کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
(2013-10-12 ساعت 19:14)kavousi_s نوشته:  سلام دوستان عزیز .
مصاحبه من توی آذر ماه در ابوظبیه می خواستم تاریخ مصاحبه رو عقب بندازم به چه آدرس تقاضام رو باید ایمیل کنم ؟

به این پـــســـت مراجعه کنید....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1220 ، nedaba ، ojee
جهت مکاتبه با سفارت آمریکا در ابوظبی به سایت http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
مراجعه کردم در قسمتی که case number باید وارد شود فقط 13 رقم تایپ می شود در صورتیکه case number ما 14 رقمیه . کسی می تونه کمکم کنه ؟ اشکال در چیست ؟
تشکر کنندگان: ojee
(2013-10-13 ساعت 17:01)kavousi_s نوشته:  جهت مکاتبه با سفارت آمریکا در ابوظبی به سایت http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
مراجعه کردم در قسمتی که case number باید وارد شود فقط 13 رقم تایپ می شود در صورتیکه case number ما 14 رقمیه . کسی می تونه کمکم کنه ؟ اشکال در چیست ؟

دوست عزیز بدون صفرهای وسط امتحان کنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: H Pier ، ghafari88 ، EKAM ، nedaba ، ojee
شماره case number را بدون صفر هم امتحان کردم پیغلم invali می دهد .
آیا راه دیگری برای مکاتبه یا آدرس ایمیل دیگری هست ؟
(2013-10-13 ساعت 18:04)kavousi_s نوشته:  شماره case number را بدون صفر هم امتحان کردم پیغلم invali می دهد .

سلام
شما باید به این صورت وارد کنید
4 رقم.. 2 حرف و 5 رقم
یعنی
2014 = 4 رقم
2 حرف= AS
5 رقم=
5 رقم برای کسانی هست که 5 رقمی هستند.. اگر 4 رقمی هستید، یک صفر قبلش بگذارین...................... امیدوارم مشکل حل شده باشه.
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، mehdieb ، ghafari88 ، aghaghia ، ffrfar ، KIMIA2005 ، nedaba ، amin arefi ، ojee ، nasim
(2013-10-13 ساعت 18:47)نسرین ظ نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 18:04)kavousi_s نوشته:  شماره case number را بدون صفر هم امتحان کردم پیغلم invali می دهد .

سلام
شما باید به این صورت وارد کنید
4 رقم.. 2 حرف و 5 رقم
یعنی
2014 = 4 رقم
2 حرف= AS
5 رقم=
5 رقم برای کسانی هست که 5 رقمی هستند.. اگر 4 رقمی هستید، یک صفر قبلش بگذارین...................... امیدوارم مشکل حل شده باشه.

کاملا درسته مثلا : 2014AS04321
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، aghaghia ، ffrfar ، nedaba ، ojee
سلام.میشه ایمیل سفارت ارمنستان هم برای مکاتبه قرار بدین؟
منم میخوام زمان مصاحبه رو عقب بندازم
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
برای ایرانیان جهت مکاتبه با سفارت ایروان از این ایمیل بایستی استفاده کرد چون با اون ایمیل IVYerevan@state.gov مکاتبه کردم جواب دادند با این ایمیل مکاتبه کنید :

IranIVYerevan@state.gov
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، H Pier ، aghaghia ، ffrfar ، EKAM ، pari pariaaa ، maryam_ros ، nedaba ، amin arefi ، ojee
من توی فرمهام زدم آنکارا ولی چون توی روسیه دانشجو هستم میخواهم مکان مصابحمو عوض کنم برای تغییر مکان مصاحبه برای افرای که کارنت نشدن چه کار باید کرد میشه یک راهنمایی کلی کنی آیا اصلا کنسول آمریکا در روسیه کارهای ویزای لاتاری رو انجام میده
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

(2013-10-19 ساعت 12:31)amaka747 نوشته:  من توی فرمهام زدم آنکارا ولی چون توی روسیه دانشجو هستم میخواهم مکان مصابحمو عوض کنم برای تغییر مکان مصاحبه برای افرای که کارنت نشدن چه کار باید کرد میشه یک راهنمایی کلی کنی آیا اصلا کنسول آمریکا در روسیه کارهای ویزای لاتاری رو انجام میده

دوست عزیز این که در روسیه این کار رو انجام میدن یا نه رو خودتون باید مکاتبه کنید با کی سی سی و یا با سفارت آمر یکا در روسیه و ازشون سوال کنید، و اگر این امکان وجود داشت یک همچین ایمیلی برای کی سی سی بفرستید تا سفارت محل مصاحبه رو براتون عوض کنند...
تشکر کنندگان: nedaba ، amaka747 ، ojee
دوستان با سلام من می خوام سفارتم رو از انکارا به ایروان یا ابوظبی تغییر بدم می خواستم از مدیران و بقیه دوستان خواهش کنم من رو راهنمایی کنن که ایا این کار رو انجام بدم یا تغییری ایجاد نکنم.و اینکه ایا تغییر سفارت در زمان مصاحبه تاثیری داره یا خیر؟با تشکر
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
(2013-10-21 ساعت 02:47)arash12 نوشته:  دوستان با سلام من می خوام سفارتم رو از انکارا به ایروان یا ابوظبی تغییر بدم می خواستم از مدیران و بقیه دوستان خواهش کنم من رو راهنمایی کنن که ایا این کار رو انجام بدم یا تغییری ایجاد نکنم.و اینکه ایا تغییر سفارت در زمان مصاحبه تاثیری داره یا خیر؟با تشکر

سلام دوست عزیز،
شما تا وقتی کارنت نشدین میتونین درخواست تغییر سفارت بکنید بدون این که در زمان مصاحبه تون تاثیر بذاره، من همه این موارد رو در پست اول تاپیک تغییر محل و مکان سفارت توصیح دادم...
تشکر کنندگان: H Pier ، arffx ، ojee
برای درخواست تغییر زمان مصاحبه باید اول صبر کرد نامه دوم بیاد بعد با سفارت مصاحبه کننده مکاتبه کرد؟
یه سایت دیگه می گفت با کی سی سی باید مکاتبه داشت قبل از نامه دوم...
الان کدوم درسته؟
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 00:47)maryam_ros نوشته:  برای درخواست تغییر زمان مصاحبه باید اول صبر کرد نامه دوم بیاد بعد با سفارت مصاحبه کننده مکاتبه کرد؟
الان کدوم درسته؟

نه دوست عزیز اگر کارنت نشدی با کی سی سی تماس بگیر شما می خوایین سفارت رو تغییر بدین؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 00:47)maryam_ros نوشته:  برای درخواست تغییر زمان مصاحبه باید اول صبر کرد نامه دوم بیاد بعد با سفارت مصاحبه کننده مکاتبه کرد؟
الان کدوم درسته؟

خب مگه شما تاریخ مصاحبه تون رو میدونید که میخواین عقب بندازینش؟ کارنت شدین؟ کیس نامبرتون چه حدودی هست؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان