موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-05 ساعت 23:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-05 ساعت 23:50 توسط ssara.)
با سلام و مرسی از پاسخهای خوبتون
مسئله ای در کیس من وجود اره که هنوز پاسخ مشخصی براش پیدا نکردم.
همسر من تیر همین امسال سرباز شد. یعنی 1 ماه پس از اطلاع از قبولی در لاتاری....
ایشون به دلیل اینکه سرباز هست ظاهرا راهی برای خروج و اومدن به انکارا برای مصاحبه نداره....
اگر ایشون با من نیاد سفارت به من به تنهایی ویزا می ده؟
و ایشون بعد از اتمام خدمت می تونه به سرعت پروسه کاریش را انجام بده و پیش من بیاد یا اینکه روندی مثل ویزاهای فامیلی که طولانی تر هست را باید طی کنه؟
(2013-07-05 ساعت 23:49)ssara نوشته: با سلام و مرسی از پاسخهای خوبتون
ایشون به دلیل اینکه سرباز هست ظاهرا راهی برای خروج و اومدن به انکارا برای مصاحبه نداره....
و ایشون بعد از اتمام خدمت می تونه به سرعت پروسه کاریش را انجام بده و پیش من بیاد یا اینکه روندی مثل ویزاهای فامیلی که طولانی تر هست را باید طی کنه؟
در ضمن برنده اصلی من هستم نه همسرم
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 00:16)sejz نوشته: (2013-07-05 ساعت 23:49)ssara نوشته: با سلام و مرسی از پاسخهای خوبتون
باتوجه به صحبت کیمیای عزیز شما اگه شماره کیستون بالاست و حدود اسفند به بعد تاریخ مصاحبتون بیفته میتونین اذر ماه پیام نور همسرتون امتحان بدن (برای ارشد البته اگه لیسانسن) و ترم بهمن هم قبولی داره و ثبت نام کنن (پارسال اینطوری بود) و از خدمت مرخص شن بیان مصاحبه باهاتون..
ممنون از پاسختون....
فرض کنیم ایشون نتونن بیان مصاحبه.... بنا به هر دلیلی.... عدم حضورشون ممنه باعث بشه به من هم ویزا ندن....
در ضمن ما ترجیح می دیم سربازی را بره و وقفه ای درش نیوفته تا بعدا موقع رفت و امد به ایران مشکلی نداشته باشه!
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 00:57)پسرک مهاجر نوشته: (2013-07-06 ساعت 00:37)ssara نوشته: (2013-07-06 ساعت 00:16)sejz نوشته: (2013-07-05 ساعت 23:49)ssara نوشته: با سلام و مرسی از پاسخهای خوبتون
باتوجه به صحبت کیمیای عزیز شما اگه شماره کیستون بالاست و حدود اسفند به بعد تاریخ مصاحبتون بیفته میتونین اذر ماه پیام نور همسرتون امتحان بدن (برای ارشد البته اگه لیسانسن) و ترم بهمن هم قبولی داره و ثبت نام کنن (پارسال اینطوری بود) و از خدمت مرخص شن بیان مصاحبه باهاتون..
ممنون از پاسختون....
فرض کنیم ایشون نتونن بیان مصاحبه.... بنا به هر دلیلی.... عدم حضورشون ممنه باعث بشه به من هم ویزا ندن....
در ضمن ما ترجیح می دیم سربازی را بره و وقفه ای درش نیوفته تا بعدا موقع رفت و امد به ایران مشکلی نداشته باشه!
درود بر شما
مسئله ابنجاست که باید در مصاحبه حضور داشته باشند
تنها راه حلی که برای سربازیش وجود داره اینه که
اول : دانشگاه در مقطع بالاتر مدرکی که گرفته قبول بشه
دوم تو خدمت برای معافیت پزشکی اقدام کنه شاید راهی پیدا بشه
اگر خواستید بگید آدرس دکتری(تو پیام خصوصی) رو بهتون بدم برید پیشش اگر راهی داشته باشه ایشون راهنماییتون می کنه.
در مورد راه اول...با توجه به اینکه شوهرم فوق لیسانس داره می تونه برای یه فوق دیگه اقدام کنه و نه الزاما دکتری؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
همونجور که پیشتر گفتم همسرم الان سربازه و ظاهرا نمی تونه واسه مصاحبه خارج بشه از ایران..
مساله ای به ذهنم رسید! شوهرم پارسال که دانشجو بود برای سفری علمی به کانادا درخواست پاسپورت کرد و پاسپورت ایشون اومد و لی چون کانادا ویزا نداد، سفرش منتفی شد...
ایشون با پاسی که در دست داره و اعتبار 5 ساله داشته می تونه واسه مصاحبه خارج شه یا اینکه موقع خروج چکش می کنن !!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال:
ایا به کسی که سربازه اصلا هیچ اجازه خروج از کشوری داده نمی شه؟
یا راهی هست که بتونه مثلا با گذاشتن یه وثیقه سنگین از کشور خارج بشه یا راههای دیگه؟
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من الان دانشجو هستم هر ترم 1 بار میتونم از کشور خارج بشم؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال اسای دارم اگه دوستان لطف کنن با اطمینان جواب من را بدن ممنون می شم و حتی دعاشون هم می کنم . .
من دانشجو هستم و البته مشمول با توجه به شماره کیس هم مصاحبه ام آبان ماه خواهد بود . . . در آنکارا . . . خیلی ها به من گفتن که می رم برای مصاحبه دیگه نباید برگردم باید همونجا صبر کنم تا ویزام بیاد و از آنجا برم . . . حالا من باید چکار کنم؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-08 ساعت 03:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-08 ساعت 04:37 توسط Danial_4139.)
(2013-07-06 ساعت 23:29)ssara نوشته: یه سوال:
ایا به کسی که سربازه اصلا هیچ اجازه خروج از کشوری داده نمی شه؟
یا راهی هست که بتونه مثلا با گذاشتن یه وثیقه سنگین از کشور خارج بشه یا راههای دیگه؟
مشمولین از زمان اعزام به خدمت تا پایان خدمت سربازی به جز در موارد خاصی مانند درمان بیماری های خاصی که در کشور قابل درمان نیست و یا ماموریت های برون مرزی و موارد خاص به دلایل امنیتی اجازه خروج از کشور را ندارند .
به نظرم اگر همسرتون موفق بشه برای ادامه تحصیل از یه دانشگاه پذیرش بگیره میتونه از سربازی ترخیص بشه و یه جورایی سربازی رو بپیچونه البته این مورد نیاز به شرایطی داره که از نظام وظیفه بپرسید بتون میگن .
یک راه دیگه هم هست ترجیح میدادم نگم ولی ...
اینجور که میگن کیس های متاهل باید موقع مصاحبه هر دو حضور داشته باشن ، البته این مورد رو حتما از سفارت بپرسید شاید راهی وجود داشته باشه ولی اگر گفتن حتما باید همسرتون حضور داشته باشه شما میتونید به صورت توافقی از هم جدا بشین و مدارک جداییتون رو موقع مصاحبه نشون بدید و ...
ویزاتون رو که گرفتن بعدش مجدد ازدواج کنید ، وارد آمریکا که شدین کارا رفتن همسرتون رو انجام بدید تا اون موقع سربازی ایشون هم تمام شده و میتونه از کشور خارج بشه .
(2013-07-07 ساعت 02:04)sepidarx نوشته: من الان دانشجو هستم هر ترم 1 بار میتونم از کشور خارج بشم؟
(2013-07-08 ساعت 03:28)pooyan1920 نوشته: یه سوال اسای دارم اگه دوستان لطف کنن با اطمینان جواب من را بدن ممنون می شم و حتی دعاشون هم می کنم . .
من دانشجو هستم و البته مشمول با توجه به شماره کیس هم مصاحبه ام آبان ماه خواهد بود . . . در آنکارا . . . خیلی ها به من گفتن که می رم برای مصاحبه دیگه نباید برگردم باید همونجا صبر کنم تا ویزام بیاد و از آنجا برم . . . حالا من باید چکار کنم؟؟؟
براساس مقررات سازمان وظیفه عمومی و ضوابط دانشگاه اعم از مقررات آموزشی و سایر ضوابط دانشجویان مشمول دانشگاه می توانند با ارائه درخواست به محل تحصیل و دریافت یکی از فرم های خروج از کشور برای مدت معین با ارائه فرم به سازمان وظیفه عمومی یا معاونت وظیفه عمومی استان ها و دوایر ذی ربط با پرداختن وثیقه مربوطه (به وظیفه عمومی) به خارج از کشور مراجعه کنند.
شرایط مهم برای خروج از کشور چیست؟
1-مشمولان برای خروج موقت از کشور باید فاقد غیبت باشند و وضعیت تحصیلی مشخص داشته باشند هم چنین در سنوات ارفاقی مازاد بر سنوات مجاز تحصیل نباشند.
2-مهلت معرفی مشمولان فارغ التحصیلان به پایان نرسیده باشد و دارای برگ اعزام بدون غیبت باشند برای مراجعت به موقع به کشور وثیقه مورد نیاز را بسپارند.
3-متقاضیان مشمول باید درخواست (فرم) مجوز خروج موقت از کشور را از دانشگاه مربوطه ارائه کنند.
میزان وثیقه خروج از کشور چه قدر است؟
میزان وثیقه خروج از کشور مشمولان متناسب با اهداف و علت سفر متفاوت است:
1-سفر زیارتی به کشورهای عراق و عربستان مبلغ پنج میلیون ریال وجه نقد و تعهده اشخاص به مبلغ 15 میلیون تومان
2-سفر علمی مبلغ 50میلیون ریال و سفر نیمه علمی 80میلیون ریال
3-سفر غیرعلمی به تمامی کشورها و از جمله سوریه مبلغ 150میلیون ریال است برای سفرهای غیرعلمی گواهی تنظیمی توسط دانشگاه به عنوان معاونت وظیفه عمومی استان به منزله گواهی اشتغال به تحصیل است و بررسی اقدام در خصوص صدور مجوز خروج به عهده وظیفه عمومی است.
مدت خروج از کشور چه قدر است؟
مدت خروج از کشور دانشجویان مشمول برای هر یک از انواع سفرها مختلف است:
1-مدت خروج برای سفرهای مطالعاتی:
حداکثر شش ماه برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و یک سال برای دوره دکترای تخصصی (PH.D)
2-مدت خروج برای سفرهای زیارتی -سفرهای علمی و نیمه علمی:
حداکثر 30روز و در مورد سفر حج واجب مدت خروج حداکثر 45روز است.
3-مدت خروج برای سفرهای غیرعلمی:
این مجوز خروج شامل سفر به تمامی کشورها از جمله سوریه حداکثر 20روز است.
دفعات مجاز خروج از کشور
دفعات خروج دانشجو از کشور در هر نیم سال دو بار بدون توجه به نوع سفر است به جز سفرهای ورزشی که به استناد نامه دفتر امور مشترک فدراسیون ها و اداره کل تربیت بدنی انجام می شود مشروط بر این که مدت سفر همزمان نبوده و فاصله اتمام سفر اول تا شروع سفر دوم بلافاصله نباشد.
چگونه کار خروج از کشور را شروع کنیم؟
1-اگر جزو آن دسته ای از مشمولانی هستید که می خواهید برای یک سفر کوتاه مدت زیارتی و یا تفریحی از کشور خارج شوید و نمی دانید چه کارهایی باید انجام دهید این قسمت از گزارش به کار شما می آید اول از همه باید در نظر داشته باشید که برای استفاده از شرایط خروج از کشور حتما باید دانشجو باشید و در حال استفاده از معافیت تحصیلی خود باشید و یا در زمان مجاز فارغ التحصیلی خود به سر ببرید.
2-در قدم اول باید به قسمت امور مشمولین دانشگاه خود مراجعه و فرم درخواست خروج از کشور را پر کنید یادتتان باشد در همین مرحله اول باید تاریخ سفر و مدت زمان سفر خود را مشخص و آن را در فرم ذکر کنید نظام وظیفه برای همین تاریخ ابراز شده توسط شما مجوز خروج صادر می کند (اگر به سفر زیارتی می روید حتما باید معرفی نامه از تور زیارتی خود را به همراه داشته باشید)پس از دست به دست شدن این برگه از امضا گرفتن از تمامی مسئولان دانشگاهی (از نگهبانی تا رئیس دانشکده) باید به وزارت علوم یا مرکز آزمون دانشگاه آزاد مراجعه و چند امضا هم از آن جا بگیرید.
3-پس از طی مراحل بالا باید به سازمان نظام وظیفه مراجعه و با تحویل نامه دانشگاه فرم دیگری را پر کنید پس از این محله نوبت به ماجرای شیرین وثیقه می رسد برای سفرهای گردشگری نوع وثیقه حتما باید پول نقد باشد یا ضمانت بانکی به همان مبلغ جریان ضمانت بانکی هم از این قرار است که 15 میلیون تومان را به حساب بانکیتان واریز می کنید بانک مربوطه سپس یک ضمانت نامه خطاب به نظام وظیفه می نویسد و 15 میلیون دارایی شما را تایید می کند توجه داشته باشید که تا زمانی که در سفر هستید حق هیچ گونه برداشتی از آن 15 میلیون تومان را ندارید و فقط زمانی که از سفر بازگشتید با نامه نظام وظیفه به بانک 15میلیون تومان شما قابل برداشت می شود.
4-پس از ارائه ضمانت نامه بانک به سازمان نظام وظیفه این سازمان مدارک شما را بررسی و در صورت تایید مدارکتان را به اداره گذرنامه ارسال می کنید.
5-پس از حدود یک هفته باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید اداره گذرنامه در صفحه آخر گذرنامه یتان اصلاحات یک مهر می زند و در آن بازه زمانی مجاز خروج از کشور را ذکر می کند.
6-پس از طی این مرحله می توانید سوار هواپیما شوید و به خارج بروید و پس از بازگشت به کشور باید شخصا به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنید و گذرنامه تان را نشان دهید این سازمان پس از تایید بازگشت شما یک نامه خطاب به بانک می دهد که ضمانت نامه بانکی را می توانید آزاد کنید و از این جا به بعد همه چیز تمام می شود خاطره ها باقی می ماند.
چند نکته کلیدی
1-چه زمانی وثیقه را می توانید پس بگیرید؟ پس از بازگشت به ایران استرداد وثیقه تنها با حضور مشمولین و رویت گذرنامه او در وظیفه عمومی امکان پذیر است.
2-توجه داشته باشید تا زمانی که به خدمت سربازی اعزام نشده اید می توانید از کشور خارج شوید و سازمان نظام وظیفه صدور مجوز را برای سربازان در حال خدمت ممنوع کرده و آنان در این دوره حق خروج از کشور را ندارند. در صورتی که مورد خاصی پیش بیاید و خروج از کشور الزامی باشد سربازان می توانند به یگان خدمتی خود مراجعه و موضوع را از آن طریق پیگیری کنند.
3-اگر در زمان مشخص شده به ایران بازنگردید و یا خودتان را به نظام وظیفه معرفی نکنید چه اتفاقی می افتد؟ اگر در زمان مشخص شده به ایران بازگشتید اما در موعد مقرر به سازمان نظام وظیفه مراجعه نکردید ممانعت از خروج مجدد از کشور از 6 ماه تا یک سال به عنوان جریمه اعلام و تعیین شده است. جریمه ها برای افرادی که دیرتر از زمان مشخص شده به کشور باز می گردند سخت تر می شود این دسته از افراد علاوه بر آن که مبلغ وثیقه شان به نفع دولت ضبط خواهد شد با آن ها همانند سایر غایبان برخورد شده و بسته به مدت غیبت افزایش خدمت یا احضار به مراجع قضایی در انتظارشان خواهد بود.
4-افراد مشمول می توانند با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از سوی مدرسه و یا دانشگاه خود و تهیه وثیقه سفر مربوطه به وظیفه عمومی محل استقرار دانشگاه یا سکونتشان مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند و پس از آن نیز سامانه وظیفه عمومی مجوز خروج از کشور را صادر و آن را به پلیس گذرنامه ارائه می دهد.
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...