کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-26 ساعت 22:55)melina132 نوشته:  سلام
از دوستانی که کار مدیکال رو توی ارمنستان انجام دادن میخوام بپرسم که نتیجه واکسیناسیونی که دکتر کریستین داده رو واسه شماها هم جمله زیر رو تیک زده
vaccine history incomplete
این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

دوست عزیز نگران نباش بنظرم واسه همه دکتر جان زحمت کشیدن و همین vaccine history incomplete رو پایین برگه تیک زدن واسه ما هم همینطور بود البته مشکلی نیست دیگر دوستان هم در این خصوص نتیجه رو اعلام کنید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، nasim ، noobnoobi
(2013-08-22 ساعت 15:33)rainyboy نوشته:  کسی میدونه قیمت بلیط الان چنده برای ایروان؟ تنها عیب تاپیک سفرنامه های سال پیش همین قیمتاس که فک کنم خیلی تغییر کرده . راستی جاده زمینیش هنوزم خرابه از طرف ارمنستان؟
سلام جاده معمولیه ولی من پیشنهاد میکنم اگه براتون امکان داره هوایی بیاید تازه میتونید با بلیط و پاسپورت یکمم ارز مسافرتی بگیرید که 150 تومن از هزینتون کم میشه من زمینی رفتم ولی پشیمونم به نظر من ارزششو نداشت چون جاده هاش حداقل تو این فصل خیلی زیبا نیست
تشکر کنندگان: سیمین راد ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، H Pier ، pv-n ، saeedshafiee ، alitab ، gema ، noobnoobi
سلام
میخواستم بدوننم کسی آمار ماشین خوب برای یک کلیرنس خورده سراغ داره از ایروان تا مرزداره فقط آدم مطمئنی باشه چون یه برگه آبی همرامه
تشکر کنندگان: raihaneh.az90 ، pari pariaaa ، H Pier ، alitab ، nasim ، noobnoobi
سلام دوستان

به اطلاع میرساند بعد از یک مصاحبه 10 دقیقه ای ما هم به جمع کلیرنسیها پیوستیم :-)

ممنون
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، khder ، pari pariaaa ، H Pier ، amin arefi ، alitab ، nasim ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-02 ساعت 07:32)raam12000 نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 22:25)Visas نوشته:  دوستان سایتی رو میشناسید برای رزرو که قیمتاش کمتر از این سایتی که دوستمون گذاشته باشه. چون من تو سفر نامه بچه های ایروان خوندم، خونه با روزی 30-40 دلار هم گرفتن.
شرکت تاتو هم خوبه
ما پارسال شبی 35 دلار دادیم.
http://www.tatevtour.am/

به نظر من هیول سرویس خیلی خوبه هم خونه هاش تمیزه هم خدماتشون خوبه فقط تا میتونید چونه بزنید/.با 40 تا 45 دلار میتونید کلاس a بگیرید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 18:06)vistac نوشته:  دوستان توی سفرنامه نوشتید کپی پاسپورت از همه صفحات بجز صفحه اول که مشخصات خودمون هست صفحات دیگه که هیچی نداره پس برای چی هست کپی از اونا؟

توی سفرنامه ها خوندم wc ها آب ندارند؟همه اینطوریند؟

سلام
آب که نداره هیچ من یکیشو دیدم ( تویه جاده)در هم نداشت
Tongue
در ضمن اینگلیسیشون افتضاح حتی WC هم نمیفهمن ولی مردم خوب و دوست داشتنی داره
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، vistac ، H Pier ، NEURON ، noobnoobi
سلام صدای ما رو از ارمنستان شهر ایروان میشنوید بعد از 24 ساعت راه زمینی به ایروان رسیدیم خانم hotbasic و همسرگرامیشون رو هم زیارت کردیم فعلا همه چی خوبه فردا وقت مدیکال داریم و 2شنبه وقت سفارت برای ما و بقیه دوستان دعا کنید در ضمن اینا هیچی انگلیسی حالیشون نیست
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، گل نهال ، H Pier ، pv-n ، hamid_fs3 ، amin arefi ، M@hdi ، nasim ، noobnoobi
(2013-11-27 ساعت 00:31)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-11-26 ساعت 22:55)melina132 نوشته:  سلام
از دوستانی که کار مدیکال رو توی ارمنستان انجام دادن میخوام بپرسم که نتیجه واکسیناسیونی که دکتر کریستین داده رو واسه شماها هم جمله زیر رو تیک زده
vaccine history incomplete
این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

دوست عزیز نگران نباش بنظرم واسه همه دکتر جان زحمت کشیدن و همین vaccine history incomplete رو پایین برگه تیک زدن واسه ما هم همینطور بود البته مشکلی نیست دیگر دوستان هم در این خصوص نتیجه رو اعلام کنید ...

براي ما هم incomplete تيك خورده .براي من كه آبله مرغان نگرفتم منطقيه كه همچين چيزي تيك بخوره ولي همسرم آبله مرغان هم گرفته،نميدونم دكتر چرا اينجوري زده .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، nasim ، noobnoobi
سلام به دوستان
خب ما امروز مدیکال رو هم رفتیم و به خیریت تموم شدخانم hotbasic با همسرشون هم بودندکه بعد از ما پیش دکتر رفتند تا فردا ساعت 3:30 برم جواب رو بگیرم لوسی مرخصی بود ولی خانوم دکتر بهش زنگ زد و در مورد لابراتوار و عکس توضیح داد و قطع کرد فعلا تا 2 دوشنبه ما بریم بگردیم راستی هوا هم عالیه و ما بدون کاپشن میریم بیرون حداقل از همدان گرمتره
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: ghafari88 ، alitab ، amin arefi ، pari pariaaa ، گل نهال ، ali1220 ، nasim ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 20:39)sali36 نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 16:35)saeedshafiee نوشته:  [quote='sali36' pid='444334' dateline='1385145760']
سلام به همه دوستان عزیز
دیروز نامه دوم من اومد Big Grin تاریخ مصاحبه ۳ بهمن (23 january) کسی اون تاریخ مصاحبه داره؟؟
راستی من تبریزی هستم!کسی هست؟؟؟

مبارک السون کارداش

ساغول داداش Wink سیزین کی ده مبارک!! Big Grin مصاحبه کیه
سلام
من از تبریز 29 ژانری مصاحبه ام
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، noobnoobi
سلام بچه ها
کسی میتونه حدس بزنه تقریبا روزی چند نفر مصاحبه میشن؟ میخوام یه آمار تقریبی برای خودم داشته باشم.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: nasim ، noobnoobi
(2013-11-29 ساعت 00:31)emy_viery نوشته:  سلام بچه ها
کسی میتونه حدس بزنه تقریبا روزی چند نفر مصاحبه میشن؟ میخوام یه آمار تقریبی برای خودم داشته باشم.
سلام
روزی که ما مصاحبه داشتیم 3 تا کیس مصاحبه داشتن.
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، H Pier ، noobnoobi
سلام دوستان
من دیشب از سفر برگشتم. همه چیز خوب و عالی بود. ویزا هم به لطف خدا تک ضرب گرفتم.
سلام دوستان کسی میدونه امسال برای مصاحبه باید چقدر پرداخت کرد؟ همه جا یکسانه این مبلغ؟ یعنی مبلغی که سفارت ترکیه میگیره با ابوظبی و ارمنستان برابره؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-11-29 ساعت 12:51)siakhatar666 نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه امسال برای مصاحبه باید چقدر پرداخت کرد؟ همه جا یکسانه این مبلغ؟ یعنی مبلغی که سفارت ترکیه میگیره با ابوظبی و ارمنستان برابره؟

330 دلار واسه هر نفر.. برای سه سفارت هم یکسان هست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، siakhatar666 ، nasim ، M@hdi ، gema ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان