کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-24 ساعت 03:07)farshadm999 نوشته:  همین هتلی که من گرفتم تا سفارت ۵۰۰ متر راه می‌شه پیاده رفت با خیال راحت !

سلام فرشاد جان
اسم و لینک هتلی که نام بردی رو می شه برام بذاری

ممنون می شم.

بنظر منم از اول رفتن به ابوظبی معقول تره.

فقط کسی قیمت حدودی تا کسی ها ابوظبی که از هتل مثلا تا سفارت می برند رو می دونه چقدر می شه؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
در کل ممنون منم رفتم تو فکر
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-02-24 ساعت 02:00)armin021 نوشته:  سلام دوست خوبم
من هتل centro capital centre by rotana رو شب مصاحبه گرفتم. نزدیک سفارته و. 5 دقیقه پیاده میشه رفت. 3 ستاره هستش. به امید اینکه یه ضرب همه خوشحال و خندان و دست پر برگردیم. آمین...
سلام بر شما دوست عزیزم
مرسی از راهنماییتون

این هتل براتون شبی چقدر هزینه داشت؟؟؟
دو تا هتل و بهتون معرفی میکنم تو ابوظبی و بسیار نزدیک سفارت. ۳ ستاره هستن و با پای پیاده ۵ دقیقه ای میتونید تشریف ببرین درب سفارت.
۱. Centro capital centre by rotana
2. Holiday inn abu dhabi
من اولی و گرفتم از آژانس شهرزاد شبی ۲۴۰ تومان. راستی من یه نفرم و تنها، یعنی اتاق سینگل گرفتم.
دومی شبی ۲۹۰ بود. دو تاشون با صبحانه هستن.
بزنید تو گوگل مپ براتون میاره. از این دو تا، هتلی نزدیکتر به سفارت نیست.
یه هتل ۲ ستاره هم هست نزدیک سفارت به اسم al jazira club hotel که شبی ۲۰۰ میوفته ولی یکم از این دو تا دورتره و ظاهرا هتل خوبی نیست و مدیریت ضعیفه خیلی.
تو پستای قبلی گفتم حتما وقتی پاس و بهتون پس میدن و دیپازیت گرفتن رسید بگیرید که بعد بتونید با رسید پول و پس بگیرید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: mohammad69 ، soli asali ، behfaza ، exxedus
خوب من مصاحبم دوشنبه است نمی دونم بالاخره باید کی برم ابوظبی!! Sad

یکی می گه شنبه برو همون روزم مدیکالتو انجام بده یکشنبه هم جوابشو بهت می دن دوشنبه هم برو مصاحبه اگرم یضرب گرفتی خیلی طول بکشه چهارشنبه دیگه ویزاتو می دن!

من واقعا موندم که کی برم!
به خود NMC ابوظبی ایمیل زدم می گن که دو روز کاری مدیکالتون پروسش طول می کشه.

می ترسم شنبه برم یکشنبه جوابش حاضر نباشه و برم مصاحبه نقص مدرک بخورم!

برای همین نمی دونم چند شب باید هتل رزرو کنم
اگر پنجشنبه برم تا چهارشنبه می شه 7 شب که هزینه هتل سر به فلک می کشه Sad

اگر شنبه برم تا چهارشنبه (دو رو بعد از مصاحبه ام) می شه 5 شب!

موندم بخدا چی کار کنم.
(2014-02-24 ساعت 14:47)mohammad69 نوشته:  خوب من مصاحبم دوشنبه است نمی دونم بالاخره باید کی برم ابوظبی!! Sad

یکی می گه شنبه برو همون روزم مدیکالتو انجام بده یکشنبه هم جوابشو بهت می دن دوشنبه هم برو مصاحبه اگرم یضرب گرفتی خیلی طول بکشه چهارشنبه دیگه ویزاتو می دن!

من واقعا موندم که کی برم!
به خود NMC ابوظبی ایمیل زدم می گن که دو روز کاری مدیکالتون پروسش طول می کشه.

می ترسم شنبه برم یکشنبه جوابش حاضر نباشه و برم مصاحبه نقص مدرک بخورم!

برای همین نمی دونم چند شب باید هتل رزرو کنم
اگر پنجشنبه برم تا چهارشنبه می شه 7 شب که هزینه هتل سر به فلک می کشه Sad

اگر شنبه برم تا چهارشنبه (دو رو بعد از مصاحبه ام) می شه 5 شب!

موندم بخدا چی کار کنم.
بله..هم دبی و هم ابوظبی میگن مدیکال دو روز کاری طول میکشه
خب شما اگر بتونی قبل از ساعت 9 صبح شنبه تو بیمارستان باشی..حتما جواب شما تا یکشنبه شب آماده میشه..اصلا نگران این موضوع نباشید
خود دکتر از شما تاریخ مصاحبه رو میپرسه و طبق اون به شما زمان میده برای گرفتن جواب..ما هم دوشنبه مصاحبه داشتیم و شنبه صبح رفتیم مدیکال تازه بچه کوچیک هم داشتیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: mohammad69 ، behfaza ، قصه گو ، soli asali ، yasejavan
:
:دوستان سلام.اول لازم میدونم از این سایت ومدیران خوب اون تشکر کنم باورکنید من تمام مراحل مهاجرت رو تا گرفتن ویزا که دیروز به دستم رسید رو فقط به کمک مهاجرسرا و شما دوستان خوب بخصوص آرش عزیز پله پله پشت سر گذاشتم. من بخاطر مشغله کاری تو سایت زیاد فعال نیستم ولی در چند روز گذشته در این تاپیک مطالبی رو خوندم که خیلی دلم گرفت و وظیفه انسانی خودم دونستم با اجازه مدیران و شما همسفران این مطلب بزارم. اول از همه باید بگم من نه فامیل خانم ملیکا هستم ونه طرفداری کور کورانه میکنم باورکنید شماره ایشونو من از همین سایت پیدا کردم فقظ به فقط به عنوان یک هوطن چون جهت رفتن سفارت از تهران با ایشان هماهنگ کردم از نزدیک شاهد زحمات و دلسوزی ایشان بودم نه برای من برای تمام دوستانی که با ایشان هماهنگ کرده بودن تا جای که من پاسپورتم برای ایشان فرستادم و این خانم پاسه ویزا دار منو درسلامت کامل دیروز برای من فرستادن. دوستان خوب من چرا یه خانم هوطنو که داره در کشور غریب با زحمت تلاش میکنه که زندگیشو اداره کنه رو اونم بدون اینکه بتونه از خودش دفاع بکنه مورد حمله قرار میدین اونم همش سربسته.دوستان ما همگی به لطف خدا برنده این شانس بزرگ شدیم نه پول وکیلی دادیم نه هزینهای که بصورت معمول همه چهت گرین کارت میکنن حالا اگر شما فکر میکنید شخص دیگه شمارو تا سفارت ارزانتر میبره خوب با همون هماهنگ کنید . ببخشید میدونم همه میخوایم کارامون خوب پیش بره ولی نه به قیمت آبروی کسی. ممنون از شما.
تشکر کنندگان: pari pari ، mohammad69 ، philter ، قصه گو ، soli asali ، رژین ، aaraam ، exxedus
(2014-02-24 ساعت 04:25)soli asali نوشته:  واقعا 300 درهم ؟ !!!

من شنیده بودم 100 درهم میگیره نفری !
اگه اینجوری باشه با اتوبوس بره آدم که خیلی بهتره !

حالا کسی دقیقا میدونه چقدر میگیره ؟ نفرات دیگه چقدر میگیرن ؟ یا اگه شماره این مسافر براهارو دارین بدید که قیمت ازشون بگیرم !
دوست عزيز ما با خانم مليكا رفتيم. بر خلاف حرف بعضى از دوستان خيلييم راضى بوديم.ايشونم بسيار به ما براى خيلى چيزا كمك كردند بدون هيچ هزينه اى. نفرى 150 درهم هم داديم بًراى رفتن به ابوظبى
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-02-24 ساعت 15:06)hadi 747 نوشته:  :
:دوستان سلام.اول لازم میدونم از این سایت ومدیران خوب اون تشکر کنم باورکنید من تمام مراحل مهاجرت رو تا گرفتن ویزا که دیروز به دستم رسید رو فقط به کمک مهاجرسرا و شما دوستان خوب بخصوص آرش عزیز پله پله پشت سر گذاشتم. من بخاطر مشغله کاری تو سایت زیاد فعال نیستم ولی در چند روز گذشته در این تاپیک مطالبی رو خوندم که خیلی دلم گرفت و وظیفه انسانی خودم دونستم با اجازه مدیران و شما همسفران این مطلب بزارم. اول از همه باید بگم من نه فامیل خانم ملیکا هستم ونه طرفداری کور کورانه میکنم باورکنید شماره ایشونو من از همین سایت پیدا کردم فقظ به فقط به عنوان یک هوطن چون جهت رفتن سفارت از تهران با ایشان هماهنگ کردم از نزدیک شاهد زحمات و دلسوزی ایشان بودم نه برای من برای تمام دوستانی که با ایشان هماهنگ کرده بودن تا جای که من پاسپورتم برای ایشان فرستادم و این خانم پاسه ویزا دار منو درسلامت کامل دیروز برای من فرستادن. دوستان خوب من چرا یه خانم هوطنو که داره در کشور غریب با زحمت تلاش میکنه که زندگیشو اداره کنه رو اونم بدون اینکه بتونه از خودش دفاع بکنه مورد حمله قرار میدین اونم همش سربسته.دوستان ما همگی به لطف خدا برنده این شانس بزرگ شدیم نه پول وکیلی دادیم نه هزینهای که بصورت معمول همه چهت گرین کارت میکنن حالا اگر شما فکر میکنید شخص دیگه شمارو تا سفارت ارزانتر میبره خوب با همون هماهنگ کنید . ببخشید میدونم همه میخوایم کارامون خوب پیش بره ولی نه به قیمت آبروی کسی. ممنون از شما.
كاملا با شما موافقم دوست عزيز.ما هم از ايشون كاملا راضى بوديم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: mohammad69 ، farshadm999 ، soli asali
(2014-02-24 ساعت 14:08)mohammad69 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 03:07)farshadm999 نوشته:  همین هتلی که من گرفتم تا سفارت ۵۰۰ متر راه می‌شه پیاده رفت با خیال راحت !

سلام فرشاد جان

ممنون می شم.

فقط کسی قیمت حدودی تا کسی ها ابوظبی که از هتل مثلا تا سفارت می برند رو می دونه چقدر می شه؟؟؟؟
کرایه تاکسی ها در ابوظبی از دبی ارزونتره
یکی از دوستان تو سفرنامشون نوشتن از هتلشون که سیتی سیزن بوده و در مرکز شهر ابوظبی قرار داره رفت و برگشت به سفارت 40 درهم میشده اما خوب باز بستگی داره که هتلتون کجای شهر قرار گرفته باشه
چندتا هتل هم نزدیک به سفارت هستش که اگه اونجا باشین پیاده می تونید برید سفارت اما خوب هر دفعه که بخواین برین مرکز شهر باید کرایه تاکسی بدین پس بهتره که هنلتون رو مرکز شهر بگیرین و یک بار که می خواین برین سفارت کرایه تاکسی بدین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: mohammad69 ، قصه گو ، farshadm999 ، soli asali

دوست عزیز شما کلیر خورده بودین و حالا کلیر شدین که خانم ملیکا پاسپورت و ویزا رو برای شما فرستادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2014-02-24 ساعت 15:15)pari pari نوشته:  
كاملا با شما موافقم دوست عزيز.ما هم از ايشون كاملا راضى بوديم

دوست عزیز هیچ کس قصد توهین یا حمله به این بانو عزیز نداشت من هم نداشتم اصلا اگه واقعاً از پست من یا کسی دیگه همچین برداشتی کردید من شخصاً تو دهان خودم فلفل می‌ریزم.

من اصلا نمیخواستم دخالت کنم ولی‌ آخه آدم خوب یه کم بیشتر فکر کنه خیلی‌ راه‌های عاقلانه تر هست.

شما مفت و مجانی‌ دارن بهتون اقامت دائم آمریکارو میدن که اگه تجربه مهاجرتی داشتین میفهمیدین چه پدری از آدم در میاد تا بتونه تو یه کشور ۱۰۰ برابر بد تر از آمریکا یه ویزا ۲ ساله موقت بگیره! حالا دارن یه اقامت دائم مفتی بهتون میدان یعنی‌ میتونید ۲۰ سال بیفتین جلو بعد شما می‌خوای سرنوشت زندگیتون رو ساعت ۴ صبح بسپارید دست خانوم ملیکا؟!!!! ایشون هزار هم آدم خوب مگه انسان نیست؟ مگه با ماشین نمیبره شمارو؟ ماشین تصادف نمیکنه مگه؟

واقعاً نمی‌‌فهمم شما میرید ۲۰۰ درهم میدید هتل می‌گیرید تو دوبی‌! بعد ۳۰۰ درهم هم میدید میرید ابو ذبی‌ اونم ۴ صبح می‌شه ۵۰۰ درهم !!! ولی‌ حاضر نیستید نصف این پولو بدید برید ۱ شب هتل بغل سفارت که راحت با پایه پیاده بدون استرس برید سفارت!!

بابا دوبی‌ هیچ جا نمیره من تضمین می‌کنم تو فاصله اینکه تشریف ببرید ابو ذبی‌ دوبی‌ سره جاش باشه. Big GrinBig Grin شب قبل مصاحبه به جا دوبی‌ ابو ذبی‌ بخوابید کاری نداره که.

بازم من شخصاً عذر می‌خوام و میگم اصلا اصلا اصلا قصد دخالت نداشتم و ندارم اگه از پستم اینجوری معلومه عذر می‌خوام چون کلا لحن حرف زدن من یه کم تندو تیزه. فقط و فقط قصدم راهنمایی‌ بوده و بس.

ایشالا که راحت برید مصاحبه و خبرهای خوب بدید
خوشحالم.
تشکر کنندگان: philter ، قصه گو ، soli asali
دوست عزیز به هیچ عنوان با نصف این پول که گفتید نمی شه تو ابوظبی برای شبی هتل رزرو کرد

من الان قیمت های هتل های ابوظبیو چک کردم
ارزون ترینش 1490 درهم تازه بدون صبحانه برای 5 شب Sad

ولی تو دبی هتل رویال گاردن شبی 173 درهم !!

بخاطر این نرخ هتل ها هستش که بچه ها دبی رو انتخاب می کنند.

مثلا پروازم چک کردم

برای دبی مثلا ارزون ترین نرخش با ایران ایر به دبی 673 هزار تومان
برای ابوظبی با اتحاد چیزی حدود 1.083.000 هزار تومان Sad

بنظرم برای این اختلاف قیمت ها هستش که بچه ها دبی رو بیشتر ترجیح می دن.

بنظرم والا 150 درهم برای یک روز رفتن از دبی به ابوظبی با این احتلاف قیمت ها واقعا میارزه.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، yasejavan ، behfaza ، amin arefi ، ehsan2012
(2014-02-24 ساعت 15:15)rtt نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 14:08)mohammad69 نوشته:  

سلام فرشاد جان

ممنون می شم.

کرایه تاکسی ها در ابوظبی از دبی ارزونتره
یکی از دوستان تو سفرنامشون نوشتن از هتلشون که سیتی سیزن بوده و در مرکز شهر ابوظبی قرار داره رفت و برگشت به سفارت 40 درهم میشده اما خوب باز بستگی داره که هتلتون کجای شهر قرار گرفته باشه
چندتا هتل هم نزدیک به سفارت هستش که اگه اونجا باشین پیاده می تونید برید سفارت اما خوب هر دفعه که بخواین برین مرکز شهر باید کرایه تاکسی بدین پس بهتره که هنلتون رو مرکز شهر بگیرین و یک بار که می خواین برین سفارت کرایه تاکسی بدین
این هتل‌هایی‌ که قیمتشون زیر ۳۰۰ تومن هست و شما میتونید صبح بدون استرس با خواب کامل و هواس جمع با پاهای خودتون به سفارت بلاد کفر تشریف ببرید.

وارد این سایت بشید و اسم هتل‌هایی‌ که لیست کردم رو وارد کنید.
http://www.agoda.com

Centro Capital Centre Hotel سه ستاره USD 75.76
Aloft Abu Dhabi Hotel چهار ستاره USD 129.46
Hyatt Capital Gate Abu Dhabi Hotel پنج ستاره USD 138.93
Premier Inn Abu Dhabi Capital Centre سه ستاره USD 94.72

باز هم میگم قصد دخالت به هیچ عنوان نداشتم و فقط یک راهنمایی‌ بر اساس تجربه شخصی‌ کردم چون میدونم صبح برای مصاحبه سفارت بیدار شدن چه استرسی داره و امکان هر گونه اشتباه هست پس بهتره ریسک و اشتباه رو به صفر برسونید.

یک چیزای اضافه کنم که آدرس هتل رو توی گوگل مپ بزنید تا فاصله تا سفارت رو ببینید ماسلن هتل هیات فاصلش نزدیک هست ولی‌ پیاده نمیشه رفت چون باید از وسعت اتوبان رد بشید.

ولی‌ با ۲۰ درهم تاکسی در عرض ۵ دقیقه میبررتتون دم سفارت.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: mohammad69 ، ffrfar ، soli asali ، yasejavan ، amin arefi
(2014-02-24 ساعت 16:03)mohammad69 نوشته:  دوست عزیز به هیچ عنوان با نصف این پول که گفتید نمی شه تو ابوظبی برای شبی هتل رزرو کرد

من الان قیمت های هتل های ابوظبیو چک کردم
ارزون ترینش 1490 درهم تازه بدون صبحانه برای 5 شب Sad

ولی تو دبی هتل رویال گاردن شبی 173 درهم !!

بخاطر این نرخ هتل ها هستش که بچه ها دبی رو انتخاب می کنند.

مثلا پروازم چک کردم

برای دبی مثلا ارزون ترین نرخش با ایران ایر به دبی 673 هزار تومان
برای ابوظبی با اتحاد چیزی حدود 1.083.000 هزار تومان Sad

بنظرم برای این اختلاف قیمت ها هستش که بچه ها دبی رو بیشتر ترجیح می دن.

بنظرم والا 150 درهم برای یک روز رفتن از دبی به ابوظبی با این احتلاف قیمت ها واقعا میارزه.

ببین دوست من پست بالای من رو راجع به هتل بخونید لطفا. ولی‌ کلا انگار متوجه نشدید من چی‌ گفتم. ببین دوست من شما الان دوبی‌ هستید درسته؟

۱ بار باید از دوبی‌ برید ابو ذبی‌ و ۱ بار هم برگردید اینم درسته؟

۱ شب هم باید دوبی‌ بخوابید هتل اینم درسته؟؟

پس چی‌ شد؟ ۱ رفت و برگشت از دوبی‌ به آبو ذبی‌ ۱ شب هتل تو دوبی‌.

حالا من میگم به جای اون ۱ شب هتل دوبی‌ ۱ شبو برید ابو ذبی‌ بغل سفارت ، اون ۱ بار رفت و آمد رو هم به جای اینکه ۴ صبح برید شب قبل برید. با توجه به اینکه شب قبل بدون استرس میتونید با اتوبوس برید با ۱/۳ قیمت ملیکا.

امیدوارم گویا گفته باشم از این واضح تر نمیتونم بین کنم.
خوشحالم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان