کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
بچه ها سخت نگیرید ، مگه ماها 100% می دونستیم که قراره همین امسال لاتاری برنده شیم که قید تحصیل و بقیه کارهارو بزنیم تا وقتمون مثلا تلف نشه و هزینه الکی نکنیم!!!
بهرحال هدف هایی که قبلا انتخاب کرده بودید مثل گرفتن لیسانس رو اصلا نادیده نگیرید با حرف های دوستان هم کاملا موافقم و به هیچ عنوان پل های پشت سرتونو که با هزاران زحمت ساختیدشون رو خراب نکنید.
شاید اصلا رفتید و دلتونو زد - شاید اصلا خوشتون نیومد - شاید ایران رو ترجیح دادید. هیچ وقت سر این مسائل به این واضحی ریسک نکنید.
یادم میاد همین بهمن ماهی که گذشت ترم آخر بودم و واقعا هم احتمال می دادم که برنده می شم اما درس و دانشگاهمو شل نگرفتم حتی انقدر جدیش هم گرفتم که همین الان هم اگه خدایی نکرده بگن نتایج باطله با شرایط ممتازی بدون کنکور می تونم برم بشینم سر کلاس های ارشد.
اینه که بهتون می گم با تدبیر عمیق تری بیاندیشید و از اینجا مونده و از اونجا رونده نشید خدایی نکرده.

می دونم 4 سال وقت گذاشتید که مثلا لیسانس یک رشته رو بگیرید و واقعا هم سخته که دوباره همین وقت رو بذارید تا دوباره تو مثلا رشته خودتون یا رشته دیگه لیسانس بگیرید اما بیاید اینطوری فکر کنید که شما از سایر هم کالجی ها / دانشگاهیاتون خیلی جلوتر هستید Smile بخاطر اینکه حداقل یکبار تجربه روبرو شدن و مطالعه درسهای رشتتون رو داشتید و واقعا این یک نکنه قابل توجهی هستش که نمی شه نادیدش گرفت.Smile

امیدوارم که با دید مثبت و منطقی تری به این قضیه نگاه کنید و هیچ وقت خودتونو دست کم نگیرید. Wink
تشکر کنندگان: ghafari88 ، noobnoobi ، pooyan1920 ، storagemeter
سلام
خواستم یه موضوع رو اینجا اعلام کنم که دوستانی که مثل من هنوز پاسپورت ندارن بتونن تو تابستون با هزینه کمتر پاسپورتشون رو بگیرن.
من قبل امتحانام گواهی اشتغال به تحصیلم رو از دانشگاه گرفتم و رفتم آموزش دانشگاه که نامه بگیرم که مثلا تو یه تاریخی میخوام عراق برم ولی متاسفانه ازم نامه کاروان عتبات خواستن.
خلاصه یه مدت نشستم سر جام تا اینکه یکی از دوستام گفت که من فقط با گواهی اشتغال به تحصیل رفتم نظام وظیفه قبول کرد و ودیعه رو گذاشتم و بقیه ماجرا...
شنبه بود که پاشدم رفتم نظام وظیفه با همه مدارک و پول مورد نیاز همراهم.نوبت به من رسید رفتم پیش کارشناس مدارکم رو گذاشتم رو میز و کارشناس گفت گواهی اشتغال تحصیلت و کارت ملیت رو بده.منم با کمال آرامش دادم بعد نگاه کرد و گفت کجا میخوای بری؟گفتم عراق. گفت نامه کاروانت رو بده.این رو که شنیدم خورد تو پرم گفتم نامه ندارم گفت باید بری نامه کاروان بیاری.
بعد خیلی شیک مدارکم رو جمع کردم داشتم بر میگشتم یهو یادم افتاد یه سوال بپرسم سریع برگشتم گفتم باید نامه کاروان رو ببرم دانشگاه نامه بگیرم؟
گفت نه نیاز نیست یا باید نامه دانشگاه بیاری یا نامه خود کاروان رو.
بعد این موضوع بازم نا امید شدم تا اینکه یه آشنایی پیدا کردم که تو سازمان حج و زیارت کارمنده و قضیه رو بهشون توضیح دادم.
بعد از یک روز بهم زنگ زد گفت تا چند روز دیگه ثبت نامه عتبات هست باید ثبت نام کنی تا بتونی از یه کاروان نامه بگیری (و فکر سوری بودن نامه رواز ذهنت بنداز بیرون چون اگه 1 درصد شک کنن استعلام بگیرن ببینن ثبت نامی نیستین ممکنه نتونین دیگه پاسپورت بگیرین.)
خلاصه بعد ثبت نامه و گرفتن نامه میرین با 500 تومان ودیعه و یک تعهد محضری و چک ضمانت میتونین در خواست پاسپورت بدین و بعد از دریافت پاسپورت هم سفر رو کنسل کنید هم برین ودیعه و چکتون رو بگیرین.
فقط میمونه جریمه ثبت نام که هنوز خودمم ازش اطلاعی ندارم....
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ghafari88 ، پسرک مهاجر ، storagemeter
دوستان من الان یک سالی هست که با وثیقه بیرون کشور هستم! و هیچ مدرکی از فیش نظام وظیفه و این داستانا ندارم! ضروریه که بگیرمشون؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 02:05)hamedtrk نوشته:  دوستان من الان یک سالی هست که با وثیقه بیرون کشور هستم! و هیچ مدرکی از فیش نظام وظیفه و این داستانا ندارم! ضروریه که بگیرمشون؟؟

شما معافیت تحصیلی گرفتین یا 15 تومان گذاشتین و رفتین فقط؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 12:22)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 02:05)hamedtrk نوشته:  دوستان من الان یک سالی هست که با وثیقه بیرون کشور هستم! و هیچ مدرکی از فیش نظام وظیفه و این داستانا ندارم! ضروریه که بگیرمشون؟؟

دوست عزیز اگه معافیت تحصیلی نداشتن که نمیتونستن با وثیقه از کشور خارج بشن ... لطفا کمی به سوال توجه کنید و بعدا پاسخ بدید ...

ایشون طبق تجربیات بچه های 2013 که خوندم چون کارت معافیت یا پایان خدمت ندارن، نیاز به فیش وثیقه دارن تا ثابت کنن به این وسیله بدون دردسر میتونن از کشور خارج بشن،
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 16:37)mohammad19911991 نوشته:  

دوست عزیز اگه معافیت تحصیلی نداشتن که نمیتونستن با وثیقه از کشور خارج بشن ... لطفا کمی به سوال توجه کنید و بعدا پاسخ بدید ...

ایشون طبق تجربیات بچه های 2013 که خوندم چون کارت معافیت یا پایان خدمت ندارن، نیاز به فیش وثیقه دارن تا ثابت کنن به این وسیله بدون دردسر میتونن از کشور خارج بشن،

من واقعا معذرت میخوام اول از شما که اینقدر ناراحت شدین بعد از دوست عزیزمون حامد که نتونستم منظورم رو برسونم.
منظورم این بود که الان مشغول تحصیل هستن و همچنان معافیت دارن و یا 15 تومان رو گذاشتن و دیگه نمیتونن برگردن.
من هدفم کمک هست همین...
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 19:10)noobnoobi نوشته:  

من واقعا معذرت میخوام اول از شما که اینقدر ناراحت شدین بعد از دوست عزیزمون حامد که نتونستم منظورم رو برسونم.
منظورم این بود که الان مشغول تحصیل هستن و همچنان معافیت دارن و یا 15 تومان رو گذاشتن و دیگه نمیتونن برگردن.
من هدفم کمک هست همین...

باور کن من نارحت نشدم، فقط با کمی تامل به این نتیجه میرسید که ایشون بعد از حدود 1 سال غیبت هم از دانشگاه اخراج شدن، هم سرباز فراری محسوب میشن و چطور میتونن معافیت تحصیلی داشته باشن ... و اینکه سوالشون چیزه دیگه بود
سوء تفاهم نشه
و اینکه توی یه پست دیدم که شما برای گرفتن پاس قصد دارین توی کاروان ثبت نام کنید و ... دانشگاه وظیفه داره نامه خروج از کشور رو برای هر مقصدی بی چون و چرا به شما بده، به نظر من هزینه کنسل کردن تور رو متحمل نشین، روال عادیش هیچ هزینه جانبی نداره
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 20:07)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 19:10)noobnoobi نوشته:  

من هدفم کمک هست همین...

باور کن من نارحت نشدم، فقط با کمی تامل به این نتیجه میرسید که ایشون بعد از حدود 1 سال غیبت هم از دانشگاه اخراج شدن، هم سرباز فراری محسوب میشن و چطور میتونن معافیت تحصیلی داشته باشن ... و اینکه سوالشون چیزه دیگه بود
سوء تفاهم نشه
و اینکه توی یه پست دیدم که شما برای گرفتن پاس قصد دارین توی کاروان ثبت نام کنید و ... دانشگاه وظیفه داره نامه خروج از کشور رو برای هر مقصدی بی چون و چرا به شما بده، به نظر من هزینه کنسل کردن تور رو متحمل نشین، روال عادیش هیچ هزینه جانبی نداره
خواهش میکنم.

نه من2 بار آموزش دانشکده رفتم و یک بار آموزش کل و هر 3 بار هم یک جواب شنیدم .وگرنه بنده هم راضی به ضرر نیستم.
شاید دانشگاه من یکم سخت گیری میکنن.
در هر صورت ما در خدمت شما هستیم و بازهم میگم هدفم فقط کمک بود
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 02:04)sepidarx نوشته:  من الان دانشجو هستم هر ترم 1 بار میتونم از کشور خارج بشم؟

تنها 1 بار در هر ترم تحصیلی ... ترم تابستان هم جز ترم محسوب نمیشه
به عبارتی در هر سال 2 سهمیه خروج از کشور دارین ...

تشکر کنندگان:
دوستان 15 میلیون رو بذارید کنار برای خروجتون در مرحله اخر و رفتن ,که اگه این داستان زیارتی نشد یهو ....
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 22:43)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 02:04)sepidarx نوشته:  من الان دانشجو هستم هر ترم 1 بار میتونم از کشور خارج بشم؟

ولی در سایت نظام وظیفه 2 بار برای هر ترم تحصیلی نوشته شده.
یکی ازدوستان هم از خود نظام وضیفه پرسیده بوده و گفتن محدودیتی نداره ولی باید فاصله بین خروج ها داشته باشه...
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 22:55)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 22:43)mohammad19911991 نوشته:  

ولی در سایت نظام وظیفه 2 بار برای هر ترم تحصیلی نوشته شده.
یکی ازدوستان هم از خود نظام وضیفه پرسیده بوده و گفتن محدودیتی نداره ولی باید فاصله بین خروج ها داشته باشه...

تو سایت نظام وظیفه که اصلا گفته شده هیچ محدودیتی وجود نداره، اون سایت فکر کنم 5 سالی هست آپدیت نشده، ولی خوب من خودم از ریاست امور تحصیلی پرسیدم و گفت که به ما ابلاغ شده که هر ترم یکبار ... ولی باز هرچیزی ممکنه تو این مملکت
برای نامه خروج هم به اتاق نظام وظیفه دانشگاتون مراجعه کنید، نه آموزش

تشکر کنندگان:
یه سوال داشتم از دوستان که ذهنم رو مشغول کرده:

آیا شدنی هست که من که مشمول هستم و 20 روز اجازه خروج از کشور دارم.و چون پروسه پاس سفید ممکنه بیش از 20 روز بشه بعد از دریافت ویزا که A-Number مورد نیاز برای پاس سفید روش درج شده است. قبل رفتن به آمریکا مدارک مورد نیاز برای پاس سفید رو پست کنم و برای حضور در انگشت نگاری برم آمریکا و بعد انگشت نگاری برگردم؟
بعد از دریافت پاس سفید 2 سال وقت دارم که برم سربازی و بعد با خیال راحت برم؟
این کار شدنی هست؟

مرسی اگه دوستان کمک کنن...
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 01:08)noobnoobi نوشته:  یه سوال داشتم از دوستان که ذهنم رو مشغول کرده:

آیا شدنی هست که من که مشمول هستم و 20 روز اجازه خروج از کشور دارم.و چون پروسه پاس سفید ممکنه بیش از 20 روز بشه بعد از دریافت ویزا که A-Number مورد نیاز برای پاس سفید روش درج شده است. قبل رفتن به آمریکا مدارک مورد نیاز برای پاس سفید رو پست کنم و برای حضور در انگشت نگاری برم آمریکا و بعد انگشت نگاری برگردم؟
بعد از دریافت پاس سفید 2 سال وقت دارم که برم سربازی و بعد با خیال راحت برم؟
این کار شدنی هست؟

مرسی اگه دوستان کمک کنن...

دوست عزیز فکر میکنم اگر سوالتون رو در همون تاپیک پاس سفید مطرح کنید زودتر به نتیجه برسید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88
دوستان کسی اطلاع داره که با معافیت پزشکی سفارت مشکلی داره یا نه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان