کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-07-30 ساعت 13:11)sejz نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:44)پسرک مهاجر نوشته:  بله شما درست می فرمایید بنده هم تو پستی که ملاخظه فرمودید عرض کردم که تو 20 روز قابل انجامه اما ممکنه بدشانسی بیارید و بیشتر هم بشه.
بله باید دفترچه خدمت رو تو ایران پست کرد و رفت.
وقتی هم که اجازه خروج گرفتید و بعد برید دفترچه رو پست کنید بعید می دونم که تا تاریخ اعزامتون حتی با داشتن برگه سبز هم ممنوع الخروجتون کنن.البته با منطق هم جور درنمیاد.
خیلی کارها می شه کرد شما می تونید از طریق پایگاه های ب.س.ی.ج واقع در مساجد درخواست دوره تکلمیلی بدید و تابستان همین امسال دوره تکلمیلی را بگذرانید تا 2 ماه آموزشیتون به راحتی حذف بشه خودش 2 ماه جلو می اندازتتون.
اگر هم سابقه ب..س.ی.ج فعال و این موارد داشته باشید که حداقل 1 ماه تا حداکثر 6 ماه کسری می توانید بگیرید.
می خوام بگم چیز عجیب غریبی نیست و اگر کسی یخورده زرنگ باشه براحتی می تونه از پس همه این موانع بربیاد.
درمورد مدت خدمت هم تو پست #263 عرض کردم مدت خدمت 21 ماهه و 24 ماه نخواهد شد و این شایعه ای بیش نیست.
البته مثل شایعه 24 ماه ، باز هم تو زبونها م یچرخه که می خوان 18 ماهش کنن بهرحال چیزی که فعلا قطعیه همان 21 ماه است.
درخصوص مدتی که طول می کشد تا کارت پایان خدمت بیاید هم بله بعضی وقتها 1 ماه بوده بعضی وقتها 3 ماه و بعضی وقتها هم بیشتر اما نکته قابل توجه اینه که یکی از بچه ها برام تعریف می کرد می گفت با نامه ترخیصتون از خدمت می تونید برید و درخواست پاسپورت بدید و دیگه منتظر نشید تا کارت پایان خدمتتون بیاد.
خلاصه اینکه اگه بچه ها هم همت کنند و تو بحث ها شرکت کنند و در رابطه با راه حل هایی که ارائه می شه نظراتشون رو ارئه کنند دیدگاهاشون رو بیان کنند اگر مشکلی می بینن تحقیق کنند و راه حلی که پیدا می کنند رو در اینجا با همه به اشتراک بگذارند به شخصه معتقدم راه حل قابل قبولی پیدا خواهد شد.

من این مورد که اول مجوز خروج بگیرم و بعد دفترچه رو پست کنم رو از 09680 پرسیدم و گفتن که نمیشه.(شاید به علت مجوز خروجی که گرفتیم و تو سیستم ثبت شده پلیس +10 قادر به ثبت درخواست اعزام نباشه!).. و گفت که میتونی دفترچتو پست کنی و بعد از اون تا 40 روز قبل از تاریخ اعزامت با برگه سبزت بیای مجوز خروج بگیری.. حالا باز شما هم بپرسین.

از بچه های 2013 یک نفر هست که من باهاش صحبت کردم میگفت من یک روز قبل از اینکه از ایران خارج شم دفترچم رو پست کردم و رفت آ م ر ی ک ا بعد 5 ماه میخواد برگرده و درخواست پاس سفید رو هم داده میخواد سربازیش رو بره بعد برگرده.

1 سوال برم پیش اومده اگر بسیج عضو بشی چقدر باید عضو بسیج باشی تا کسری بگیری کلا قانون خاصی داره؟
یه سوال دیگه اینکه بعد از دریافت گرین کارت و رفتن به سربازی سخت گیری نمیکنن موقع ورود به آ م ر ی ک ا؟(چون باید دلیل 2 سال بیرون بودن رو در درخواستت بنویسی)(در ضمن پاس سفید گارانتی نیست طبق قوانین مهاجرت آ م ر ی ک ا)
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، زری وحدتی ، 90173092
بله راه معقولیه و بنظر شدنی هم میاد که قبل از رفتن مثلا یک روز قبل از رفتن دفترچه رو پست کرد.

درخصوص سوالتون درمورد ب.س.ی.ج باید عرض کنم که به ازاء هر سال ب.س.ی.ج فعالی که داشته باشید 45 روز مثل اینکه کسری می دن
از وقتی هم که عضو بشین که بهتون کارت عادی می دن و 6 ماه بعد هم بهتون کارت فعال می دن.

در خصوص سوال دومتون بچه ها تو همان تایپیکی که خودتونم خونده بودید گفته بودند که نیازی نیست تمام جریان و داستان را تعریف کنید و براشون بنویسید
فقط کافیه بگید به دلیل کارها و برنامه هایی که دارید فعلا آمادگی مهاجرت را نداری و برایتان مقدور نیست که هر 6ماه یکبار به امریکا بیاییدد و می خواهید Re-entry permit بگیرید تا با خیال آسوده تری به امریکا مهاجرت کنید.
بله حتی بعد از انگست نگاری هم که بچه ها به ایران برمی گردن باز هم معلوم نیست که با درخواستشون موافقت کنن و براشون Re- entry permit صادر کنن ولی من تو تایپیک مربوطه تا حالا ندیدم و نخوندم که با درخواست کسی موافقت نکنن مگر اینکه دلیل درخواستشون برای Re-entry permti قانع کننده نبوده باشه
به شخصه فکر می کنم نیازی نباشه که بگیم می خوایم برگردیم و قصد رفتن به خدمت سربازی رو داریم.
یعنی لزومی نداره همه چی رو توضیح داد چون ممکنه به قول شما به گیردادناشون ختم بشه.

یه درخواستی هم من از شما دارم که از همان فردی که ازش یاد کردید بخواهید که به این تایپیک سر بزنند و تجربیاتشان را با بقیه دوستان به اشتراک بگذارند.

بچه های 2013 و حتی 2012 واقعا بیان تجربه های شما عزیزان می تونه واقعا برای ما ارزشمند باشه و کلی مارو جلو بیاندازه پس ازتون خواهش می کنم لطفا به تایپیک بیایید و تجربیات خودتان را با سایر دوستان درمیان بگذارید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-07-30 ساعت 14:22)پسرک مهاجر نوشته:  بله راه معقولیه و بنظر شدنی هم میاد که قبل از رفتن مثلا یک روز قبل از رفتن دفترچه رو پست کرد.

درخصوص سوالتون درمورد ب.س.ی.ج باید عرض کنم که به ازاء هر سال ب.س.ی.ج فعالی که داشته باشید 45 روز مثل اینکه کسری می دن
از وقتی هم که عضو بشین که بهتون کارت عادی می دن و 6 ماه بعد هم بهتون کارت فعال می دن.

در خصوص سوال دومتون بچه ها تو همان تایپیکی که خودتونم خونده بودید گفته بودند که نیازی نیست تمام جریان و داستان را تعریف کنید و براشون بنویسید
فقط کافیه بگید به دلیل کارها و برنامه هایی که دارید فعلا آمادگی مهاجرت را نداری و برایتان مقدور نیست که هر 6ماه یکبار به آمریکا بیاییدد و می خواهید Re-entry permit بگیرید تا با خیال آسوده تری به آمریکا مهاجرت کنید.
بله حتی بعد از انگست نگاری هم که بچه ها به ایران برمی گردن باز هم معلوم نیست که با درخواستشون موافقت کنن و براشون Re- entry permit صادر کنن ولی من تو تایپیک مربوطه تا حالا ندیدم و نخوندم که با درخواست کسی موافقت نکنن مگر اینکه دلیل درخواستشون برای Re-entry permti قانع کننده نبوده باشه
به شخصه فکر می کنم نیازی نباشه که بگیم می خوایم برگردیم و قصد رفتن به خدمت سربازی رو داریم.
یعنی لزومی نداره همه چی رو توضیح داد چون ممکنه به قول شما به گیردادناشون ختم بشه.

یه درخواستی هم من از شما دارم که از همان فردی که ازش یاد کردید بخواهید که به این تایپیک سر بزنند و تجربیاتشان را با بقیه دوستان به اشتراک بگذارند.

بچه های 2013 و حتی 2012 واقعا بیان تجربه های شما عزیزان می تونه واقعا برای ما ارزشمند باشه و کلی مارو جلو بیاندازه پس ازتون خواهش می کنم لطفا به تایپیک بیایید و تجربیات خودتان را با سایر دوستان درمیان بگذارید.

خوب پس کسری ب س ی ج برای من که تا الان نبودم منتفیه درسته؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: زری وحدتی
الان اقدام کنی 6 ماه دیگه کارت فعالتو می گیری حالا انجام بده یه تیره دیگه بنداز ضرری نداره که شاید تونستی بعدا جور کنیو به دردت خورد
ولی دوره تکمیلی رو می تونی بری تا 2 ماه آموزشیت تو سربازی حذف بشه
(2013-07-30 ساعت 12:42)sejz نوشته:  مورد اول که ذکر کردن احتمال وقوعش خیلی زیاده.. مورد دوم خیلی جای نگرانی نداره ظرف 2 ماه اعزامید به احتمال زیاد با درخواست تسریع..
مورد اولم اگه زمان انگشت نگاریتون توی اون 20 روز نرسید باید برگردین و دوباره بعد از معلوم شدن تاریخش دوباره مجوز خروج بگیرین و برین کاراتون رو انجام بدین باز برگردین برین سربازی .. حالا هرکی بسته به شرایطش انتخاب میتونه کنه....

دوستان فکر نمیکنم بشه با حدسیات راهی رو باز کرد ... البته این نظر من هست
بری اونجا ... کارات در عرض این 18-19 راه بگیره یا نه ...
بیای اینجا حداقل چند ماه معطل اعزام بشی و غیره،
و مورد دیگه این که این راه رو تقریبا برای نجات وثیقه میکنید تو این رفت و برگشت حداقل 8 تومان صرف بلیط میشه
و کلی شک و شبه دیگه
البته این نظر من هست و نظر دوستان کاملا محترم
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: sejz ، noobnoobi ، پسرک مهاجر ، زری وحدتی
با سلام:
من ترجمه کارت قدیم سربازیمو دارم ولی گفتند باید کارت جدید بگیرین واسه همین قبل از عید درخواست دادم و کارت جدید کامپیوتری گرفتم،ترجمه همون قبلی ok هست یا باید کارت جدیدرو ترجمه کنم واسه مصاحبه؟؟ آخه روی این جدیده اطلاعات کامل ننوشته چون کامپیوتری هست.اونا کارتهای پایان خدمت جدیدو میشناسن؟؟
(2013-07-30 ساعت 14:47)پسرک مهاجر نوشته:  الان اقدام کنی 6 ماه دیگه کارت فعالتو می گیری حالا انجام بده یه تیره دیگه بنداز ضرری نداره که شاید تونستی بعدا جور کنیو به دردت خورد

دوره تکمیلی ب س ی ج چطوریه؟ چه کارهایی انجام میدن؟
کجا باید اقدام کنم؟
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-30 ساعت 16:35)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 14:47)پسرک مهاجر نوشته:  الان اقدام کنی 6 ماه دیگه کارت فعالتو می گیری حالا انجام بده یه تیره دیگه بنداز ضرری نداره که شاید تونستی بعدا جور کنیو به دردت خورد

دوره تکمیلی ب س ی ج چطوریه؟ چه کارهایی انجام میدن؟
کجا باید اقدام کنم؟
این دوره را معمولا دانشگاه ها و مساجد برگزار می کنند.
لطفا به پایگاه ب.س.ی.ج دانشگاهتان و یا مسجد محلتون مراجعه کنید تا بهتر راهنماییتان فرمایند.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-07-30 ساعت 14:50)mohammad19911991 نوشته:  دوستان فکر نمیکنم بشه با حدسیات راهی رو باز کرد ... البته این نظر من هست
بری اونجا ... کارات در عرض این 18-19 راه بگیره یا نه ...
بیای اینجا حداقل چند ماه معطل اعزام بشی و غیره،
و مورد دیگه این که این راه رو تقریبا برای نجات وثیقه میکنید تو این رفت و برگشت حداقل 8 تومان صرف بلیط میشه
و کلی شک و شبه دیگه
البته این نظر من هست و نظر دوستان کاملا محترم
محمد جان من هم با شما موافقم که همین کارها هم خودش کلی خرج بر می داره و کم از وثیغه گذاشتن و رفتن و قیدشو زدن هم نیست.
ولی چاره چیه ، بهرحال درمورد لاتاری شما هرکاری بخوای بکنی هزینه بره
و از سایر ویزاها هم هزینه هاش کمتره ولی خوب هزینه های خودشم داره.

با این و.ض.ع.ی.ت ا.ق.ت.ص.ا.د.ی ایران که گرینبانگیر مردم عزیزمون شده و ق.ی.م.ت بسیار بالای $ بازم تنها راه حلها و گزینه های باقی مانده همین ها هستش
شما درخصوص پذیرش صحبت کردید خیلی از بچه ها زبانشان در سطحی نیست که به بتونن آزمون های مربوطه رو بدن و نمره لازم رو برای گرفتن پذیرش کسب کنند از طرفی هم شما ضرب العجل دانشگاه ها را نگاه کنید اگر برای پاییز یا زمستان بخواید اپلای کنید برای بچه هایی که تا قبل از عید مصاحبه دارند که اصلا نمی شه رو اومدن پذیرششون حساب کرد مگر اینکه برای بچه هایی که بعد از عید بشه که اون هم کمتر از معجزه نیست.
منظورم اینه که زمانبره.
و دوستان مثل ما تنها چیزی که کم دارند و براشون هم خیلی باارزشه زمان و وقته.

چاره ای نیست اگر بریم و قید وثیغمونو بزنیم که ایران نمی تونیم بیایم.
بعضی ها می گن بعد 5 سال وقتی پاس امریکاییمونو گرفتیم می تونیم برگردیم که خدمت این عزیزان باید بگم که مگه اینکه معجزه بشه که بتونید با پاس امریکاییتون بیاید ایران چون ایران ازجمله کشورهایی هستش که تو قانون اساسیش تعریف کرده اشخاص دو ملیتی را نمی پذیره یعنی شما با پاس امریکاییت بیای ایران باید تکلیف وضعیت ایرانتو مشخص کنی و یه جورایی تابعیت ایرانیت رو ازت می گیرن.(حیلی ها هنوز مطلع نیستن که تو پاس امریکاییشون محل تولدشون رو قید می کنن که محل تولدشونم یکی از شهر های ایران هستش و براحتی قابل شناسایی هست که این فرد دوملیتی هستش و خوراک گیر دادن برادران عزیز واقع در فرودگاه امام)
خیلی از دوستان بی اطلاع هستند و متأسفانه تحقیق درستی هم نمی کنند ، برای رسیدن به موفقیت باید ریسک کرد ولی نه به هر قیمتی.
من همه هدفم اینه که راه حل هایی پیدا بشه که بچه ها بتونن ازش استفاده کنن ، نه اینکه نسخه واحدی برای همه پیچیده بشه و همه از اون استفاده کنند چون نشدنیه ، بخاطر اینکه شرایط همه یکسان نیست.

امیدوارم که همگی با کمک همدیگه واقعا تو لاتاری امسال شگفتی بیافرینیم و راه حل های قابل استنادی رو ارئه و پیدا کنیم.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mohammad19911991 ، KIMIA2005 ، زری وحدتی
داشتم تایپیک بچه های مشمول سالهای 2010 تا 2013 رو می دیدم چقدر همه نگران بودند استرس داشتند مثل ماها دنبال راه و چاره بودند

ولی وقتی یه نگاه به امضاهاشون انداختم لبخند به روی لبام افتاد و خدارو شکر کردم همه اون بچه های نگران و دلواپس بالاخره از کشور خارج شدند و به مصاحبه رفته بودند و همشونم ویزا گرفته بودند.

می دونم و امید دارم که با تمام مشکلاتی که همگی داریم بالاخره خداوند عزیز و مهربان کمکمان خواهد کرد.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی ، Tero.guy
با سلام خدمت دوستان گرامی
پسر من دانشجو ست پاسپورت داره ولی میخوام تمدیدش کنم.آیا با توجه به مشمول بودنش میشه این کارو انجام داد؟
(2013-07-31 ساعت 03:19)20142ddc نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی
پسر من دانشجو ست پاسپورت داره ولی میخوام تمدیدش کنم.آیا با توجه به مشمول بودنش میشه این کارو انجام داد؟

بله هر موقع که خواستین باید برن از دانشگاه نامه خروج رو برای نظام وظیفه بگیرن و بعد هم با گذاشتن وثیقه و اون نامه , نظام وظیفه مجوز خروج رو صادر میکنه و اونوقت میتونین از طریق پلیس +10 قدام کنید. ( ترجیحا زمانیکه موعد مصاحبتون مشخص شد این کار رو انجام بدین,چون گاها پیش میاد که ترمی یکبار اجازه خروج داده میشه.. روند خیلی مشخصی این تعدادش متاسفانه نداره)
تشکر کنندگان: ghafari88 ، 20142ddc ، زری وحدتی
سلام دوستان

من می‌خوام وثیقه بذارم تا بتونم پاسپورتم رو بگیرم اما معافیت تحصیلی مربوط به این ترم دانشگاه تا ۳۱ شهریور هست ، اگر من تا اون موقع از کشور خارج نشوم آیا بعد از گرفتن پاسپورت می‌تونم وثیقه رو پس بگیرم ؟

اگر وثیقه رو پس نگیرم بعد از ۳۱ شهریور چه بالایی‌ سر پاسپورت و وثیقه میاد ؟

اگر نخوام پاسپورتم رو تمدید کنم یا بخوام پولم رو قبل از ۳۱ شهریور بگیرم و بعد برم واسهٔ تمدید کردنش می‌تونم ؟
(2013-07-31 ساعت 11:25)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان

من می‌خوام وثیقه بذارم تا بتونم پاسپورتم رو بگیرم اما معافیت تحصیلی مربوط به این ترم دانشگاه تا ۳۱ شهریور هست ، اگر من تا اون موقع از کشور خارج نشوم آیا بعد از گرفتن پاسپورت می‌تونم وثیقه رو پس بگیرم ؟

اگر نخوام پاسپورتم رو تمدید کنم یا بخوام پولم رو قبل از ۳۱ شهریور بگیرم و بعد برم واسهٔ تمدید کردنش می‌تونم ؟

دوست عزیز شما با نامه دانشگاهتون میتونید برین و پاسپورت رو بعد از کارای نظام وظیفتون بگیرین و بعد از اون تاریخی هم که مشخص میکنین میتونین برین و وثیقتون رو بگیرین یا اینکه بعد از انکه پاستون رو گرفتین برین و بگین که منصرف شدین از سفر و باز پولتون رو بگیرین.. بعد شما چرا میگین تا 31 شهریور؟ یعنی تا اون تاریخ فقط دانشجویین؟ مشکلتون رو یا شرایطتون رو واضح تر بگن تا بهتر بشه راهنمایی کرد
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-07-31 ساعت 12:04)sejz نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:25)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز شما با نامه دانشگاهتون میتونید برین و پاسپورت رو بعد از کارای نظام وظیفتون بگیرین و بعد از اون تاریخی هم که مشخص میکنین میتونین برین و وثیقتون رو بگیرین یا اینکه بعد از انکه پاستون رو گرفتین برین و بگین که منصرف شدین از سفر و باز پولتون رو بگیرین.. بعد شما چرا میگین تا 31 شهریور؟ یعنی تا اون تاریخ فقط دانشجویین؟ مشکلتون رو یا شرایطتون رو واضح تر بگن تا بهتر بشه راهنمایی کرد

ممنون دوست عزیز

نه من تا ۱ ساله دیگه هنوز دانشجو هستم، می‌خواستم ببینم وثیقه رو چه زمانی‌ می‌تونم پس بگیرم

۱ سوال دیگه اینکه... میدونم تکراری اما ۱ جواب قاطع پیدا نکردم اینکه در هر ترم دانشگاهی چند بار می‌شه از کشور خارج شد ؟

اگر جواب بیش از ۱ بار هست فواصل بین سفر A تا سفر B چقدر باید باشه ؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان