این مورد خاص بوده.
(2013-07-04 ساعت 12:49)behdist نوشته:  با وثیقه 15 میلیونی واسه سفر تفریحی الان اجازه خروج میدن؟من این یکی دو روزه شایعاتی در مورد بالا رفتن مبلغ وثیقه شنیدم که امیدوارم راست نباشه.

بله الآن میدن،مبلغ وثیقه هم فعلا همون 15 میلیون تومان هست و گمان نمیکنم به این زودی ها عوض بشه

(2013-07-04 ساعت 15:12)behdist نوشته:  با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه 1تا 2 ماه قبلش اعلام میشه به نظر شما 1 ماه قبل مصاحبه واسه گرفتن پاسپورت دیر نمیشه ؟من شنیدم اگر مشمولان پاسپورت بگیرند بعد از مدت زمان تعیین شده (تاریخ ورود وخروج ) چه سفر بروند یا نروند پاسپورتشون پانچ می خوره و دفعه بعد باید مجددا تمام مراحل گرفتن پاسپورت را انجام داد بنابرین نمی شه گفت در زمان صرفه جویی خواهد شد.از انجایی که یکی از دوستان دانشجو پاسپورت گرفته و رفته سفر حج موقع برگشت تو فرودگاه ایران پاسش پانچ خورده .به نظر من باید از نظام وظیفه پرسید شاید این مورد خاص بوده.

به نظر دیر میرسه،بنده پارسال پاسپورتم 6 روزه اومد،اما امسال چندین نفر(از جمله مادر خود بنده) که اقدام به تعویض پاسپورت کردند،بیش از 30 یا 40 روز طول کشیده که پاسپورت بیاد،پارسال 2 هفته هم کافی بود،اما امسال باید حداقل 6 هفته جلوتر اقدام بشه
(خروج دانشجویان مشمول(کارشناسی) در طول ترمی که اقدام به گرفتن نامه خروج میکنن امکان پذیره،برای مثال میشه در مهر ماه برای خروج در اواخر آذر نامه گرفت،پس میشه حداقل 2 ماه جلوتر اقدام کرد که با خیال راحت پاسپورت گرفت)
پانچ شدن پاسپورت هم به هیــــــــــــــــــــچ وجه درست نیست،پاسپورتی که صادر میشه از نوع جدید و الکترونیکی هست و 5 سال هم اعتبار داره و به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی پانچی در کار نیست.(اون شخصی هم که پانچ شده 100% یه جای کارش میلنگیده)
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: behdist ، noobnoobi
ممنون.در اینصورت باید 2 ماه زودتر تاریخ مصاحبه مشخص بشه وقتی نامه از دانشگاه می گیره تاریخ ورود و خروج داره و باید کاملا از تاریخ مصاحبه مطلع باشید.
فارغ تحصیلان که در (دوران 1ساله فراغت) هستند هم می توانند 2ماه زودتر واسه پاسپورت اقدام کنند و تاریخ خروج واسه 2ماه بعدش بگیرند؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-04 ساعت 18:41)behdist نوشته:  ممنون.در اینصورت باید 2 ماه زودتر تاریخ مصاحبه مشخص بشه وقتی نامه از دانشگاه می گیره تاریخ ورود و خروج داره و باید کاملا از تاریخ مصاحبه مطلع باشید.

100% همینطوره و تاریخ مصاحبه هم زودتر مشخص خواهد شد
(ضمن اینکه میتونید از روی شماره کیس و با توجه به برندگان سال های گذشته،تاریخ تقریبی مصاحبه رو بدست بیارید

(2013-07-04 ساعت 18:59)behdist نوشته:  فارغ تحصیلان که در (دوران 1ساله فراغت) هستند هم می توانند 2ماه زودتر واسه پاسپورت اقدام کنند و تاریخ خروج واسه 2ماه بعدش بگیرند؟

گویا این سوال،سوال یکی دیگه از دوستان هم بود
این مورد رو باید از نظام وظیفه پرسید،در اولین فرصت سوال میکنم و اینجا نتیجه رو اعلام میکنم
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behdist

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان