کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2012-08-20 ساعت 21:01)frozen mind نوشته:  دوستان عزیزم، همونطور که در امضای من می بینین، داستان گرفتن ویزای من در جولای به پایان رسید، اگر بخوام دقیقتر بگم، در روز چهارم جولای برابر با روز استقلال آمریکا ویزا گرفتم!

اواسط ماه آگست هم بی سر و صدا وارد آمریکا شدم.

شرح مختصر کلی شدنم را در این پست نوشته ام.

تبریک می گم بهت خیلی زیاد

الان 52 روز از کارنت شدن مجدد ما می گذره ولی خبری از کلیرنس نیست...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind
باورم نمیشه، درست 4 ساعت بعد از این پست با خبر شدیم که کلیرنسمون اومده :دی
فروزون شما که تجربه داری به غیر از مدیکال تست، مدرک دیگه ای هم هست که باید به روز بشه؟ و این که می دونین دقیقا چه قدر فرصت داریم پاسپورتمون رو برسونیم به سفارت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پرستو ، ASALI ، الهه سابق ، frozen mind ، GBUSA ، f1f ، nahid.t ، dreamer60
تبریک ، فرصت دارین ، هول نشید! خوشالم میبینم دوستان کارشون درست میشه ، باید اگر در کشوری به غیر از ایران زندگی میکنید ، عدم سوء پیشینه هم دوباره بگیرید اگر تاریخه آن هم گذشته ، برای اطمینان ، TAXE RETURN هم از سپونسرتون بگیرید برای ساله جدید اگر ندارید . من چیزه دیگری به ذهنم نمیرسد ، به امید گرفتن ویزا این بار براتون ،
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind
(2012-08-22 ساعت 18:43)abdolreza نوشته:  تبریک ، فرصت دارین ، هول نشید! خوشالم میبینم دوستان کارشون درست میشه ، باید اگر در کشوری به غیر از ایران زندگی میکنید ، عدم سوء پیشینه هم دوباره بگیرید اگر تاریخه آن هم گذشته ، برای اطمینان ، TAXE RETURN هم از سپونسرتون بگیرید برای ساله جدید اگر ندارید . من چیزه دیگری به ذهنم نمیرسد ، به امید گرفتن ویزا این بار براتون ،

یک مورد مهم دیگر ، بغیر از مواردی که در بالا گفتم حتما با خودتون دو عدد عکس جدید هم ببرید ، این را من امروز داشتم در جائی میخوندم و یاده شما افتادم
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق
(2008-12-22 ساعت 15:16)masoud66usa نوشته:  [/color][/size]با سلام به همگی دوستان
می خواستم اطلاع بدم که من هفته پیش سرانجام بعد از حدود 6 ماه (کمی کمتر) به خمراه کلیه خانواده (که در همان کیس بودند) ویزای خودمان را در ابوذبی گرفتیم.
در زمان مراجعه احتیاجی به حضور ما نیود و هرکس دیگری هم اگر همان برگه آبی را به همراه پاسپورتهایمان می آورد می توانست ویزا را بگیرد.
بعد از تحویل مدارک ، روز بعد راس ساعت 14 برای دریافت مراجعه و پاکتهای پرونده را به همراه پاسپورتها را دریافت کردیم.
با سپاس از همگی و این وب سایت ارزشمند
مسعود

سلام مسعود جان خوبی؟ کیس من 2006 هست از طریق خواهرم .نمی دونی کی نوبت من میشه؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
سلام بچه ها آیا ممکنه آزمایشات مدیکال به خاطر زمان کلیرنس اکسپایر بشه و دوباره مجبور شیم تمام آزمایشات یا بعضی رو دوباره انجام بدیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai
با سلام به همه دوستان عزيز امروز دقيقا بعد از ٥٧ روز از مصاحبه شماره كيس ما در سايت اعلام شد ولى جلوى اسم ما يك ستاره است .كيس ما f4 است و سال درخواست ما ٢٠٠١ است . همسرم main aplicant است و دو فرزند پسر داريم كه يكى دانشجو و ديگرى دبستانى است.شغل هردو ما در دانشگاه دولتى است.همسرم متخصص است ومن كار ادارى دارم.زمان مصاحبه به ما گفتند فقط هر زمان اعلام شد با پاسپورتهايتان مراجعه كنيد و هيچ نقص مدركى نداشتيم. خواهش ميكنم اگر دراين خصوص اطلاعى داريد مرا راهنمايي كنيد. ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
(2012-09-14 ساعت 21:23)minzah نوشته:  با سلام به همه دوستان عزيز امروز دقيقا بعد از ٥٧ روز از مصاحبه شماره كيس ما در سايت اعلام شد ولى جلوى اسم ما يك ستاره است .كيس ما f4 است و سال درخواست ما ٢٠٠١ است . همسرم main aplicant است و دو فرزند پسر داريم كه يكى دانشجو و ديگرى دبستانى است.شغل هردو ما در دانشگاه دولتى است.همسرم متخصص است ومن كار ادارى دارم.زمان مصاحبه به ما گفتند فقط هر زمان اعلام شد با پاسپورتهايتان مراجعه كنيد و هيچ نقص مدركى نداشتيم. خواهش ميكنم اگر دراين خصوص اطلاعى داريد مرا راهنمايي كنيد. ممنونم

سلام... کدوم سفارت هستین شما؟ یک ستاره یعنی اینکه هرکدوم از فیلدایی که تو اون برگه 221 هست رو باید با خودتون ببرید ... که ضربدر خورده ... البته اگر اشتباه میکنم دوستان درستشو بگن .... تبریک بابت .....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60
(2012-09-14 ساعت 21:36)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2012-09-14 ساعت 21:23)minzah نوشته:  با سلام به همه دوستان عزيز امروز دقيقا بعد از ٥٧ روز از مصاحبه شماره كيس ما در سايت اعلام شد ولى جلوى اسم ما يك ستاره است .كيس ما f4 است و سال درخواست ما ٢٠٠١ است . همسرم main aplicant است و دو فرزند پسر داريم كه يكى دانشجو و ديگرى دبستانى است.شغل هردو ما در دانشگاه دولتى است.همسرم متخصص است ومن كار ادارى دارم.زمان مصاحبه به ما گفتند فقط هر زمان اعلام شد با پاسپورتهايتان مراجعه كنيد و هيچ نقص مدركى نداشتيم. خواهش ميكنم اگر دراين خصوص اطلاعى داريد مرا راهنمايي كنيد. ممنونم

سلام... کدوم سفارت هستین شما؟ یک ستاره یعنی اینکه هرکدوم از فیلدایی که تو اون برگه 221 هست رو باید با خودتون ببرید ... که ضربدر خورده ... البته اگر اشتباه میکنم دوستان درستشو بگن .... تبریک بابت .....

ما سفارت امريكا در انكارا هستيم و اگر منظور شما برگه آبى است هيچ علامتى بجز پاسپورتها براى ما زده نشده و نقص مدرك نداشتيم.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
پس همون پاسپورت رو ببرین و تمام ... خودش تو متن انگیلیسی گفته اما باز هم دوستان عزیزم اگر اشتباهی دارم میگم حتما بگن ... من در این موارد اگر 100 درصد هم مطمئن باشم بازم با دیده شک نگاه میکنم ...Sad اما بازهم تبریک بابت اینکه ....کلیرنس شدین و .... .... .... .... ... .
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، dreamer60

سلام و تبریک
ایمیل بزنین و مطمئن بشید که اگر مدرکی لازمه از اینجا ببرید تا اونجا دچار دردسر نشین. البته شاید منظورشون اینه که همه اعضا خانواده هنوز کلیر نشدن، مثلا ممکنه همسرتون کلیر شده ولی پروسه شما هنوز تکمیل نشده...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، battosai
blaze عزیز کارتون به کجا رسید؟ اسپانسر چی شد؟ ای بابا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:

بله ستاره دار بودن کیس شما به معنی این است که تعدادی از افراد پرونده کلیر نشدن. کلیر نشدن همسر شما به دلایل متعدد می تواند باشد و در سپاه خدمت کردن ایشان می تواند فقط یکی از این دلایل باشد. خدمت ایشان در سپاه چیز مهمی نیست و خیلی ها با خدمت در سپاه کلیر شدن و ویزا گرفتن. اما یک چیزی که من در این مذت متوجه شده ام این است که اداره مهاجرت به پرونده های لاتاری به خاطر ضرب الاجل داشتن آنها، بیشتر رسیدگی می کند و خیالش راحت است که متقاضیان مهاجرت خانوادگی ضرب الاجل ندارن و پرونده شان می تواند تا ابد طول بکشد!!

امیدوارم زودتر بی ستاره شوید، البته در صفحه کلیرنس!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، الهه سابق ، battosai ، Blaze ، GBUSA ، f1f ، dreamer60
درود فروزن ... در سفارت ارمنستان برای 1 ستاره اینو نوشته
You MUST bring all the missing documents that were listed on your red “221(g) Additional Information sheet” with you. Failure to do so will significantly delay your visa processing and may require you to making an additional trip to U.S. Embassy Yerevan.
به نظر من یعنی اینجور که من فهمیدم یعنی اینکه هرچی علامت تو اون 221 بود رو باید با خود ببریم ....همه کلیر شدن ....

2 ستاره ... Not all family members have been cleared. Please contact us at: IVYerevan@state.gov...
من فکر میکنم این یعنی که یکسری از افراد کلیر نشدن ....
البته این سفارت ارمنستان هست ....
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق ، GBUSA ، f1f
(2012-09-14 ساعت 23:55)elahenadafy2 نوشته:  blaze عزیز کارتون به کجا رسید؟ اسپانسر چی شد؟ ای بابا

متاسفانه هنوز هیچی، همه ما رو پیچوندن...
یاد ضرب المثل گشتم نبود، نگرد نیست افتادم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، GBUSA ، frozen mind ، f1f ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان