کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-07-08 ساعت 03:47)Danial_4139 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 23:29)ssara نوشته:  یه سوال:
ایا به کسی که سربازه اصلا هیچ اجازه خروج از کشوری داده نمی شه؟
یا راهی هست که بتونه مثلا با گذاشتن یه وثیقه سنگین از کشور خارج بشه یا راههای دیگه؟

مشمولین از زمان اعزام به خدمت تا پایان خدمت سربازی به جز در موارد خاصی مانند درمان بیماری های خاصی که در کشور قابل درمان نیست و یا ماموریت های برون مرزی به دلایل امنیتی اجازه خروج از کشور را ندارند .

(2013-07-07 ساعت 02:04)sepidarx نوشته:  من الان دانشجو هستم هر ترم 1 بار میتونم از کشور خارج بشم؟

(2013-07-08 ساعت 03:28)pooyan1920 نوشته:  یه سوال اسای دارم اگه دوستان لطف کنن با اطمینان جواب من را بدن ممنون می شم و حتی دعاشون هم می کنم . .
من دانشجو هستم و البته مشمول با توجه به شماره کیس هم مصاحبه ام آبان ماه خواهد بود . . . در آنکارا . . . خیلی ها به من گفتن که می رم برای مصاحبه دیگه نباید برگردم باید همونجا صبر کنم تا ویزام بیاد و از آنجا برم . . . حالا من باید چکار کنم؟؟؟

براساس مقررات سازمان وظیفه عمومی و ضوابط دانشگاه اعم از مقررات آموزشی و سایر ضوابط دانشجویان مشمول دانشگاه می توانند با ارائه درخواست به محل تحصیل و دریافت یکی از فرم های خروج از کشور برای مدت معین با ارائه فرم به سازمان وظیفه عمومی یا معاونت وظیفه عمومی استان ها و دوایر ذی ربط با پرداختن وثیقه مربوطه (به وظیفه عمومی) به خارج از کشور مراجعه کنند.

شرایط مهم برای خروج از کشور چیست؟

1-مشمولان برای خروج موقت از کشور باید فاقد غیبت باشند و وضعیت تحصیلی مشخص داشته باشند هم چنین در سنوات ارفاقی مازاد بر سنوات مجاز تحصیل نباشند.
2-مهلت معرفی مشمولان فارغ التحصیلان به پایان نرسیده باشد و دارای برگ اعزام بدون غیبت باشند برای مراجعت به موقع به کشور وثیقه مورد نیاز را بسپارند.
3-متقاضیان مشمول باید درخواست (فرم) مجوز خروج موقت از کشور را از دانشگاه مربوطه ارائه کنند.

میزان وثیقه خروج از کشور چه قدر است؟

میزان وثیقه خروج از کشور مشمولان متناسب با اهداف و علت سفر متفاوت است:

1-سفر زیارتی به کشورهای عراق و عربستان مبلغ پنج میلیون ریال وجه نقد و تعهده اشخاص به مبلغ 15 میلیون تومان
2-سفر علمی مبلغ 50میلیون ریال و سفر نیمه علمی 80میلیون ریال
3-سفر غیرعلمی به تمامی کشورها و از جمله سوریه مبلغ 150میلیون ریال است برای سفرهای غیرعلمی گواهی تنظیمی توسط دانشگاه به عنوان معاونت وظیفه عمومی استان به منزله گواهی اشتغال به تحصیل است و بررسی اقدام در خصوص صدور مجوز خروج به عهده وظیفه عمومی است.

مدت خروج از کشور چه قدر است؟

مدت خروج از کشور دانشجویان مشمول برای هر یک از انواع سفرها مختلف است:

1-مدت خروج برای سفرهای مطالعاتی:
حداکثر شش ماه برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و یک سال برای دوره دکترای تخصصی (PH.D)
2-مدت خروج برای سفرهای زیارتی -سفرهای علمی و نیمه علمی:
حداکثر 30روز و در مورد سفر حج واجب مدت خروج حداکثر 45روز است.
3-مدت خروج برای سفرهای غیرعلمی:
این مجوز خروج شامل سفر به تمامی کشورها از جمله سوریه حداکثر 20روز است.

دفعات مجاز خروج از کشور

دفعات خروج دانشجو از کشور در هر نیم سال دو بار بدون توجه به نوع سفر است به جز سفرهای ورزشی که به استناد نامه دفتر امور مشترک فدراسیون ها و اداره کل تربیت بدنی انجام می شود مشروط بر این که مدت سفر همزمان نبوده و فاصله اتمام سفر اول تا شروع سفر دوم بلافاصله نباشد.

چگونه کار خروج از کشور را شروع کنیم؟

1-اگر جزو آن دسته ای از مشمولانی هستید که می خواهید برای یک سفر کوتاه مدت زیارتی و یا تفریحی از کشور خارج شوید و نمی دانید چه کارهایی باید انجام دهید این قسمت از گزارش به کار شما می آید اول از همه باید در نظر داشته باشید که برای استفاده از شرایط خروج از کشور حتما باید دانشجو باشید و در حال استفاده از معافیت تحصیلی خود باشید و یا در زمان مجاز فارغ التحصیلی خود به سر ببرید.

2-در قدم اول باید به قسمت امور مشمولین دانشگاه خود مراجعه و فرم درخواست خروج از کشور را پر کنید یادتتان باشد در همین مرحله اول باید تاریخ سفر و مدت زمان سفر خود را مشخص و آن را در فرم ذکر کنید نظام وظیفه برای همین تاریخ ابراز شده توسط شما مجوز خروج صادر می کند (اگر به سفر زیارتی می روید حتما باید معرفی نامه از تور زیارتی خود را به همراه داشته باشید)پس از دست به دست شدن این برگه از امضا گرفتن از تمامی مسئولان دانشگاهی (از نگهبانی تا رئیس دانشکده) باید به وزارت علوم یا مرکز آزمون دانشگاه آزاد مراجعه و چند امضا هم از آن جا بگیرید.

3-پس از طی مراحل بالا باید به سازمان نظام وظیفه مراجعه و با تحویل نامه دانشگاه فرم دیگری را پر کنید پس از این محله نوبت به ماجرای شیرین وثیقه می رسد برای سفرهای گردشگری نوع وثیقه حتما باید پول نقد باشد یا ضمانت بانکی به همان مبلغ جریان ضمانت بانکی هم از این قرار است که 15 میلیون تومان را به حساب بانکیتان واریز می کنید بانک مربوطه سپس یک ضمانت نامه خطاب به نظام وظیفه می نویسد و 15 میلیون دارایی شما را تایید می کند توجه داشته باشید که تا زمانی که در سفر هستید حق هیچ گونه برداشتی از آن 15 میلیون تومان را ندارید و فقط زمانی که از سفر بازگشتید با نامه نظام وظیفه به بانک 15میلیون تومان شما قابل برداشت می شود.

4-پس از ارائه ضمانت نامه بانک به سازمان نظام وظیفه این سازمان مدارک شما را بررسی و در صورت تایید مدارکتان را به اداره گذرنامه ارسال می کنید.

5-پس از حدود یک هفته باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید اداره گذرنامه در صفحه آخر گذرنامه یتان اصلاحات یک مهر می زند و در آن بازه زمانی مجاز خروج از کشور را ذکر می کند.

6-پس از طی این مرحله می توانید سوار هواپیما شوید و به خارج بروید و پس از بازگشت به کشور باید شخصا به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنید و گذرنامه تان را نشان دهید این سازمان پس از تایید بازگشت شما یک نامه خطاب به بانک می دهد که ضمانت نامه بانکی را می توانید آزاد کنید و از این جا به بعد همه چیز تمام می شود خاطره ها باقی می ماند.

چند نکته کلیدی

1-چه زمانی وثیقه را می توانید پس بگیرید؟ پس از بازگشت به ایران استرداد وثیقه تنها با حضور مشمولین و رویت گذرنامه او در وظیفه عمومی امکان پذیر است.

2-توجه داشته باشید تا زمانی که به خدمت سربازی اعزام نشده اید می توانید از کشور خارج شوید و سازمان نظام وظیفه صدور مجوز را برای سربازان در حال خدمت ممنوع کرده و آنان در این دوره حق خروج از کشور را ندارند. در صورتی که مورد خاصی پیش بیاید و خروج از کشور الزامی باشد سربازان می توانند به یگان خدمتی خود مراجعه و موضوع را از آن طریق پیگیری کنند.

3-اگر در زمان مشخص شده به ایران بازنگردید و یا خودتان را به نظام وظیفه معرفی نکنید چه اتفاقی می افتد؟ اگر در زمان مشخص شده به ایران بازگشتید اما در موعد مقرر به سازمان نظام وظیفه مراجعه نکردید ممانعت از خروج مجدد از کشور از 6 ماه تا یک سال به عنوان جریمه اعلام و تعیین شده است. جریمه ها برای افرادی که دیرتر از زمان مشخص شده به کشور باز می گردند سخت تر می شود این دسته از افراد علاوه بر آن که مبلغ وثیقه شان به نفع دولت ضبط خواهد شد با آن ها همانند سایر غایبان برخورد شده و بسته به مدت غیبت افزایش خدمت یا احضار به مراجع قضایی در انتظارشان خواهد بود.

4-افراد مشمول می توانند با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از سوی مدرسه و یا دانشگاه خود و تهیه وثیقه سفر مربوطه به وظیفه عمومی محل استقرار دانشگاه یا سکونتشان مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند و پس از آن نیز سامانه وظیفه عمومی مجوز خروج از کشور را صادر و آن را به پلیس گذرنامه ارائه می دهد.
دست شما درد نکنه پس میشه رفت و برگشت و دوبازه به صورت اساسی رفت . . . .
به نظر شخص شما هم برم و برگردم دوباره برم؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: ssara ، sahar kh
(2013-07-08 ساعت 03:54)pooyan1920 نوشته:  دست شما درد نکنه پس میشه رفت و برگشت و دوبازه به صورت اساسی رفت . . . .

مشکلی نداره ولی برای احتیاط برای مصاحبه سفارت ابوظبی رو انتخاب کن اگر کلیرنس خوردی و مشکلی برای خروج مجدد ایجاد شدن فرد دیگه ای بتونه ویزاتون رو بگیره .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، پسرک مهاجر
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴﻲ ﺍﻃﻼﻉ ﺩﻗﻴﻘﻲ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﻋﺰﺍﻣﻲ ﻫﺎﻱ ﺟﺪﻳﺪ ﺩﺍﺭﻩ؟ﺍﺯ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺣﻴﻦ ﺧﺪﻣﺘﻦ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﺍﻋﺰﺍﻣﻴﻬﺎﻱ ﺑﺮﺝ ﺩﻭ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﻛﻨﻦ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺎﻡ ﻭﻇﻴﻔﻪ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﻳﻚ ﻣﺎﻫﻪ!ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﭘﺎﺱ ﺳﻔﻴﺪ ﺑﮕﻴﺮﻥ ﻭ ﺑﺮﮔﺮﺩﻥ ﺑﺮﻥ ﺧﺪﻣﺖ ﺗﺎ ﺑﺘﻮﻧﻦ ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺁﻣﺪ ﻛﻨﻦ ﻣﻬﻤﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻬﻠﺘﺶ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 07:33)mhz_ir نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴﻲ ﺍﻃﻼﻉ ﺩﻗﻴﻘﻲ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﺧﺪﻣﺖ ﺍﻋﺰﺍﻣﻲ ﻫﺎﻱ ﺟﺪﻳﺪ ﺩﺍﺭﻩ؟ﺍﺯ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺣﻴﻦ ﺧﺪﻣﺘﻦ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﺍﻋﺰﺍﻣﻴﻬﺎﻱ ﺑﺮﺝ ﺩﻭ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﻛﻨﻦ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺎﻡ ﻭﻇﻴﻔﻪ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﻳﻚ ﻣﺎﻫﻪ!ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﭘﺎﺱ ﺳﻔﻴﺪ ﺑﮕﻴﺮﻥ ﻭ ﺑﺮﮔﺮﺩﻥ ﺑﺮﻥ ﺧﺪﻣﺖ ﺗﺎ ﺑﺘﻮﻧﻦ ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺁﻣﺪ ﻛﻨﻦ ﻣﻬﻤﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻬﻠﺘﺶ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
دوست عزیز هنوز همان 21 ماه هستش و این مورد را خوشبختانه اعمال نکرده اند. و فعلا تمامی اعزامی های از سال 92 به بعد هم مدت خدمتشون 21 ماه هستش
می شه یه توضیح بدین که شما مگه سربازی نرفته اید که نگران خروج و برگشتتون هستید؟؟؟ سفرنامتونو مطالعه کردم سربازیتون نمیه کاره بوده یا اینکه شغل دولتی داشتید؟؟؟
چی شد که برگه صورتی گرفتید؟
تشکر کنندگان: mhz_ir
ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻗﻀﻴﻪ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺎﻩ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻻﻥ ﺳﺮﺑﺎﺯﻥ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ.
ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻫﻲ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻣﻌﺎﻓﻴﺖ ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ ﺗﺮﺧﻴﺺ ﺷﺪﻡ.ﻫﺮ ﻛﺴﻲ ﭼﻪ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﻭ ﭼﻪ ﻛﺎﻣﻞ ﺧﺪﻣﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﻧﻮﺩ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﭼﻚ ﺷﺪﻥ ﺩﺍﺭﻩ
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر
(2013-07-08 ساعت 03:54)pooyan1920 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 03:47)Danial_4139 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 23:29)ssara نوشته:  یه سوال:
ایا به کسی که سربازه اصلا هیچ اجازه خروج از کشوری داده نمی شه؟
یا راهی هست که بتونه مثلا با گذاشتن یه وثیقه سنگین از کشور خارج بشه یا راههای دیگه؟

مشمولین از زمان اعزام به خدمت تا پایان خدمت سربازی به جز در موارد خاصی مانند درمان بیماری های خاصی که در کشور قابل درمان نیست و یا ماموریت های برون مرزی به دلایل امنیتی اجازه خروج از کشور را ندارند .

(2013-07-07 ساعت 02:04)sepidarx نوشته:  من الان دانشجو هستم هر ترم 1 بار میتونم از کشور خارج بشم؟

(2013-07-08 ساعت 03:28)pooyan1920 نوشته:  یه سوال اسای دارم اگه دوستان لطف کنن با اطمینان جواب من را بدن ممنون می شم و حتی دعاشون هم می کنم . .
من دانشجو هستم و البته مشمول با توجه به شماره کیس هم مصاحبه ام آبان ماه خواهد بود . . . در آنکارا . . . خیلی ها به من گفتن که می رم برای مصاحبه دیگه نباید برگردم باید همونجا صبر کنم تا ویزام بیاد و از آنجا برم . . . حالا من باید چکار کنم؟؟؟

براساس مقررات سازمان وظیفه عمومی و ضوابط دانشگاه اعم از مقررات آموزشی و سایر ضوابط دانشجویان مشمول دانشگاه می توانند با ارائه درخواست به محل تحصیل و دریافت یکی از فرم های خروج از کشور برای مدت معین با ارائه فرم به سازمان وظیفه عمومی یا معاونت وظیفه عمومی استان ها و دوایر ذی ربط با پرداختن وثیقه مربوطه (به وظیفه عمومی) به خارج از کشور مراجعه کنند.

شرایط مهم برای خروج از کشور چیست؟

1-مشمولان برای خروج موقت از کشور باید فاقد غیبت باشند و وضعیت تحصیلی مشخص داشته باشند هم چنین در سنوات ارفاقی مازاد بر سنوات مجاز تحصیل نباشند.
2-مهلت معرفی مشمولان فارغ التحصیلان به پایان نرسیده باشد و دارای برگ اعزام بدون غیبت باشند برای مراجعت به موقع به کشور وثیقه مورد نیاز را بسپارند.
3-متقاضیان مشمول باید درخواست (فرم) مجوز خروج موقت از کشور را از دانشگاه مربوطه ارائه کنند.

میزان وثیقه خروج از کشور چه قدر است؟

میزان وثیقه خروج از کشور مشمولان متناسب با اهداف و علت سفر متفاوت است:

1-سفر زیارتی به کشورهای عراق و عربستان مبلغ پنج میلیون ریال وجه نقد و تعهده اشخاص به مبلغ 15 میلیون تومان
2-سفر علمی مبلغ 50میلیون ریال و سفر نیمه علمی 80میلیون ریال
3-سفر غیرعلمی به تمامی کشورها و از جمله سوریه مبلغ 150میلیون ریال است برای سفرهای غیرعلمی گواهی تنظیمی توسط دانشگاه به عنوان معاونت وظیفه عمومی استان به منزله گواهی اشتغال به تحصیل است و بررسی اقدام در خصوص صدور مجوز خروج به عهده وظیفه عمومی است.

مدت خروج از کشور چه قدر است؟

مدت خروج از کشور دانشجویان مشمول برای هر یک از انواع سفرها مختلف است:

1-مدت خروج برای سفرهای مطالعاتی:
حداکثر شش ماه برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و یک سال برای دوره دکترای تخصصی (PH.D)
2-مدت خروج برای سفرهای زیارتی -سفرهای علمی و نیمه علمی:
حداکثر 30روز و در مورد سفر حج واجب مدت خروج حداکثر 45روز است.
3-مدت خروج برای سفرهای غیرعلمی:
این مجوز خروج شامل سفر به تمامی کشورها از جمله سوریه حداکثر 20روز است.

دفعات مجاز خروج از کشور

دفعات خروج دانشجو از کشور در هر نیم سال دو بار بدون توجه به نوع سفر است به جز سفرهای ورزشی که به استناد نامه دفتر امور مشترک فدراسیون ها و اداره کل تربیت بدنی انجام می شود مشروط بر این که مدت سفر همزمان نبوده و فاصله اتمام سفر اول تا شروع سفر دوم بلافاصله نباشد.

چگونه کار خروج از کشور را شروع کنیم؟

1-اگر جزو آن دسته ای از مشمولانی هستید که می خواهید برای یک سفر کوتاه مدت زیارتی و یا تفریحی از کشور خارج شوید و نمی دانید چه کارهایی باید انجام دهید این قسمت از گزارش به کار شما می آید اول از همه باید در نظر داشته باشید که برای استفاده از شرایط خروج از کشور حتما باید دانشجو باشید و در حال استفاده از معافیت تحصیلی خود باشید و یا در زمان مجاز فارغ التحصیلی خود به سر ببرید.

2-در قدم اول باید به قسمت امور مشمولین دانشگاه خود مراجعه و فرم درخواست خروج از کشور را پر کنید یادتتان باشد در همین مرحله اول باید تاریخ سفر و مدت زمان سفر خود را مشخص و آن را در فرم ذکر کنید نظام وظیفه برای همین تاریخ ابراز شده توسط شما مجوز خروج صادر می کند (اگر به سفر زیارتی می روید حتما باید معرفی نامه از تور زیارتی خود را به همراه داشته باشید)پس از دست به دست شدن این برگه از امضا گرفتن از تمامی مسئولان دانشگاهی (از نگهبانی تا رئیس دانشکده) باید به وزارت علوم یا مرکز آزمون دانشگاه آزاد مراجعه و چند امضا هم از آن جا بگیرید.

3-پس از طی مراحل بالا باید به سازمان نظام وظیفه مراجعه و با تحویل نامه دانشگاه فرم دیگری را پر کنید پس از این محله نوبت به ماجرای شیرین وثیقه می رسد برای سفرهای گردشگری نوع وثیقه حتما باید پول نقد باشد یا ضمانت بانکی به همان مبلغ جریان ضمانت بانکی هم از این قرار است که 15 میلیون تومان را به حساب بانکیتان واریز می کنید بانک مربوطه سپس یک ضمانت نامه خطاب به نظام وظیفه می نویسد و 15 میلیون دارایی شما را تایید می کند توجه داشته باشید که تا زمانی که در سفر هستید حق هیچ گونه برداشتی از آن 15 میلیون تومان را ندارید و فقط زمانی که از سفر بازگشتید با نامه نظام وظیفه به بانک 15میلیون تومان شما قابل برداشت می شود.

4-پس از ارائه ضمانت نامه بانک به سازمان نظام وظیفه این سازمان مدارک شما را بررسی و در صورت تایید مدارکتان را به اداره گذرنامه ارسال می کنید.

5-پس از حدود یک هفته باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید اداره گذرنامه در صفحه آخر گذرنامه یتان اصلاحات یک مهر می زند و در آن بازه زمانی مجاز خروج از کشور را ذکر می کند.

6-پس از طی این مرحله می توانید سوار هواپیما شوید و به خارج بروید و پس از بازگشت به کشور باید شخصا به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنید و گذرنامه تان را نشان دهید این سازمان پس از تایید بازگشت شما یک نامه خطاب به بانک می دهد که ضمانت نامه بانکی را می توانید آزاد کنید و از این جا به بعد همه چیز تمام می شود خاطره ها باقی می ماند.

چند نکته کلیدی

1-چه زمانی وثیقه را می توانید پس بگیرید؟ پس از بازگشت به ایران استرداد وثیقه تنها با حضور مشمولین و رویت گذرنامه او در وظیفه عمومی امکان پذیر است.

2-توجه داشته باشید تا زمانی که به خدمت سربازی اعزام نشده اید می توانید از کشور خارج شوید و سازمان نظام وظیفه صدور مجوز را برای سربازان در حال خدمت ممنوع کرده و آنان در این دوره حق خروج از کشور را ندارند. در صورتی که مورد خاصی پیش بیاید و خروج از کشور الزامی باشد سربازان می توانند به یگان خدمتی خود مراجعه و موضوع را از آن طریق پیگیری کنند.

3-اگر در زمان مشخص شده به ایران بازنگردید و یا خودتان را به نظام وظیفه معرفی نکنید چه اتفاقی می افتد؟ اگر در زمان مشخص شده به ایران بازگشتید اما در موعد مقرر به سازمان نظام وظیفه مراجعه نکردید ممانعت از خروج مجدد از کشور از 6 ماه تا یک سال به عنوان جریمه اعلام و تعیین شده است. جریمه ها برای افرادی که دیرتر از زمان مشخص شده به کشور باز می گردند سخت تر می شود این دسته از افراد علاوه بر آن که مبلغ وثیقه شان به نفع دولت ضبط خواهد شد با آن ها همانند سایر غایبان برخورد شده و بسته به مدت غیبت افزایش خدمت یا احضار به مراجع قضایی در انتظارشان خواهد بود.

4-افراد مشمول می توانند با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از سوی مدرسه و یا دانشگاه خود و تهیه وثیقه سفر مربوطه به وظیفه عمومی محل استقرار دانشگاه یا سکونتشان مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند و پس از آن نیز سامانه وظیفه عمومی مجوز خروج از کشور را صادر و آن را به پلیس گذرنامه ارائه می دهد.
دست شما درد نکنه پس میشه رفت و برگشت و دوبازه به صورت اساسی رفت . . . .

این پروسه چند روز طول میکشه؟
ممنونم
تشکر کنندگان:
(2013-07-04 ساعت 10:22)storagemeter نوشته:  بدترین کار که هرکس میتونه بکنه اینه که وارد غیبت شه. اونوقت اجازه خروج که هیچ اجازه درس خوندن تو ایران رو هم از دست میده. شاید غیبت های کوتاه مدت رو کوتاه بیان. بورو نظام وظیفه ببین میذارن دانشجو بشی که از اون طریق بری؟

(2013-07-04 ساعت 00:25)kamiarir نوشته:  سلام
من کل تاپیکهارو خوندم ولی هیچکدوم در مورد دریافت پاسپورت یا رفع مشکل سربازی وقتی غیبت داری ننوشته.
لطفا اگه کسی میدونه، کمکم کنه من امسال برنده شدم اما این بزرگترین مشکلمه. Sad

وقتی غیبت داری که نمیشه دانشجو بشی.
تشکر کنندگان:
دوستان من سلام
یک سوال: با فرض خروج غیر قانونی از کشور، بنظرتون پاسپورت ت قلب ی مشکلمو حل میکنه؟!
خواهش میکنم اگه اطلاعات درست و دقیق دارید جواب بدید. مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 20:33)kamiarir نوشته:  دوستان من سلام
یک سوال: با فرض خروج غیر قانونی از کشور، بنظرتون پاسپورت ت قلب ی مشکلمو حل میکنه؟!
خواهش میکنم اگه اطلاعات درست و دقیق دارید جواب بدید. مرسی
من فقط ازت یه سوالی دارم دوست عزیز حتما خودتم یه سری اطلاعاتی داشتی که این پست رو ارسال کردی دیگه
کسی که خروج غیر قانونی از ایران داره سفارت بهش نمی گه این مهر خروج کشورت کجاست؟ اصلا به کشورتم کاری نداره نمی گه مهر ورود این کشوری که الان توش هستی کجاست!!!!؟؟

ته خدایی اصلا سفارتم نگه اون کشوری که غیر قانونی رفتی اونجا و بعد هم رفتی مصاحبه برفرض اینکه ویزای یکضربم بگیری اگر بخوای از همونجا بری امریکا تو فرودگاه وقتی بخوای از گیت رد بش اون کسی که اونجاست نگا نمی کنه ببینه مهر ورودت به اون کشور کجاست تا برات مهر خروجت رو بزنه و بری سوار هواپیما بشی و بری امریکا؟؟؟؟

واقعا برای من سواله هاااااا
حتما براش یه جوابی دارید دیگه.
من واقعا دوست دارم نه تنها مشکل شما بلکه مشکل همه بچه ها حل بشه. اما به چه قیمتی!!!!
یعنی فکر می کنید انقدر همه جا بی درو پیکره!!!!!!
شایدم باشه من نمی دونم :|
تشکر کنندگان: sejz ، noobnoobi
(2013-07-09 ساعت 09:29)mhz_ir نوشته:  ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻗﻀﻴﻪ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺎﻩ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻻﻥ ﺳﺮﺑﺎﺯﻥ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ.
ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻫﻲ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻣﻌﺎﻓﻴﺖ ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ ﺗﺮﺧﻴﺺ ﺷﺪﻡ.ﻫﺮ ﻛﺴﻲ ﭼﻪ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﻭ ﭼﻪ ﻛﺎﻣﻞ ﺧﺪﻣﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﻧﻮﺩ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﭼﻚ ﺷﺪﻥ ﺩﺍﺭﻩ
شما که تجربه داشتین بنظرتون بچه هایی که زمانی که می خوان برن مصاحبه فارغ التحصیل کارشناسی هستند یا ترم 1 ارشد هستند در حالی که مشمول هستند یا از معافیت تحصیلی استفاده می کنند(ترم 1 ارشداند) شانس گرفتن ویزای یکضربشون چقدر هستش؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-08 ساعت 03:58)Danial_4139 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 03:54)pooyan1920 نوشته:  دست شما درد نکنه پس میشه رفت و برگشت و دوبازه به صورت اساسی رفت . . . .

مشکلی نداره ولی برای احتیاط برای مصاحبه سفارت ابوظبی رو انتخاب کن اگر کلیرنس خوردی و مشکلی برای خروج مجدد ایجاد شدن فرد دیگه ای بتونه ویزاتون رو بگیره .

سفارت انکارا به فرد دیگه ای نمیده ویزارو؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 13:13)sahar kh نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 03:58)Danial_4139 نوشته:  

سفارت انکارا به فرد دیگه ای نمیده ویزارو؟

آنکارا به یک نفر از اعضای کیس میدن.. ولی ابوظبی به هرکی که پاسارو ببره که بعضیا از طریق اژانس ها گرفتن وبزاشونو و خودشون نرفتن.
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005
(2013-07-10 ساعت 12:33)پسرک مهاجر نوشته:  شما که تجربه داشتین بنظرتون بچه هایی که زمانی که می خوان برن مصاحبه فارغ التحصیل کارشناسی هستند یا ترم 1 ارشد هستند در حالی که مشمول هستند یا از معافیت تحصیلی استفاده می کنند(ترم 1 ارشداند) شانس گرفتن ویزای یکضربشون چقدر هستش؟؟
دوستان یه نصیحت از من اگر خدمت سربازی رفتید(نصفه نیمه یا کامل فرقی نمیکنه) زیاد برای خودتون روی یه صرب گرفتن ویزا برنامه ریزی نکنید.دیفالت رو روی چک خوردن یزارین اگه یه ضرب گرفتین که همه خوشحال میشیم.
تازش دیدم خیلیا که یه ضرب گرفتن دیرتر از اونایی که کلیر شدن رفتن امریکا میتونید خودتون تو فروم 2013 پیداشون کنید.Wink
ولی اگر کسی تا حالا اصلا خدمت نرفته و کار خصوصی هم داشته احتمال چک خوردنش خیلی کم میشه ولی بازم 100% نیست.
تشکر کنندگان: aghaghia ، پسرک مهاجر ، KIMIA2005
با سلام
ایا افیسر در سفارت، کارت پایان خدمت و یا وثیقه را از آقایان می خواد؟
می خوام بدونم اگه کسی غیر قانونی از کشور خارج بشه تا خودش را به مصاحبه برسونه و حتما در اون حضور داشته باشه، ارائه یکی از مدارک فوق الزامیه؟ یا اینکه افیسر کاری به نحوه خروج فرد از کشورش نداره؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-06-25 ساعت 12:25)aghaghia نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:17)QTM نوشته:  سلام به همگی من همه رو خوندم ولی مشکل من داخلش پیدا نشد
مشکل من اینه که من تو لاتری گرین کارت آ م ری ک ا برنده شدم تنها مشکلم اینه که سربازی نرفتم به نظر شما این گرین کارت باطل میشه تا من برم سربازی بیام یا اینکه بعد از سربازی میتونم اقدام کنم یعنی بعد از دوسال که از سربازی برگشتم؟

کسی چرا به سوال ما پاسخ نداد؟؟؟

دوست عزیز شما باید تمام مراحل کار رو برای اخذ ویزا انجام بدین، برین اونور برای فعال سازیه گرین کارتتون، بعد پاس سفید بگیرید که مدتش 2 سال برگردین و سربازی تون رو انجام بدین و دوباره برگردین اونور. یا اینکه وثیقه 15 میلیونی بزارید و برید بمونید، بعدش هم بیخیال پولتون بشید. در غیر این صورت گرین کارتتون باطل میشه.

ایشون وقتی سرباز هستن چطور می تونن وثیقه 15 میلیونی بذارن؟ مگه غیر از اینه که سرباز اصلا اجازه خروج از کشور نداره!!!
ایشون چطور برن مصاحبه که بخوان گرین کارت بگیرن و بعد بقیه ماجرا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان