2013-07-11 ساعت 22:32
(2013-07-11 ساعت 21:24)ssara نوشته:(2013-06-25 ساعت 12:25)aghaghia نوشته:(2013-06-25 ساعت 12:17)QTM نوشته: سلام به همگی من همه رو خوندم ولی مشکل من داخلش پیدا نشد
مشکل من اینه که من تو لاتری گرین کارت آ م ری ک ا برنده شدم تنها مشکلم اینه که سربازی نرفتم به نظر شما این گرین کارت باطل میشه تا من برم سربازی بیام یا اینکه بعد از سربازی میتونم اقدام کنم یعنی بعد از دوسال که از سربازی برگشتم؟
کسی چرا به سوال ما پاسخ نداد؟؟؟
دوست عزیز شما باید تمام مراحل کار رو برای اخذ ویزا انجام بدین، برین اونور برای فعال سازیه گرین کارتتون، بعد پاس سفید بگیرید که مدتش 2 سال برگردین و سربازی تون رو انجام بدین و دوباره برگردین اونور. یا اینکه وثیقه 15 میلیونی بزارید و برید بمونید، بعدش هم بیخیال پولتون بشید. در غیر این صورت گرین کارتتون باطل میشه.
ایشون وقتی سرباز هستن چطور می تونن وثیقه 15 میلیونی بذارن؟ مگه غیر از اینه که سرباز اصلا اجازه خروج از کشور نداره!!!
ایشون چطور برن مصاحبه که بخوان گرین کارت بگیرن و بعد بقیه ماجرا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز ایشون گفتن هنوز نرفتن سربازی. برای همین من گفتم برن وثیقه بزارن برن اونور گرین کارد بگیرن، پاس سفید هم بگیرن بعد برگردن 2 سال سربازیشون رو انجام بدن که کرین کارتشون نپره. البته همون وثیقه گذاشتن هم شرایطی داره که به هر حال تا سربازی رو شروع نکرده باشن یه راه هایی براش هست مثل ثبت نام تو دانشگاه و ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا