2013-07-30 ساعت 13:41
(2013-07-30 ساعت 13:11)sejz نوشته:(2013-07-30 ساعت 12:44)پسرک مهاجر نوشته: بله شما درست می فرمایید بنده هم تو پستی که ملاخظه فرمودید عرض کردم که تو 20 روز قابل انجامه اما ممکنه بدشانسی بیارید و بیشتر هم بشه.
بله باید دفترچه خدمت رو تو ایران پست کرد و رفت.
وقتی هم که اجازه خروج گرفتید و بعد برید دفترچه رو پست کنید بعید می دونم که تا تاریخ اعزامتون حتی با داشتن برگه سبز هم ممنوع الخروجتون کنن.البته با منطق هم جور درنمیاد.
خیلی کارها می شه کرد شما می تونید از طریق پایگاه های ب.س.ی.ج واقع در مساجد درخواست دوره تکلمیلی بدید و تابستان همین امسال دوره تکلمیلی را بگذرانید تا 2 ماه آموزشیتون به راحتی حذف بشه خودش 2 ماه جلو می اندازتتون.
اگر هم سابقه ب..س.ی.ج فعال و این موارد داشته باشید که حداقل 1 ماه تا حداکثر 6 ماه کسری می توانید بگیرید.
می خوام بگم چیز عجیب غریبی نیست و اگر کسی یخورده زرنگ باشه براحتی می تونه از پس همه این موانع بربیاد.
درمورد مدت خدمت هم تو پست #263 عرض کردم مدت خدمت 21 ماهه و 24 ماه نخواهد شد و این شایعه ای بیش نیست.
البته مثل شایعه 24 ماه ، باز هم تو زبونها م یچرخه که می خوان 18 ماهش کنن بهرحال چیزی که فعلا قطعیه همان 21 ماه است.
درخصوص مدتی که طول می کشد تا کارت پایان خدمت بیاید هم بله بعضی وقتها 1 ماه بوده بعضی وقتها 3 ماه و بعضی وقتها هم بیشتر اما نکته قابل توجه اینه که یکی از بچه ها برام تعریف می کرد می گفت با نامه ترخیصتون از خدمت می تونید برید و درخواست پاسپورت بدید و دیگه منتظر نشید تا کارت پایان خدمتتون بیاد.
خلاصه اینکه اگه بچه ها هم همت کنند و تو بحث ها شرکت کنند و در رابطه با راه حل هایی که ارائه می شه نظراتشون رو ارئه کنند دیدگاهاشون رو بیان کنند اگر مشکلی می بینن تحقیق کنند و راه حلی که پیدا می کنند رو در اینجا با همه به اشتراک بگذارند به شخصه معتقدم راه حل قابل قبولی پیدا خواهد شد.
من این مورد که اول مجوز خروج بگیرم و بعد دفترچه رو پست کنم رو از 09680 پرسیدم و گفتن که نمیشه.(شاید به علت مجوز خروجی که گرفتیم و تو سیستم ثبت شده پلیس +10 قادر به ثبت درخواست اعزام نباشه!).. و گفت که میتونی دفترچتو پست کنی و بعد از اون تا 40 روز قبل از تاریخ اعزامت با برگه سبزت بیای مجوز خروج بگیری.. حالا باز شما هم بپرسین.
از بچه های 2013 یک نفر هست که من باهاش صحبت کردم میگفت من یک روز قبل از اینکه از ایران خارج شم دفترچم رو پست کردم و رفت آ م ر ی ک ا بعد 5 ماه میخواد برگرده و درخواست پاس سفید رو هم داده میخواد سربازیش رو بره بعد برگرده.
1 سوال برم پیش اومده اگر بسیج عضو بشی چقدر باید عضو بسیج باشی تا کسری بگیری کلا قانون خاصی داره؟
یه سوال دیگه اینکه بعد از دریافت گرین کارت و رفتن به سربازی سخت گیری نمیکنن موقع ورود به آ م ر ی ک ا؟(چون باید دلیل 2 سال بیرون بودن رو در درخواستت بنویسی)(در ضمن پاس سفید گارانتی نیست طبق قوانین مهاجرت آ م ر ی ک ا)
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس