کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
خیلی ناراحت شدم blaze عزیز. بچه ها توروخدا کمک کنید، هیچ کدومتون کسیو نمیشناسید که اسپانسر این بنده خدا بشه: Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، battosai ، Blaze ، frozen mind ، f1f ، dreamer60
(2012-09-15 ساعت 00:38)frozen mind نوشته:  
(2012-09-14 ساعت 21:23)minzah نوشته:  با سلام به همه دوستان عزيز امروز دقيقا بعد از ٥٧ روز از مصاحبه شماره كيس ما در سايت اعلام شد ولى جلوى اسم ما يك ستاره است .كيس ما f4 است و سال درخواست ما ٢٠٠١ است . همسرم main aplicant است و دو فرزند پسر داريم كه يكى دانشجو و ديگرى دبستانى است.شغل هردو ما در دانشگاه دولتى است.همسرم متخصص است ومن كار ادارى دارم.زمان مصاحبه به ما گفتند فقط هر زمان اعلام شد با پاسپورتهايتان مراجعه كنيد و هيچ نقص مدركى نداشتيم. خواهش ميكنم اگر دراين خصوص اطلاعى داريد مرا راهنمايي كنيد. ممنونم

بله ستاره دار بودن کیس شما به معنی این است که تعدادی از افراد پرونده کلیر نشدن. کلیر نشدن همسر شما به دلایل متعدد می تواند باشد و در سپاه خدمت کردن ایشان می تواند فقط یکی از این دلایل باشد. خدمت ایشان در سپاه چیز مهمی نیست و خیلی ها با خدمت در سپاه کلیر شدن و ویزا گرفتن. اما یک چیزی که من در این مذت متوجه شده ام این است که اداره مهاجرت به پرونده های لاتاری به خاطر ضرب الاجل داشتن آنها، بیشتر رسیدگی می کند و خیالش راحت است که متقاضیان مهاجرت خانوادگی ضرب الاجل ندارن و پرونده شان می تواند تا ابد طول بکشد!!

امیدوارم زودتر بی ستاره شوید، البته در صفحه کلیرنس! ً باسلام وتشكر از همه دوستانى كه پاسخ داده اند به نظر شما ما الان بايد چكار كنيم ؟ توى سايت گفته با ما تماس بگيريد ولى تماس تلفنى واقعا مشكل است و نميدانم ايميل فرستادن فايده دارد؟ چون همه جوابها به نظر از پيٍش تعيين شده مىايد . درضمن ممكن است خود به خود بى ستاره شود؟ ايا بايد هنوز سايت را چك كنيم؟ راستى چرا تاريخ هم مشخص كرده اند؟ ببخشيد كه اينطور مطرح كردم ولى خيلي احساس بلاتكليفى بدى است ٢ بار تلفن زديم توى تايم ادارى و روز كارى ولى گفتند تعطيل است!!!! شايد بخاطر شرايط روز باشد!؟

باسلام وتشكر از همه دوستانى كه پاسخ داده اند به نظر شما ما الان بايد چكار كنيم ؟ توى سايت گفته با ما تماس بگيريد ولى تماس تلفنى واقعا مشكل است و نميدانم ايميل فرستادن فايده دارد؟ چون همه جوابها به نظر از پيٍش تعيين شده مىايد . درضمن ممكن است خود به خود بى ستاره شود؟ ايا بايد هنوز سايت را چك كنيم؟ راستى چرا تاريخ هم مشخص كرده اند؟ ببخشيد كه اينطور مطرح كردم ولى خيلي احساس بلاتكليفى بدى است ٢ بار تلفن زديم توى تايم ادارى و روز كارى ولى گفتند تعطيل است!!!! شايد بخاطر شرايط روز باشد!؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
به نظرم شما میتونی بری پاس بقیه رو هم ببری، ویزاهایی که دادنو بگیر، تکلیف اون یه نفر هم معلوم میشه.
یا ایمیل کن یک 12 10 روز کاری صبر کن تا جواب بدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، battosai ، الهه سابق
کلیر دو تا از خاله هام اومد ... ولی برای ما نیومد !!!! آیا ممکن هست که کیس نامبر بعضی از اعضایی که با هم براشون اقدام شده یکی در یک تاریخ و دیگری در تاریخ دیگر باشد مظور کلیر شدنشون ...؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، sasan_rock ، dreamer60
(2012-09-25 ساعت 04:09)alisarvareharchiabi نوشته:  کلیر دو تا از خاله هام اومد ... ولی برای ما نیومد !!!! آیا ممکن هست که کیس نامبر بعضی از اعضایی که با هم براشون اقدام شده یکی در یک تاریخ و دیگری در تاریخ دیگر باشد مظور کلیر شدنشون ...؟

بله کاملا امکان داره علی جان
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، battosai ، dreamer60
علی تکلیف خودت چی شد؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: abdolreza ، battosai
درود مرسی از فروزن عزیز .. الاهه جون ایشالا لاتاری Smile)) من تا الان کار خاصی انجام ندادم .. به نظرم قبلن هم گفتم باید ببینیم خانوم آفیسر چه کاری انجام میده ... در کل من از خدام هست مامانو بابام کلیر بشن برن پیش خواهرم اما من نرم... از قبل هم معلوم بود که ... ما الان 3 سال هست خواهرمون رو ندیدیم از نزدیک فقط با اسکایپ باهاش صحبت میکنیم ... دلم میخواد زودتر پدر و مادرم برن ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، شاپرک ، dreamer60
سلام سلام ... برای من ایمیل زدن ....

اسم بابام و فامیلی رو نوشتن و گفتن : In order to continue your visa process we need the following information:

Your detailed list of employers, titles and responsibilities of
employment dating back at least 30 years.

پدر گرامی 30 سال در بانک سپه بوده ... از اول هم میدونستم این قضیه به مشکل بر میخوره ....
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، mom ، Blaze ، frozen mind
سلام به همه دوستان عزیز
دیروز بعد از 72 روز کیس ما کلیر شد . و از الان در فکر گرفتن بلیط برای امریکا - دالاس هستیم.ازهمه دوستانی که کمک فکری کردهاند ممنونم.بهنظر شما بهترین ایرلاین از لحاظ قیمت وامکانات کدام است؟

یادم رفت بگم سفارت طی یک ایمیل لیست کلیه مسافرتهای ما رو با تاریخ خواست وما براشون فرستادیم تقزیبا ده روز بعد از اون کلیر شدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، mom ، frozen mind ، f1f ، battosai ، hasti_banoo ، dreamer60
(2012-10-02 ساعت 10:49)minzah نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
دیروز بعد از 72 روز کیس ما کلیر شد . و از الان در فکر گرفتن بلیط برای آمریکا - دالاس هستیم.ازهمه دوستانی که کمک فکری کردهاند ممنونم.بهنظر شما بهترین ایرلاین از لحاظ قیمت وامکانات کدام است؟

یادم رفت بگم سفارت طی یک ایمیل لیست کلیه مسافرتهای ما رو با تاریخ خواست وما براشون فرستادیم تقزیبا ده روز بعد از اون کلیر شدیم.

مبارک باشه.خوش حالمون کردی!!!!!!!.به نظر من ترکیش خوبه.توقفش هم به نسبت کمه!!!!!!!Smile
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، frozen mind ، battosai
سلام.... ایمیلی دریافت شده توسط پتیشنر که گفته شده... ایمیل شما رسید ... به زودی شماره شما هم اعلام میشه ... راستی خالم که برای ویزا رفتن گفتن برای بچه ها کاری انجام ندادین ...گفتن خیر و اینکه شما میتونیدبا رفتنتون برای این افراد اقدام کنید ... و تا اینجایی که به من گفتن اصلا صندوق نیست ... باید برن یه جایی هست اون برگه و اون چیزهایی که تو برگه خواستن رو به یک نفری تحویل دهند و ... ویزای خاله من رو 3 روز ردیف کردن ... .
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Blaze ، الهه سابق ، mom ، farshid.ok1 ، dreamer60
(2012-09-15 ساعت 17:40)minzah نوشته:  
(2012-09-15 ساعت 00:38)frozen mind نوشته:  
(2012-09-14 ساعت 21:23)minzah نوشته:  با سلام به همه دوستان عزيز امروز دقيقا بعد از ٥٧ روز از مصاحبه شماره كيس ما در سايت اعلام شد ولى جلوى اسم ما يك ستاره است .كيس ما f4 است و سال درخواست ما ٢٠٠١ است . همسرم main aplicant است و دو فرزند پسر داريم كه يكى دانشجو و ديگرى دبستانى است.شغل هردو ما در دانشگاه دولتى است.همسرم متخصص است ومن كار ادارى دارم.زمان مصاحبه به ما گفتند فقط هر زمان اعلام شد با پاسپورتهايتان مراجعه كنيد و هيچ نقص مدركى نداشتيم. خواهش ميكنم اگر دراين خصوص اطلاعى داريد مرا راهنمايي كنيد. ممنونم

بله ستاره دار بودن کیس شما به معنی این است که تعدادی از افراد پرونده کلیر نشدن. کلیر نشدن همسر شما به دلایل متعدد می تواند باشد و در سپاه خدمت کردن ایشان می تواند فقط یکی از این دلایل باشد. خدمت ایشان در سپاه چیز مهمی نیست و خیلی ها با خدمت در سپاه کلیر شدن و ویزا گرفتن. اما یک چیزی که من در این مذت متوجه شده ام این است که اداره مهاجرت به پرونده های لاتاری به خاطر ضرب الاجل داشتن آنها، بیشتر رسیدگی می کند و خیالش راحت است که متقاضیان مهاجرت خانوادگی ضرب الاجل ندارن و پرونده شان می تواند تا ابد طول بکشد!!

امیدوارم زودتر بی ستاره شوید، البته در صفحه کلیرنس! ً باسلام وتشكر از همه دوستانى كه پاسخ داده اند به نظر شما ما الان بايد چكار كنيم ؟ توى سايت گفته با ما تماس بگيريد ولى تماس تلفنى واقعا مشكل است و نميدانم ايميل فرستادن فايده دارد؟ چون همه جوابها به نظر از پيٍش تعيين شده مىايد . درضمن ممكن است خود به خود بى ستاره شود؟ ايا بايد هنوز سايت را چك كنيم؟ راستى چرا تاريخ هم مشخص كرده اند؟ ببخشيد كه اينطور مطرح كردم ولى خيلي احساس بلاتكليفى بدى است ٢ بار تلفن زديم توى تايم ادارى و روز كارى ولى گفتند تعطيل است!!!! شايد بخاطر شرايط روز باشد!؟

باسلام وتشكر از همه دوستانى كه پاسخ داده اند به نظر شما ما الان بايد چكار كنيم ؟ توى سايت گفته با ما تماس بگيريد ولى تماس تلفنى واقعا مشكل است و نميدانم ايميل فرستادن فايده دارد؟ چون همه جوابها به نظر از پيٍش تعيين شده مىايد . درضمن ممكن است خود به خود بى ستاره شود؟ ايا بايد هنوز سايت را چك كنيم؟ راستى چرا تاريخ هم مشخص كرده اند؟ ببخشيد كه اينطور مطرح كردم ولى خيلي احساس بلاتكليفى بدى است ٢ بار تلفن زديم توى تايم ادارى و روز كارى ولى گفتند تعطيل است!!!! شايد بخاطر شرايط روز باشد!؟
دوستان عزيز سلام همونطور كه گفتم بعد از ٧٢ روز ما بى ستاره شديم وهمسرم پنجشنبه رفت سفارت و پاسپورتها رو داد و به ups هم ادرس هتل و قرار شد منتظر پست بماند حالا بشنويد باقى ماجرا روز سه شنبه در حالى كه منتظربوديم از سفارت تلفن شد كه پسرتان بيايد براي امضاي يك فرم . گفتيم بابا پسر ما ايرانه دانشجوست وپاسپورتها هم دست شماست خلاصه همسرم رفت سفارت و بعد از كلي صحبت قرار شدفرمها رو ايميل كنند پسرم امضا كند و دوباره ايميل كنيم هتل را ٤روز ديگر از اينجا تمديد كرديم و بليطها را هم تغيير داديم با ٣٠ يورو جريمه وباز انتظار ups. امروز كه ٥ شنبه است پست رسيد ولي براي پسرم ويزا صادر نشده است!دوباره تماس با سفارت و رفتن انجا كه كنسولر گفت مابا مسؤلمان صحبت كرديم و او گفت كه بايد اصل فرمها باشد قرار شد راهي پيدا كنيم كه امشب فرمها به دست همسرم برسد . حالا ميخواستم بدانم ايا كسي را ميشناسيد امشب ٢٠ مهر٩١ عازم انكارا باشد و قبول زحمت كند؟راستي فرمها يكي فرم ٣٧ مربوط به تعهد عدم ازدواج تا كامل شدن بروسه وديكري فرم ١٨١٠ ميباشد. خدانكند هيچكس دچار اين مشكلات شود!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، battosai ، f1f ، mom ، frozen mind ، dreamer60 ، girl
دوستان سلام بعد از 9 روز الافی در انکارا و رساندن اصل فرمها به سفارت بالاخره ویزاهای ما امد. پرواز 27 اکتبر امارات را رزرو کرده ایم . من و پسرهایم مجبوریم بعد از سه هفته برگردیم ولی هسرم میتواند بماند.به نظر شما ایا ممکن است در این مدت گرین کارت به دست ما برسد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، girl ، 327faranak ، comrun
به به تبريك ميگم خوشحالم كه بالاخره داستان ويزاي شما هم به خير و خوشي تموم شد. Rolleyes
والا تا اونجا كه من ميدونم نزديك يك ماه حداقل طول ميكشه
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، battosai ، frozen mind ، 327faranak ، comrun
علی هوراا چی-چی شد شماره ما رو که 51 روز از تاریخ مصاحبمون گذشته هنوز توسایت سفارت ارمنستان اعلام نکردن(روزهای سختیه)
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان