موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 16:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 16:28 توسط armin021.)
(2014-02-24 ساعت 16:03)mohammad69 نوشته: دوست عزیز به هیچ عنوان با نصف این پول که گفتید نمی شه تو ابوظبی برای شبی هتل رزرو کرد
من الان قیمت های هتل های ابوظبیو چک کردم
ارزون ترینش 1490 درهم تازه بدون صبحانه برای 5 شب
ولی تو دبی هتل رویال گاردن شبی 173 درهم !!
بخاطر این نرخ هتل ها هستش که بچه ها دبی رو انتخاب می کنند.
مثلا پروازم چک کردم
برای دبی مثلا ارزون ترین نرخش با ایران ایر به دبی 673 هزار تومان
برای ابوظبی با اتحاد چیزی حدود 1.083.000 هزار تومان
بنظرم برای این اختلاف قیمت ها هستش که بچه ها دبی رو بیشتر ترجیح می دن.
بنظرم والا 150 درهم برای یک روز رفتن از دبی به ابوظبی با این احتلاف قیمت ها واقعا میارزه.
دوست عزیز
من هتل centro capital رو گرفتم شبی 240 هزار تومان.
تازه این هتل من نزدیک سفارته، ۵ دقیقه پیاده راهه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
جواب مدیکال همیشه روز بعد امادست مگر خدایی نکرده لازم باشه تکرار کنین که به ندرت پیش میاد تازه دوستان تو سفارت ایروان مصاحبه رفتن روز بعد مدیکال بردن و یک ضزب ویزا رو در یافت کردن
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
یک مساله دیگه هم اینه که پرواز از ایران به ابوظبی فقط فکر میکنم از تهران وجود داره و کسانی که از شهرهای دیگه واسه مصاحبه میرن ترجیح میدن توی دبی اقامت کنن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خب، ما هم اول پياده شديم دبي و بلافاصله با اتوبوس رفتيم ابوظبي تا روز مصاحبه .به اندازه ي دو روزي هم كه اونجا بوديم جا براي سياحت داشت.هتل هاي ابوظبي به نظر ارزونتر هم ميومد.و تميزتر!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اینایی که میگین میگذره و اطمینان داشته باشین خیلی خوب هم میگذره. مهم نیست دبی باشین یا مستقیم برین ابوظبی!
یا با اتوبوس برین یا دربست. یه کم پول بیشتر خرج کنین یا کمتر. مهم اینه که تو در هر شرایط میتونی و از پس همه چی بر میای. به خودت اعتماد کن و تحت هر شرایط قوی باش و به دلت بد راه نده و همیشه خوشبین باش.
میگما. یکی اون بالا هست که تمام حواسش به تو هست. تا اینجا آوردتت و تا انتها هم باهاته. نه صبح قالت میذاره و نه خواب میمونه و نه بنزین تموم میکنه. حواست هست چی میگم؟ بهتره به خودش اعتماد کنی و بعد از اون هم به خودت. توصیه ها و پیشنهادهای دوستان و هم یه سبک سنگین کن ببین کدوم به شرایط تو جور در میاد و آخرش بهترین تصمیم با خودته.
فقط خودتی که قابل اعتمادترینی...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما امروز رفتیم استعلام ممنوع الخروج بودنمونو گرفتیم . خیالمون راحت میشه واسه سفر که یه موقع مشکلی پیش نیومده باشه .آدرسشم خیابان تهرانپارس بلوار پروین اداره گذرنامه مرکزی هستش .کسایی که با چک و اینجور چیزا سر و کار دارن بد نیست انجام بدن 10 دقیقه هم بیشتر طول نکشید.