موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باورم نمیشه، درست 4 ساعت بعد از این پست با خبر شدیم که کلیرنسمون اومده :دی
فروزون شما که تجربه داری به غیر از مدیکال تست، مدرک دیگه ای هم هست که باید به روز بشه؟ و این که می دونین دقیقا چه قدر فرصت داریم پاسپورتمون رو برسونیم به سفارت؟
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک ، فرصت دارین ، هول نشید! خوشالم میبینم دوستان کارشون درست میشه ، باید اگر در کشوری به غیر از ایران زندگی میکنید ، عدم سوء پیشینه هم دوباره بگیرید اگر تاریخه آن هم گذشته ، برای اطمینان ، TAXE RETURN هم از سپونسرتون بگیرید برای ساله جدید اگر ندارید . من چیزه دیگری به ذهنم نمیرسد ، به امید گرفتن ویزا این بار براتون ،
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها آیا ممکنه آزمایشات مدیکال به خاطر زمان کلیرنس اکسپایر بشه و دوباره مجبور شیم تمام آزمایشات یا بعضی رو دوباره انجام بدیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزيز امروز دقيقا بعد از ٥٧ روز از مصاحبه شماره كيس ما در سايت اعلام شد ولى جلوى اسم ما يك ستاره است .كيس ما f4 است و سال درخواست ما ٢٠٠١ است . همسرم main aplicant است و دو فرزند پسر داريم كه يكى دانشجو و ديگرى دبستانى است.شغل هردو ما در دانشگاه دولتى است.همسرم متخصص است ومن كار ادارى دارم.زمان مصاحبه به ما گفتند فقط هر زمان اعلام شد با پاسپورتهايتان مراجعه كنيد و هيچ نقص مدركى نداشتيم. خواهش ميكنم اگر دراين خصوص اطلاعى داريد مرا راهنمايي كنيد. ممنونم
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
blaze عزیز کارتون به کجا رسید؟ اسپانسر چی شد؟ ای بابا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-09-14 ساعت 21:23)minzah نوشته: با سلام به همه دوستان عزيز امروز دقيقا بعد از ٥٧ روز از مصاحبه شماره كيس ما در سايت اعلام شد ولى جلوى اسم ما يك ستاره است .كيس ما f4 است و سال درخواست ما ٢٠٠١ است . همسرم main aplicant است و دو فرزند پسر داريم كه يكى دانشجو و ديگرى دبستانى است.شغل هردو ما در دانشگاه دولتى است.همسرم متخصص است ومن كار ادارى دارم.زمان مصاحبه به ما گفتند فقط هر زمان اعلام شد با پاسپورتهايتان مراجعه كنيد و هيچ نقص مدركى نداشتيم. خواهش ميكنم اگر دراين خصوص اطلاعى داريد مرا راهنمايي كنيد. ممنونم
بله ستاره دار بودن کیس شما به معنی این است که تعدادی از افراد پرونده کلیر نشدن. کلیر نشدن همسر شما به دلایل متعدد می تواند باشد و در سپاه خدمت کردن ایشان می تواند فقط یکی از این دلایل باشد. خدمت ایشان در سپاه چیز مهمی نیست و خیلی ها با خدمت در سپاه کلیر شدن و ویزا گرفتن. اما یک چیزی که من در این مذت متوجه شده ام این است که اداره مهاجرت به پرونده های لاتاری به خاطر ضرب الاجل داشتن آنها، بیشتر رسیدگی می کند و خیالش راحت است که متقاضیان مهاجرت خانوادگی ضرب الاجل ندارن و پرونده شان می تواند تا ابد طول بکشد!!
امیدوارم زودتر بی ستاره شوید، البته در صفحه کلیرنس!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
درود فروزن ... در سفارت ارمنستان برای 1 ستاره اینو نوشته
You MUST bring all the missing documents that were listed on your red “221(g) Additional Information sheet” with you. Failure to do so will significantly delay your visa processing and may require you to making an additional trip to U.S. Embassy Yerevan.
به نظر من یعنی اینجور که من فهمیدم یعنی اینکه هرچی علامت تو اون 221 بود رو باید با خود ببریم ....همه کلیر شدن ....
2 ستاره ... Not all family members have been cleared. Please contact us at: IVYerevan@state.gov...
من فکر میکنم این یعنی که یکسری از افراد کلیر نشدن ....
البته این سفارت ارمنستان هست ....