2012-11-05 ساعت 12:42
امروز دوشنبه است و هیچ شماره جدیدی اعلام نشده .
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس
|
2012-11-05 ساعت 12:42
امروز دوشنبه است و هیچ شماره جدیدی اعلام نشده .
تشکر کنندگان: dreamer60 ، 327faranak
2012-11-05 ساعت 13:30
اين طور كه فرانك عزيز گفتن حدود ٦-٧ بعد از ظهر سايتشون آپديت ميشه .
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم تشکر کنندگان: 327faranak ، f1f
2012-11-05 ساعت 14:50
مرسی دریمر عزیز ما همچنان منتظر آپدیت هستیم .
راستی ممکنه توضیح بدی که آفیسر بهتون چی گفت و برگه آبی بهتون داد؟ در ضمن جهت اطلاعتون باید بگم مصاحبه خواهرم اینا با آفیسر آقا بود ولی باز نتیجه مصاحبه به برگه آبی ختم شد . و در مواقع اون سه مدرکی که ازشون خواسته برای به روز رسانی هست .چیز جدیدی نخواسته و تأکید کرده که حتما شوهر خواهرم برای تحویل مدارک مراجعه به کس دیگه ای برگه آبی را نده و یک هفته بعد از تحویل مدارک مثلا از این دوشنبه تا دوشنبه بعد بره نتیجه را بگیره . حالا نمیدونم منظوش همون ویزا بوده یا چیزه دیگه ؟ تشکر کنندگان: f1f ، 327faranak ، الهه سابق ، dreamer60
2012-11-05 ساعت 18:11
والا دروغ چرا تا قبر آ آ آ
این قدر خورده تو ذوقم که هنوز ننشستم سفر نامه بنویسم ولی سعی می کنم تا 2-3 روز آینده سفر نامم رو تکمیل و تقدیم دوستان عزیزم کنم .... منو به خاطر این تعلل ببخشید .... راستی کسی از amjad خبر نداره؟؟؟؟ خیلی وقته پستی نزاشته !!!!!
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
2012-11-06 ساعت 02:37
دیشب سایت ارمنستان 8تا شماره جدیدو اعلام کرد شماره ما که هنوز درنیومده امروز میشه71روز!
اگراز دوستان کسی تجربه یا اطلاعی از این موضوع (کلیرنشدن طولانی)داره ممنون میشم راهنماییم کنن؟ تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، farshid.ok1
2012-11-06 ساعت 02:46
اي بابا من تا ديدم چند نفر اضافه شدن ذوق مرگ شدم گفتم حتما" شما ديگه جزءشون هستين. مي دونم تو خود سايت نوشته قبل از نود روز پيگيري نكنيد ، ولي نظرتون چيه يه ايميلي بزنين و خودتون و بزنيد به اون راهو بگيد دو ماه گذشت پس چي شد؟
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم تشکر کنندگان: الهه سابق ، 327faranak ، f1f
2012-11-06 ساعت 03:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-06 ساعت 03:17 توسط 327faranak.)
(2012-11-06 ساعت 02:46)dreamer60 نوشته: اي بابا من تا ديدم چند نفر اضافه شدن ذوق مرگ شدم گفتم حتما" شما ديگه جزءشون هستين. مي دونم تو خود سايت نوشته قبل از نود روز پيگيري نكنيد ، ولي نظرتون چيه يه ايميلي بزنين و خودتون و بزنيد به اون راهو بگيد دو ماه گذشت پس چي شد؟ نمیدونم چیکار کنم !!!خودم ایمیل بزنم یا بگم ضامنم از آمریکا ایمیل بزنه آخه زودتر از نود روزجواب میدن؟ تشکر کنندگان: الهه سابق
2012-11-06 ساعت 03:31
نه خودتون بزنيد جواب هم ميدن ---- از همين الان هم جوابشون مشخصه خواهند گفت هنوز فرايند پرونده شما به اتمام نرسيده و به محض اتمام شماره شما در سايت اعلام خواهد شد.... ولي بد نيست يه انگولكي بهشون بزنيد.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم تشکر کنندگان: الهه سابق ، 327faranak ، farshid.ok1 ، f1f
2012-11-06 ساعت 14:27
تشکر کنندگان: dreamer60
2012-11-06 ساعت 14:43
من هر موقع ایمیل زدم یکروزه جواب دادن ...
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم تشکر کنندگان: 327faranak
2012-11-06 ساعت 16:56
سفارت ارمنستان در جواب این ایمیل رو به من داد متاسفانه من انگلسیم خوب نیست معنیش چی میشه:
Dear inquirer, Please be advised that you need to submit the following documents and you don’t need to wait for your case number. Original I-864A from the joint sponsor’s house hold member ( 4 original copies) and copy of his/her US passport along with all applicant’s passports. Please be advised that we deliver the passports only to the applicant by presenting his/her passport copy or a third party with an official power of attorney. Sincerely, IV Unit, US Embassy, Yerevan, Armenia تشکر کنندگان: dreamer60
تبريك ميگم فرانك جان !
(2012-11-06 ساعت 16:56)327faranak نوشته: سفارت ارمنستان در جواب این ایمیل رو به من داد متاسفانه من انگلسیم خوب نیست معنیش چی میشه: معنيش اينه كه شما نياز نيست منتظر اعلام شمارتون در سايت باشين. فقط مداركي كه ازتون خواستن رو برداريد و بريد ويزا رو بگيرين شما به چهار عدد فرم اورجينال i-864 نياز داريد ( چون ضاهرا" تعداد افراد در اين كيس ٤ نفر هست) همچنين كوپي پاسپورت امريكايي فردي كه تقاضا دادن و چهار عدد پاسپورت خانواده. در اخر هم گفته نفر اصلي پرونده براي ويزا تشريف ببرن دادش من خوب شد ايميل زدي و منتظر نموندي
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم تشکر کنندگان: 327faranak ، battosai ، farshid.ok1 ، f1f ، الهه سابق ، Blaze ، girl ، abdolreza ، usamilad
2012-11-06 ساعت 18:17
خیلی خیلی ممنون دوست من dreamerجان (اضافه شدن ستاره جلوی اسمت خوشا حلالت)به خاطر راهنمایی شما بود که من ایمیل زدم وجواب گرفتم -گفتم من هم جزو پرونده هستم خودم میتونم برم یا حتما مادرم رو هم باید ببرم چون اون نفر اول پروندس؟
اين طور كه نوشتن حدث ميزنم مادرتون بايد تشريف ببرن حالا به نظر من يه ايميل ديگه بزنيد و دو نكته رو بپرسيد اول اينكه ايا نيازه حتما" مادرتون تشريف ببرن و دوم اينكه براي محكم كاري بازم ياداوري كنين كه هنوز شماره كيستون اعلام نشده . بعدا" حتما" جواب كه بهتون ميدن رو پرينت كنين و دنبال خودتون داشته باشين،.
( ميدونين من از يك چيزي نگران هستم كه البته احتمالش هم نزديك به صفره ، و اون اينه كه ازتون بخوان برين اونجا اول پروندتون رو كامل كنيد و بعد تازه منتظر كليرنس بمونين ولي با توجه به اينكه گفتن پاسپورت هر ٤ نفر باشه پس به احتمال قريب به يقين ويزاتون رو هم اماده كردن ) نكته ديگه اينكه ايشالا وقتي براي گرفتن پاسپورتهاي منقش به ويزا تشريف ميبرين سفارت بهتره از صفحه اول هر كدوم يك كوپي همراه داشته باشين؛)
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، 327faranak
2012-11-07 ساعت 00:17
فرانک جان قبل از ورود اپلیکنت اصلی به آمریکا، سایر اپلیکنتها نمیتونن وارد آمریکا بشن. اگه مادرتون اپلیکنت اصلی هستن، شما نمیتونید زودتر از ایشون وارد آمریکا بشید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: dreamer60 ، f1f ، 327faranak
|