کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-10-07 ساعت 00:47)rbadboy85 نوشته:  
(2011-09-19 ساعت 01:01)rbadboy85 نوشته:  سلام
بعد از 104 روز از ابوظبی کلیر شدیم
تا بعد...

ما بعد از 11 روز دوباره برگشتیم به پروسس
یعنی یه بار کلیر شدیم، بعد 11 روز دوباره نشدیم
کلا پیدا کنید پرتقال فروش رو
بچه ها من میگم بیاین لاتاری ثبت نام کنیم، شانسش بیشتره ها...

پس شما فقط چند روز با کارنت شدن فاصله دارید؟ چون بولتن ویزا 15 June رو نشون میده و برای شما June 2000 اپلای شده. بولتن بعد حتما کارنت میشین و فکر کنم تا اون زمان کلیرنس شما هنوز معتبر باشه.
براتون آرزوی موفقیت دارم.
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam
(2011-10-07 ساعت 10:57)GBUSA نوشته:  پس شما فقط چند روز با کارنت شدن فاصله دارید؟ چون بولتن ویزا 15 June رو نشون میده و برای شما June 2000 اپلای شده. بولتن بعد حتما کارنت میشین و فکر کنم تا اون زمان کلیرنس شما هنوز معتبر باشه.
براتون آرزوی موفقیت دارم.

بله، ما 8 روز میخواهیم، ولی کلیر ما پرید، یعنی جلوی کیس ما دوباره زده در حال پروسس
نمیدونم کارنت بشیم کلیر میشیم یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، GBUSA ، بنفشه ، eblam ، sasan_rock ، frozen mind
دوستان
بعد از 73 روز کلیر شدیم.ولی واقعا گندشون بزنه!! کلا برنامه ها دوباره به هم خورد.از سایر دوستان کسی کلیر شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، Blaze ، f1f ، frozen mind ، behzadb57
سلام دوستان،
متوسط زمان کلیر شدن از این طریق چقدر هست؟؟
من دوستم در سفارت ابوظبی مصاحبه داره ولی خیلی هم استرس داره. جایی هست که بتونیم سوالهای متداولی که می پرسن را بخونیم؟؟؟
مرسی
اگر می خواهید اقیانوس های جدید را کشف کنید اول باید شهامت ترک ساحل را داشته باشید.

انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun
(2012-01-14 ساعت 08:39)بنفشه نوشته:  سلام دوست عزیز
بالاخره ویزا را دریافت کردید .
متاسفانه من مثل قبل نمی توانم به این سایت مراجعه کنم امیدارم شما و فروزن عزیز وسایر دوستان بدون هیچ مشکلی ویزا را دریافت کنید .
سلام بنفشه جان
با گذشت 2 ماه از شروع کلیرنس دوم، هنوز نع! ویزای منم شد یک پروژه برای ثبت در ..ترینهای مهاجرسرا
منم امیدوارم همه دوستان خوبمون بدون آزار ویزاشونو بگیرن
از اظهار لطف شما خیلی ذوق کردم و اینکه با وجود مشغله ابتدای مهاجرت بازم بیاد ما هستید، واقعا" جای سپاس داره. همواره تندرست، کامروا و خوشحال باشید.

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2012-01-14 ساعت 07:43)aminvo نوشته:  سلام دوستان،
من دوستم در سفارت ابوظبی مصاحبه داره ولی خیلی هم استرس داره. جایی هست که بتونیم سوالهای متداولی که می پرسن را بخونیم؟؟؟
مرسی
متوسط 2-4 ماه ولی چند روز یا 3 سال هم بوده! در هیچ منبع عمومی مستندی وجود ندارد که چه شرایطی باعث شمول کلیرنس و چه چیزی زمان انجام آن را تعیین میکند. پس با عدم وجود اطلاعات موثق و مستند در مورد این پروسه، بسته به شانس، فرد مشمول کلیرنس میشود و بر اساس شانس هم طول میکشد تا کلیر بشود.
سوالات مصاحبه ساده هستند و نمونه هایی در سفرنامه های بخشهای مختلف نظیر لاتاری و خانوادگی نوشته شده.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، sasan_rock ، aminvo
Wink 
دوستان عزیز, خبر جدید اینکه کیس ما رو اعلام کردن. هر چه زود تر میریم ببینیم چه میشه! دعا کنین برام...Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، f1f ، frozen mind ، Blaze ، comrun ، ladan
با درود به همه دوستان . من بعد از گذشت 149 روز کلیر شدم . با تشکر از همه دوستان که که در این مدت با اطلاعات مفید خود که در اختیار گذاشتند باعث آرامش خاطر دیگران شده اند . موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، comrun ، behnia ، f1f ، sasan_rock
با درود به همه شما عزیزان. من بعد از 17 ماه هنوز کلیر نشدم به نظر شما چکار کنم؟!

Priority Date Oct ,2004
Interview date Sep.,2010
clearance Apr. 2012
Arrive to
پاسخ
تشکر کنندگان:
متاسفم که همچین وضعی برای شما پیش اومده.
متاسفانه هیچ کاری از دست شما یا وکیل و ... بر نمیاد. خاطرات Varozhan عزیز در همین تاپیک و تاپیکهای مشابه را مطالعه کنید تا ببینید ایشون هم مدت خیلی زیادی منتظر کلیر شدن بودن و سه بار هم مدیکالشونو تجدید کردن تا بالاخره کلیر شدن. البته امیدوارم به سرنوشت Varozhan دچار نشین.

Varozhan عزیز، می دونم که هنوز به مهاجرسرا سر می زنی. این دوستمونو دریاب! به کمک فکری شما نیاز داره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، sasan_rock ، f1f
(2012-01-14 ساعت 16:43)comrun نوشته:  
(2012-01-14 ساعت 07:43)aminvo نوشته:  سلام دوستان،
مرسی
متوسط 2-4 ماه ولی چند روز یا 3 سال هم بوده! در هیچ منبع عمومی مستندی وجود ندارد که چه شرایطی باعث شمول کلیرنس و چه چیزی زمان انجام آن را تعیین میکند. پس با عدم وجود اطلاعات موثق و مستند در مورد این پروسه، بسته به شانس، فرد مشمول کلیرنس میشود و بر اساس شانس هم طول میکشد تا کلیر بشود.
سوالات مصاحبه ساده هستند و نمونه هایی در سفرنامه های بخشهای مختلف نظیر لاتاری و خانوادگی نوشته شده.

سلام
من الان تو کلیرانس دوم هستم.الان 70 روز میگذرد.من دسامبر کارنت دوم شدم.میخواستم ببینم کسی که وضییت مشابه من داشته کلیر شده؟اگه کسی هست یک خبری بده.ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-02-10 ساعت 12:59)Panda نوشته:  سلام
من الان تو کلیرانس دوم هستم.الان 70 روز میگذرد.من دسامبر کارنت دوم شدم.میخواستم ببینم کسی که وضییت مشابه من داشته کلیر شده؟اگه کسی هست یک خبری بده.ممنون.

پانداي عزيز، كليرنس اول شما چه مدت طول كشيد؟
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-02-10 ساعت 13:28)frozen mind نوشته:  
(2012-02-10 ساعت 12:59)Panda نوشته:  سلام

پانداي عزيز، كليرنس اول شما چه مدت طول كشيد؟

کلیرانس اولم 9 ماه طول کشید.به نظر شما دومی کمتر طول میکشه؟یا ربطی به هم نداره.e-mail زدن هم فکر کنم تاثیری نداشته باشه.درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-02-10 ساعت 15:26)Panda نوشته:  کلیرانس اولم 9 ماه طول کشید.به نظر شما دومی کمتر طول میکشه؟یا ربطی به هم نداره.e-mail زدن هم فکر کنم تاثیری نداشته باشه.درسته؟

خب تصور و استنباط من اينه كه اف بي آي چك دوم شما مدت كمتري طول خواهد كشيد. با توجه به اين كه دفعه اول 9 ماه طول كشيده، بعيد نيست كه اين دفعه سه ماه طول بكشه. به هر حال بهتره صبر پيشه كنين چون در اين مرحله هيچ كاري از هيچ كس بر نمياد.
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun
با درود به دوستان گرامیم و با پوزش فراوان از غیبت یکماهه
بعد از حدود 3 ماه کلیرنس دوم انجام شد، البته با یک گرفتاری مضحک که همزمان چند روز سردرد و استرس برای خانواده ما ایجاد کرد و بزودی شرح آن را مینویسم. بلافاصله به سفارت مراجعه کردم و ویزا را گرفتم.
الان با ذغال آپ به اینترنت وصل شدم ولی سعی میکنم بزودی یک گزارش از مرحله آخر اخذ ویزا بنویسم. هرزمان هم بتوانم سعی میکنم سر بزنم و اگر بتوانم پاسخی به پرسشهای دوستان بدهم. امیدوارم هرچه زودتر کار پرونده همه منتظران با سرانجامی خوش به اتمام برسد.
Frozen mind عزیز و dreamer مشغول و مهربان، از خاطرم نمیروید. پیروز و تندرست و هرچه زودتر در آمریکا باشید، به امید دیدار درآمریکا و با سپاس و آرزوی نیکبختی admin گرانفدر، مدیران دلسوز و همه مهاجرسرائی های نازنین
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، frozen mind ، Blaze ، vroom ، nargesi ، sasan_rock ، f1f ، usamilad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان