کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
این هورای علی جان مربوط به minzh عزیز هست ... Smile
بعدش من منظورتون رو نفهمیدم شما میگین 51 روز از تاریخ مصاحبتون گذشته و کلیر شدین ولی هنوزشمارتون رو سفارت اعلام نکرده !!!! پس از کجا فهمیدین که کلیر شدین ؟؟؟ میشه یه کم توضیح بیشتر بدین من گیج شدم Smile)
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، f1f ، frozen mind ، battosai
من به همراه خانوادم رفته بودیم برای مصاحبه ایروان یک برگه صورتی رنگ به ما دادن وکنسول به ما گفت هر وقت کیس نامبرتون رو در سایت سفارت دیدین یک نفرتون بیاد ویزاها رو بگیره واین مرحله بین 35روزتا60 روز طول میکشه والان 51روز گذشته وخبری نشده پرونده علی هم مثل ماست به خانوادشون برگه صورتی دادن ولی فکر کنم 10روز زودتر ازما به مصاحبه رفتندشاید این هورااابه این خاطر بوده چون سفارت دیروز 12تاشماره جدید اعلام کرد .این هم سایت چشم انتظاران ایروان http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، f1f ، الهه سابق ، battosai ، dreamer60 ، girl
فرانک جان ممنونم که متنی که ارسال کرده بودی رو ادیت کردی و ...Big Grin
متاسفانه تا این لحظه علی و الاهه همچنان با مشکل اسپانسر روبرو هستنSad . ان شا.. شماره شما هم به زودی اعلام میشه .Rolleyes

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind ، الهه سابق ، f1f ، 327faranak ، girl
درود...

یک مسئله خیلی خیلی مهم اینکه افرادی که کلیر میشن سفارت ارمنستان رو میگم ... وقتی با مدارکشون میرن به سفارت حتما و حتما ..... کپی پاسپورت هم داشته باشن ....یک کپی ساده از برگه های پاسپورت .....
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، frozen mind ، dreamer60 ، comrun
سلام
میخواستم سئوال کنم کسانی که کلیر شدن تو کدوم سایت باید شمارشون را چک کنند ؟
اگه آدرس سایت http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html اینه پس چرا اصلا به روز نمیشه الان دو هفته است که شماره ها همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
(2012-10-19 ساعت 03:02)dreamer60 نوشته:  متاسفانه تا این لحظه علی و الاهه همچنان با مشکل اسپانسر روبرو هستنSad ....
دریمر جان خوشبختانه مشکل اسپانسرم حل شد Smile Smile Smile از Blaze خبر ندارید؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind ، dreamer60 ، GBUSA ، 327faranak ، omnia ، usamilad ، comrun
ایوووووووووووووولللللللللللللللل شیرینی بدین بابا .......elahe خانوم ...کارش ردیف شد....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، dreamer60 ، GBUSA ، 327faranak ، comrun
مرسی علی جان Smile Smile Smile ایشالا لاتاری برنده شدن شما Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind ، GBUSA ، 327faranak
واييييييي تبريك ميگم الاهه خانم ، خيلي خوشحال شدم ديدم زدن دكمه تبريك و تشكر كمه .... عشق ميكنم ميبينم امضاتون عوض شده.

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، GBUSA ، 327faranak ، frozen mind ، battosai
مرررررسی دریمر عزیز. ممنونم Smile. ایروان چطوره؟ خوش میگذره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60
(2012-10-27 ساعت 02:23)elahenadafy2 نوشته:  
(2012-10-19 ساعت 03:02)dreamer60 نوشته:  متاسفانه تا این لحظه علی و الاهه همچنان با مشکل اسپانسر روبرو هستنSad ....
دریمر جان خوشبختانه مشکل اسپانسرم حل شد Smile Smile Smile از Blaze خبر ندارید؟

مبارک باشه elaheخانمRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، girl ، battosai ، dreamer60
مرسی آفا فرانک Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، girl ، dreamer60 ، battosai
(2012-10-27 ساعت 02:05)eilay نوشته:  سلام
اگه آدرس سایت http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html اینه پس چرا اصلا به روز نمیشه الان دو هفته است که شماره ها همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Eilay جان ادرس وب سايت درسته ( البته فقط براي كيس هاي مهاجرتي) ولي در مورد زمان اپديت شدن منم اطلاعي ندارم فقط يكي از دوستان ميگفتن دوشنبه هر هفته اپديت ميشه ، در وبسايت سفارت انكارا زمان اپديت شدن جدول رو مي نويسه ولي متاسفانه براي سفارت ارمنستان اين مورد انجام نميشه.

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، eilay
(2012-10-29 ساعت 00:48)elahenadafy2 نوشته:  مرررررسی دریمر عزیز. ممنونم Smile. ایروان چطوره؟ خوش میگذره؟

والا الاهه جان خوش كه چه عرض كنم ٥ روز همش تو حول و استرس بودم حالا اين دو روز باقي مونده رو هم عذاي عمومي براي خودم اعلا كردم ........ Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، battosai ، 327faranak ، الهه سابق ، frozen mind ، Blaze ، comrun
(2012-11-01 ساعت 17:00)dreamer60 نوشته:  
(2012-10-27 ساعت 02:05)eilay نوشته:  سلام
Eilay جان ادرس وب سايت درسته ( البته فقط براي كيس هاي مهاجرتي) ولي در مورد زمان اپديت شدن منم اطلاعي ندارم فقط يكي از دوستان ميگفتن دوشنبه هر هفته اپديت ميشه ، در وبسايت سفارت انكارا زمان اپديت شدن جدول رو مي نويسه ولي متاسفانه براي سفارت ارمنستان اين مورد انجام نميشه.

چیزی که من تو این 65روز دیدم هفته ای چند تاشماره پایین جدولشون اضافه میکنن اما روزهایی که اعلام میکنن من 2شنبه-4شنبه-5شنبه وجمعه رو دیدم و اکثرا هم حدودا شش وهفت عصر به وقت ما بوده.(اینجاست که شاعر میگه غروب پاییزه دلم غم انگیزه)بعضی هفته ها 2 بار بوده که اصافه کردن بعضی هفته ها هم انگارکه نه انگارنه انگار.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، Blaze ، dreamer60 ، f1f

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان