موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
ما الان حدود ۲ماه که توی سایت سفارت کیسمون و چک میکنیم ولی اسم ۱ نفرو زدن در حالی که کیس ما خانوادگی هست میخواستم بدونم کسی میدونه دلیلش چیه؟
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز شماره کیس ها اعلام میشه که برای متقاضیان خانوادگی این شماره برای تمام افراد خانواده یکی است و معمولا برای گرفتن ویزا یک نفر از اعضای خانواده به سفارت مراجعه کنه و پاس ها رو ببره کفایت میکنه
شاد و سلامت باشید
شماره کیس: *****ANK20058
کنسولگری: آنکارا
نوع ویزا: خانوادگی F3
تاریخ مصاحبه: January 2012
تاریخ دریافت کلیرنس: March 2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
تعداد افراد: 3
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک، بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است !!!
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-03-04 ساعت 16:34)mahsa88i نوشته: با سلام،
ما الان حدود ۲ماه که توی سایت سفارت کیسمون و چک میکنیم ولی اسم ۱ نفرو زدن در حالی که کیس ما خانوادگی هست میخواستم بدونم کسی میدونه دلیلش چیه؟
با تشکر از دوست خوبمون kourosh2011 که پاسخ درستی دادن، از شما خواهش می کنم واضح تر بنویسین که در سایت سفارت چی می بینین.
در سایت سفارت هیچ وقت اسم نمی نویسن بلکه فقط شماره پرونده رو درج می کنن. اگر بعضی از افراد داخل پرونده کلیر نشده باشن ولی نفر اصلی پرونده کلیر شده باشه، در کنار شماره پرونده شما یک ستاره نمایش میشه. در این صورت باید صبر کنین تا ستاره برداشته بشه و بعد تشریف ببرین ویزاها رو بگیرین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از شما برای پاسختون،
من همراه با پدر و مادرم ۳ ژانویه ۲۰۱۲ در ابوظبی مصاحبه داشتیم،برای اطلاعات بیشتر ما در کتگری f4 هستیم و در سال ۲۰۰۰ از طریقه خالم برای مادرم اقدام شد،ولی الان توی سایت فقط اسم پدرم هست که در حال administrative processing هستش.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم به نوبه خودم به همه دوستاني که تونستن برن يا ميخوان برن تبريک ميگم . اميدوارم دست راستتون روي سر من باشه تا شايد هم من يه روزي برم البته فکر کنم کار پرونده من 5 سال بطول ميکشه چون برادرم سال 2005 برام اقدام کرده بود و فقط يه نامه اي دريافت کردم که شماره پرونده ام توش بود .
زياد مثل شما بلد نيستم که چيکار کنم ويا کجا مراجعه کنم. فقط ياد گرفتم که صبر داشته باشم.
باز هم به همه تبريک ميگم...
در سپتامبر سال 2006 براي گرين کارت و از طريق برادرم اقدام شد.
در سال 2010 يه نامه اي اومد و شماره پرونده من نوشته شده بود ولي زياد ازش سردر نياوردم .
يه نامه ديگه اي در سال 2012 اومد که نوشته بود کار شما در حال انجام شدن هست."خيالم راحت شد چون شبها نميتونستم بخوابم"
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-06 ساعت 21:34)hormoz.farshi نوشته: من هم به نوبه خودم به همه دوستاني که تونستن برن يا ميخوان برن تبريک ميگم . اميدوارم دست راستتون روي سر من باشه تا شايد هم من يه روزي برم البته فکر کنم کار پرونده من 5 سال بطول ميکشه چون برادرم سال 2005 برام اقدام کرده بود و فقط يه نامه اي دريافت کردم که شماره پرونده ام توش بود .
زياد مثل شما بلد نيستم که چيکار کنم ويا کجا مراجعه کنم. فقط ياد گرفتم که صبر داشته باشم.
باز هم به همه تبريک ميگم...
دوست عزیز بهتره برادرتون از اونجا از طریق گرفتن وکیل( که خود شما از ایران هزینه اش رو پرداخت میکنین) پیگیر کارتون باشه و بهتره وکیل تخصص در امور مهاجرت داشته باشه خوبیش اینه که از روند کارتون مطلع میشین و خیالتون از این بابت راحته
شاد و تندرست باشید
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='عبدالوحید' pid='156671' dateline='1331530827']تشکرم
با سلام، من فکر میکنم احتمالا" نامه ی خواهر شما تاثیر خودش را گذاشته و پرونده ی شما جزو cut of date ها قرار گرفته و زمان تلف شده برای شما محاسبه شده و پرونده ی شما الان روند عادی را طی می کند.
امیدوارم این بار از این مشکلات برای شما پیش نیاید و موفق باشید.
کتگوری F3
تاریخ اپلای : sep2004
case number:ank2010561xxx
تاریخ مصاحبه: 4Aug
وضعیت: AP
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خب بلاخره عیدی ما هم رسید و کلیر شدن من امروز همه خانواده رو خوشحال کرد امیدوارم همه دوستان بزودی زود کلیر شن (تو همین فروردین ماه)
با آرزوی سلامتی و شادکامی همه دوستان
نوروز پیروز
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به امریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
15 ماه...
هنوز خبری از کلیرنس نیست...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
17 ماه...
خدا نیرو بده به همه
کلیرنس اومد
به امید خوشحالی و رسیدن خبر خوب برای همه شما خوبان
Priority Date Oct ,2004
Interview date Sep.,2010
clearance Apr. 2012
Arrive to
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پی دی من و بقیه مشخصات در امضام هست . سربازی هم سپاه بودم تراشکارم در سربازی هم.
اف یکم . از طریق پدرم. فوق دیپلمم فنی.
زیاد نگران نباش انشاا... نزدیکه انشاا...
Priority Date Oct ,2004
Interview date Sep.,2010
clearance Apr. 2012
Arrive to