موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
بالاخره امروز بعد از 49 روز شماره پرونده من اعلام شد ............... حالا باید برم آنکارا تا ویزامونو بگیرم. هم خیلی خوشحالم و هم کم کم دارم هول میشم که نزدیکهها، چون مرداد و یا مهر امسال میخوام برم............... آرزو میکنم همه شما به تمامی آرزوهاتون برسید و من هم برسم!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-17 ساعت 11:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-22 ساعت 12:17 توسط Ehsan F2B.)
بچه ها کسی از ابوظبی خبر داره؟ اخیراً کسی از اونجا کلیر شده ؟ چرا ابوظبی اینجوری شده آخه؟ 17 ماه شد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره بعد از 17 ماه و 17 روز یه خبرایی شد از ابوظبی. کیس استاتوس از Application in process به More info required تغییر پیدا کرد و در متن:
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:
New medical examination is required.
آیا این متن به معنی کلیر شدنه؟
من شنیدم از تاریخی که پیغام کلیر در سایت ظاهر میشه 2 ماه وقت داریم به سفارت بریم. این درسته؟
سوال آخر اینکه من فقط نیاز به medical examination دارم؟ و هیچ مدرک دیگه ای لازم نیست؟
ممنونم از راهنماییتون بچه ها...
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-06-12 ساعت 00:38)Ehsan F2B نوشته: احیاناً کسی نیست یه جوابـــی، یه تحویل کوچیکـــی یه همدردیــــی...
فروزن جان شما یه چیزی به ما بگو...
من منتظر شدم دوستانی که پرونده شون ابوظبی هست صحبت کنن. پرونده من انکاراست.
و اما درباره جمله اونا:
ظاهر قضیه اینه که فقط و فقط از شما مدیکال مجدد میخوان. اما بعدش چی می خوان معلوم نیست.
بدترین سناریو: یادمه که تا پارسال varozhan عزیز (که هر جا هست سلامت باشه) چهار یا پنج بار ازش خواستن مدیکالشو تجدید کنه ولی دریغ از ویزا!
بهترین سناریو: اما دوستان دیگری مثل Camrun عزیزم بودن که با دیدن همین جمله رفتن مدیکالشونو تجدید کردن و بعدش هم ویزاشونو گرفتن و به سلامتی رفتن اون ور آب. شما بهتره سفرنامه اشون درباره ویزا گرفتنشونو بخونین.
امیدوارم بهترین سناریو نصیب شما بشه.
موفق باشید
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام:
میشه لطفا کسانیکه تجربه کلیرنس در آنکارا رو دارند راهنمایی کنند؟ پدر و مادرم بطور همزمان در آنکارا مصاحبه داشتند و بعد از 3 روز فرم 9 سوالی رو برای پدرم فرستادند که با پاسخها براشون ایمیل کردیم. در حال حاضر کیس نامبر مادرم در وبسایت بدون هیج کدام از علامتهای * . ** .# نشون داده میشه آیا این بدین معناست که پدرم هم کلیر شده با وجود کیس نامبر متفاوت؟ تا به حال هم از طریق وکیل و پدرم ایمیل زدیم و جوابی نگرفتیم. ممنون میشم اگه جوابمو بدید.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
نیمای عزیز، من متوجه نشدم: آیا واقعا پدر و مادر محترم شما هر یک دارای کیس نامبر جداگانه هستن؟!!!
به هر حال، وجود کیس نامبر بدون علامت ستاره در جدول کلیرنس به این معنیه که همه افراد درون اون کیس کلیر شدن و می تونن تشریف ببرن ویزاشونو بگیرن. اگر علامت # کنار کیس نامبر باشه، یعنی می تونن تشریف ببرن ویزاشونو بگیرن اما مدارکی را که در زیر جدول گفتن باید ارائه کنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-01 ساعت 16:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-01 ساعت 16:22 توسط Ehsan F2B.)
دوستان آمریکایی سلام...
من ویزامو گرفتم. یکشنبه ی 2 هفته بعد از روزی که New medical exam required شد، من ساعت 14 سفارت بودم مدیکال و برگه ی آبی و پاسپورتمو دادم و یه برگه گرفتم که متنش این بود که پرونده شما برای تصمیم نهایی، بررسی مجدد خواهد شد و روز پنج شنبه ساعت 14 بیاید برای دریافت پاسپورت. منم با نیم ساعت تاخیر (به دلیل اشتباه در محاسبات زمانی) رفتم برای گرفتن پاسپورت که خدا رو شکر ویزا توش رویت شد. یعنی حتی من تا پنج شنبه ساعت 2:30 نمیدونستم ویزا گرفتم یا نه...
چند تا نکته رو باید به همه ی کسایی که منتظر کلیرنس هستند بگم:
1- به هیچ وجه نگران دیر شدن کلیر نباشید چون به معنای واقعی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره (واقعاً به معنای واقعی)
2- زندگی رو در زمان کلیرنس جوری ادامه بدید که انگار هیچ وقت قرار نیست برید آمریکا چون اگه تمرکزتونو رو صبر کردن بذارید ممکنه زمان زیادی رو از دست بدید. مخصوصاً برای افرادی مثل من که 1.5 سال و یا حتی بیشتر کلیرنسشون طول می کشه.
3- هیچ وقت کار های مربوط به آمریکا که مهمترینش به نظر من زبان هستش رو به دلیل طولانی شدن زمان کلیرنس به بعد از اخذ ویزا موکول نکنید و پیش خودتون فکر نکنید که "حالا بذار ببینیم کلیر میشیم اصلاً" یا اینکه بگین "من که دیگه چشمم آب نمیخوره بیاد". در عین حال مورد 2 رو هم رعایت کنید.
به امید آینده ای همراه با سلامتی کامل در هر کجای دنیا و خوشبختی روزافزون همه ی شما دوستان...
[en] Category: F2B
Priority date: Feb 2003
Interview date: Dec 2010
Visa issuance date: June 2012 [/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-15 ساعت 15:40
سلام
ما در کتگوری f3 هستیم(ANK2009) و ماه می برای مصاحبه به سفارت رفتیم. اصل مدارک مالیاتی همراهمون نبود بنابراین برگه آبی گرفتیم بعد گفتن بعد از 2ماه اسم ما رو اعلام میکنن که مدارک رو ببریم. البته همین اشکال رو خواهر و برادرم داشتند ولی اونها سر وقت اسمشون در سایت اومد و ویزاشون رو گرفتن. حالا سوالم من اینه که آیا اف بی ای چک به ما خورده؟ چقدر ممکنه طول بکشه؟ بعضی شماره ها در سایت ANK 2002 یا ANK 2005 هستن. آیا اونها هم در برای اف بی ای چک موندن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از فروزون خبری نداره که آیا کلیرنس مجددش اومد یا نه؟!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مگه خبر نداری؟ فروزن ویزاشو گرفت. فکر کنم الان آمریکا باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی