کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-07-11 ساعت 21:24)ssara نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:25)aghaghia نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:17)QTM نوشته:  سلام به همگی من همه رو خوندم ولی مشکل من داخلش پیدا نشد
مشکل من اینه که من تو لاتری گرین کارت آ م ری ک ا برنده شدم تنها مشکلم اینه که سربازی نرفتم به نظر شما این گرین کارت باطل میشه تا من برم سربازی بیام یا اینکه بعد از سربازی میتونم اقدام کنم یعنی بعد از دوسال که از سربازی برگشتم؟

کسی چرا به سوال ما پاسخ نداد؟؟؟

دوست عزیز شما باید تمام مراحل کار رو برای اخذ ویزا انجام بدین، برین اونور برای فعال سازیه گرین کارتتون، بعد پاس سفید بگیرید که مدتش 2 سال برگردین و سربازی تون رو انجام بدین و دوباره برگردین اونور. یا اینکه وثیقه 15 میلیونی بزارید و برید بمونید، بعدش هم بیخیال پولتون بشید. در غیر این صورت گرین کارتتون باطل میشه.

ایشون وقتی سرباز هستن چطور می تونن وثیقه 15 میلیونی بذارن؟ مگه غیر از اینه که سرباز اصلا اجازه خروج از کشور نداره!!!
ایشون چطور برن مصاحبه که بخوان گرین کارت بگیرن و بعد بقیه ماجرا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز ایشون گفتن هنوز نرفتن سربازی. برای همین من گفتم برن وثیقه بزارن برن اونور گرین کارد بگیرن، پاس سفید هم بگیرن بعد برگردن 2 سال سربازیشون رو انجام بدن که کرین کارتشون نپره. البته همون وثیقه گذاشتن هم شرایطی داره که به هر حال تا سربازی رو شروع نکرده باشن یه راه هایی براش هست مثل ثبت نام تو دانشگاه و ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-07-11 ساعت 21:12)ssara نوشته:  با سلام
ایا افیسر در سفارت، کارت پایان خدمت و یا وثیقه را از آقایان می خواد؟
می خوام بدونم اگه کسی غیر قانونی از کشور خارج بشه تا خودش را به مصاحبه برسونه و حتما در اون حضور داشته باشه، ارائه یکی از مدارک فوق الزامیه؟ یا اینکه افیسر کاری به نحوه خروج فرد از کشورش نداره؟

من اطلاعی در این مورد ندارم و لی این پست شاید جواب سوال شما هم باشه!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: Tomas ، پسرک مهاجر
دوستان در طول 1 ترم چند بار میشه خارج شد؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 23:10)sahar kh نوشته:  دوستان در طول 1 ترم چند بار میشه خارج شد؟

در سایت نظام وظیفه محدودیتی برای تعداده خروج نیست..ولی بعضی میگن یه بار..بعضیم دوبار ولی با ۹۶۸۰ تماس بگیرین خودتون بپرسین مطمئن شین.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، KIMIA2005 ، sahar kh ، Tomas
(2013-07-13 ساعت 00:06)sejz نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 23:10)sahar kh نوشته:  دوستان در طول 1 ترم چند بار میشه خارج شد؟

در سایت نظام وظیفه محدودیتی برای تعداده خروج نیست..ولی بعضی میگن یه بار..بعضیم دوبار ولی با ۹۶۸۰ تماس بگیرین خودتون بپرسین مطمئن شین.
بخاطر مشکل سربازی باید برای کارشناسی ثبت نام کرد چون با فارغالتحصیلی فقط یکبار میشه از کشور خارج شد بعد اگه کلیرنس بخوریم پس باید برگردیم دوباره بریم دیگه فقط از طریق تحصیلی میشه دوباره خارج شد دیگه پس ریسکه که ثبت نام نکنم درسته؟ باتوجه به کیس نامبر 3رقمی اگه تو مهر مصاحبه بیفته همون اول ترم دانشگاه نامه به نظام وظیفه میده؟ من البته تازه ترم آخر لیسانس رو تموم کردم و این یکسال فارغالتحصیلی از کی شروع میشه. می خواستم نظر دوستان رو بدونم. فکر میکنید دانشگاه آزاد مدرک لیسانس را کی بدستمون میده. و میشه راحت ازشون گرفت برا ترجمه و مصاحبه. ببخشید که زیاد نوشتم.
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-07-14 ساعت 12:56)علی1369 نوشته:  

بخاطر مشکل سربازی باید برای کارشناسی ثبت نام کرد چون با فارغالتحصیلی فقط یکبار میشه از کشور خارج شد بعد اگه کلیرنس بخوریم پس باید برگردیم دوباره بریم دیگه فقط از طریق تحصیلی میشه دوباره خارج شد دیگه پس ریسکه که ثبت نام نکنم درسته؟ باتوجه به کیس نامبر 3رقمی اگه تو مهر مصاحبه بیفته همون اول ترم دانشگاه نامه به نظام وظیفه میده؟ من البته تازه ترم آخر لیسانس رو تموم کردم و این یکسال فارغالتحصیلی از کی شروع میشه. می خواستم نظر دوستان رو بدونم. فکر میکنید دانشگاه آزاد مدرک لیسانس را کی بدستمون میده. و میشه راحت ازشون گرفت برا ترجمه و مصاحبه. ببخشید که زیاد نوشتم.

من جواب سوالات شما رو نمیدونم ولی فقط اینو میدونم که بدون کارت پایان خدمت، معافی و یا ثبت نام در مقطع بالاتر دانشگاه آزاد مدرکی به شما نخواهد داد مگر گواهی موقت.. که خیلی از دوستان همین وضعیت رو دارن...
تشکر کنندگان: sejz ، Tomas
(2013-07-14 ساعت 13:19)aghaghia نوشته:  

من جواب سوالات شما رو نمیدونم ولی فقط اینو میدونم که بدون کارت پایان خدمت، معافی و یا ثبت نام در مقطع بالاتر دانشگاه آزاد مدرکی به شما نخواهد داد مگر گواهی موقت.. که خیلی از دوستان همین وضعیت رو دارن...

گواهی موقتم نمیدن!! قانونشونه حتی با این وجود که موقت قابل ترجمه رسمی هم نیست..! حالا اگه واحدی داد گرفتینش فقط بدویین بیرون دیگه پشتتونم نگاه نکنین..Smile)
تشکر کنندگان: Tomas ، aghaghia

اگر منظورتون قبولی توی ارشد و ثبت نامه, بله چون شما رشتتون حساس بود و ماجرای کلیرنس دارین حتما ثبت نام کنید. مصاحبتونم رو ابان حساب کنید نه مهر!
از زمانی یکسال شروع میشه که اخرین تاریخ امتحان یا پروژه تون بوده باشه..مدرکم زودترین حالت 6 ماه بعد ازاینکه کارای فارغ التحصیلیتون و تسویه حساب رو انجام دادین. در ضمن جواب اکثر سوالای شما توی همین تاپیک هست!!! سوالایی که نبود رو بپرسین لطفا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، علی1369
(2013-07-14 ساعت 13:58)sejz نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:19)aghaghia نوشته:  

گواهی موقتم نمیدن!! قانونشونه حتی با این وجود که موقت قابل ترجمه رسمی هم نیست..! حالا اگه واحدی داد گرفتینش فقط بدویین بیرون دیگه پشتتونم نگاه نکنین..Smile)

پس اگه موقت هم ندن باید چکار کرد. مگه اونها برا مصاحبه اصلش رو نمیخوان. حالا میگید موقت هم نگیدن. پس راهش چیه
تشکر کنندگان:
من فکر می کنم بهترین راهش برای ماهایی که علی جان همچین مشکلی را داریم (عدم دارابودن مدرک حتی مدرک موقت) توضیح برای آفیسر هستش که در کشور ما قانونی وجود داره که تا افراد مشمول به خدمت سربازی نروند به آنها دانشنامه و هیچ گونه مدرکی داده نخواهد شد.
ما تو فرم ها صادقانه نوشتیم که مثلا آخرین مدرک دانشگاهیمان کارشناسی فلان رشته هستش و لی قوانین کشورمان یکسری محدودیت هایی برای کسانی مثل ما ایجاد کرده است که متأسفانه دسترسی به مدرک و دانشنامه تنها بعد از اتمام خدمت سربازی میسر می باشد.

من فکر می کنم اگر همینطور صادقانه برایشان توضیح بدهیم حتما قانع خواهند شد.
باز هم خوشحال می شوم نظر سایر دوستان اللخصوص دوستانی که تجربه ای مشابه داشتند را جویا شوم.
تشکر کنندگان: sejz ، aghaghia ، noobnoobi
صددرصد اگه گیر کنیم راهی جز توضیح دادن نداریم متاسفانه.. ولی کاری که میشه کرد اینه که خودتون به اداره فارغ التحصیلان واحدتون یه جوری بقبولونید که در اولین سری مدارک شما رو برای سازمان مرکزی دانشگاه ازاد بفرستن.. و شماره مرسوله ش رو به شما بدن که خودتون برین حضوری پیگیر کاراتون اونجا بشین بلکه توی کمتر از 6 ماه بتونین راه بندازین اماده شدن مدرکتون رو.
زود ترم اماده بشه تا مهر مثلا با قبولیه ارشدتون و گواهی اشتغال به تحصیل بتونین تحویلش بگیرین و مصاحبه ببرین.. والی اگه حتی ارشدم ثبت نام کنید و مدرک تا مصاحبه اماده نشده باشه فایده ایی نخواهد داشت..
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88
دوستان به نظرتون فایده ای هم داره که ما اینجا لیسانس بگیریم ؟ آخه دانشنامه رو به ما نمیدن که ؟ موقت میدن ... موقت هم قابل ترجمه نیست،
میشه غیر رسمی ترجمه کرد اما مهر وزرات امور خارجه نمیخوره دیگه ... و بدون این مهر فکر نکنم بشه در دانشگاهای اونجا پذیرش گرفت ...
کسی از دوستان هست که با توجه به این مشکلات بدونه چجوری در دانشگاه های امریکا از مقطع بالاتری که در ایران داری میشه ادامه تحصیل داد ...
آیا این گواهی موقت قابل قبول دانشگاه های اونجا هست ؟ با ریز نمرات کار راه میگیره ؟
یا اینکه کلان باید قیدش رو زد ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-07-17 ساعت 17:03)mohammad19911991 نوشته:  دوستان به نظرتون فایده ای هم داره که ما اینجا لیسانس بگیریم ؟ آخه دانشنامه رو به ما نمیدن که ؟ موقت میدن ... موقت هم قابل ترجمه نیست،
میشه غیر رسمی ترجمه کرد اما مهر وزرات امور خارجه نمیخوره دیگه ... و بدون این مهر فکر نکنم بشه در دانشگاهای اونجا پذیرش گرفت ...
کسی از دوستان هست که با توجه به این مشکلات بدونه چجوری در دانشگاه های آمریکا از مقطع بالاتری که در ایران داری میشه ادامه تحصیل داد ...
آیا این گواهی موقت قابل قبول دانشگاه های اونجا هست ؟ با ریز نمرات کار راه میگیره ؟
یا اینکه کلان باید قیدش رو زد ؟
اگر از قیدش رو زدن منظورتون انصراف هست اصلا توصیه نمیکنم 1 به هزار این احتمال رو بدین که ممکنه ویزا نگیرین و نتونین برین.
با توجه به گفته شما احتمالا وثیقه میخواین بزارین و برین.
اگه تا قبل رفتن درستون تموم شد که یه لیسانس هم واسه دلگرمی هم شده دارین ولی اگر نه که تصمیم با خودتون هست بعد از گرفتن ویزا برین و بیخیال بشین و یا ....
همین طوری دانشگاه های تاپ ایران رو به سختی قبول دارن و گواهی موقت رو که قابل ترجمه نیست هم قبول ندارن و باید مدرک اصلی با مهر دادگستری برده بشه.

اگه قصد ادامه تحصیل دارین مجبورین از لیسانس بخونین و بودن دوستانی که مثل شما بودن و رفتن از اول خوندن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-17 ساعت 18:40)noobnoobi نوشته:  اگر از قیدش رو زدن منظورتون انصراف هست اصلا توصیه نمیکنم 1 به هزار این احتمال رو بدین که ممکنه ویزا نگیرین و نتونین برین.
اگه تا قبل رفتن درستون تموم شد که یه لیسانس هم واسه دلگرمی هم شده دارین ولی اگر نه که تصمیم با خودتون هست بعد از گرفتن ویزا برین و بیخیال بشین و یا ....
همین طوری دانشگاه های تاپ ایران رو به سختی قبول دارن و گواهی موقت رو که قابل ترجمه نیست هم قبول ندارن و باید مدرک اصلی با مهر دادگستری برده بشه.

اگه قصد ادامه تحصیل دارین مجبورین از لیسانس بخونین و بودن دوستانی که مثل شما بودن و رفتن از اول خوندن.

نه ..!!! انصراف که پل های پشت سر رو خراب کردن هست ... منظورم اینه که دیگه به امید اینکه بریم اونجا و از اول شروع کنیم، زیاد به دانشگاه اهمیت ندیم
البته شرایط برای شخص من طوری هست که بعد مصاحبه اگر یکضرب بگیرم ، وقت اینو دارم که برگردم و یک ترم باقی مونده رو تموم کنم و بعد برم ... اما اگه همه این وقت و هزینه ها باد هوا شه، ضربه روانیش سخت میتونه باشه،
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-07-17 ساعت 19:37)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 18:40)noobnoobi نوشته:  اگر از قیدش رو زدن منظورتون انصراف هست اصلا توصیه نمیکنم 1 به هزار این احتمال رو بدین که ممکنه ویزا نگیرین و نتونین برین.

نه ..!!! انصراف که پل های پشت سر رو خراب کردن هست ... منظورم اینه که دیگه به امید اینکه بریم اونجا و از اول شروع کنیم، زیاد به دانشگاه اهمیت ندیم
البته شرایط برای شخص من طوری هست که بعد مصاحبه اگر یکضرب بگیرم ، وقت اینو دارم که برگردم و یک ترم باقی مونده رو تموم کنم و بعد برم ... اما اگه همه این وقت و هزینه ها باد هوا شه، ضربه روانیش سخت میتونه باشه،

دوست عزیز ضربه که میخوریم بخاطر اینکه 4 سال وقت و هزینه و فکر و خیلی چیزای دیگه گذاشتیمو بدون اینکه مدرکی دستمون بدن ... تنها دلخوشی میتونه این باشه که تجربه و مقداری اطلاعات و زمینه های کاری تو رشتمون رو داریم و باید تو این مدت هم تواناییهامون رو ارتقاع بدیم.. حالا تا بریم اونجا ببینیم با چه شرایطی میتونیم یا ادامه تحصیل بدیم یا اینکه از اول یه چیزیو شروع کنیم..
شرایط مهاجرت خودش پیچیده و سخته کسانی مثل ما که مشمولن سخت تر هم میشه.. باید انتخاب کرد دیگه چاره ایی نیست!
تشکر کنندگان: noobnoobi ، علی1369

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان