کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
سلام دوستان
کیس نامبر من 2014AS1XX هست. من نمی دونستم که وقت مصاحبه رو باید از همون جایی که نامه اول رو دیدم پیگیری کنم. هرچند وقت یه بار ای میلم رو چک می کردم و منتظر نامه اونا بودم! تا اینکه امروز فهمیدم قضیه رو و متوجه شدم وقت مصاحبه یه هفته دیگس!! 1 اکتبر... سفارت آنکارا
می خواستم سوال کنم که آیا با مکاتبه با سفارت امکان تغییر زمان مصاحبه وجود داره؟
تشکر کنندگان: nedaba ، زری وحدتی ، ojee
(2013-09-24 ساعت 21:40)ramin.zeuny نوشته:  سلام دوستان
کیس نامبر من 2014AS1XX هست. من نمی دونستم که وقت مصاحبه رو باید از همون جایی که نامه اول رو دیدم پیگیری کنم. هرچند وقت یه بار ای میلم رو چک می کردم و منتظر نامه اونا بودم! تا اینکه امروز فهمیدم قضیه رو و متوجه شدم وقت مصاحبه یه هفته دیگس!! 1 اکتبر... سفارت آنکارا

هر چه سریعتر ایملیی به سفارت مشخص شده بزنید، ولی سعی کنید خودتون رو آماده کنید که اگر قبول نکردن، آماده رفتن باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ramin.zeuny ، ghafari88 ، ffrfar ، nedaba ، noobnoobi ، javadi436 ، Sam2014 ، زری وحدتی ، ali1220
(2013-09-24 ساعت 22:15)aghaghia نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 21:40)ramin.zeuny نوشته:  سلام دوستان

هر چه سریعتر ایملیی به سفارت مشخص شده بزنید، ولی سعی کنید خودتون رو آماده کنید که اگر قبول نکردن، آماده رفتن باشید...

ممنون از راهنماییتون
من موضوع رو با سفارت مطرح کردم و توضیح دادم. بهم ای میل زدن و گفتن که تغییر زمان مصاحبم امکان پذیره و مشکلی وجود نداره. گفتن برای تعیین وقت جدید مصاحبه باید مجدداً اکتبر تماس بگیرم.
مرسی
آیا در صورت درخواست تغییر در سفارت محل مصاحبه زمان مصاحبه نیز به تاریخ دیرتری تغییر خواهد کرد؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee
سلام
ببخشید 1 سئوال خیلی کوچولو داشتم ، من زمانی که فرم های اولیه رو ارسال کردم شهر مصاحبه رو ایروان زدم با اینکه در نامه قبولی آنکارا بود ، ایرادی پیش نمیاد؟و اینکه محل مصاحبه ایروان هست یا آنکارا چون میخوام ایروان باشه؟شماره کیس **47 هست و هنوز نامه دوم نیومده.
ممنون
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-27 ساعت 20:45)atriana نوشته:  آیا در صورت درخواست تغییر در سفارت محل مصاحبه زمان مصاحبه نیز به تاریخ دیرتری تغییر خواهد کرد؟

در صورتیکه حدس بزنیم نتونیم در تاریخ مورد نظر حاضر بشیم و یا با برنامه ریزی ما با تاریخ مورد نظر مطابقت نداشته باشد میتونیم درخواست تغییر تاریخ بدیم.
اگر بخواهید تغییر سفارت بدهید باید منتظر باشید تا برای مصاحبه تان تصمیم گیری کنند. که احتمالا تاریخ هم تغییر پیدا خواهد کرد.
موفق باشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: EKAM ، زری وحدتی ، ffrfar ، ojee
من فکر کنم سری سوم کارنت شم اما می خوام حدود فروردین بندازم. به نظر شما باتوجه به عید اینکه نیمه اول فروردین یا دوم رو درخواست کنم چه مزایا یا معایبی می تونه داشته باشه. بعد از عید از لحاظ قیمت و یا خلوت بودن کمکی می تونه بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن هرچی گشتم کسانی که متن نمونه برای درخواست تغییر زمان مصاحبه خواسته بودند چیز خوبی پیدا نکردم ممنون می شم کمکم کنید Smile دیگه ........ ایمیل سفارت ارمنستانم ندارم Wink
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ali1220 ، ojee
دوستان با توجه به مشکلات لاتاری 2013 من پیشنهاد می کنم خیلی وقت مصاحبه را عقب نیاندازید چون فرصت کمتری برای کلیرینس خواهید داشت و حتی ممکن است سهمیه ایران پربشه و به شما ویزا نرسه به هر صورت از اولین فرصتی که دارید نهایت استفاده را بکنید.
تشکر کنندگان: studpk ، H Pier ، EKAM ، Tabassomshojaat ، noobnoobi ، ojee
(2013-09-28 ساعت 11:47)negarin60 نوشته:  من فکر کنم سری سوم کارنت شم اما می خوام حدود فروردین بندازم. به نظر شما باتوجه به عید اینکه نیمه اول فروردین یا دوم رو درخواست کنم چه مزایا یا معایبی می تونه داشته باشه. بعد از عید از لحاظ قیمت و یا خلوت بودن کمکی می تونه بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن هرچی گشتم کسانی که متن نمونه برای درخواست تغییر زمان مصاحبه خواسته بودند چیز خوبی پیدا نکردم ممنون می شم کمکم کنید Smile دیگه ........ ایمیل سفارت ارمنستانم ندارم Wink

دوست عزيز شما دستي دستي ميخواي خودتو بندازي سري آخر !!!!
اگه واقعا مشكلي در زمان رفتنتون دارين تاريخو عوض كنيد وگرنه اشتباه محضه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: studpk ، ffrfar ، زری وحدتی ، ali1220 ، ojee
سلام دوستان
محل مصاحبه من آنکارا هست.در فرم ها هم نوشتم آنکارا.ولی بعد از فرستادن فرم ها متوجه شدم که میشه محل مصاحبه رو عوض کرد. به KCC نامه زدم و درخواست تعویض سفارت دادم. جواب اومد که دریافت کردیم و در پرونده شما لحاظ میشه.طبق مشورت با یکی از دوستان مهاجرسرا تلفنی تماس گرفتم تا 100% مطمئن بشم که عوض شده. جواب دادن که 8 هفته دیگه تماس بگیر. بعد از 8 هفته که تماس گرفتم گفت درخواست شما در سیستم ما نیست و دوباره درخواست بدین. منم توی درخواست دوباره نوشتم این دفعه سومه که در این مورد با شما تماس میگیرم و توضیح دادم که گفتین تو سیستمتون نیست و...
بعد 4 روز همون جواب قبلی دوباره اومد. البته اینم بگم که فرم آپدیت شده رو نفرستادم که محل مصاحبه رو ایروان ذکر کنم.حالا میخوام بدونم بازم باید تلفن بزنم یا صبر کنم. میترسم زیاد نامه و تلفن بزنم و بشه مثل یکی دیگه از دوستان که بهشون گفته بودن به KCC زیاد نامه زدی و ردشون کرده بودن!
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، noobnoobi ، nedaba ، ojee
(2013-09-27 ساعت 20:45)atriana نوشته:  آیا در صورت درخواست تغییر در سفارت محل مصاحبه زمان مصاحبه نیز به تاریخ دیرتری تغییر خواهد کرد؟
با توجه به کیس نامبر شما و با توجه به اینکه هنوز کیس نامبر شما کارنت نشده اگر درخواست تغییر محل مصاحبه بدید تغییری در تاریخ مصاحبه نخواهید داشت ولی کلا دوستانی که کارنت شدن و میخوان محل مصاحبه رو عوض کنند بله به احتمال زیاد زمان مصاحبه هم تغییر میکنه چون بالاخره انتقال پرونده شما به سفارت دیگری زمان بر است .
(2013-09-28 ساعت 11:47)negarin60 نوشته:  من فکر کنم سری سوم کارنت شم اما می خوام حدود فروردین بندازم. به نظر شما باتوجه به عید اینکه نیمه اول فروردین یا دوم رو درخواست کنم چه مزایا یا معایبی می تونه داشته باشه. بعد از عید از لحاظ قیمت و یا خلوت بودن کمکی می تونه بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن هرچی گشتم کسانی که متن نمونه برای درخواست تغییر زمان مصاحبه خواسته بودند چیز خوبی پیدا نکردم ممنون می شم کمکم کنید Smile دیگه ........ ایمیل سفارت ارمنستانم ندارم Wink
اولش اینکه دوست عزیز اگر امکان داره اصلا این کارو نکنید.
بعدش ترجیحا نیمه دوم فروردین بهتره هوا مساعد تر هزینه ها کمتر و در عین حال خلوت تر است.نکته بعدی به 118 مهاجرسرا مراجعه کنید در امضای من موجوده.

(2013-10-05 ساعت 11:35)Rasoul_j نوشته:  سلام دوستان
محل مصاحبه من آنکارا هست.در فرم ها هم نوشتم آنکارا.ولی بعد از فرستادن فرم ها متوجه شدم که میشه محل مصاحبه رو عوض کرد. به KCC نامه زدم و درخواست تعویض سفارت دادم. جواب اومد که دریافت کردیم و در پرونده شما لحاظ میشه.طبق مشورت با یکی از دوستان مهاجرسرا تلفنی تماس گرفتم تا 100% مطمئن بشم که عوض شده. جواب دادن که 8 هفته دیگه تماس بگیر. بعد از 8 هفته که تماس گرفتم گفت درخواست شما در سیستم ما نیست و دوباره درخواست بدین. منم توی درخواست دوباره نوشتم این دفعه سومه که در این مورد با شما تماس میگیرم و توضیح دادم که گفتین تو سیستمتون نیست و...
بعد 4 روز همون جواب قبلی دوباره اومد. البته اینم بگم که فرم آپدیت شده رو نفرستادم که محل مصاحبه رو ایروان ذکر کنم.حالا میخوام بدونم بازم باید تلفن بزنم یا صبر کنم. میترسم زیاد نامه و تلفن بزنم و بشه مثل یکی دیگه از دوستان که بهشون گفته بودن به KCC زیاد نامه زدی و ردشون کرده بودن!
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، ojee ، negarin60
سلام دوستان خیلی خوشحالم که اینجا هستم و میتونم از راهنماییتون بهرهمندشم لطفا تا جایی که میتونید کمکم کنید . مرسی ♥
ما الان 3 ساله که مقیم دبی هستیم پارسال در ثبت نام محل زندگی رو افغانستان زدیم الان قبول شدیم و محل مصاحبمون افتاده کابل چکار کنیم ؟
میشه محل مصاحبمونو تغییر بدیم ؟
بعدا مشکلی پیش نمیاد مثلا شما پارسال دبی بودین واسه چی محل زندگی رو جای دیگه زدین یا . . . ؟!
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودمCool jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
تشکر کنندگان:
(2013-10-12 ساعت 02:10)zakieg نوشته:  سلام دوستان خیلی خوشحالم که اینجا هستم و میتونم از راهنماییتون بهرهمندشم لطفا تا جایی که میتونید کمکم کنید . مرسی ♥
ما الان 3 ساله که مقیم دبی هستیم پارسال در ثبت نام محل زندگی رو افغانستان زدیم الان قبول شدیم و محل مصاحبمون افتاده کابل چکار کنیم ؟
میشه محل مصاحبمونو تغییر بدیم ؟
بعدا مشکلی پیش نمیاد مثلا شما پارسال دبی بودین واسه چی محل زندگی رو جای دیگه زدین یا . . . ؟!

دوست عزیز میتونم بپرسم چرا این کار رو کردین؟ میدونم که میتونید محل سفارت تون رو عوض کنید ولی این که بدونِ این که در افغانستان زندگی کرده باشید ولی محل اقامتتون رو زده باشید افغانستان، اطلاعی ندارم که براتون مشکل زا میشه یا نه، امیدوارم اگر کسی اطلاع داره بتونه جوابتون رو بده!!! برای تغییر سفارت به کی سی سی ایمیل بزنید و درخواست تغییر سفارت بدین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ghafari88 ، ffrfar ، ali1220 ، nedaba ، ojee
والا خودمونم نمیدونم واسه چی :-؟ Sad امیدوارم مشکلی پیش نیاد و همچنین از دوستانی که اطلاع دارن خواهش میکنم منو با خبر کنن .
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودمCool jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
تشکر کنندگان: aghaghia ، ghafari88 ، EKAM ، ffrfar ، ali1220 ، nedaba ، ojee
سلام دوستان عزیز .
مصاحبه من توی آذر ماه در ابوظبیه می خواستم تاریخ مصاحبه رو عقب بندازم به چه آدرس تقاضام رو باید ایمیل کنم ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان