کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-24 ساعت 16:03)mohammad69 نوشته:  دوست عزیز به هیچ عنوان با نصف این پول که گفتید نمی شه تو ابوظبی برای شبی هتل رزرو کرد

من الان قیمت های هتل های ابوظبیو چک کردم
ارزون ترینش 1490 درهم تازه بدون صبحانه برای 5 شب Sad

ولی تو دبی هتل رویال گاردن شبی 173 درهم !!

بخاطر این نرخ هتل ها هستش که بچه ها دبی رو انتخاب می کنند.

مثلا پروازم چک کردم

برای دبی مثلا ارزون ترین نرخش با ایران ایر به دبی 673 هزار تومان
برای ابوظبی با اتحاد چیزی حدود 1.083.000 هزار تومان Sad

بنظرم برای این اختلاف قیمت ها هستش که بچه ها دبی رو بیشتر ترجیح می دن.

بنظرم والا 150 درهم برای یک روز رفتن از دبی به ابوظبی با این احتلاف قیمت ها واقعا میارزه.

دوست عزیز
من هتل centro capital رو گرفتم شبی 240 هزار تومان.
تازه این هتل من نزدیک سفارته، ۵ دقیقه پیاده راهه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
دوست عزیز منم خدای نکرده قصد چیز یاد دادن به کسی رو نداشتم فقط منظورم این بود هوای همو بشتر داشته باشیم. Smile
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pari
(2014-02-24 ساعت 16:24)armin021 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 16:03)mohammad69 نوشته:  دوست عزیز به هیچ عنوان با نصف این پول که گفتید نمی شه تو ابوظبی برای شبی هتل رزرو کرد

من الان قیمت های هتل های ابوظبیو چک کردم
ارزون ترینش 1490 درهم تازه بدون صبحانه برای 5 شب Sad

ولی تو دبی هتل رویال گاردن شبی 173 درهم !!

بخاطر این نرخ هتل ها هستش که بچه ها دبی رو انتخاب می کنند.

مثلا پروازم چک کردم

برای دبی مثلا ارزون ترین نرخش با ایران ایر به دبی 673 هزار تومان
برای ابوظبی با اتحاد چیزی حدود 1.083.000 هزار تومان Sad

بنظرم برای این اختلاف قیمت ها هستش که بچه ها دبی رو بیشتر ترجیح می دن.

بنظرم والا 150 درهم برای یک روز رفتن از دبی به ابوظبی با این احتلاف قیمت ها واقعا میارزه.

دوست عزیز این رقم 1490 درهم و از کجا آوردین؟
ای بابا! چرا پستها رو نمیخونین؟
من هتل centro capital رو گرفتم شبی 240 هزار تومان. این حرفها فقط دوستان و گمراه میکنه! هتل ۱۰ ستاره که نمیخوان بچه ها برن!
تازه این هتل من نزدیک سفارته، ۵ دقیقه پیاده راهه.
لطفا با اطلاعات درست بچه ها رو راهنمایی کنین.

آخه موضوع اینه من تو لیستی که دادم یه هتل ۵ ستاره هم معرفی‌ کردم که اون هم ۱۰۰۰ درهم نیست ۱۳۰ دلاره که می‌شه حدودا ۷۰۰ درهم. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-24 ساعت 16:11)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 15:15)rtt نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 14:08)mohammad69 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 03:07)farshadm999 نوشته:  همین هتلی که من گرفتم تا سفارت ۵۰۰ متر راه می‌شه پیاده رفت با خیال راحت !

سلام فرشاد جان
اسم و لینک هتلی که نام بردی رو می شه برام بذاری

ممنون می شم.

بنظر منم از اول رفتن به ابوظبی معقول تره.

فقط کسی قیمت حدودی تا کسی ها ابوظبی که از هتل مثلا تا سفارت می برند رو می دونه چقدر می شه؟؟؟؟
کرایه تاکسی ها در ابوظبی از دبی ارزونتره
یکی از دوستان تو سفرنامشون نوشتن از هتلشون که سیتی سیزن بوده و در مرکز شهر ابوظبی قرار داره رفت و برگشت به سفارت 40 درهم میشده اما خوب باز بستگی داره که هتلتون کجای شهر قرار گرفته باشه
چندتا هتل هم نزدیک به سفارت هستش که اگه اونجا باشین پیاده می تونید برید سفارت اما خوب هر دفعه که بخواین برین مرکز شهر باید کرایه تاکسی بدین پس بهتره که هنلتون رو مرکز شهر بگیرین و یک بار که می خواین برین سفارت کرایه تاکسی بدین
این هتل‌هایی‌ که قیمتشون زیر ۳۰۰ تومن هست و شما میتونید صبح بدون استرس با خواب کامل و هواس جمع با پاهای خودتون به سفارت بلاد کفر تشریف ببرید.

وارد این سایت بشید و اسم هتل‌هایی‌ که لیست کردم رو وارد کنید.
http://www.agoda.com

Centro Capital Centre Hotel سه ستاره USD 75.76
Aloft Abu Dhabi Hotel چهار ستاره USD 129.46
Hyatt Capital Gate Abu Dhabi Hotel پنج ستاره USD 138.93
Premier Inn Abu Dhabi Capital Centre سه ستاره USD 94.72

باز هم میگم قصد دخالت به هیچ عنوان نداشتم و فقط یک راهنمایی‌ بر اساس تجربه شخصی‌ کردم چون میدونم صبح برای مصاحبه سفارت بیدار شدن چه استرسی داره و امکان هر گونه اشتباه هست پس بهتره ریسک و اشتباه رو به صفر برسونید.

یک چیزای اضافه کنم که آدرس هتل رو توی گوگل مپ بزنید تا فاصله تا سفارت رو ببینید ماسلن هتل هیات فاصلش نزدیک هست ولی‌ پیاده نمیشه رفت چون باید از وسعت اتوبان رد بشید.

ولی‌ با ۲۰ درهم تاکسی در عرض ۵ دقیقه میبررتتون دم سفارت.
ما چون چهار نفر بودیم 350 درهم دادیم رفتیم و برگشتیم البته دربست.ولی بودن دوستانیکه با نفری 125 درهم ترانسفر ابوظبی رو انجام میدادن و از ما هم خواستن با 175 درهم باهاشون بریم که بخاطر ملاحظاتی باهاشون نرفتیم پس با توجه به اینکه هتلها در ابوظبی گرونترن و جای دیدنی هم نداره بنظر منکه البته نظر شخصیه از دبی برید بهتره. از سفرنامه های دوستان مخخخخخخصوصا آقای بیات استفاده کنید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، شاپرک
(2014-02-24 ساعت 15:57)farshadm999 نوشته:  شما مفت و مجانی‌ دارن بهتون اقامت دائم آمریکارو میدن که اگه تجربه مهاجرتی داشتین میفهمیدین چه پدری از آدم در میاد تا بتونه تو یه کشور ۱۰۰ برابر بد تر از آمریکا یه ویزا ۲ ساله موقت بگیره! حالا دارن یه اقامت دائم مفتی بهتون میدان یعنی‌ میتونید ۲۰ سال بیفتین جلو بعد شما می‌خوای سرنوشت زندگیتون رو ساعت ۴ صبح بسپارید دست خانوم ملیکا؟!!!! ایشون هزار هم آدم خوب مگه انسان نیست؟ مگه با ماشین نمیبره شمارو؟ ماشین تصادف نمیکنه مگه؟

فرشاد جان من اگه با ملیکا برم و ماشینشون تصادف کرد، پیاده میشم و تا سفارت میدوام Big GrinBig GrinBig Grin
آقا این مسئله ملیکا خیلی داره بزرگ میشه، هم دوستانی که ازشون راضی بودن راست میگن و هم اونایی که از ایشون انرژی منفی گرفتن،،،
به نظر منم راه بدی نیست که ترنسفر رو بدست خانم ملیکا سپرد، انسان 1/4 عمرشو خوابه، حالا 4:30 هم از دبی بره 6 ابوظبی باشه و 2 ساعتم معطل شه، حالا ما که همینجوری 3/4 عمرمون در سرزمین مادری ول معطلیم، 1/4 هم خواب تشریف داریم ...
یه مسئله دیگه که تلخه اما حقیقته، اینه که شما در خارج از ایران بدتر از هموطنت پیدا نمیکنی البته بلا نسبت دوستان مهاجرسرایی، گوش ادم رو میبرن و از فرشته هم در ظاهر پاک تر هستند، من تجربه اش رو دارم
به نظرم بهترین راه اینه که با ملیکا و اصغر و تقی و نقی هم کلام نشین و فقط ترنسفر رو به عهدشون بسپرین ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: farshadm999 ، farshad varaste ، soli asali ، ehsan2012 ، شاپرک ، m.sabet
جواب مدیکال همیشه روز بعد امادست مگر خدایی نکرده لازم باشه تکرار کنین که به ندرت پیش میاد تازه دوستان تو سفارت ایروان مصاحبه رفتن روز بعد مدیکال بردن و یک ضزب ویزا رو در یافت کردن
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2014-02-24 ساعت 16:49)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 15:57)farshadm999 نوشته:  شما مفت و مجانی‌ دارن بهتون اقامت دائم آمریکارو میدن که اگه تجربه مهاجرتی داشتین میفهمیدین چه پدری از آدم در میاد تا بتونه تو یه کشور ۱۰۰ برابر بد تر از آمریکا یه ویزا ۲ ساله موقت بگیره! حالا دارن یه اقامت دائم مفتی بهتون میدان یعنی‌ میتونید ۲۰ سال بیفتین جلو بعد شما می‌خوای سرنوشت زندگیتون رو ساعت ۴ صبح بسپارید دست خانوم ملیکا؟!!!! ایشون هزار هم آدم خوب مگه انسان نیست؟ مگه با ماشین نمیبره شمارو؟ ماشین تصادف نمیکنه مگه؟

فرشاد جان من اگه با ملیکا برم و ماشینشون تصادف کرد، پیاده میشم و تا سفارت میدوام Big GrinBig GrinBig Grin
آقا این مسئله ملیکا خیلی داره بزرگ میشه، هم دوستانی که ازشون راضی بودن راست میگن و هم اونایی که از ایشون انرژی منفی گرفتن،،،
به نظر منم راه بدی نیست که ترنسفر رو بدست خانم ملیکا سپرد، انسان 1/4 عمرشو خوابه، حالا 4:30 هم از دبی بره 6 ابوظبی باشه و 2 ساعتم معطل شه، حالا ما که همینجوری 3/4 عمرمون در سرزمین مادری ول معطلیم، 1/4 هم خواب تشریف داریم ...
یه مسئله دیگه که تلخه اما حقیقته، اینه که شما در خارج از ایران بدتر از هموطنت پیدا نمیکنی البته بلا نسبت دوستان مهاجرسرایی، گوش ادم رو میبرن و از فرشته هم در ظاهر پاک تر هستند، من تجربه اش رو دارم
به نظرم بهترین راه اینه که با ملیکا و اصغر و تقی و نقی هم کلام نشین و فقط ترنسفر رو به عهدشون بسپرین ...

دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند

من شخصاً ترجیح دادم کنار سفارت باشم سفت بگیرم در نره. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، armin021 ، soli asali ، atial
یک مساله دیگه هم اینه که پرواز از ایران به ابوظبی فقط فکر میکنم از تهران وجود داره و کسانی که از شهرهای دیگه واسه مصاحبه میرن ترجیح میدن توی دبی اقامت کنن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshadm999 ، mohammad19911991 ، soli asali
(2014-02-24 ساعت 17:17)alimomen نوشته:  یک مساله دیگه هم اینه که پرواز از ایران به ابوظبی فقط فکر میکنم از تهران وجود داره و کسانی که از شهرهای دیگه واسه مصاحبه میرن ترجیح میدن توی دبی اقامت کنن

فقط از تهران و البته فقط ایرلاینهای خارجی و با قیمت گران که به صرفه نیست. دبی خیلی راحتتر و بصرفه تره
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، شاپرک
خب، ما هم اول پياده شديم دبي و بلافاصله با اتوبوس رفتيم ابوظبي تا روز مصاحبه .به اندازه ي دو روزي هم كه اونجا بوديم جا براي سياحت داشت.هتل هاي ابوظبي به نظر ارزونتر هم ميومد.و تميزتر!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، behfaza ، azadeh2014
بچه ها اینایی که میگین میگذره و اطمینان داشته باشین خیلی خوب هم میگذره. مهم نیست دبی باشین یا مستقیم برین ابوظبی!
یا با اتوبوس برین یا دربست. یه کم پول بیشتر خرج کنین یا کمتر. مهم اینه که تو در هر شرایط میتونی و از پس همه چی بر میای. به خودت اعتماد کن و تحت هر شرایط قوی باش و به دلت بد راه نده و همیشه خوشبین باش.
میگما. یکی اون بالا هست که تمام حواسش به تو هست. تا اینجا آوردتت و تا انتها هم باهاته. نه صبح قالت میذاره و نه خواب میمونه و نه بنزین تموم میکنه. حواست هست چی میگم؟ بهتره به خودش اعتماد کنی و بعد از اون هم به خودت. توصیه ها و پیشنهادهای دوستان و هم یه سبک سنگین کن ببین کدوم به شرایط تو جور در میاد و آخرش بهترین تصمیم با خودته.
فقط خودتی که قابل اعتمادترینی...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
دوستان لطفا بحث خانم ملیکا و غیره رو همینجا تمام کنیم، من اگر از یکی از دوستان خواستم صریح بیان کنند که چه مشکلی براشون پیش اومده برای این بود که ایشون و یکی 2 نفر دیگر از دوستان خیلی سربسته اینجا اومدن و گفتن از ملیکا چیزی نگم بهتره! خب این خیلی سربسته بود و دوستان رو نگران کرده بود، به نظرم اگر ما رفتیم سفر و در مسیر برایمون مشکلی پیش اومده از جانب فردی که میدونیم تعداد زیادی از هموطنانمون احتمالا با ایشون سر و کار پیدا میکنند نباید اینطور سربسته صحبت کنیم و دیگران رو نگران کنیم. واقعیت هر چیزی هست باید صریح گفتته بشه که دوستانی که از این به بعد میخوان از خدمات ایشون و افرادی مثل ایشون استفاده کنند تکلیف خودشون رو بدونند! نفس ایجاد سایتی مثل مهاجرسرا همینه! ما اینجا از تجربه دوستانی که قبلا رفتن مصاحبه استفاده کردیم پس اطلاعاتی که دارید و یا مشکلات احتمالی رو که ممکنه برای دوستان پیش بیاد رو از دیگران دریغ نکنید، ممنون از همه دوستانی که اطلاعات خوبشون رو مثل همین اطلاعاتی که در مورد هتل گرفتن در ابوظبی یا دوبی دارند رو با دیگران به اشتراک میذارن، برای همگی آرزوی موفقیت دارم Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، pari pari ، farshadm999 ، ojee ، رژین ، behfaza ، amin arefi ، Saeedv13 ، قصه گو ، شاپرک
دوستانی که در این نظر سنجی شرکت نکردند، خواهش میکنم شرکت کنند، حتی کسانی که پست نمیذارن و فقط خواننده مطالب هستند و یا دوستانی که مصاحبه رفتند و یا قرار هست برن، این نظرسنجی کمک میکنه که متوجه بشیم تراکم کیس نامبرهای ایرانی در چه بازه عددی هست، از همگی ممنونم...

دوستان نیازی به نوشتن کیس نامبرتون نیست، فقط گزینه مربوط به کیس نامبرتون رو انتخاب کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: farshadm999 ، philter ، Saeedv13 ، قصه گو
بچه ها ما امروز رفتیم استعلام ممنوع الخروج بودنمونو گرفتیم . خیالمون راحت میشه واسه سفر که یه موقع مشکلی پیش نیومده باشه .آدرسشم خیابان تهرانپارس بلوار پروین اداره گذرنامه مرکزی هستش .کسایی که با چک و اینجور چیزا سر و کار دارن بد نیست انجام بدن 10 دقیقه هم بیشتر طول نکشید.
تشکر کنندگان: inforfang ، soli asali ، philter ، armin021 ، behfaza ، amin arefi ، azadeh2014 ، Lemony
(2014-02-24 ساعت 02:32)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 23:19)rtt نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 21:57)mjarim نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 23:53)rtt نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 23:02)mjarim نوشته:  سلام من از سايت بريم سفر رزرو كردم
واچر هم اومد ايميلم
حالا نميدونم قابل اعتماده؟

منم دقیقا همین سوالو دارم که قابل اعتماده یا نه؟
البته من امروز از یکی از آشناهام که تو آژانس مسافرتی کار میکنه پرسیم گفت قابل اعتماده حالا دیگه نمی دونم
روی واچر هتل آرم هتل هستش؟؟؟؟ کدوم هتلو گرفتین؟

نه رو واچر آرم بریم سفر هستش.
دیشب میل زدم هتل، گفتن نه همچین رزروی نداریم
امروز زنگ زدم شرکتشون. خانومه گفتش که بعد چند روز رزرو میرسه به هتل. الله اعلم
میشه لطف کنین و مارو هم از نتیجه با خبر کنین؟

خوشون که ادعا میکنن واچر آنی میدن ولی فکر نمیکنم اینطور باشه،
منم میخام از بریم سفر بگیرم ... لطفا نتیجه رو بگین بچه ها از نگرانی در بیان ...

باشه حتما
ولی اینطور که خانومه گفت فکر نکنم مشکلی باشه.
حرفاش منطقی بود
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، mohammad19911991

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان