موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان لطف می کنید هتل هایی که نزدکی به سفارت هستند (و می شه تا سفارت پیاده رفت و به تاکسی گرفتن هم نیازی نباشه) را معرفی بفرمایند.
ممنون می شم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-23 ساعت 23:50)mohammad69 نوشته: سلام
دوستان لطف می کنید هتل هایی که نزدکی به سفارت هستند (و می شه تا سفارت پیاده رفت و به تاکسی گرفتن هم نیازی نباشه) را معرفی بفرمایند.
ممنون می شم.
با گوگل مپز
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-23 ساعت 23:50)mohammad69 نوشته: سلام
ممنون می شم.
سلام دوست خوبم
من هتل centro capital centre by rotana رو شب مصاحبه گرفتم. نزدیک سفارته و. 5 دقیقه پیاده میشه رفت. 3 ستاره هستش. به امید اینکه یه ضرب همه خوشحال و خندان و دست پر برگردیم. آمین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 02:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 02:41 توسط armin021.)
یه کم فضولیه ولی فکر میکنم راهکار خوبی باشه برای دوستای خوبم که تو امارات مصاحبه دارن.
من که اینکارو کردم ولی بازم صلاح خودتون رو بهتر میدونین.
به نظر من بهتره که دوستان ۲ روز قبل مصاحبه تشریف ببرن دبی و مدیکال و انجام بدن و از بودن تو دبی لذت ببرن، بعد که جواب مدیکال و گرفتین یه شب قبل مصاحبه یه هتل رزرو کنید ابوظبی نزدیک سفارت که صبح بدون استرس ملیکا و اصغر و اکبر و صبح زود بیدار شدن و اینا با پای پیاده تشریف ببرید مصاحبه.
بعد 2 یا 3 روز، هم برای احتیاط و یه ضرب گرفتن ویزا یا محض عشق و حال تشریف ببرین سمت جبل علی، من منطقه البرشا al barsha رو انتخاب کردم.میدونین که بین ابو ظبی و دبی هستش، نزدیک مال امارات و اسکی و غیره، از ساحل استفاده کنین وحالشو ببرین. از گوگل مپ غافل نشید.
اگه قرار به یه ضرب بود که دوباره میرین ابوظبی و اگه نه که عشق و حال و بعد فرودگاه دبی. یادتون باشه شما مابین دبی و ابوظبی هستید و دو طرف و دارین. بعد یه مدت انتظار یه کم هم به فکر خودمون باشیم و با یه تیر دو نشون بزنیم. من که اینکار و کردم. به نظر من اون پول و که میخوای بدی بری ابوظبی و برگردی هتل بگیر تو همون ابوظبی آقا جون، با اعتماد. به خودت و توانمندیت با اتوبوس برو ابوظبی، بدون استرس شب و صبح کنو پیاده برو سفارت، بعد که با اعتماد به نفس ویزاتو گرفتی منو و بقیه بچه ها رو فراموش نکن و دعامون کن.
به سلامتیه همه ی بچه های مهاجرسرا که خیلی گلن...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا 300 درهم ؟ !!!
من شنیده بودم 100 درهم میگیره نفری !
اگه اینجوری باشه با اتوبوس بره آدم که خیلی بهتره !
حالا کسی دقیقا میدونه چقدر میگیره ؟ نفرات دیگه چقدر میگیرن ؟ یا اگه شماره این مسافر براهارو دارین بدید که قیمت ازشون بگیرم !
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 13:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 13:58 توسط armin021.)
(2014-02-24 ساعت 12:02)rtt نوشته: (2014-02-24 ساعت 02:27)armin021 نوشته: یه کم فضولیه ولی فکر میکنم راهکار خوبی باشه برای دوستای خوبم که تو امارات مصاحبه دارن.
من که اینکارو کردم ولی بازم صلاح خودتون رو بهتر میدونین.
به نظر من بهتره که دوستان ۲ روز قبل مصاحبه تشریف ببرن دبی و مدیکال و انجام بدن و از بودن تو دبی لذت ببرن، بعد که جواب مدیکال و گرفتین یه شب قبل مصاحبه یه هتل رزرو کنید ابوظبی نزدیک سفارت که صبح بدون استرس ملیکا و اصغر و اکبر و صبح زود بیدار شدن و اینا با پای پیاده تشریف ببرید مصاحبه.
بعد 2 یا 3 روز، هم برای احتیاط و یه ضرب گرفتن ویزا یا محض عشق و حال تشریف ببرین سمت جبل علی، من منطقه البرشا al barsha رو انتخاب کردم.میدونین که بین ابو ظبی و دبی هستش، نزدیک مال امارات و اسکی و غیره، از ساحل استفاده کنین وحالشو ببرین. از گوگل مپ غافل نشید.
اگه قرار به یه ضرب بود که دوباره میرین ابوظبی و اگه نه که عشق و حال و بعد فرودگاه دبی. یادتون باشه شما مابین دبی و ابوظبی هستید و دو طرف و دارین. بعد یه مدت انتظار یه کم هم به فکر خودمون باشیم و با یه تیر دو نشون بزنیم. من که اینکار و کردم. به نظر من اون پول و که میخوای بدی بری ابوظبی و برگردی هتل بگیر تو همون ابوظبی آقا جون، با اعتماد. به خودت و توانمندیت با اتوبوس برو ابوظبی، بدون استرس شب و صبح کنو پیاده برو سفارت، بعد که با اعتماد به نفس ویزاتو گرفتی منو و بقیه بچه ها رو فراموش نکن و دعامون کن.
به سلامتیه همه ی بچه های مهاجرسرا که خیلی گلن...
خوب دوست عزیز چرا این راهکارو میدی که برین دبی مدیکال و شب مصاحبه برین ابوظبی؟ به نظر من از اول ابوظبی رفتن راهکار بهتریه و مدیکال هم که تو ابوظبی راحتر و ارزونتره
من که خودم برنامم اینه که از اول برم ابوظبی و مدیکالمو انجام بدم و بعد از مصاحبه برم دبی اگر یه ضرب بودم به امید خدا که 2 روز بعدش با اتوبوس میرم سفارت و پاسمو می گیرم اگرم که نه از همون جا فرودگاه و برگشت به وطن
دوست عزیزمن که گفتم صلاح خودتون رو بهتر میدونین!
تازه یادتون نره همه مثل هم نیستن. همه با هم فرق داریم. یکی دوست داره کلا ابوظبی باشه. یکی دوست داره دبی باشه و از امکاناتش استفاده کنه بعد با اصغر اینا صبح زود بره ابوظبی. یکی هم اصلا دوست داره نره مصاحبه.
مهم اینه شرایط دوستان چیه، چرا اینقدر قضیه رو میپیچونین؟
دوست عزیز این صحبتها فقط برای اینه که شما بهترین راه کارو داشته باشید، همین و بس، لطفا این موضوع رو درک کنید واین رو بپذیرید که اجباری هم نیست و این نهایت خود شما هستید که تصمیم گیرنده اید.
ببینید یکی هست مثل من که آخرش ترجیح داد بره دبی، دو تا دلیل داشتم، اول اینکه دوست دارم از بودن تو دبی قبل مصاحبم لذت ببرم، چون جاهای زیادی رو بلدم که بهم خیلی بیشتر از ابوظبی خوش میگذره. دوم اینکه دوستان میگن مدیکال دبی، دکتر شوکلا فارسی رو خوب بلده. پس ترجیح دادم مدیکال و دبی باشم که وقتی کارای پزشکیم چند ساعت زمان میبره با ادا و اصول و پت پت زمین گیر نشم. در کل یکی باشه بفهمه چی میگم. بعد با جواب مدیکال با اتوبوس میرم هتلی که ابو ظبی گرفتم و صبحش پیاده میرم سفارت بقیه توضیحات رو هم میدونید. من خواستم با یه تیر چند تا هدف و بزنم، دبی و از دست ندم، میدونستم شب قبل مصاحبه خواب ندارم، به همین خاطر نمیتونستم استرس هم به خودم بدم و منتظر اصغر اینا بشم که 4 صبح آیا بیاد دنبالم آیا نیاد. حتی بعد مصاحبه ۳ روز هتل ردیف کردم ما بین دبی و ابوظبی، منطقه البرشا فقط محض لذت بردن از فرصتی که دارم.
حالا یکی هست مثل شما کلا میره ابوظبی، خوب اینم کاره خوبیه. صد در صد بستگی داره به طرز فکر شما و روحیاتتون
پیروز باشید...
* DV 2014 *