کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-23 ساعت 21:57)mjarim نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 23:53)rtt نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 23:02)mjarim نوشته:  سلام من از سايت بريم سفر رزرو كردم
واچر هم اومد ايميلم
حالا نميدونم قابل اعتماده؟

منم دقیقا همین سوالو دارم که قابل اعتماده یا نه؟
البته من امروز از یکی از آشناهام که تو آژانس مسافرتی کار میکنه پرسیم گفت قابل اعتماده حالا دیگه نمی دونم
روی واچر هتل آرم هتل هستش؟؟؟؟ کدوم هتلو گرفتین؟

نه رو واچر آرم بریم سفر هستش.
دیشب میل زدم هتل، گفتن نه همچین رزروی نداریم
امروز زنگ زدم شرکتشون. خانومه گفتش که بعد چند روز رزرو میرسه به هتل. الله اعلم
میشه لطف کنین و مارو هم از نتیجه با خبر کنین؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus
(2014-02-23 ساعت 21:36)sa_za نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 19:16)mr art نوشته:  سلام دوست من
تو دبی به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد منم نگفتم خانم ملیکا فرشتس فقط میگم رو رفتن باهاش میشه حساب کرد نسبتا خوب میگیره سر وقت میبره
من تو این سفر حتی دیدم آدمهای معروف باهاش رفتن
همون رفتن با اون و شوهرش به ابوظبی رو می گم

دوست عزیز شما هر موردی از این خانم و آقا دیدید برای دوستان شرح بدید که با دید باز کارشون رو انجام بدن، این سایت برای همین ایجاد شده که از تجربیات همدیگه استفاده کنیم، درست نیست که سربسته موردی رو عنوان کنید و دوستان رو در شک و دودلی قرار بدید، بهتره بگید چه مشکلی براتون بوجود آوردن که بقیه تکلیف خودشون رو بدونند...

پ.ن: دوستان سفرنامه های هر سال در انجمن خصوصی انجمن همون سال قرار داره!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، شاپرک ، alimomen ، behfaza ، m_yek ، amin arefi ، sa_za
سلام
دوستان لطف می کنید هتل هایی که نزدکی به سفارت هستند (و می شه تا سفارت پیاده رفت و به تاکسی گرفتن هم نیازی نباشه) را معرفی بفرمایند.

ممنون می شم.
تشکر کنندگان: m_yek ، soli asali ، behfaza
(2014-02-23 ساعت 23:50)mohammad69 نوشته:  سلام
دوستان لطف می کنید هتل هایی که نزدکی به سفارت هستند (و می شه تا سفارت پیاده رفت و به تاکسی گرفتن هم نیازی نباشه) را معرفی بفرمایند.

ممنون می شم.

با گوگل مپز
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-23 ساعت 01:27)lida55 نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 20:08)soli asali نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 18:33)khosro.1985 نوشته:  سلام دوستان من هفته اول اپریل مصاحبه دارم و بلیط برا دبی یا گیر نمیاد یا قیمتش خیلی بالا هست و من شیراز هستم . آیا کسی میتونه واسه بلیط و هتل کمکم کنه ؟

شما میتونید از ایر عربیا هم قیمت بگیرید تو شیراز هم دفتر داره !

دوست عزیز از بندر عباس و کیش هم هر روز برای دبی پرواز هست . از اژانس بخواهین که کلیه پروازهای به مقصد دبی از ایران رو چک کنه فوقش زمینی میرین به اون شهری که بلیط مناسب داره . البته حتما برگشتم چک کنین چون تو دبی یک طرفه روبه درهم نرخ بالا میگیرن
ممنونم از همه دوستان که راهنمایی کردن منو در گرفتن بلیط .
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-23 ساعت 23:50)mohammad69 نوشته:  سلام

ممنون می شم.

سلام دوست خوبم
من هتل centro capital centre by rotana رو شب مصاحبه گرفتم. نزدیک سفارته و. 5 دقیقه پیاده میشه رفت. 3 ستاره هستش. به امید اینکه یه ضرب همه خوشحال و خندان و دست پر برگردیم. آمین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، alitab ، mohammad69 ، amin arefi
یه کم فضولیه ولی فکر میکنم راهکار خوبی باشه برای دوستای خوبم که تو امارات مصاحبه دارن.
من که اینکارو کردم ولی بازم صلاح خودتون رو بهتر میدونین.
به نظر من بهتره که دوستان ۲ روز قبل مصاحبه تشریف ببرن دبی و مدیکال و انجام بدن و از بودن تو دبی لذت ببرن، بعد که جواب مدیکال و گرفتین یه شب قبل مصاحبه یه هتل رزرو کنید ابوظبی نزدیک سفارت که صبح بدون استرس ملیکا و اصغر و اکبر و صبح زود بیدار شدن و اینا با پای پیاده تشریف ببرید مصاحبه.
بعد 2 یا 3 روز، هم برای احتیاط و یه ضرب گرفتن ویزا یا محض عشق و حال تشریف ببرین سمت جبل علی، من منطقه البرشا al barsha رو انتخاب کردم.میدونین که بین ابو ظبی و دبی هستش، نزدیک مال امارات و اسکی و غیره، از ساحل استفاده کنین وحالشو ببرین. از گوگل مپ غافل نشید.
اگه قرار به یه ضرب بود که دوباره میرین ابوظبی و اگه نه که عشق و حال و بعد فرودگاه دبی. یادتون باشه شما مابین دبی و ابوظبی هستید و دو طرف و دارین. بعد یه مدت انتظار یه کم هم به فکر خودمون باشیم و با یه تیر دو نشون بزنیم. من که اینکار و کردم. به نظر من اون پول و که میخوای بدی بری ابوظبی و برگردی هتل بگیر تو همون ابوظبی آقا جون، با اعتماد. به خودت و توانمندیت با اتوبوس برو ابوظبی، بدون استرس شب و صبح کنو پیاده برو سفارت، بعد که با اعتماد به نفس ویزاتو گرفتی منو و بقیه بچه ها رو فراموش نکن و دعامون کن.
به سلامتیه همه ی بچه های مهاجرسرا که خیلی گلن...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-02-23 ساعت 23:19)rtt نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 21:57)mjarim نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 23:53)rtt نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 23:02)mjarim نوشته:  سلام من از سايت بريم سفر رزرو كردم
واچر هم اومد ايميلم
حالا نميدونم قابل اعتماده؟

منم دقیقا همین سوالو دارم که قابل اعتماده یا نه؟
البته من امروز از یکی از آشناهام که تو آژانس مسافرتی کار میکنه پرسیم گفت قابل اعتماده حالا دیگه نمی دونم
روی واچر هتل آرم هتل هستش؟؟؟؟ کدوم هتلو گرفتین؟

نه رو واچر آرم بریم سفر هستش.
دیشب میل زدم هتل، گفتن نه همچین رزروی نداریم
امروز زنگ زدم شرکتشون. خانومه گفتش که بعد چند روز رزرو میرسه به هتل. الله اعلم
میشه لطف کنین و مارو هم از نتیجه با خبر کنین؟

خوشون که ادعا میکنن واچر آنی میدن ولی فکر نمیکنم اینطور باشه،
منم میخام از بریم سفر بگیرم ... لطفا نتیجه رو بگین بچه ها از نگرانی در بیان ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، exxedus
(2014-02-23 ساعت 23:09)شاپرک نوشته:  دوست عزیز اینجا می تونید بنویسید:
http://www.mohajersara.com/thread-6843-p...#pid465172

لطفن این قسمت خانوم ملیکا رو برای ما شرح بدید بفهمیم دوستان چی می گن!! و اینکه چقدر از شما گرفت برای رفت و برگشت به ابوظبی؟ مرسی.

مرسی بابت لینک، سفر نامم رو گذاشتم ولی یه کم طولانی شد، آخه سفرم هم طولانی بود Smile، کلا خیلی حرف می زنن و به حرفاشون نمی شه اعتماد کرد. منم قبل از رفتن فکر می کردم که آدم خوبیه ولی نظرم عوض شد. 2 تا از بچه ها هم برام پیام گذاشتن که اونا هم ازشون راضی نبودن. منظور پول و این چیزا نیست. رفتار ادما، حرفاشون، نگاهشون حتی انرژیشون خیلی رو آدم تاثیر می ذاره. از نظر قیمت هم مثل بقیه می گیره. اگه گروهی بری پول تقسیم می شه 150 درهم ممکن 7 نفر تو ماشین باشی ولی باید 150 درهم رو بدی اگه یه نفره بری 300 درهم
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، شاپرک ، amin arefi ، exxedus
(2014-02-24 ساعت 02:55)sa_za نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 23:09)شاپرک نوشته:  دوست عزیز اینجا می تونید بنویسید:
http://www.mohajersara.com/thread-6843-p...#pid465172

لطفن این قسمت خانوم ملیکا رو برای ما شرح بدید بفهمیم دوستان چی می گن!! و اینکه چقدر از شما گرفت برای رفت و برگشت به ابوظبی؟ مرسی.

مرسی بابت لینک، سفر نامم رو گذاشتم ولی یه کم طولانی شد، آخه سفرم هم طولانی بود Smile، کلا خیلی حرف می زنن و به حرفاشون نمی شه اعتماد کرد. منم قبل از رفتن فکر می کردم که آدم خوبیه ولی نظرم عوض شد. 2 تا از بچه ها هم برام پیام گذاشتن که اونا هم ازشون راضی نبودن. منظور پول و این چیزا نیست. رفتار ادما، حرفاشون، نگاهشون حتی انرژیشون خیلی رو آدم تاثیر می ذاره. از نظر قیمت هم مثل بقیه می گیره. اگه گروهی بری پول تقسیم می شه 150 درهم ممکن 7 نفر تو ماشین باشی ولی باید 150 درهم رو بدی اگه یه نفره بری 300 درهم

قصد دخالت ندارم و من اصلا کلا این خانوم رو نه میشناسم نه دیدم! فقط دلیل اصرار بچه ها برای اینکه حتما صبح ساعت ۴ صبح برن سفارت رو درک نمیکنم!!! ۳۰۰ درهم!! خوب آخه برادر من خواهر من شما با نصف این پول میتونی‌ یه هتل بگیری کنار سفارت همین هتلی که من گرفتم تا سفارت ۵۰۰ متر راه می‌شه پیاده رفت با خیال راحت ! اگه صبح این خانوم ملیکا تصادف کرد چی‌؟ اصلا تصادف رو ولن کن صبح از ایران زنگ زدن گفتن خانوم ملیکا زبونم لال بابات فوت کرده بیا ایران اون موقع شما میمونید و حوض !!! واقعاً دلیل اصرار رو نمی‌‌فهمم !!! واقعاً میگم نفهمما! شاید یه دلیلی‌ داره که من نمی‌بینم!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، mohammad69 ، sa_za
(2014-02-24 ساعت 02:27)armin021 نوشته:  یه کم فضولیه ولی فکر میکنم راهکار خوبی باشه برای دوستای خوبم که تو امارات مصاحبه دارن.
به نظر من بهتره که دوستان ۲ روز قبل مصاحبه تشریف ببرن دبی و مدیکال و انجام بدن و از بودن تو دبی لذت ببرن، بعد که جواب مدیکال و گرفتین یه شب قبل مصاحبه یه هتل رزرو کنید ابوظبی نزدیک سفارت که صبح بدون استرس ملیکا و اصغر و اکبر و صبح زود بیدار شدن و اینا با پای پیاده تشریف ببرید مصاحبه.
بعد 2 یا 3 روز، هم برای احتیاط و یه ضرب گرفتن ویزا یا محض عشق و حال تشریف ببرین سمت جبل علی، من منطقه البرشا al barsha رو انتخاب کردم.میدونین که بین ابو ظبی و دبی هستش، نزدیک مال امارات و اسکی و غیره، از ساحل استفاده کنین وحالشو ببرین. از گوگل مپ غافل نشید.
اگه قرار به یه ضرب بود که دوباره میرین ابوظبی و اگه نه که عشق و حال و بعد فرودگاه دبی. یادتون باشه شما مابین دبی و ابوظبی هستید و دو طرف و دارین. بعد یه مدت انتظار یه کم هم به فکر خودمون باشیم و با یه تیر دو نشون بزنیم. من که اینکار و کردم. به نظر من اون پول و که میخوای بدی بری ابوظبی و برگردی هتل بگیر تو همون ابوظبی آقا جون، با اعتماد. به خودت و توانمندیت با اتوبوس برو ابوظبی، بدون استرس شب و صبح کنو پیاده برو سفارت، بعد که با اعتماد به نفس ویزاتو گرفتی منو و بقیه بچه ها رو فراموش نکن و دعامون کن.

این سوال منه دقیقا !! واقعاً دوستان تا به حال به این قضیه فکر نکردن یا نمیدونم داستان چیز دیگس؟!! اگه واقعاً اگه از دوبی‌ بریم ابو ذبی‌ ساعت ۴ صبح با ملیکا بهتر ویزا میدن منم همین کارو کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوست دارید استرس رو دوستان؟؟ خوب برید بغل سفارت راحت تو هتل شیک تمیز ادکلن زده صبح برید سفارت اگه ویزا گرفتین که بهتر اگه نگرفتین هتل رو تحویل میدید برمی‌گردید وطن!! اصرار دوستان بر اینکه شب قبل مصاحبه ۳۰۰ درهم بدن به ملیکا ، اصغر ، اکبر ولی‌ نصف این رو به هتل ندن درک نمیکنم! شاید درکم پایینه نمیدونم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، behfaza ، mohammad69 ، exxedus
واقعا 300 درهم ؟ !!!

من شنیده بودم 100 درهم میگیره نفری !
اگه اینجوری باشه با اتوبوس بره آدم که خیلی بهتره !

حالا کسی دقیقا میدونه چقدر میگیره ؟ نفرات دیگه چقدر میگیرن ؟ یا اگه شماره این مسافر براهارو دارین بدید که قیمت ازشون بگیرم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، behfaza ، mohammad69 ، pari pari ، exxedus
(2014-02-24 ساعت 04:25)soli asali نوشته:  واقعا 300 درهم ؟ !!!

من شنیده بودم 100 درهم میگیره نفری !
اگه اینجوری باشه با اتوبوس بره آدم که خیلی بهتره !

حالا کسی دقیقا میدونه چقدر میگیره ؟ نفرات دیگه چقدر میگیرن ؟ یا اگه شماره این مسافر براهارو دارین بدید که قیمت ازشون بگیرم !

سلام soli asali جان، خوبی ؟
شما چقدر ستاره دارین، از سپهبدی هم رد کرده Smile
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، Sam2014
(2014-02-24 ساعت 02:27)armin021 نوشته:  یه کم فضولیه ولی فکر میکنم راهکار خوبی باشه برای دوستای خوبم که تو امارات مصاحبه دارن.

خوب دوست عزیز چرا این راهکارو میدی که برین دبی مدیکال و شب مصاحبه برین ابوظبی؟ به نظر من از اول ابوظبی رفتن راهکار بهتریه و مدیکال هم که تو ابوظبی راحتر و ارزونتره
من که خودم برنامم اینه که از اول برم ابوظبی و مدیکالمو انجام بدم و بعد از مصاحبه برم دبی اگر یه ضرب بودم به امید خدا که 2 روز بعدش با اتوبوس میرم سفارت و پاسمو می گیرم اگرم که نه از همون جا فرودگاه و برگشت به وطن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohammad69
(2014-02-24 ساعت 12:02)rtt نوشته:  

خوب دوست عزیز چرا این راهکارو میدی که برین دبی مدیکال و شب مصاحبه برین ابوظبی؟ به نظر من از اول ابوظبی رفتن راهکار بهتریه و مدیکال هم که تو ابوظبی راحتر و ارزونتره
من که خودم برنامم اینه که از اول برم ابوظبی و مدیکالمو انجام بدم و بعد از مصاحبه برم دبی اگر یه ضرب بودم به امید خدا که 2 روز بعدش با اتوبوس میرم سفارت و پاسمو می گیرم اگرم که نه از همون جا فرودگاه و برگشت به وطن
دوست عزیزمن که گفتم صلاح خودتون رو بهتر میدونین!
تازه یادتون نره همه مثل هم نیستن. همه با هم فرق داریم. یکی دوست داره کلا ابوظبی باشه. یکی دوست داره دبی باشه و از امکاناتش استفاده کنه بعد با اصغر اینا صبح زود بره ابوظبی. یکی هم اصلا دوست داره نره مصاحبه.
مهم اینه شرایط دوستان چیه، چرا اینقدر قضیه رو میپیچونین؟
دوست عزیز این صحبتها فقط برای اینه که شما بهترین راه کارو داشته باشید، همین و بس، لطفا این موضوع رو درک کنید واین رو بپذیرید که اجباری هم نیست و این نهایت خود شما هستید که تصمیم گیرنده اید.
ببینید یکی هست مثل من که آخرش ترجیح داد بره دبی، دو تا دلیل داشتم، اول اینکه دوست دارم از بودن تو دبی قبل مصاحبم لذت ببرم، چون جاهای زیادی رو بلدم که بهم خیلی بیشتر از ابوظبی خوش میگذره. دوم اینکه دوستان میگن مدیکال دبی، دکتر شوکلا فارسی رو خوب بلده. پس ترجیح دادم مدیکال و دبی باشم که وقتی کارای پزشکیم چند ساعت زمان میبره با ادا و اصول و پت پت زمین گیر نشم. در کل یکی باشه بفهمه چی میگم. بعد با جواب مدیکال با اتوبوس میرم هتلی که ابو ظبی گرفتم و صبحش پیاده میرم سفارت بقیه توضیحات رو هم میدونید. من خواستم با یه تیر چند تا هدف و بزنم، دبی و از دست ندم، میدونستم شب قبل مصاحبه خواب ندارم، به همین خاطر نمیتونستم استرس هم به خودم بدم و منتظر اصغر اینا بشم که 4 صبح آیا بیاد دنبالم آیا نیاد. حتی بعد مصاحبه ۳ روز هتل ردیف کردم ما بین دبی و ابوظبی، منطقه البرشا فقط محض لذت بردن از فرصتی که دارم.
حالا یکی هست مثل شما کلا میره ابوظبی، خوب اینم کاره خوبیه. صد در صد بستگی داره به طرز فکر شما و روحیاتتون

پیروز باشید...
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: soli asali ، shilan ، behfaza ، aaraam ، exxedus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان