کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-07-20 ساعت 16:22)sahar kh نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که با معافیت پزشکی سفارت مشکلی داره یا نه؟

خیر دوستانی بودن که با معافیت پزشکی ویزا گرفتن.
البته ازشون سوال پرسیده شده که علتش چی بوده ولی جای نگرانی نداره.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ghafari88 ، sejz ، mohammad19911991
(2013-07-19 ساعت 19:10)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 16:37)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 12:22)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 02:05)hamedtrk نوشته:  دوستان من الان یک سالی هست که با وثیقه بیرون کشور هستم! و هیچ مدرکی از فیش نظام وظیفه و این داستانا ندارم! ضروریه که بگیرمشون؟؟

شما معافیت تحصیلی گرفتین یا 15 تومان گذاشتین و رفتین فقط؟

دوست عزیز اگه معافیت تحصیلی نداشتن که نمیتونستن با وثیقه از کشور خارج بشن ... لطفا کمی به سوال توجه کنید و بعدا پاسخ بدید ...

ایشون طبق تجربیات بچه های 2013 که خوندم چون کارت معافیت یا پایان خدمت ندارن، نیاز به فیش وثیقه دارن تا ثابت کنن به این وسیله بدون دردسر میتونن از کشور خارج بشن،

من واقعا معذرت میخوام اول از شما که اینقدر ناراحت شدین بعد از دوست عزیزمون حامد که نتونستم منظورم رو برسونم.
منظورم این بود که الان مشغول تحصیل هستن و همچنان معافیت دارن و یا 15 تومان رو گذاشتن و دیگه نمیتونن برگردن.
من هدفم کمک هست همین...

ممنون از جواباتون... آره من هنوز معافیت تحصیلی دارم... واسه مستر اومدم بیرون..
تشکر کنندگان:
بچه ها چه خبر چی کارا کردید ؟؟؟ Smile
راه حل تازه ای پیدا کردید یا نه؟؟؟؟؟؟
نبینم نگران باشید. Smile
بسپارید به خدا انشاالله درست می شه. Wink
ای کاش خرید سربازی رو تو این ماه های آینده آزاد می کردن Smile
ای کاش یه قانونی وضغ می کردند برای معافیت دائم که شامل حال ماهم می شد. Smile
امیدوارم که بجایی نرسه که مجبور شیم 15 میلیون (از طریق سیاحتی) یا 5 میلیون (از طریق زیارتی با کاروان) بپردازیم.

امیدوارم راهی پیداشه تا بتونیم معافیت دائم بگیرم - حتی تو همین فرصت کمی که باقی مانده Wink
تشکر کنندگان: rainyboy ، ghafari88 ، noobnoobi ، ssara ، behdist ، OXyGeNziX
با سلام خدمت دوستان اگر کارت سربازیمون المثنی باشه مشکلی ایجاد میکنه؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-07-22 ساعت 21:47)arash12 نوشته:  با سلام خدمت دوستان اگر کارت سربازیمون المثنی باشه مشکلی ایجاد میکنه؟

سلام دوست عزیز
خیر. مشکلی نیست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان:
امروز تو این اتبوس های تندرو BRT بودم یه عالمه هم سرباز تو اتوبوس بود.
یهو یکی از سربازا برگشت گفت چطوری پسرک مهاجر Smile (فکر کنم شناختا Wink )
گفتم مرسی داداش شما چطوری؟
گفت قربونت ما هم خوبیم.
گفتم از سربازی خبر جدیدی نداری ، قانون مانون جدیدی وضع نکردن؟
گفت چرا داداش پریروز اومدن تو نماز خونه بهمون گفتم که سربازایی که از برج 3 سال 92 به بعد اعزام می شوند 18 ماه خدمت می کنن :O یهووووو گفتم چی!
مطمئنی گفت آره داداش خیالت راحت.
گفتم حتما این قانونشونم مثل همون 24 ماه خدمت می مونه که فعلا هم عملیاتیش نکردن.
گفت نه به جون داداش جدیه جدیه ایندفعه.
بخش نامشو مافقمون نشونمون داد وگرنه بهت نمی گفتم.
خلاصه گفتم براتون بگم که مثل اینکه دوباره داره مثل قبل می شه 18 ماه.
هرچند هنوز منبع موثقی پیدا نکردم که معرفیش کنم اما همینم فعلا برای اونایی که می خوان برن و پاس سفید بگیرن و برگردن بیان سربازیشونو تمام کنن غنیمته. Wink

اما بعید می دونم اینکارو بکنن ایـنـجــا را بخونین

سربازا می گن قرار تغییراتی بدن اما سردار کمالی گفته که اینا شایعاتی بیش نیست.(ایشون اضافه کردند که سربازی 24 ماه نخواهد شد و فعلا همان 21 ماه است)
حالا باید ببینیم چی می شه.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، farzad021 ، ghafari88
(2013-07-25 ساعت 22:58)پسرک مهاجر نوشته:  امروز تو این اتبوس های تندرو BRT بودم یه عالمه هم سرباز تو اتوبوس بود.
یهو یکی از سربازا برگشت گفت چطوری پسرک مهاجر Smile (فکر کنم شناختا Wink )
گفتم مرسی داداش شما چطوری؟
گفت قربونت ما هم خوبیم.
گفتم از سربازی خبر جدیدی نداری ، قانون مانون جدیدی وضع نکردن؟
گفت چرا داداش پریروز اومدن تو نماز خونه بهمون گفتم که سربازایی که از برج 3 سال 92 به بعد اعزام می شوند 18 ماه خدمت می کنن :O یهووووو گفتم چی!
مطمئنی گفت آره داداش خیالت راحت.
گفتم حتما این قانونشونم مثل همون 24 ماه خدمت می مونه که فعلا هم عملیاتیش نکردن.
گفت نه به جون داداش جدیه جدیه ایندفعه.
بخش نامشو مافقمون نشونمون داد وگرنه بهت نمی گفتم.
خلاصه گفتم براتون بگم که مثل اینکه دوباره داره مثل قبل می شه 18 ماه.
هرچند هنوز منبع موثقی پیدا نکردم که معرفیش کنم اما همینم فعلا برای اونایی که می خوان برن و پاس سفید بگیرن و برگردن بیان سربازیشونو تمام کنن غنیمته. Wink

اما بعید می دونم اینکارو بکنن ایـنـجــا را بخونین

سربازا می گن قرار تغییراتی بدن اما سردار کمالی گفته که اینا شایعاتی بیش نیست.(ایشون اضافه کردند که سربازی 24 ماه نخواهد شد و فعلا همان 21 ماه است)
حالا باید ببینیم چی می شه.

امیدوارم گره همه باز بشه.
این خبرم به فال نیک میگیریم و امیدوارم 18 ماه بشه...
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، ghafari88 ، mohammad19911991
بعضی از دوستان که فرصت تمام کردن تحصیل ، قبل از رفتن رو دارن، میتونن بعد از تمام کردن درسشون از دانشگاه شهر دلخواهشون پذیرش بگیرن، به این ترتیب معافیت تحصیلی بازهم براشون تمدید خواهد شد و میتونن تا اتمام درسشون قانوناً خارج از کشور باشن و سالی یکبار به مدت 3 ماه به کشور برگردن ...
البته دانشگاه مورد نظر باید مورد تائید وزرات علوم باشه
و برای پذیرش هم باید مقدماتی مثل TOEFL و GRE رو فراهم کنید
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: ghafari88 ، sejz ، زری وحدتی
(2013-07-29 ساعت 10:39)mohammad19911991 نوشته:  بعضی از دوستان که فرصت تمام کردن تحصیل ، قبل از رفتن رو دارن، میتونن بعد از تمام کردن درسشون از دانشگاه شهر دلخواهشون پذیرش بگیرن، به این ترتیب معافیت تحصیلی بازهم براشون تمدید خواهد شد و میتونن تا اتمام درسشون قانوناً خارج از کشور باشن (و ورود و خروجشون هم به دفعات بلا مانع هست) و مهمتر از همه اینکه شامل قانون خروج بیش از 2 سال دانشجو بشن و سربازیشونو 9 میلیون بخرن ...
البته دانشگاه مورد نظر باید مورد تائید وزرات علوم باشه
و برای پذیرش هم باید مقدماتی مثل TOEFL و GRE رو فراهم کنید

یه سوال فنی:

اگه واسه لیسانس دوباره پذیرش بگیریم اجازه میدن؟
یا حتما باید مقطع بالاتر از فعلی باشه.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: زری وحدتی
نه حتما باید مقطع بالاتر باشه - برای هر مقطع تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر می شه مگر اینکه در اون مقطع انصراف داده باشی.
و یه نکته دیگه اینکه فقط هم حق داری یکبار انصراف بدی.
تشکر کنندگان: sejz ، mohammad19911991 ، زری وحدتی
درود بر همه دوستان مشمول
اومدم یه راه دیگه ای برای کسانی که می خوان Re-entry Permit بگیرن و برگردن مثلا برن سربازی معرفی کنم.

انشاالله بعد از گرفتن ویزا بیاید ایران بعد دوباره اجازه خروج بگیرید که می دونید مدتش 20 روزه ، اما نگران نباشید برای این راه حل 20 روز کفابت می کنه مگر اینکه بدشانسی بیارید.

وقتی مجددا اجازه خروج گرفتید پروازتون را اگر می شد طوری تنظیم کنید که مثلا صبح برسید امریکا تا از همان روز اول ورودتون هم استفاده کنید اما نشد هم مهم نیست
قبل از رفتنتون مدارک هایی که برای گرفتن پاس سفید نیاز هست را تو ایران آماده کنید (به تایپیک Re-entry Permit که بروید دوستان کاملا در این باره صحبت کرده اند )
(http://mohajersara.com/thread-3694-post-...#pid369200)
پا می شید می رید امریکا روز اول اگر رسیدید نشد روز دوم می رید و درخواست پاس سفید می دید و منتظر تاریخ انگشت نگاریتون می شید
نگران نباشید بدون گرین کارت و SSN هم می شه پاس سفید گرفت پس با اولین سفر به امریکا هم حتی با نداشتن گرین کارت و SSN هم می شه برای گرفتن پاس سفید اقدام کرد (از طریق کپی ویزاتون که A number هم داره)

بچه ها من یه پیشنهاد دیگه ای هم براتون دارم
تو همون روزی که می رید درخواست پاس سفید بدید و مدارکتونو پست می کنید ، تو همان روز برید و برای SSN هم درخواست بدید.تا وقتی از امریکا خارج می شید هم پاس سفید دارید هم گرین کارت و SSN (گرین کارت رو تکلیفشو تو فرودگاه مشخص کردید پس قدم بعدی SSN هستش)
شما درخواست بدید اگر تا وقتی که امریکا بودید و به دستتان رسید که فَبَها ، اگرم نرسید می گید براتون پست می کنن.
شما عملا تا روز انگشت نگاریتون جز صبر کار دیگه ای نمی تونید بکنید توصیه دیگه ام به شما دوستان عزیز اینه که اگه حوصلشو داشتید از فرصت استفاده کنید و برای گرفتن گواهینامه هم اقدام بکنید.
بهرحال شاید خیلی از دوستان علاقه مند نباشند و با توصیه و پیشنهاد های اینجانب مخالفت نمایند
با حفظ احترام به عقاید و نظرات این عزیزان باید بگم که هدف من از ارئه این مطالب این است که از حداقل زمانی که داریم حداکثر استفاده را ببریم.

پس دوستانی که نمی خوان قید وثیغشونو بزنن و برن و برگردن بیان برن سربازی می شه تو همان 20 روز و اولین سفر به امریکا بدون گرین کارت و کارت بیمه اجتماعی برای Re-entry Permit اقدام کرد.
و بعد از انگشت نگاری می تونید به ایران باز گردید و بگید وقتی Re-entry Permit و گرین کارت و کارت بیمه اجتماعیتون آمد به کسی که آنجا دارید بگید براتون پست کنند اگرم که تا اون موقع که امریکا بودید هر کدام به دستتان رسید که دیگه چه بهتر.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، sejz ، زری وحدتی ، arman98
(2013-07-30 ساعت 12:04)پسرک مهاجر نوشته:  درود بر همه دوستان مشمول
اومدم یه راه دیگه ای برای کسانی که می خوان Re-entry Permit بگیرن و برگردن مثلا برن سربازی معرفی کنم.

انشاالله بعد از گرفتن ویزا بیاید ایران بعد دوباره اجازه خروج بگیرید که می دونید مدتش 20 روزه ، اما نگران نباشید برای این راه حل 20 روز کفابت می کنه مگر اینکه بدشانسی بیارید.

وقتی مجددا اجازه خروج گرفتید پروازتون را اگر می شد طوری تنظیم کنید که مثلا صبح برسید آمریکا تا از همان روز اول ورودتون هم استفاده کنید اما نشد هم مهم نیست
قبل از رفتنتون مدارک هایی که برای گرفتن پاس سفید نیاز هست را تو ایران آماده کنید (به تایپیک Re-entry Permit که بروید دوستان کاملا در این باره صحبت کرده اند )
پا می شید می رید آمریکا روز اول اگر رسیدید نشد روز دوم می رید و درخواست پاس سفید می دید و منتظر تاریخ انگشت نگاریتون می شید
نگران نباشید بدون گرین کارت و SSN هم می شه پاس سفید گرفت پس با اولین سفر به آمریکا هم حتی با نداشتن گرین کارت و SSN هم می شه برای گرفتن پاس سفید اقدام کرد (از طریق کپی ویزاتون که A number هم داره)

تو همون روزی که می رید درخواست پاس سفید بدید و مدارکتونو پست می کنید ، تو همان روز برید و برای SSN هم درخواست بدید.تا وقتی از آمریکا خارج می شید هم پاس سفید دارید هم گرین کارت و SSN (گرین کارت رو تکلیفشو تو فرودگاه مشخص کردید پس قدم بعدی SSN هستش)
شما درخواست بدید اگر تا وقتی که آمریکا بودید و به دستتان رسید که فَبَها ، اگرم نرسید می گید براتون پست می کنن.
شما عملا تا روز انگشت نگاریتون جز صبر کار دیگه ای نمی تونید بکنید توصیه دیگه ام به شما دوستان عزیز اینه که اگه حوصلشو داشتید از فرصت استفاده کنید و برای گرفتن گواهینامه هم اقدام بکنید.
بهرحال شاید خیلی از دوستان علاقه مند نباشند و با توصیه و پیشنهاد های اینجانب مخالفت نمایند
با حفظ احترام به عقاید و نظرات این عزیزان باید بگم که هدف من از ارئه این مطالب این است که از حداقل زمانی که داریم حداکثر استفاده را ببریم.

پس دوستانی که نمی خوان قید وثیغشونو بزنن و برن و برگردن بیان برن سربازی می شه تو همان 20 روز و اولین سفر به آمریکا بدون گرین کارت و کارت بیمه اجتماعی برای Re-entry Permit اقدام کرد.
و بعد از انگشت نگاری می تونید به ایران باز گردید و بگید وقتی Re-entry Permit و گرین کارت و کارت بیمه اجتماعیتون آمد به کسی که آنجا دارید بگید براتون پست کنند اگرم که تا اون موقع که آمریکا بودید هر کدام به دستتان رسید که دیگه چه بهتر.

مرسی از پستتون

من این موضوع رو پیگیری کردم 2 تا مسیله ممکن هست پیش بیاد
1-انگشت نگاری بیش از 20 روز طول بکشه
2-اگه بر فرض انگشت نگاری هم شدیم و 20 روز نشده برگشتیم ایران باید دفترچه رو پست کنیم من شنیدم ممکنه بعد از پست دفترچه تا 6 ماه طول بکشه که اعزام شیم و حتی اگه نصف این زمان هم که باشه (3 ماه) با 21 ماه خدمت دقیقا میشه 2 سال.تازه کارای اداری بعد از تموم شدن و اومدن کارت با پست زمانی جدا میخواد.
ریسکش خیلی بالاست مگر اینکه طول خدمت بشه 18 ماه.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: sejz ، پسرک مهاجر ، زری وحدتی
(2013-07-30 ساعت 12:25)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:04)پسرک مهاجر نوشته:  درود بر همه دوستان مشمول

وقتی مجددا اجازه خروج گرفتید پروازتون را اگر می شد طوری تنظیم کنید که مثلا صبح برسید آمریکا تا از همان روز اول ورودتون هم استفاده کنید اما نشد هم مهم نیست
پا می شید می رید آمریکا روز اول اگر رسیدید نشد روز دوم می رید و درخواست پاس سفید می دید و منتظر تاریخ انگشت نگاریتون می شید
نگران نباشید بدون گرین کارت و SSN هم می شه پاس سفید گرفت پس با اولین سفر به آمریکا هم حتی با نداشتن گرین کارت و SSN هم می شه برای گرفتن پاس سفید اقدام کرد (از طریق کپی ویزاتون که A number هم داره)

تو همون روزی که می رید درخواست پاس سفید بدید و مدارکتونو پست می کنید ، تو همان روز برید و برای SSN هم درخواست بدید.تا وقتی از آمریکا خارج می شید هم پاس سفید دارید هم گرین کارت و SSN (گرین کارت رو تکلیفشو تو فرودگاه مشخص کردید پس قدم بعدی SSN هستش)
شما درخواست بدید اگر تا وقتی که آمریکا بودید و به دستتان رسید که فَبَها ، اگرم نرسید می گید براتون پست می کنن.

پس دوستانی که نمی خوان قید وثیغشونو بزنن و برن و برگردن بیان برن سربازی می شه تو همان 20 روز و اولین سفر به آمریکا بدون گرین کارت و کارت بیمه اجتماعی برای Re-entry Permit اقدام کرد.
و بعد از انگشت نگاری می تونید به ایران باز گردید و بگید وقتی Re-entry Permit و گرین کارت و کارت بیمه اجتماعیتون آمد به کسی که آنجا دارید بگید براتون پست کنند اگرم که تا اون موقع که آمریکا بودید هر کدام به دستتان رسید که دیگه چه بهتر.

مرسی از پستتون

من این موضوع رو پیگیری کردم 2 تا مسیله ممکن هست پیش بیاد
1-انگشت نگاری بیش از 20 روز طول بکشه
2-اگه بر فرض انگشت نگاری هم شدیم و 20 روز نشده برگشتیم ایران باید دفترچه رو پست کنیم من شنیدم ممکنه بعد از پست دفترچه تا 6 ماه طول بکشه که اعزام شیم و حتی اگه نصف این زمان هم که باشه (3 ماه) با 21 ماه خدمت دقیقا میشه 2 سال.تازه کارای اداری بعد از تموم شدن و اومدن کارت با پست زمانی جدا میخواد.
ریسکش خیلی بالاست مگر اینکه طول خدمت بشه 18 ماه.

مورد اول که ذکر کردن احتمال وقوعش خیلی زیاده.. مورد دوم خیلی جای نگرانی نداره ظرف 2 ماه اعزامید به احتمال زیاد با درخواست تسریع..
مورد اولم اگه زمان انگشت نگاریتون توی اون 20 روز نرسید باید برگردین و دوباره بعد از معلوم شدن تاریخش دوباره مجوز خروج بگیرین و برین کاراتون رو انجام بدین باز برگردین برین سربازی .. حالا هرکی بسته به شرایطش انتخاب میتونه کنه....
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، زری وحدتی
بله شما درست می فرمایید بنده هم تو پستی که ملاخظه فرمودید عرض کردم که تو 20 روز قابل انجامه اما ممکنه بدشانسی بیارید و بیشتر هم بشه.
بله باید دفترچه خدمت رو تو ایران پست کرد و رفت.
وقتی هم که اجازه خروج گرفتید و بعد برید دفترچه رو پست کنید بعید می دونم که تا تاریخ اعزامتون حتی با داشتن برگه سبز هم ممنوع الخروجتون کنن.البته با منطق هم جور درنمیاد.
خیلی کارها می شه کرد شما می تونید از طریق پایگاه های ب.س.ی.ج واقع در مساجد درخواست دوره تکلمیلی بدید و تابستان همین امسال دوره تکلمیلی را بگذرانید تا 2 ماه آموزشیتون به راحتی حذف بشه خودش 2 ماه جلو می اندازتتون.
اگر هم سابقه ب..س.ی.ج فعال و این موارد داشته باشید که حداقل 1 ماه تا حداکثر 6 ماه کسری می توانید بگیرید.
می خوام بگم چیز عجیب غریبی نیست و اگر کسی یخورده زرنگ باشه براحتی می تونه از پس همه این موانع بربیاد.
درمورد مدت خدمت هم تو پست #263 عرض کردم مدت خدمت 21 ماهه و 24 ماه نخواهد شد و این شایعه ای بیش نیست.
البته مثل شایعه 24 ماه ، باز هم تو زبونها م یچرخه که می خوان 18 ماهش کنن بهرحال چیزی که فعلا قطعیه همان 21 ماه است.
درخصوص مدتی که طول می کشد تا کارت پایان خدمت بیاید هم بله بعضی وقتها 1 ماه بوده بعضی وقتها 3 ماه و بعضی وقتها هم بیشتر اما نکته قابل توجه اینه که یکی از بچه ها برام تعریف می کرد می گفت با نامه ترخیصتون از خدمت می تونید برید و درخواست پاسپورت بدید و دیگه منتظر نشید تا کارت پایان خدمتتون بیاد.
خلاصه اینکه اگه بچه ها هم همت کنند و تو بحث ها شرکت کنند و در رابطه با راه حل هایی که ارائه می شه نظراتشون رو ارئه کنند دیدگاهاشون رو بیان کنند اگر مشکلی می بینن تحقیق کنند و راه حلی که پیدا می کنند رو در اینجا با همه به اشتراک بگذارند به شخصه معتقدم راه حل قابل قبولی پیدا خواهد شد.
تشکر کنندگان: sejz ، noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-07-30 ساعت 12:44)پسرک مهاجر نوشته:  بله شما درست می فرمایید بنده هم تو پستی که ملاخظه فرمودید عرض کردم که تو 20 روز قابل انجامه اما ممکنه بدشانسی بیارید و بیشتر هم بشه.
بله باید دفترچه خدمت رو تو ایران پست کرد و رفت.
وقتی هم که اجازه خروج گرفتید و بعد برید دفترچه رو پست کنید بعید می دونم که تا تاریخ اعزامتون حتی با داشتن برگه سبز هم ممنوع الخروجتون کنن.البته با منطق هم جور درنمیاد.
خیلی کارها می شه کرد شما می تونید از طریق پایگاه های ب.س.ی.ج واقع در مساجد درخواست دوره تکلمیلی بدید و تابستان همین امسال دوره تکلمیلی را بگذرانید تا 2 ماه آموزشیتون به راحتی حذف بشه خودش 2 ماه جلو می اندازتتون.
اگر هم سابقه ب..س.ی.ج فعال و این موارد داشته باشید که حداقل 1 ماه تا حداکثر 6 ماه کسری می توانید بگیرید.
می خوام بگم چیز عجیب غریبی نیست و اگر کسی یخورده زرنگ باشه براحتی می تونه از پس همه این موانع بربیاد.
درمورد مدت خدمت هم تو پست #263 عرض کردم مدت خدمت 21 ماهه و 24 ماه نخواهد شد و این شایعه ای بیش نیست.
البته مثل شایعه 24 ماه ، باز هم تو زبونها م یچرخه که می خوان 18 ماهش کنن بهرحال چیزی که فعلا قطعیه همان 21 ماه است.
درخصوص مدتی که طول می کشد تا کارت پایان خدمت بیاید هم بله بعضی وقتها 1 ماه بوده بعضی وقتها 3 ماه و بعضی وقتها هم بیشتر اما نکته قابل توجه اینه که یکی از بچه ها برام تعریف می کرد می گفت با نامه ترخیصتون از خدمت می تونید برید و درخواست پاسپورت بدید و دیگه منتظر نشید تا کارت پایان خدمتتون بیاد.
خلاصه اینکه اگه بچه ها هم همت کنند و تو بحث ها شرکت کنند و در رابطه با راه حل هایی که ارائه می شه نظراتشون رو ارئه کنند دیدگاهاشون رو بیان کنند اگر مشکلی می بینن تحقیق کنند و راه حلی که پیدا می کنند رو در اینجا با همه به اشتراک بگذارند به شخصه معتقدم راه حل قابل قبولی پیدا خواهد شد.

من این مورد که اول مجوز خروج بگیرم و بعد دفترچه رو پست کنم رو از 09680 پرسیدم و گفتن که نمیشه.(شاید به علت مجوز خروجی که گرفتیم و تو سیستم ثبت شده پلیس +10 قادر به ثبت درخواست اعزام نباشه!).. و گفت که میتونی دفترچتو پست کنی و بعد از اون تا 40 روز قبل از تاریخ اعزامت با برگه سبزت بیای مجوز خروج بگیری.. حالا باز شما هم بپرسین.
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، noobnoobi ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان