موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-05 ساعت 17:11)statueofgod نوشته: (2014-02-05 ساعت 11:30)vahidhm نوشته: [quote='statueofgod' pid='462380' dateline='1391579195']
بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟
خلاصه اینکه 24 فوریه ایها دستا بالا!
عذر میخوام میتونم بپرسم که برای پرداخت چه هزینه ای نیاز به کارت داشتید ؟
[/quote
پرداخت 160 دلار ویزای بی 2.
شماره سفارت آمریکا در ارمنستان که باید گزینه اپراتور را انتخاب کنید:17034392353
دوست عزیز من متوجه این شماره ای که گذاشتید نشدم چون باید با 00374 شروع بشه یا اگه شماره داخل ایروان رو گذاشتید باید 0 اولش باشه این 1 چیه؟من فکر کنم شماره رو طوری نوشتید که درهم و برهم شده
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
غیر از هیور سرویس کسی از جای دیگه هم آپارتمان خوب گرفته؟ خیلی طاقچه بالا میذاره،از صبح 3بار ایمیل زدم، اون آپارتمان executive کوچه آرامی رو 45دلار که هیچی 50 دلارم راه نمیاد،میگه اون موقع مسافر زیاده
تو سایتای مختلف گشتم ولی نظرم رو همین جا بود چون امتحان شده بود،اگه کسی جای خوب دیگه ای رفته بگه لطفا.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-05 ساعت 21:16)نام کاربری somi نوشته: غیر از هیور سرویس کسی از جای دیگه هم آپارتمان خوب گرفته؟ خیلی طاقچه بالا میذاره،از صبح 3بار ایمیل زدم، اون آپارتمان executive کوچه آرامی رو 45دلار که هیچی 50 دلارم راه نمیاد،میگه اون موقع مسافر زیاده
تو سایتای مختلف گشتم ولی نظرم رو همین جا بود چون امتحان شده بود،اگه کسی جای خوب دیگه ای رفته بگه لطفا.
یکی از بچه ها از این هاستل ها گرفته راضیه. هم از محیطش هم از گرماش. شوفاژ داره. من خودم ندیدم ولی اون دوست میگفت خوبه همه چیش. البته اون مجرده حالا دیگه نمیدونم واسه متاهلها مناسب هست یا نه.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-05 ساعت 18:11)reza_top60 نوشته: (2014-02-05 ساعت 17:11)statueofgod نوشته: (2014-02-05 ساعت 11:30)vahidhm نوشته: [quote='statueofgod' pid='462380' dateline='1391579195']
بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟
خلاصه اینکه 24 فوریه ایها دستا بالا!
عذر میخوام میتونم بپرسم که برای پرداخت چه هزینه ای نیاز به کارت داشتید ؟
[/quote
پرداخت 160 دلار ویزای بی 2.
شماره سفارت آمریکا در ارمنستان که باید گزینه اپراتور را انتخاب کنید:17034392353
دوست عزیز من متوجه این شماره ای که گذاشتید نشدم چون باید با 00374 شروع بشه یا اگه شماره داخل ایروان رو گذاشتید باید 0 اولش باشه این 1 چیه؟من فکر کنم شماره رو طوری نوشتید که درهم و برهم شده
دوست گلم کد سفارت آمریکا در ارمنستان هم به صورت 01 هست. اما در مورد شماره ای که دوستمون گذاشتن اطلاعی ندارم.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-05 ساعت 21:16)نام کاربری somi نوشته: غیر از هیور سرویس کسی از جای دیگه هم آپارتمان خوب گرفته؟ خیلی طاقچه بالا میذاره،از صبح 3بار ایمیل زدم، اون آپارتمان executive کوچه آرامی رو 45دلار که هیچی 50 دلارم راه نمیاد،میگه اون موقع مسافر زیاده
دوست عزیز اونا طاقچه بالا نمیزارن و اتفاقا بیزینسشون خیلی خوبه چون من از سال 2009 مشتری شون هستم.شما شب عید میرید و اون موقع ایرانی خیلی زیاده و آپارتمان رو روی هوا میبرن الان که خلوته من همین آپارتمان رو 45 تا گرفتم.ریرا خانوم 45 تا گرفته و بعضی از دوستان حتی 40 دلار گرفته.پس بستگی به زمان شما داره.اما واقغا ایت سری آپارتمانهای خیابان آرامی نوساز و تمیزه.این رو از ریرا خانوم بپرسید
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-05 ساعت 23:46)alitab نوشته: (2014-02-05 ساعت 23:36)jojo_hami نوشته: (2014-02-05 ساعت 21:16)نام کاربری somi نوشته: غیر از هیور سرویس کسی از جای دیگه هم آپارتمان خوب گرفته؟ خیلی طاقچه بالا میذاره،از صبح 3بار ایمیل زدم، اون آپارتمان executive کوچه آرامی رو 45دلار که هیچی 50 دلارم راه نمیاد،میگه اون موقع مسافر زیاده
یکی از بچه ها از این هاستل ها گرفته راضیه. هم از محیطش هم از گرماش. شوفاژ داره. من خودم ندیدم ولی اون دوست میگفت خوبه همه چیش. البته اون مجرده حالا دیگه نمیدونم واسه متاهلها مناسب هست یا نه.
من شنبه اونجا بودم تو قلندل هیلز روبرو سفارت فرانسه 2 خوابه بود پکیج بود خیلی هم سرد بود اما ما با روشن کردن hot air condition هوا خوب گرم کردیم اما مشکل واحد ما طبقه 14 بودیم اب 1 ساعت میامد 1 ساعت قطع بود شبی 40 دلار میدادیم واسه 3 نفر
کجا بودین؟هاستل؟یا هیور؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
یه سر به noyantour بزن بد به نظر نمیرسه. من خودم از یه جا رزرو کردم شبی ده یورو ولی مرکز نیس ده دقیقه با اتوبوس تا مرکز راهه حالا نمیدونم نزدیکه مرکز بودن چقدر مهمه؟ این جایی که من گرفتم دیگه آپارتمان نداره شخصیه
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-06 ساعت 00:37)batigoal_189 نوشته: (2014-02-05 ساعت 21:16)نام کاربری somi نوشته: غیر از هیور سرویس کسی از جای دیگه هم آپارتمان خوب گرفته؟ خیلی طاقچه بالا میذاره،از صبح 3بار ایمیل زدم، اون آپارتمان executive کوچه آرامی رو 45دلار که هیچی 50 دلارم راه نمیاد،میگه اون موقع مسافر زیاده
یه سر به noyantour بزن بد به نظر نمیرسه. من خودم از یه جا رزرو کردم شبی ده یورو ولی مرکز نیس ده دقیقه با اتوبوس تا مرکز راهه حالا نمیدونم نزدیکه مرکز بودن چقدر مهمه؟ این جایی که من گرفتم دیگه آپارتمان نداره شخصیه
مرسی،سایتو دیدم،بد بنظر نمیرسه،ولی شما شناخت دارین یا تو اینترنت پیدا کردین؟شرکتش معتبره؟